Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
و اما نسخه Limited Edition بازی !

gt5-collectors-edition-04c17f498b1ec1.jpg

خیلی عالیه و شامل یک پک بزرگ و زیبا از بازی، یک دفترچه 300 صفحه ای رنگی راجع به اتومبیل ها، یک عدد ماکت 1 به 43 Nissan GT-R Spec V، یه جا سوییچی با مارک Gran Turismo، کد برای 5 ماشین ختصاصی این پک که با قیمت 99 دلار عرضه خواهد شد !

Gran Turismo 5 دوم نوامبر سال جاری میلادی به طور انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد!

تشکر !

یکی از جالب ترین قسمتهاش ترک Top Gear بود ! نورپردازی و تم رنگی بازی توی اون ترک دقیقآ مثل برنامه تلویزیونیش هست !!

خیلی عالیه و شامل یک پک بزرگ و زیبا از بازی، یک دفترچه 300 صفحه ای رنگی راجع به اتومبیل ها، یک عدد ماکت 1 به 43 Nissan GT-R Spec V، یه جا سوییچی با مارک Gran Turismo، کد برای 5 ماشین ختصاصی این پک که با قیمت 99 دلار عرضه خواهد شد !
خدایی مُفته !!! کاش با قیمت مناسب می اومد ایران :(

F**kin Awesome

عجب چیزیه لعنتی ! مخصوصا جاسوئیچی :d
اقا بازیهایی که باید Limited شون رو بخریم زیاد شد ! فک کنم Limited دِد اسپیس 2 هم به خاطر اون Dead Space Wii ارزشش رو داشته باشه بگیریم :d

خدارو شکر همین که یه تاریخی گفته شد بهتر از الافیه که..:biggrin1: هی میگین دیره دیره
در یک کلام با بزرگترین ریسینگ دنیا طرفیم تریلر بازی محشر بود واقعا نمیدونم چی بگم..:smile:
Limited Edition خیلی قشنگ ولی اینجا فکر کنم 200 تومنی روش قیمت بذارن

یعنی مرده شور این سیاست های سونی رو ببرن.میخواستم چیزی نگم دیدم نمیشه.سال 2007 یه ps3 80gb خریدم فقط برای mgs4 و granturismo.بیشتر برای gt.چون بدجوری با این دوتا خاطره دارم.جزو بازی های شماره دار تاریخی هستن.اما 2ماه پیش لنز دستگام قفل کرد و خراب شد.اینقد دیر داد بازی رو (هنوزم نیومده) تا دستگام خراب شد.هنوز سونی با این همه عظمتش یه بازی ریسینگ نداده بیرون بعد از 4 سال!!!ماکروسافت رو نیگا کن forza2-forza3-project g...3و...
در این که اگه gt5 اصلی بیاد همشون رو با اختلاف زیادی جا میذاره هیچ شکی نیست چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ کیفیت.اما اینقدر تاخیر؟؟؟؟؟؟؟ کنسل میکرد بخدا سنگینتر بود.:(

چقدر دیر ... حالا کو تا نوامبر !:(

ولی خب صبر کردن واسه LE بیشتر هم جا داره تا 2012 !

خدایی مُفته !!! کاش با قیمت مناسب می اومد ایران :(

والا فروشنده ها که قیمت میدن میگن مفته ! :biggrin1:

آیا اونها هم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or