میگم تو GT5 ، Peugeot داره ؟!
تو replay فقط lighting و AA تفاوت دارند... بالاخره اونم توسط دستگاه پردازش میشه دیگه.
من فکر نمیکنم بتونی با کنترلش کنار بیای، چون برای تجربه اول فوق العاده سخته، باید فوت و فنش رو بلد باشی. ولی خوب بازی کلی option داره برای کسایی که مبتدی هستند.
ماکان امتحانش ضرر نداره !کیوان من که تا به حال اصلا ریسینگ بازی نکردم میتونم GT5 رو بازی کنم؟ یعنی چقدر آشنایی میخواد؟
دقیقا دایی جون:biggrin1:این دقیقا همون حسی هست که من بهش دارم.نمیدونم لامصب این بازی چی داره که ساعتها تو رو پاش میخ میکنه.ساعتها پای مسابقات 24 ساعتش میشینی و لذت میبری.یادش بخیر با فامیل میشستیم پای gt 4 دو نفره پیست نوربرینگ(البته یکم غلط نوشتم:biggrin1یه جور جادو توی این سری هست که توی بقیه بازیها نیست. همین جادو هست که باعث میشه یکی مثل من حتی اگه میانگین امتیازای بازی پایین تر از رقبا بشه هم به خاطرش یه کنسول بگیره
من فکر نمیکنم بتونی با کنترلش کنار بیای، چون برای تجربه اول فوق العاده سخته، باید فوت و فنش رو بلد باشی. ولی خوب بازی کلی option داره برای کسایی که مبتدی هستند.
ماکان امتحانش ضرر نداره !
به قول آریا امتحانش ضرری نداره! هرچند میدونم باید شون ماه تمرین کنم تا بازی رو یاد بگیرم (و شاید اصلا خوشم نیاد و بیخیالش بشم!) ولی در هر صورت نباید از بازی گزشت! در هر صورت که منم همه بازی های انحصاری رو میخرم...
من ان دمویی که امد رو بازی کردم، ولی همش دو ساعت طول میکشید تا برسم خط پایان. البته ایراد از من نبود، ماشین هاش خراب بودن چون همش میخوردن به در و دیوار!!البته این احتمال هم وجود داره که دیوار ها آهن ربا داشتن و منو به خودشون جذب میکردن. در کل چون ایراد از من نبود پس یکی از این حالت ها هست دیگه!
من توی این سری بیشتر از همه موسیقیش رو میپسندم! قطعه Moon Over Castle اش جادو کنندس! مخصوصا هم اجرای ارکسترالش. این آهنگ بازم تو بازی هست؟ امیدوارم PD با یک اجرای جدید و کامل تر این آهنگ رو دوباره توی GT5 زنده کنه...
پ.ن: آریا تو اینقدر از GT5 با آب و تاب تعریف میکنی آدم دهنش آب میفته!
خوب آخه این چه کاریه:biggrin1:خوب با این کارت گناه فحشهایی که با یامائوچی میدم میوفته گردن تو:biggrin1::biggrin1:دمت گرم آریا.خیلی باحال بود.خوب این لینک ویدیوش رو بده ماهم بدانلودیم.:biggrin1:چرا همش تنها خوری میکنی.:biggrin1:خب یه ویدئوی جدید از Viper دیدم که البته باز هم از همون Build قبلی و مپ قبلی هست ولی این دفعه تقریبآ همه زوایای بازی رو نشون میده. کاکپیت که مثل همیشه فوق العادست. زاویه دور از عقب و جلو هم همین طور . ولی چیزی که خیلی زیبا کار شده زاویه عقب کاکپیت هست که برخلاف اکثر بازیها به جای اینکه از طراحی عقب ماشین چشم پوشی کنه , وقتی داخل کاکپیت به عقب نگاه میکنین مثل واقعیت داخل ماشین رو میبینین نه هوای آزاد رو !
جالب ترین قسمت هم انعکاس بی نظیر محیط روی کلاه راننده هست ! از درختها گرفته تا ابر و باد و مه و خورشید و فلک روی کلاه راننده منعکس میشه !!!
روی عکس کلیک کنین که بزرگش بیاد :
چند تا عکس هم از منوهای بازی اومده که مثل همیشه شیک و زیبا هست. روی عکس کلیک کنین تا بقیه عکسها رو ببینین :
![]()