Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مثل امروز داشت DIRT می زد خر کیف شده بود از سایه ها :-":d.

funny.gif

تو این بخش آخری بازی که هر مسابقه چندین ساعت طول میکشه ، نمیشه سیوش کرد و ادامش رو بعدا بازی کرد؟
به نظر من Toyota Minolta 88C-V تا الان بهترین ماشین بوده ، آیا بعدا ماشین بهتری هم پیدا میشه؟

تو این بخش آخری بازی که هر مسابقه چندین ساعت طول میکشه ، نمیشه سیوش کرد و ادامش رو بعدا بازی کرد؟

ميشه ... وارد pit stop كه شديد گزينه Suspended Race را انتخاب كنيد و از بازي خارج ميشيد هر وقت خواستيد بازي را اجرا كنيد از ادامه مسابقه وارد بازي ميشيد.

ميشه ... وارد pit stop كه شديد گزينه Suspended Race را انتخاب كنيد و از بازي خارج ميشيد هر وقت خواستيد بازي را اجرا كنيد از ادامه مسابقه وارد بازي ميشيد.
این قابلیت با اپدیت اضافه شده بود ؟
چون اون اولش که اینجوری نبود ...

درود
شرمنده من از دنیا عقبم :دی نمی دونم اینو دیدید یا نه ولی پشت G37 در نمای کاکپیت چیز جالبی هست :دی نمی دونم اینجا مطرح شده بود یا نه ولی برای اونایی که ندیدن :دی

07041715322354691565.jpg

اینجا گذاشته بودم ولی فکر کنم خیلی ها ندیده بودن و خوب کاری کردی گذاشتی !
biggrin1.gif
گفتم از دنیا عقبم ولی فکر نمی کردم انقدر :دی

آخرین ویرایش:
درود
شرمنده من از دنیا عقبم :biggrin1: نمی دونم اینو دیدید یا نه ولی پشت G37 در نمای کاکپیت چیز جالبی هست :biggrin1: نمی دونم اینجا مطرح شده بود یا نه ولی برای اونایی که ندیدن :biggrin1:

برای مشاهده تصویر اصلی (667x500) روی این نوار کلیک کنید.
07041715322354691565.jpg

اینجا گذاشته بودم ولی فکر کنم خیلی ها ندیده بودن و خوب کاری کردی گذاشتی ! :دی

اگر اینجوریه که خیلی خوبه ،
آیا تو فسمت مسابقه ای formula GT هم میشه از این قابلیت استفاده کرد؟
چون اونجا هم چندتا پیست 20 دوری هست که اگر کلش رو بخوایم بازی کنیم ، چیزی در حدود 2 ساعت و نیم یا بیشتر طول میکشه.
انصافا رانندگی با formula gt توی پیست های پر پیچ و خم ، کار خیلی سختیه.

آخرین ویرایش:
رفتم توی بازی و به pit stop رفتم ولی همچین گزینه ای نداشت.
برای فعال شدن این قابلیت باید آپدیت بازی رو نصب کنم ؟؟؟ (چون من هنوز هیچ آپدیتی نصب نکردم )

آخرین ویرایش:
دوستانی که به License های GT علاقه دارن ، حتمآ GT Academy 2012 رو تجربه کنن ! :دی 8 بخش داره که فعلآ 2 بخشش باز شده و هر هفته بخش جدیدی باز میشه. توی هر بخش هم 5 تا قسمت هست که تقریبآ شبیه همون License های GT هستن. فعلآ دو بخش اولش که خیلی آسون بوده و میشه راحت طلایی کرد. با طلایی کردن همه قسمت های یک بخش هم ماشین اون بخش رو توی GT5 هدیه میده که البته ماشین های جدیدی نیستن و فقط آرم GT Academy بهشون اضافه شده ، ولی مثلآ برای من که Nissan Leaf رو ندارم هم غنیمتی محسوب میشه ! :دی
کلآ اگه میتونین 3 گیگ دانلود کنین حتمآ بگیرینش که سر رکوردها کل کل کنیم ! :دی هرچند من در حد کل کل نیستم ! :دی

دوستانی که به License های GT علاقه دارن ، حتمآ GT Academy 2012 رو تجربه کنن ! :دی 8 بخش داره که فعلآ 2 بخشش باز شده و هر هفته بخش جدیدی باز میشه. توی هر بخش هم 5 تا قسمت هست که تقریبآ شبیه همون License های GT هستن. فعلآ دو بخش اولش که خیلی آسون بوده و میشه راحت طلایی کرد. با طلایی کردن همه قسمت های یک بخش هم ماشین اون بخش رو توی GT5 هدیه میده که البته ماشین های جدیدی نیستن و فقط آرم GT Academy بهشون اضافه شده ، ولی مثلآ برای من که Nissan Leaf رو ندارم هم غنیمتی محسوب میشه ! :دی
کلآ اگه میتونین 3 گیگlk دانلود کنین حتمآ بگیرینش که سر رکوردها کل کل کنیم ! :دی هرچند من در حد کل کل نیستم ! :دی
من علاوه بر اینکه به لایسنس ها علاقه دارم ، یکی دو تا سوال هم دارم که تو دوتا پست قبلی پرسیده ام.
این آپدیت 3 گیگی رو نمیشه از یک نفر که دانلود کرده بگیریم و نصب کنیم؟

من علاوه بر اینکه به لایسنس ها علاقه دارم ، یکی دو تا سوال هم دارم که تو دوتا پست قبلی پرسیده ام.
این آپدیت 3 گیگی رو نمیشه از یک نفر که دانلود کرده بگیریم و نصب کنیم؟
اون save وسط مسابقه های طولانی توی یکی از آپدیت ها اضافه شد ! :دی کل آپدیت ها رو هم بخوای بگیری فکر کنم به 2 گیگ برسه !! مثلآ یکیشون به تنهایی 600 مگ بود ! چند تای دیگه 100 و خورده ای و چند تا هم کمتر و بیشتر .
توی Formula GT فکر نکنم بشه save کرد.
این GT Academy آپدیت نیست. کلآ یه فایل جدا هست که همه میتونن بگیرن و حتی اونایی که GT5 ندارن هم میتونن دانلود کنن و بازی کنن ! :دی نمیدونم میشه از راه دیگه ای گرفت یا نه ولی من از UK Store گرفتم (توی Store اکانت خودم که امارات هست نبود)

اون آپدیتی که این قابلیت رو اضافه میکنه ، چند مگ هست؟
یعنی واقعا توقع داشتن ملت 24 ساعت بشینن پای ps3 و به تصویر خیره بشن ؟ یا توقع داشتن مثل 24 ساعته های واقعی ، هر هشت ساعت راننده عوض بشه؟

اون آپدیتی که این قابلیت رو اضافه میکنه ، چند مگ هست؟
یعنی واقعا توقع داشتن ملت 24 ساعت بشینن پای ps3 و به تصویر خیره بشن ؟ یا توقع داشتن مثل 24 ساعته های واقعی ، هر هشت ساعت راننده عوض بشه؟
انقدر آپدیت داره که دیگه یادمون نیست اون چند مگ بود ! :دی ولی نمیتونی اون رو پیدا کنی و نصب کنی. باید حتمآ از اولین آپدیت بگیری و پشت سر هم نصب بشه ! :دی
کلآ GT5 که بازی میکنی باید منتظر چیزهای ماوراءالطبیعه باشی !! :دی انقدر چیزهای عجیب و اقدامات حیرت آور از تیم با تجربه ای مثل PD میبینی که این مورد بینشون گم میشه ! :دی اینجا یه سری از مشکلات بازی رو نوشتم که خیلی هاشون از یه تیم تازه کار هم بعیده چه برسه به PD و یامائوچی.

واقعا خیلی مسخرس. مگه ملت بیکارن سه چهار ساعت یا 24 ساعت بشینن بازی کنن. آپدیتارو هم گویا باید خیلیاشو نصب کرد تا رسید به آپدیت مورد نظر.امان از دست این Yamauchi .

راستی قسمت آنلاین بازی کجاست؟ من تو گزینه ها چیزی برای آنلاین ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or