Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
تلاشتون برای دومی رو تحسین میکنم.:d

نخندمون بابا :d
کلهم همتون جمع کنید بند بساطتون رو ! :دی شاخ شونه کشیدن الان فایده نداره بزارید بازی که اومد اونوقت میبینیم چند مرده حلاجید!:دی

جک قشنگی بود ! :d

ولی به طوری جدی اگه می خواید Tournament راه بندازید ، باید روی Simulation و خاموش بودن همه ی Option های اضافی باشه !

اون موقع معلوم میشه که کی اینجا داره خالی میبده :d (اصلا فکر نکنی با تو ام Lord Zeus :d)
جز همون یکی دوتا جمجمه ای که می خوام خورد کنم ، هستی :d

عجب کل کلی هست اینجا :دی من بیچاره که 2,3 سال هست کنترلر PS دستم نگرفتم باید اول دوره های تمرینی رو پشت سر بذارم :دی
این فکر میکنم همون گیم پلی ای هست که عکسهاش رو چند صفحه قبل گذاشتم. دو تا نکته توی این ویدئو میشه دید :
1. شدت خراب شدن ماشین یه کم پایینه. انتظار داشتم توی سرعتهای بالا بیشتر داغون بشه. البته دو تا مورد وجود داره. یکی اینکه به قول اهالی GTPlanet احتمال داره به خاطر اینکه دمو توسط مردم عادی امتحان میشه , شدت Damage رو پایین آوردن تا ملت (که اکثرآ توی دورهای اول همش به در و دیوار میزنن) بتونن راحت بازی کنن و همون اول کار ماشین از بین نره و طرف افسرده نشه ! (چون Flashback هم نداره) یکی دیگه هم اینکه این نسخه بتا هست و هنوز دو ماه و خورده ای تا عرضه مونده.
2. بهترین نکته ای که توی ویدئو دیده میشه و باعث خوشحالی طرفداران بازی شده , این هست که صدمه دیدن ماشین کاملآ Real Time به نظر میاد. البته نمیشه درست قضاوت کرد ولی حداقل توی ویدئو که برخلاف خیلی از بازیها که از خرابی های از پیش رندر شده استفاده میکنن (یعنی اگه 100 بار هم ماشین رو به 100 شکل مختلف به دیوار بزنی , خط و خشی که روش می افته یکسان هست) توی این دمو به این شکل نیست و دقیقآ محل برخورد له میشه. امیدوارم واقعآ هم همین طور باشه و توی نسخه نهایی صدمه دیدن Real Time رو داشته باشیم.

---------------
نظرسنجی تغییر کرد !

آخرین ویرایش:
عجب کل کلی هست اینجا :biggrin1: من بیچاره که 2,3 سال هست کنترلر PS دستم نگرفتم باید اول دوره های تمرینی رو پشت سر بذارم :biggrin1:
تازه کجاشو دیدی موقع عرضه بازی خونُ خونریزی هم را میوفته اینجا :biggrin1:

خب ویدئوی تخریب پذیری اون ماشین ناسکارو دیدم آریا به همه مواردش اشاره کرد بحث منم سر اون میزان تخریب پذیریه . اگه سیستم Damage یه جور کلاس بندی یا همون درجه بندی داشته باشه عالی میشه .

تشکر از آریا برای نظر سنجی جدید من به Ferrari رای دادم بیشتر به خاطر مدل معرکه (Ferrari 599)^^

دود ناشی از هرزگردیه لاستیکها هم بد نیست ولی خیلی هم طبیعی نیست.تو این مورد nfs pro street خیلی بهتر کار کرده بود.

دوستان جایه کری خونی فکر لایسنس گرفتن باشید که بدونه اون هیچ کاری نمیشه کرد.بهتره یه مدت اول سره لایسنس ها کل باشه !

آخرین ویرایش:
دود ناشی از هرزگردیه لاستیکها هم بد نیست ولی خیلی هم طبیعی نیست.تو این مورد nfs:pro street خیلی بهتر کار کرده بود.

دوستان جایه کری خونی فکر لایسنس گرفتن باشید که بدونه اون هیچ کاری نمیشه کرد.بهتره یه مدت اول سره لایسنس ها کل باشه !

آخ گفتی :دی
کسی تونست که تو GT4 لایسنس S رو بگیره ؟ من همه رو گرفتم غیر از یدونه ، اون رو می رفتم S رو می گرفتم ;;)

دود ناشی از هرزگردیه لاستیکها هم بد نیست ولی خیلی هم طبیعی نیست.تو این مورد nfs pro street خیلی بهتر کار کرده بود.

آقا اینم مشکل نداره :d اینجا نشستیم اونم میگیریم :d

سلام
اگه قراره مسابقه برگذار بشه منم هستم:dالبته همه چيز تو عمل ثابت ميشه:d
حالا كه به عرضه بازي نزديك ميشيم نظرتون درباره فرمون مناسب براي بازي چيه؟
اين سايت 2 نمونه داره اينا چطورن؟

نمیدونم کسی مصاحبه ی Comic-con رو گذاشته ( میدونم قدیمی شده :d ) همونی که توش وجود برف و بارون رو هم تایید کردن ، یه چیزی که فوق العاده جلب توجه میکرد مدل سازی خارق العاده ی SLS AMG بود !
ویدئوی خوبیه نگاه کنین ! http://n4g.com/news/579408/gt-5-comic-con-2010-interview-confirms-rain-and-snow

حالا كه به عرضه بازي نزديك ميشيم نظرتون درباره فرمون مناسب براي بازي چيه؟
دوستان از فرمونهای Logitech مدل G25 خیلی تعریف میکردن.

نمیدونم کسی مصاحبه ی Comic-con رو گذاشته ( میدونم قدیمی شده :d ) همونی که توش وجود برف و بارون رو هم تایید کردن ، یه چیزی که فوق العاده جلب توجه میکرد مدل سازی خارق العاده ی SLS AMG بود !
ویدئوی خوبیه نگاه کنین ! http://n4g.com/news/579408/gt-5-comi...-rain-and-snow
قسمت باحالش اونجاست که اشتباهی میگه بازی 2 فوریه میاد :دی

سلام ...
G25 که خیلی عالی هست قیمتشم رنج 300:

Logitech Steering Wheel G25 Racing PC PS2/PS3

اما اگر نمیخواهید اینقدر پول خرج کنید تو رنج 100 میتونید:

Steering Wheel Driving Force GT ps3

یا

Logitech Steering Wheel Driving Force EX ps2/ps3

بگیرید.
من تا حالا فرمون بازی دست نګرفتم.می خواستم بدونم این اختلاف قیمت ارزش داره؟؟؟
یعنی چه قدر فرمون ۱۰۰ تومانی با فرمون ۳۰۰ توماتی از نظر راحتی تفاوت دارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or