Noirique
کاربر سایت
میشه ولی مثل Endurance ها نیست که بشه تو هر Pit Stop ذخیره کرد . بین هر مسابقه تورنمنت میشه Save کرد !توی Formula GT فکر نکنم بشه save کرد.
میشه ولی مثل Endurance ها نیست که بشه تو هر Pit Stop ذخیره کرد . بین هر مسابقه تورنمنت میشه Save کرد !توی Formula GT فکر نکنم بشه save کرد.
چجوری میشه توی GT این کار رو کرد؟
من که دیگه رسما از ادامه بازی انصراف دادم ، نمیتونم بدون سیو بشینم 3 4 ساعت به بالا در روز وقت بذارم واسه این بازی.
صفحه قبل گفتم دیگه !کسی از این دموی 3 گیگی اطلاعاتی داره(تو store قسمت دمو های جدید بودش)؟
دوستانی که به License های GT علاقه دارن ، حتمآ GT Academy 2012 رو تجربه کنن ! :biggrin1: 8 بخش داره که فعلآ 2 بخشش باز شده و هر هفته بخش جدیدی باز میشه. توی هر بخش هم 5 تا قسمت هست که تقریبآ شبیه همون License های GT هستن. فعلآ دو بخش اولش که خیلی آسون بوده و میشه راحت طلایی کرد. با طلایی کردن همه قسمت های یک بخش هم ماشین اون بخش رو توی GT5 هدیه میده که البته ماشین های جدیدی نیستن و فقط آرم GT Academy بهشون اضافه شده ، ولی مثلآ برای من که Nissan Leaf رو ندارم هم غنیمتی محسوب میشه ! :biggrin1:
کلآ اگه میتونین 3 گیگ دانلود کنین حتمآ بگیرینش که سر رکوردها کل کل کنیم ! :biggrin1: هرچند من در حد کل کل نیستم ! :biggrin1:
نه دیگه .....منم هفته پیش دانلود کردم ولی این دانشگاه لعنتی فرصت تنفس هم به آدم نمیده
الان اگه خدا بخواد میرم سراغش
فقط یه سوال: این دوره تموم بشه دیگه نمیشه بازی کرد؟ کلا بازی دیگه اجرا نمیشه؟
فعلا که شما ترکوندی منو تو رکورد ، تا دیشب اول بودم امروز شدم دومدوستان من هم بلاخره GT Academy را با كمك دوست خوبم ارياي عزيز دانلود كردم و دارم بازي ميكنم ولي از ليست دوستانم فقط 3 نفر دارن بازي ميكنن كسي هست اد كنه ايدي منو با ركورد هاي جهاني كه زياد نميشه شوخي كرد! باز ركورد هاي همديگر را بزنيم جذابيت چندبار بازي كردن هر قسمت بيشتر ميشه!