اگر منظورتون بنده بودم که واقعا نمیدونم چی بگم.
حالا که از این حرفا بگذریم ولی با توجه به این که چیزیه زیادی از گیم پلی تو e3 نشون ندادن و با توجه به اینکه غولهای گرافیکی تو e3 کم نبود باید یه کم حق بدی که gs چه جوری این بازیو انتخاب کرد.فکر میکنم تو این سایت کسی نباشه که بخواد با gt کل بندازه:dو کسی هم نباشه که با این بازی مشکل داشته باشه ولی یه کم انتخابهای gs برای دوستان قابل هضم نبود.دوست عزیز من هیچ موقع غیر مستقیم و دو پهلو حرف نمیزنم و با کسی رو در باسی ندارم و منظورم شما نبودید چون در این صورت پست شما رو نقل قول میکردم.
اگر به تاپیک بهترین های E3 از نظر GS مراجعه کنید منظورم رو متوجه میشید .
حالا که از این حرفا بگذریم ولی با توجه به این که چیزیه زیادی از گیم پلی تو e3 نشون ندادن و با توجه به اینکه غولهای گرافیکی تو e3 کم نبود باید یه کم حق بدی که gs چه جوری این بازیو انتخاب کرد.فکر میکنم تو این سایت کسی نباشه که بخواد با gt کل بندازه:dو کسی هم نباشه که با این بازی مشکل داشته باشه ولی یه کم انتخابهای gs برای دوستان قابل هضم نبود.
در هر حال اگه گرافیکش هم انقدر فوق العاده باشه باید یه تبریک عظیمی به تیم ساخت بازی گفت که تونسته با این فریم و رزولوشن بازیو بسازه.
چی از من بعید بود ؟! :d مگه چندتا Gran Turismo High Defination داریم ؟!
چی از من بعید بود ؟! :d مگه چندتا Gran Turismo High Defination داریم ؟!
دوران طوفولیت ما یه چیزی میساختن به اسم GT HD که کنسل شد و گذاشتن رو PSN ، بعد رفتن سراغ GT5
من میگم حتما دارهاول یکی اینو توضیح بده که interior همون cockpit view هست یا فرق میکنن ؟!! چون هیچ جا صراحتاً گفته نشده که "Standard cars do not support cockpit view"!
وای این چی بود واقعا پرقکت و بی نقص بود , من از همین الان یکی از طرفدارای پروپا قرص این بازی شدم . واقعا بازیه عالیی است . من این بازیو 10000% می گیرمش . >:d<
خسته نباشی:dیعنی شماره های قبلیش رو بازی نکرده بودی؟وای این چی بود واقعا پرقکت و بی نقص بود , من از همین الان یکی از طرفدارای پروپا قرص این بازی شدم . واقعا بازیه عالیی است . من این بازیو 10000% می گیرمش . >:d<