Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مرسی دوست من ولی میشه یکم بیشتر اطلاعات بدی؟این که اسمش چیه ؟ چنده تو ایران میاد یا نه و .... ممنون میشم
شرمنده دیر جواب دادم. راستش اصلا نمیدونم توی ایران هست یا نه ولی یادمه 8،9 سال پیش (شایدم بیشتر) موقعی که هنوز ps1 رو دور بود ی فرمون با دنده دکمه ای دیدم 30 تومن واسه ps1 نمیدونم ماله GT بود یا نه.

دوستان لطفا از بحث زیبا قیمت بیان بیرون چون هنوز که معلوم نیست بازی کی بیاد و چند باشه. مطمئن باشید خیلی گرون نمیدن و این قیمت های سه رقمی که همه دوستان میگن فقط به افرادی که خیلی ....... باشند فروخته میشه و میشه با 2-3 روز صبر و یا داشتن آشنا تو مغازه های معتبر با همون قیمت 70-75 خرید.

مراکز معتبر داریم ما تو ایران ؟! :دی

مراکز رو میگه که حدودا با انصاف تر هستن . رو مراکز معتبر گفته البته معتبر هم هستن برای این که کاربر ها رو سرکار نمیزارن هرچی هم بگی یا دارن یا میارن .;)

معتبر هم منظور شرکت های خارجی حتما نیست.:دی

GT5 Collector`s Edition توی سایتهای معروفی مثل Amazon و GameStop تموم شده :دی البته منم اگه اون ور آب بودم مطمئنآ همین نسخه رو میگرفتم چون قیمتش در مقابل ویژگی هایی که داره فوق العادست !

آقا یه سوال. این پک مشکی یه که benz نارنجی توش داره مثل همون پکی یه که nissan-gtr داره .فقط فرقش بین ماشین ها ست.
پک Collector`s Edition توی آمریکا با مدل Nissan GT-R همراه هست ولی توی اروپا ماشین مدل توش نداره. از اون طرف یه پک دیگه به نام Signature Edition فقط توی اروپا عرضه میشه که توش مدل Mercedes Benz SLS AMG هست.

میشه بگین بهترین فرومونی که میشه واسه این بازی خرید،چیه ؟ من حتی تا 200 تومن هم پول میدم،آیا همین Logitec Driving Force GT ای هست که دوستان اشاره کردن یا حرفه ای تر و بهتر از این هم هست ؟ یکی تا 20 روز دیگه از مالزی داره میاد میخوام بگم برام بیاره،ممنون میشم کمک کنین

میشه بگین بهترین فرومونی که میشه واسه این بازی خرید،چیه ؟ من حتی تا 200 تومن هم پول میدم،آیا همین Logitec Driving Force GT ای هست که دوستان اشاره کردن یا حرفه ای تر و بهتر از این هم هست ؟ یکی تا 20 روز دیگه از مالزی داره میاد میخوام بگم برام بیاره،ممنون میشم کمک کنین
اگه حال داری این 5 6 صفحه آخر رو بخون تو یکیش در مورد همین فرمون بحث شده !

el5206ku1kt0yqim5m66.jpg
این فرمون پدال کلاچ ـش چجوریه ؟! تو بازی تاثیر داره ؟!
راستی این دستی که گفتی چجوری بود !؟ :دی دستی چجوری باید بکشیم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or