Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
هنوز گرافیک نهایی بازی مشخص نیست؟
بهدش این اهنگی که چند صفحه پیش دیدم...فکر کنم این بود :moon over tahe castle
میشه یه توضیحی دربارش بدید؟
...........................................................................................................
یکی از دوستان درباره سختی بازی گفته بود...واقعا من تحسینش میکنم...توی همین gt4 پدرتون درمیاد:biggrin1: تا بتونید پول جمع کنید و حالا یه مقدار رو صرف تیونینگ و یه مقدار دیگه هم برای خرید ماشین های دست دوم نگه دارید...واقعا باید زحمت و عرق بریزید....رقیب این بازی(gt5) فورزا 3 که یه مقدار (یه مقدار که نه...خیلی زیاد) جذابیت بازی رو از بین برده چون شما اگه با همون درجه سختی بازی کنید میبینید خیلی راحت از همه نوع ماشین گیرتون میاد...مثلا اگه مسابقات رو از کلاس های پایین تا کلاس a بازی کنید میبینید که خیلی راحت ماشین هایی مثل r8 5.2 کواترو یا دو یا سه مدل فراری های خوب یا مرسدس sl65amg رو دارید. ولی در ص.رتی که در gt این طوری نیست و "نابرده رنج گنج میسر نمیشود":biggrin1:

هنوز گرافیک نهایی بازی مشخص نیست؟
بهدش این اهنگی که چند صفحه پیش دیدم...فکر کنم این بود :moon over tahe castle
میشه یه توضیحی دربارش بدید؟
.................................................. .................................................. .......
یکی از دوستان درباره سختی بازی گفته بود...واقعا من تحسینش میکنم...توی همین gt4 پدرتون درمیاد:biggrin1: تا بتونید پول جمع کنید و حالا یه مقدار رو صرف تیونینگ و یه مقدار دیگه هم برای خرید ماشین های دست دوم نگه دارید...واقعا باید زحمت و عرق بریزید....رقیب این بازی(gt5) فورزا 3 که یه مقدار (یه مقدار که نه...خیلی زیاد) جذابیت بازی رو از بین برده چون شما اگه با همون درجه سختی بازی کنید میبینید خیلی راحت از همه نوع ماشین گیرتون میاد...مثلا اگه مسابقات رو از کلاس های پایین تا کلاس a بازی کنید میبینید که خیلی راحت ماشین هایی مثل r8 5.2 کواترو یا دو یا سه مدل فراری های خوب یا مرسدس sl65amg رو دارید. ولی در ص.رتی که در gt این طوری نیست و "نابرده رنج گنج میسر نمیشود":biggrin1:
همه این ویدئوهایی که جدیدآ پخش شده برای CES 2010 هست یعنی حدودآ 3 ماه پیش. احتمالآ توی این مدت پیشرفت داشته ولی دیگه نه در حدی که خیلی متفاوت باشه. توی E3 اگه خدا بخواد همه چی مشخص میشه !
Moon Over the Castle تم اصلی سری GT هست که توی همه نسخه ها (از GT1 تا GT5: Prologue) وجود داره و البته هر دفعه تغییراتی میکنه و متفاوت هست ! خودم تم GT4 رو بیشتر از بقیه دوست دارم. (توی امضام هست)

موافقم. یکی از معدود مشکلات FM3 همین پول دادن و level بندی بازی بود. من الآن 28% بازی رو رفتم و تقریبآ برای هر نوع مسابقه ای یه ماشین دارم (یعنی به جز چند مورد محدود دیگه نیازی به خرید ماشین ندارم) ولی با این وجود 3 میلیون و خورده ای هم موجودی دارم ! یعنی پول رو خیلی راحت به بازیکن میده. ولی توی GT4 انقدر پول دم دستم نبود :دی

همه این ویدئوهایی که جدیدآ پخش شده برای CES 2010 هست یعنی حدودآ 3 ماه پیش. احتمالآ توی این مدت پیشرفت داشته ولی دیگه نه در حدی که خیلی متفاوت باشه. توی E3 اگه خدا بخواد همه چی مشخص میشه !
Moon Over the Castle تم اصلی سری GT هست که توی همه نسخه ها (از GT1 تا GT5: Prologue) وجود داره و البته هر دفعه تغییراتی میکنه و متفاوت هست ! خودم تم GT4 رو بیشتر از بقیه دوست دارم. (توی امضام هست)

موافقم. یکی از معدود مشکلات FM3 همین پول دادن و level بندی بازی بود. من الآن 28% بازی رو رفتم و تقریبآ برای هر نوع مسابقه ای یه ماشین دارم (یعنی به جز چند مورد محدود دیگه نیازی به خرید ماشین ندارم) ولی با این وجود 3 میلیون و خورده ای هم موجودی دارم ! یعنی پول رو خیلی راحت به بازیکن میده. ولی توی GT4 انقدر پول دم دستم نبود :دی
آه...دقیق من این هنگرو عاشقشم...ولی نمیدونستم اسمش اینه...من فقط GT2 , GT4 رو بازی کردم که واقعا اون آهنگ اولش محشر بود همین الان هم از امضاتون دان کردم...البته مال GT2 هم خیلی قشنگ بود...با این حساب که عرضه حالا حالا ها نیست باید برم یه GT5:Prologue بگیرم.
باور کنید من هنوز میشینم gt2 رو بازی میکنم:biggrin1:....بهترین خاطرم با 206 gti بود و خیلی جذاب بود...
و البته یه چیزی در gt4 هست که من توی فورزا 3 ندیدم...یکی اینه که وقتی ماشین دست دوم میخریدی باید میرفتی روغن موتور رو عوض میکردی وا گرنه تو مسابقه ماشین پت پت میکرد:biggrin1:...و همچنین کارواش که توی فورزا نبود......

موافقم. یکی از معدود مشکلات FM3 همین پول دادن و level بندی بازی بود. من الآن 28% بازی رو رفتم و تقریبآ برای هر نوع مسابقه ای یه ماشین دارم (یعنی به جز چند مورد محدود دیگه نیازی به خرید ماشین ندارم) ولی با این وجود 3 میلیون و خورده ای هم موجودی دارم ! یعنی پول رو خیلی راحت به بازیکن میده. ولی توی GT4 انقدر پول دم دستم نبود
جالبه یامائوچی در یکی از مصاحبه هاش گفته بود کسب پول در GT5 بیش از ده برابر سخت تر از GT PSP خواهد بود.:biggrin1:

این یامائوچی بیاد بگه آخر برف داریم یا نه من خیلی دوست دارم بدونم آخر برف داریم یا نه چون بارون و شب داشته اما برف هنوز هیچی ازش معلوم نیست .

شب زیبا تر هم میشه وقتی همه جا تاریکه چراغ ها زمین رو روشن میکنن یا چراغ ماشین جلو رو معلوم میکنه .

این یامائوچی بیاد بگه آخر برف داریم یا نه من خیلی دوست دارم بدونم آخر برف داریم یا نه چون بارون و شب داشته اما برف هنوز هیچی ازش معلوم نیست .

شب زیبا تر هم میشه وقتی همه جا تاریکه چراغ ها زمین رو روشن میکنن یا چراغ ماشین جلو رو معلوم میکنه .

بارش برف فکر نکنم وجود داشته باشه ولی پیست برفی قطعاً تو بازی هست.

یه عکس واسه فن های سونی:

SMB_OOH_GT5.preview.jpg

بچه های این تشکیلات فقط مخصوص خود شرکته؟

gt5ppod.jpg

دو تا عکس از راننده های Suzuki SX4 گرفتم که واقعآ دیدنیه. قبلآ هم از راننده های بازی عکس گذاشته بودم ولی این یکی راننده از قبلی هم جالبتره ! خودتون با دیدن عکس میتونین قضاوت کنین که از اکثر بازیهای داستانی و اکشن و ... جزییات بهتری داره !! همین طور انیمیشن هاش هم عالیه که البته توی عکس نمیشه انیمیشن رو نشون داد :دی
grabn67.JPG

این یکی هم از زاویه داخل بازی هست که دوربین رو میچرخونیم و همکار محترم رو مشاهده میکنیم که داره نقشه رو میخونه :دی
agrab68.JPG

جالبه یامائوچی در یکی از مصاحبه هاش گفته بود کسب پول در GT5 بیش از ده برابر سخت تر از GT PSP خواهد بود.:biggrin1:
ولی خب با قانونی به اسم دور زدن بازی :biggrin1: خیلی راحت می شد پول جمع کرد. چون لیسانس ها که تموم می شد زیاد نمی شد پول در آورد ولی میشد به صورت رانندگی آزاد یه ماشین برداری و مسابقه بدی تو یه پیست خوب با تعداد دور بالا :biggrin1: اونوقت خیلی راحت پولت جور می شد. تازه اگه با دو تا PSP دو نفره بازی می کردی تو همون پیست پولی که بهت می داد 2 تا 3 برابر تک نفره بود :biggrin1: ولی اینکه GT 5 ده برابر سخت تره یا خداااااااااااااااا :biggrin1:
----------------------------------
یا خدا ! آریا جان نابود کردی نذار نذار :biggrin1: دیگه طاقت ندارم پس این GT5 کی میااااااااااااد !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or