Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
البته بگم که این عکس ها هیچ گونه نور پردازی محیطی ندارن! ببینید اونجوری چی میشه! :d
اتفاقا من خواستم بگم اینا که تابلوئه کدومش بازیه :d ترسیدم انگ بزنن بهم :d
منظور از اون جمله اینه که این تصاویر خیلی به واقعیت نزدیکه! خب معلومه کدومش واقعیه!
منظورشو که متوجه شدم ولی یه جوری گفت که انتظارم خیلی رفت بالا :d

آخرین ویرایش:
پس damage چی می شه؟؟؟؟
damage توی بازی دو دسته هست. یه سری از ماشینها مثل ماشینهای نسکار و رالی و تعدادی دیگه damage بیشتری دارن و مثلآ در ماشین خراب میشه و همین طور لَق میزنه ! یا کاپـوت جلو میره بالا و این حرفا. بقیه ماشینها هم damage دارن ولی محدودتر هست.

سه گیم شات از قسمت رالی بازی که تریلرش رو صفحه قبل گذاشتم, گرافیک وحشتناک بالاست!, جداً آدم فکر میکنه CGـه!
Day-Night-Transition_Day_Toscana_Citroen-C4-WRC_08.jpg

Day-Night-Transition_Day_Toscana.jpg

Day-Night-Transition_Night_Toscana.jpg

خارق العاده است:-o
البته بعضی تصاویر از بالا خیلی جالب بنظر نمیرسه ولی اغلب شاتهایی که ازش دیدم فوق العاده بوده!
این از اونهاییه که باید کالکتور ادیشنش رو بگیرم

اینم همون چیزی که هست که در مورد گرد و خاک میگفتم ! یعنی وقتی گرد و خاک از نور ماشین رد میشه , اون نور رو داخل خودش نمایش میده و مثل بقیه ریسینگ ها نیست که فقط یه تیکه خاک خشک و خالی به هوا بره !

image02.jpg

مرسی دایی ناصر جان !
یه چیز دیگه هم بگم اونطور که معلومه مثلا در صبح زمان طلوع خورشید شما صدای پرندگان رو خواهید شنید و برعکس.در شب جیر جیرکها !!!!!!
البته این در مورد مسابقات رالی صدق میکنه.نه در پیست !
photo01.jpg
photo02.jpg

آخرین ویرایش:
تو این عکسی که از ویدئو جدید بازی کپچر کردم حجمی بودن گردوخاک تو بازی کاملاً مشخصه, نور ماشین عقبی از لابلای غُبار به شکل استثنایی رد میشه! holy shiit!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or