شرمنده دیر جواب دادم. راستش اصلا نمیدونم توی ایران هست یا نه ولی یادمه 8،9 سال پیش (شایدم بیشتر) موقعی که هنوز ps1 رو دور بود ی فرمون با دنده دکمه ای دیدم 30 تومن واسه ps1 نمیدونم ماله GT بود یا نه.مرسی دوست من ولی میشه یکم بیشتر اطلاعات بدی؟این که اسمش چیه ؟ چنده تو ایران میاد یا نه و .... ممنون میشم
از اونجاییی که بازی ممنوع نمیشه فکر نکنم بالا 110 باشه و اگرم باشه سریع میاد پایین مثل fifa 11
مراکز معتبر داریم ما تو ایران ؟!شما از مراکز معتبر بخر 75 در ميآد روز اوّل!
مراکز معتبر داریم ما تو ایران ؟!![]()

پک Collector`s Edition توی آمریکا با مدل Nissan GT-R همراه هست ولی توی اروپا ماشین مدل توش نداره. از اون طرف یه پک دیگه به نام Signature Edition فقط توی اروپا عرضه میشه که توش مدل Mercedes Benz SLS AMG هست.آقا یه سوال. این پک مشکی یه که benz نارنجی توش داره مثل همون پکی یه که nissan-gtr داره .فقط فرقش بین ماشین ها ست.
اگه حال داری این 5 6 صفحه آخر رو بخون تو یکیش در مورد همین فرمون بحث شده !میشه بگین بهترین فرومونی که میشه واسه این بازی خرید،چیه ؟ من حتی تا 200 تومن هم پول میدم،آیا همین Logitec Driving Force GT ای هست که دوستان اشاره کردن یا حرفه ای تر و بهتر از این هم هست ؟ یکی تا 20 روز دیگه از مالزی داره میاد میخوام بگم برام بیاره،ممنون میشم کمک کنین
اگه حال داری این 5 6 صفحه آخر رو بخون تو یکیش در مورد همین فرمون بحث شده !
قربون شکلت،اون بحث رو خودم شروع کردم !!!! الان میخوام یه پیر gt5 بیادو اون تیر خلاصی رو بزنه و لپ مطلبو بگه
!