Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اگر منظورتون بنده بودم که واقعا نمیدونم چی بگم.

دوست عزیز من هیچ موقع غیر مستقیم و دو پهلو حرف نمیزنم و با کسی رو در باسی ندارم و منظورم شما نبودید چون در این صورت پست شما رو نقل قول میکردم.
اگر به تاپیک بهترین های E3 از نظر GS مراجعه کنید منظورم رو متوجه میشید .

دوست عزیز من هیچ موقع غیر مستقیم و دو پهلو حرف نمیزنم و با کسی رو در باسی ندارم و منظورم شما نبودید چون در این صورت پست شما رو نقل قول میکردم.
اگر به تاپیک بهترین های E3 از نظر GS مراجعه کنید منظورم رو متوجه میشید .
حالا که از این حرفا بگذریم ولی با توجه به این که چیزیه زیادی از گیم پلی تو e3 نشون ندادن و با توجه به اینکه غولهای گرافیکی تو e3 کم نبود باید یه کم حق بدی که gs چه جوری این بازیو انتخاب کرد.فکر میکنم تو این سایت کسی نباشه که بخواد با gt کل بندازه:dو کسی هم نباشه که با این بازی مشکل داشته باشه ولی یه کم انتخابهای gs برای دوستان قابل هضم نبود.
در هر حال اگه گرافیکش هم انقدر فوق العاده باشه باید یه تبریک عظیمی به تیم ساخت بازی گفت که تونسته با این فریم و رزولوشن بازیو بسازه.

حالا که از این حرفا بگذریم ولی با توجه به این که چیزیه زیادی از گیم پلی تو e3 نشون ندادن و با توجه به اینکه غولهای گرافیکی تو e3 کم نبود باید یه کم حق بدی که gs چه جوری این بازیو انتخاب کرد.فکر میکنم تو این سایت کسی نباشه که بخواد با gt کل بندازه:dو کسی هم نباشه که با این بازی مشکل داشته باشه ولی یه کم انتخابهای gs برای دوستان قابل هضم نبود.
در هر حال اگه گرافیکش هم انقدر فوق العاده باشه باید یه تبریک عظیمی به تیم ساخت بازی گفت که تونسته با این فریم و رزولوشن بازیو بسازه.

بنظر من انتخاب GameSpot مبنی بر انتخاب این بازی به عنوان بهترین Graphic Presentation مساله خیلی عجیب و غیر قابل هضمی نیست که الان بعضی از دوستان شاخ درآوردند و بنظر من واقعا هم حق این بازی هست.
فقط هم خودت و هم من تابحال تو این تاپیک چند بار به Huge Detail که عکسها و تریلرهایی که اریا و بعضی از دوستان گذاشتند دیدیم و پی بردیم .
باید قبول کرد انصافا این بازی از لحاظ Specification بروی یک پلتفرم محدود با این رزولشون و این Frame rate و با این گستردگی حقش رو داشت.

این یک فرض کاملا اشتباه و غیر قابل قبول از نظر من هست که دیدگاه ما در مورد بهترین پارامترهای تکنیکی فقط معطوف به بازیهای شوتر بشه که متاسفانه چنین مساله ای وجود داره .
یک نکته ای رو هم اضافه کنم که البته من با انتخاب نشدن Rage حتی در کاندیدهای گرافیک مخالفم.

چی از من بعید بود ؟! :d مگه چندتا Gran Turismo High Defination داریم ؟!

دوران طوفولیت ما یه چیزی میساختن به اسم GT HD که کنسل شد و گذاشتن رو PSN ، بعد رفتن سراغ GT5 :دی

دوستان سخت نگیرین ... این آقا رضای ما تا مدتی پیش جز فرقه ضلاله بخاری فن ها بودن که خوشبختانه به راه راست هدایت شدن و تلاششون در راه خدمت به سلطان و صراط مستقیم هم قابل تقدیر بوده ... این جریان GT HD یکم قدیمیه و قبل از اینکه رضا نور مبین رو ببینه :d
پ.ن : چه پستی دادم ... تا حالا اینقدر تو یه پست فن بازی در نیاورده بودم :d ... رضا جنبه داشته باش :d

اقا من شرمنده ام عکس رو دیدم واسم جالب اومد گذاشتمش بی خبر بودم از این موضوع! :d

پ.ن: ممدعلی تو چی میگی ؟! بخاری فن ؟!!!! استغفرالله! :d

آخرین ویرایش:
اول یکی اینو توضیح بده که interior همون cockpit view هست یا فرق میکنن ؟!! چون هیچ جا صراحتاً گفته نشده که "Standard cars do not support cockpit view"!
من میگم حتما داره:>
دارن عذاب میدن ملتو:d
یهو میگن پریمیوم ها داخل ماشین کاملا طراحی شده با جزییات بسیار بالا:>
ولی اینا فقط کاکپیت;;)

تریلر جدید از بازی منتشر شده که حتما ببینید!
پ.ن من نتونستم تریلر رو ببینم لطفا هرکی دید بگه چی بود؟!:d:)
وای این چی بود واقعا پرقکت و بی نقص بود , من از همین الان یکی از طرفدارای پروپا قرص این بازی شدم . واقعا بازیه عالیی است . من این بازیو 10000% می گیرمش . >:d<

وای این چی بود واقعا پرقکت و بی نقص بود , من از همین الان یکی از طرفدارای پروپا قرص این بازی شدم . واقعا بازیه عالیی است . من این بازیو 10000% می گیرمش . >:d<
خسته نباشی:dیعنی شماره های قبلیش رو بازی نکرده بودی؟
یادش بخیر اون زمان ps1 از کلوب کرایه میکردم 1 روز تمام با داداشام و فک و فامیل یه ضرب میشستیم پای گران تورسیمو 1.واقعا هم لذت میبردیم.هنوزم بعضی وقتا بازیش میکنم.و میگم دم یامائوچی گرم که اون موقع همچین بازی ایی ساخته.
راستی دوستان یه نکته ایی رو توجه کردید؟اونم اینکه بهترین گران توریسمو ها اونائی بودن که فرد بودن.یعنی چه از لحاظ امتیاز و فروش اونائی بهترین بودن که با عرضه کنسول جدید ps روش عرضه شدن.مثل شماره 1 و 3.برای همین هم من دارم برای این شمارش لحظه شماره میکنم.چون قطعا این شماره هم عین اون دو شماره فرد دیگه شاهکار میشه.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or