Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
فکر نمی کنم امضا ایشون برای GT Academy باشه چون من یادمه از زمان GT5P این تو امضاش بوده :دی
حالا در چه مورده من خبر ندارم، مجید جان خودت بیا توضیح بده اصلا :دی

درسته.رکورد من مربوط به GT5p هست.تو GT Academy رتبه 600 و خوردهای رو گرفتم.میدونید gameplay بازی بد جوری زده بود تو ذقم ! به خاطر همین ادامه ندادم. در ضمن من رکوردهام رو با فرمون لاجیتک زدم.بدون TCS . در حالتperofessnal .:d
قابل توجه دوستان که 10 نفر اول Replay بازیشون به عنوان نمونه در حالت استاندارد کنار اسمشون هست.

میدونید gameplay بازی بد جوری زده بود تو ذقم ! به خاطر همین ادامه ندادم.

wat. دقیقاً چه نکته ای زد تو ذوقت؟

گیم پلی اون دمو 10 فوق العاده بهتر از GT5P بود، همه طرفدارها و اهل فن ها تو GTplanet و بقیه فروم ها موافق بودن که انجین جدید فیزیکش واقعاً عالی شده.
عجیبه خوشت نیومده :دی

گیم پلی اون دمو 10 فوق العاده بهتر از GT5P بود، همه طرفدارها و اهل فن ها تو GTplanet و بقیه فروم ها موافق بودن که انجین جدید فیزیکش واقعاً عالی شده.

آره . راست میگی.شاید من خیلی جدی نگرفتم !
منتظر GT5 میشینیم ......

در ضمن تورنمنت هم فقط با فیزیک Professional و همه Assist ها خاموش برگزار می کنیم
شدیدا تائید میشه.در مورد پست دومت هم زدی وسط خال.من زمانی که فورزا 3 بازی میکردم روی 85 درصد بازی میکردم.کارم درسته:dخدائی از ذوق اومدن این بازی در پوستم نمیگنجم:x

من از همین الان برای کسب رتبه آخر با همتون شرط میبندم! :دی عمرا نتونید این رتبه رو از دست من دربیارید!:دی

البته چون بازی خرابه من همش آخر میشم! :دی

عجیبه خوشت نیومده

نه کیوان ان دمو خیلی بد بود. اصلا پیست ها خراب بودن چون همش میخوردن به من. من مسیر صاف رو هم که میخواستم برم میومدن جلوم که من همونجا فهمیدم ایراد از بازی هست.

من از همین الان برای کسب رتبه آخر با همتون شرط میبندم! :biggrin1: عمرا نتونید این رتبه رو از دست من دربیارید!:biggrin1:

البته چون بازی خرابه من همش آخر میشم! :biggrin1:

گول این ماکان رو نخورید:dمن میشناسمش اصلاشگردش اینه:d

کاری میکنه آسون بگیرین ، بعد میزنه نفلتون میکنه:d

Dont Be Sad Makan:))

احساس نمی کنید یکم دارید تاپیک رو به بی راهه می برید ؟ :)
-----------
این قضیه من با BMW میام و یا من با لامبورگینی میام یعنی چی ؟ یعنی شما می خواهید کمپانی سوار شید بیاید مسابقه ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or