jetalpha
کاربر سایت
این قابلیت با اپدیت اضافه شده بود ؟ميشه ... وارد pit stop كه شديد گزينه Suspended Race را انتخاب كنيد و از بازي خارج ميشيد هر وقت خواستيد بازي را اجرا كنيد از ادامه مسابقه وارد بازي ميشيد.
گفتم از دنیا عقبم ولی فکر نمی کردم انقدر
درود
شرمنده من از دنیا عقبم :biggrin1: نمی دونم اینو دیدید یا نه ولی پشت G37 در نمای کاکپیت چیز جالبی هست :biggrin1: نمی دونم اینجا مطرح شده بود یا نه ولی برای اونایی که ندیدن :biggrin1:
برای مشاهده تصویر اصلی (667x500) روی این نوار کلیک کنید.
![]()
اگر اینجوریه که خیلی خوبه ،ميشه ... وارد pit stop كه شديد گزينه Suspended Race را انتخاب كنيد و از بازي خارج ميشيد هر وقت خواستيد بازي را اجرا كنيد از ادامه مسابقه وارد بازي ميشيد.
من علاوه بر اینکه به لایسنس ها علاقه دارم ، یکی دو تا سوال هم دارم که تو دوتا پست قبلی پرسیده ام.دوستانی که به License های GT علاقه دارن ، حتمآ GT Academy 2012 رو تجربه کنن !8 بخش داره که فعلآ 2 بخشش باز شده و هر هفته بخش جدیدی باز میشه. توی هر بخش هم 5 تا قسمت هست که تقریبآ شبیه همون License های GT هستن. فعلآ دو بخش اولش که خیلی آسون بوده و میشه راحت طلایی کرد. با طلایی کردن همه قسمت های یک بخش هم ماشین اون بخش رو توی GT5 هدیه میده که البته ماشین های جدیدی نیستن و فقط آرم GT Academy بهشون اضافه شده ، ولی مثلآ برای من که Nissan Leaf رو ندارم هم غنیمتی محسوب میشه !
![]()
کلآ اگه میتونین 3 گیگlk دانلود کنین حتمآ بگیرینش که سر رکوردها کل کل کنیم !هرچند من در حد کل کل نیستم !
![]()
اون save وسط مسابقه های طولانی توی یکی از آپدیت ها اضافه شد !من علاوه بر اینکه به لایسنس ها علاقه دارم ، یکی دو تا سوال هم دارم که تو دوتا پست قبلی پرسیده ام.
این آپدیت 3 گیگی رو نمیشه از یک نفر که دانلود کرده بگیریم و نصب کنیم؟
انقدر آپدیت داره که دیگه یادمون نیست اون چند مگ بود !اون آپدیتی که این قابلیت رو اضافه میکنه ، چند مگ هست؟
یعنی واقعا توقع داشتن ملت 24 ساعت بشینن پای ps3 و به تصویر خیره بشن ؟ یا توقع داشتن مثل 24 ساعته های واقعی ، هر هشت ساعت راننده عوض بشه؟