Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
یه چیزی توی ویدئوی رُم دیدم که بسیار جالب بود ! شاید توی بازیهای دیگه هم باشه ولی به شخصه تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم !

gtarssitkcers.JPG
اقا یکی منو روشن کنه:dحالیم نشد این چی بود:d

اقا یکی منو روشن کنه:dحالیم نشد این چی بود:d

دیدی جلو کاشین ها رو شیشه جلو یه برچسبهایی از لحاظ بیمه ماشین و شرکت تولیدی ماشین و اینارو میزنن
این از هموناس :d
پ.ن:حالا این به چه دردی میخوره :d
من اول ف کردم مشکل تو اسفالته بازی هست گفتم چه جالب چه قدر پر جزئیتا رو اسفالت کار کردن لول:d

یه چیزی توی ویدئوی رُم دیدم که بسیار جالب بود ! شاید توی بازیهای دیگه هم باشه ولی به شخصه تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم !

gtarssitkcers.JPG

آقا تو این عکس پایینی چرا چراغ باطری روشنه ؟! :دی
ماشین رو نیمه استارته ؟ (شمع)

بازی Motor Toon Grand Prix که اولین ساخته PD هست رو میتونین از امروز با قیمت 5.99 دلار از PSN خریداری کنین :دی البته بعید میدونم بازی خفنی باشه ولی بالاخره به عنوان اولین ساخته PD و استاد میتونه جالب باشه ! یک کارت ریسینگ کارتونی با 8 تا ماشین و 10 تا مسیر و 17 تا اسلحه :دی

Motor-Toon-Grand-Prix.jpg

بازی Motor Toon Grand Prix که اولین ساخته PD هست رو میتونین از امروز با قیمت 5.99 دلار از PSN خریداری کنین :دی البته بعید میدونم بازی خفنی باشه ولی بالاخره به عنوان اولین ساخته PD و استاد میتونه جالب باشه ! یک کارت ریسینگ کارتونی با 8 تا ماشین و 10 تا مسیر و 17 تا اسلحه :دی

Motor-Toon-Grand-Prix.jpg
یاد revolt افتادم :دی
یادش بخیر :دی

تصاویری از خراب شدن ماشینهای Nascar بعد از تصادف :

در نسخه Collector`s Edition که در آمریکا عرضه میشه , 5 عدد ماشین فوق العاده زیبا داخل بازی وجود داره به اصطلاح Chrome Line نامیده میشن :

Audi R8 5.2 FSI quattro Chrome Line Edition

BMW M3 Coupe Chrome Line Edition

Lamborghini Murciélago LP 640 Chrome Line Edition

Mercedes-Benz 300 SL Coupe Chrome Line Edition

Shelby Cobra 427 Chrome Line Edition

ماشین های بالا در Signature Edition هم موجود هستند . ( جهت رفع ابهامات احتمالی عرض کردم . )
در ضمن ماشین ها تو خود بازی هستن و نیازی به دانلود ندارند .

خب اسم نهایی آهنگ تریلر E3 هم مشخص شد :دی
5OUL ON D!SPLAY
به نظرم اسمهای خیلی بهتری هم میشد انتخاب کرد ! این اسم از طرف جناب MajanoX از آرژانتین پیشنهاد شده و ایشون گفته منظور از این اسم , اون روحی هست که PD همیشه توی بازیهاش وارد میکنه و ما در تلویزیون میبینیم !
در مجموع 5444 تا اسم از 104 کشور فرستاده شده بود که 89 تا از اونها Soul on Display بودن ولی این یکی به این خاطر انتخاب شد که هم عدد 5 و هم علامت تعجب زیباترش کرده :دی (به نظر من که خزش کرده :دی)
من به چند تا از بچه ها گفته بودم اسمی نفرستادم (میخواستم وقتی برنده شدم سورپرایزشون کنم :دی) ولی اسم پیشنهادی من One Reason بود که توی عکس پایینی هم دیده میشه :دی

imp12808193761562850.jpg

5 تا اسم اول پیشنهادی به ترتیب :
One Reason :دی
274 نفر

Give me one reason
189 نفر

Soul on Display
89 نفر

Breathe
66 نفر

Life is to Precious to Waste
47 نفر

اسم های بسیار زیباتری رو می تونست انتخاب کنه .

ای بابا :دی یامائوچی هم با این اسم انتخاب کردنش... اسم خزیه ولی خوب اگر میخواست Soul on Display رو انتخاب کنه باید اسم هر 89 نفر رو تو بازی میاورد :دی

ژاپنی ها کلا سلیقه عجیب و غریبی دارند ، به یامائوچی ربطی نداره ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or