واقعآ امیدوارم این طور نباشه. Eurogamer از لفظ کاکپیت استفاده نکرده و فقط گفته interior . من خیلی راجع به این قضیه تحقیق کردم و نظرات ملت توی GTPlanet رو هم کامل خوندم. جمع بندی نظراتی که خوندم اینها بوده :
1. ماشینهای GT5: Prologue همگی کاکپیت داشتند. حتی ماشینی مثل سوزوکی کاپوچینو ! رسمآ این ماشین چی داره که کاکپیت داشته باشه ولی 800 تا ماشین دیگه نداشته باشن ؟!

فولکس گلف مثلآ پریمیوم محسوب میشه ؟!

2. نسخه PSP بازی برای هر 800 تا ماشین کاکپیت داشته.
3. تا حالا هرچیزی در این مورد دیدیم , حرفهای یامائوچی بوده که توسط مترجمش (!) ترجمه شده. یعنی حتی Eurogamer هم این حرف رو از طرف یامائوچی زده و شاید ترجمه مشکلی داره.
4. ماشینهای GT5: Prologue کاکپیت داشتند , اگه 200 تا پریمیوم رو از 76 تا ماشین Prologue کم کنیم , به عدد 124 میرسیم. خیلی عجیبه که PD توی Prologue اومده 76 تا کاکپیت ساخته , بعد در عرض 3 سال فقط 124 تا بهش اضافه کرده ؟!
5. از همه مهم تر اینکه شاید بین Interior و Cockpit تفاوتی وجود داره. چون از لفظ Cockpit استفاده نشده و شاید منظور از Interior اون قسمتهای داخل ماشین هست که توی بقیه بازیها نمی بینیم. مثلآ وقتی از داخل کاکپیت به عقب نگاه میکنیم , توی اکثر بازیها دوربین از ماشین خارج میشه ولی توی گیم پلی هایی که دیدم دوربین داخل ماشین هست و از شیشه عقب نشون میده. شاید Interior یعنی همین ؟
من زیاد از زاویه کاکپیت بازی نمیکنم ولی اگه قرار باشه فقط یک پنجم ماشینهای بازی این زاویه رو داشته باشن , اصلآ قابل قبول نیست. بعد از این همه مدت که روی بازی کار شده , همچین موضوعی در صورتی که واقعیت داشته باشه خیلی ها رو ناامید میکنه. امیدوارم خیلی زود شفاف سازی کنن !