Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
تو replay فقط lighting و AA تفاوت دارند... بالاخره اونم توسط دستگاه پردازش میشه دیگه.
من فکر نمیکنم بتونی با کنترلش کنار بیای، چون برای تجربه اول فوق العاده سخته، باید فوت و فنش رو بلد باشی. ولی خوب بازی کلی option داره برای کسایی که مبتدی هستند.

من هم وقتی GT4 بازی کردم قبلش هیچ وقت رسشسنگ بازی نکرده بودم
تفاوتش اینه که من خیلی علاقه داشتم و از پس تمام سختی ها بر اومدم

باید علاقه داشته باشی و پشت کار تا بتونی گیم پلی بازی رو درک کنی
ولی اگه حرفه ای بشی واقعل لذت بخشه

شک نکن این بازی یک استثنا برای دنیای گیم و مخضوضا دنیای ریسینگه.اگر به رانندگی و لذت هیجانش علاقه داری شک نکن.سالی که gt1 عرضه شد بهترین بازی سال شد و من وقتی این بازیو انجام دادم تازه فهمیدم یه شاهکاره بینظیره.صبح تا شب بازی میکردم وهیچ بازی به گردشم نمیرسید.با دمویی هم که از gt5بازی کردم شک ندارم میتونه یکی از بختهای بسیار بالا برای کسب goty امسال باشه.

در تایید حرف دوستان باید بگم که علاقه خیلی مهمه .
من یک مدت PS2 ـم خراب بود و بازی ها رو اجرا نمی کرد ( همونجایی که صفحه قرمز می شد . )
ساعت ها می شد که پشت دستگاه می نشستم و دستگاه رو Reset می کردم تا شاید بازی بالا بیاد !!!
شاید یک ماه این کار رو تعداد می کردم و وقتی هم که بازی بالا میومد ، از خوشحالی تو پوست خودم نمی گنجیدم ...

-------------------------

راستی دوستان ، اگر جایی Logitech G27 و اون صندلی مخصوصش رو دیدید یک ندایی بدید .

کیوان من که تا به حال اصلا ریسینگ بازی نکردم میتونم GT5 رو بازی کنم؟ یعنی چقدر آشنایی میخواد؟
ماکان امتحانش ضرر نداره !
یادمه یه بار IGN در مورد سری GT یه چیزی گفته بود که حداقل در مورد من صدق میکنه. IGN نوشته بود یه جور جادو توی این سری هست که توی بقیه بازیها نیست. همین جادو هست که باعث میشه یکی مثل من حتی اگه میانگین امتیازای بازی پایین تر از رقبا بشه هم به خاطرش یه کنسول بگیره. همین جادو هست که باعث میشه یه بازی سخت و خشن (نسبت به عناوینی مثل NFS , Burnout و ...) این فروش فوق العاده رو داشته باشه. جادویی که به خاطر عشق شدید یامائوچی به دنیای اتومبیل به وجود اومده. خیلی بازیها هستن که کلکسیون فراری و پورشه دارن , ولی این سری GT هست که به شما اجازه رانندگی با ماشین قرن 19 رو میده و میتونین لذت رانندگی با Mercedes Benz MotorWagen مدل 1886 رو تجربه کنین.

0.jpg

میتونین از یکی از معروف ترین ماشینهای ابتدایی تاریخ یعنی Ford Model T Tourer 1915 دیدن کنین. از اون طرف تعداد زیادی ماشین مفهومی و کانسپت از ماشین واقعآ جالب Nike تا ماشینی مثل Citroen By GT رو توی این بازی می بینین. در کنارش ماشینی مثل Ferrari F2007 رو توی GT5: Prologue می بینیم که حتی توی لیست 26 تایی Ferrari رقیب هم نیست.
من خودم به خاطر این جور چیزا هست که عاشق سری GT هستم. حالا وقتی گرافیک فوق العاده و گیم پلی عالی هم بهش اضافه میشه دیگه بهتر . ولی سال 2004 که گرافیکش در مقایسه با رقیبش پایین تر بود هم تفاوتی برام نداشت. لذت رانندگی با زانتیا (بله همین زانتیای خودمون ! ماشین Citroen) یا حال کردن با فولکس قورباغه ای ! (Beetle کلاسیک) چیزی بود که توی GT4 چشیدم و جای دیگه نه ...

یه جور جادو توی این سری هست که توی بقیه بازیها نیست. همین جادو هست که باعث میشه یکی مثل من حتی اگه میانگین امتیازای بازی پایین تر از رقبا بشه هم به خاطرش یه کنسول بگیره
دقیقا دایی جون:biggrin1:این دقیقا همون حسی هست که من بهش دارم.نمیدونم لامصب این بازی چی داره که ساعتها تو رو پاش میخ میکنه.ساعتها پای مسابقات 24 ساعتش میشینی و لذت میبری.یادش بخیر با فامیل میشستیم پای gt 4 دو نفره پیست نوربرینگ(البته یکم غلط نوشتم:biggrin1:)اسم پیست رو هم گذاشته بودیم جاده چالوس:biggrin1:آخه خیلی شبیه هست.یکی بنز بر میداشت و یکی هم بی ام و - بعدش ساعتها بازی میکردیم و لذت میبردیم.
دقیقا بعد از gt 4 تا الان بازی ریسینگی بازی نکردم که اینطور بهم لذت بده.برای همین هم روزی 100 بار یامائوچی رو لعنت میکنم:biggrin1:البته درسته که واقعا الان دارم زجر میکشم ولی حداقل اینو میدونم که بعد از اومدن این بازی تا پایان این نسل دیگه هیچ ریسینگی لازم ندارم و از بازی کردنش نهایت لذت رو میبرم.

دمش گرم چه باحاله خدای تا حالا من به فکر خریدracing نبودام. اما این داره روو مخم راه میره. به خصوص با این عکسی که آقا آریا گذاشتن خیلی باحاله.:love:

من فکر نمیکنم بتونی با کنترلش کنار بیای، چون برای تجربه اول فوق العاده سخته، باید فوت و فنش رو بلد باشی. ولی خوب بازی کلی option داره برای کسایی که مبتدی هستند.

ماکان امتحانش ضرر نداره !

به قول آریا امتحانش ضرری نداره! هرچند میدونم باید شون ماه تمرین کنم تا بازی رو یاد بگیرم (و شاید اصلا خوشم نیاد و بیخیالش بشم!:دی) ولی در هر صورت نباید از بازی گزشت! در هر صورت که منم همه بازی های انحصاری رو میخرم...

من ان دمویی که امد رو بازی کردم، ولی همش دو ساعت طول میکشید تا برسم خط پایان. البته ایراد از من نبود، ماشین هاش خراب بودن چون همش میخوردن به در و دیوار!!:دی البته این احتمال هم وجود داره که دیوار ها آهن ربا داشتن و منو به خودشون جذب میکردن. در کل چون ایراد از من نبود پس یکی از این حالت ها هست دیگه!:دی

من توی این سری بیشتر از همه موسیقیش رو میپسندم! قطعه Moon Over Castle اش جادو کنندس! مخصوصا هم اجرای ارکسترالش. این آهنگ بازم تو بازی هست؟ امیدوارم PD با یک اجرای جدید و کامل تر این آهنگ رو دوباره توی GT5 زنده کنه...

پ.ن: آریا تو اینقدر از GT5 با آب و تاب تعریف میکنی آدم دهنش آب میفته!

به قول آریا امتحانش ضرری نداره! هرچند میدونم باید شون ماه تمرین کنم تا بازی رو یاد بگیرم (و شاید اصلا خوشم نیاد و بیخیالش بشم!:دی) ولی در هر صورت نباید از بازی گزشت! در هر صورت که منم همه بازی های انحصاری رو میخرم...

من ان دمویی که امد رو بازی کردم، ولی همش دو ساعت طول میکشید تا برسم خط پایان. البته ایراد از من نبود، ماشین هاش خراب بودن چون همش میخوردن به در و دیوار!!:دی البته این احتمال هم وجود داره که دیوار ها آهن ربا داشتن و منو به خودشون جذب میکردن. در کل چون ایراد از من نبود پس یکی از این حالت ها هست دیگه!:دی

من توی این سری بیشتر از همه موسیقیش رو میپسندم! قطعه Moon Over Castle اش جادو کنندس! مخصوصا هم اجرای ارکسترالش. این آهنگ بازم تو بازی هست؟ امیدوارم PD با یک اجرای جدید و کامل تر این آهنگ رو دوباره توی GT5 زنده کنه...

پ.ن: آریا تو اینقدر از GT5 با آب و تاب تعریف میکنی آدم دهنش آب میفته!

البته با توجه به صبر ایوبی که JRPG بازها ( مخصوصا قدیمی ها ) دارن ، میشه پیش بینی کرد که می تونی در این امتحان سربلند بیرون بیای :دی

خب یه ویدئوی جدید از Viper دیدم که البته باز هم از همون Build قبلی و مپ قبلی هست ولی این دفعه تقریبآ همه زوایای بازی رو نشون میده. کاکپیت که مثل همیشه فوق العادست. زاویه دور از عقب و جلو هم همین طور . ولی چیزی که خیلی زیبا کار شده زاویه عقب کاکپیت هست که برخلاف اکثر بازیها به جای اینکه از طراحی عقب ماشین چشم پوشی کنه , وقتی داخل کاکپیت به عقب نگاه میکنین مثل واقعیت داخل ماشین رو میبینین نه هوای آزاد رو ! :دی
جالب ترین قسمت هم انعکاس بی نظیر محیط روی کلاه راننده هست ! از درختها گرفته تا ابر و باد و مه و خورشید و فلک روی کلاه راننده منعکس میشه !!!
روی عکس کلیک کنین که بزرگش بیاد :

چند تا عکس هم از منوهای بازی اومده که مثل همیشه شیک و زیبا هست. روی عکس کلیک کنین تا بقیه عکسها رو ببینین :

خب یه ویدئوی جدید از Viper دیدم که البته باز هم از همون Build قبلی و مپ قبلی هست ولی این دفعه تقریبآ همه زوایای بازی رو نشون میده. کاکپیت که مثل همیشه فوق العادست. زاویه دور از عقب و جلو هم همین طور . ولی چیزی که خیلی زیبا کار شده زاویه عقب کاکپیت هست که برخلاف اکثر بازیها به جای اینکه از طراحی عقب ماشین چشم پوشی کنه , وقتی داخل کاکپیت به عقب نگاه میکنین مثل واقعیت داخل ماشین رو میبینین نه هوای آزاد رو ! :دی
جالب ترین قسمت هم انعکاس بی نظیر محیط روی کلاه راننده هست ! از درختها گرفته تا ابر و باد و مه و خورشید و فلک روی کلاه راننده منعکس میشه !!!
روی عکس کلیک کنین که بزرگش بیاد :

چند تا عکس هم از منوهای بازی اومده که مثل همیشه شیک و زیبا هست. روی عکس کلیک کنین تا بقیه عکسها رو ببینین :

خوب آخه این چه کاریه:biggrin1:خوب با این کارت گناه فحشهایی که با یامائوچی میدم میوفته گردن تو:biggrin1::biggrin1:دمت گرم آریا.خیلی باحال بود.خوب این لینک ویدیوش رو بده ماهم بدانلودیم.:biggrin1:چرا همش تنها خوری میکنی.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or