Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
چجوری میشه توی GT این کار رو کرد؟
من که دیگه رسما از ادامه بازی انصراف دادم ، نمیتونم بدون سیو بشینم 3 4 ساعت به بالا در روز وقت بذارم واسه این بازی.

چجوری میشه توی GT این کار رو کرد؟
من که دیگه رسما از ادامه بازی انصراف دادم ، نمیتونم بدون سیو بشینم 3 4 ساعت به بالا در روز وقت بذارم واسه این بازی.

بيشتر عشق و علاقه است بازي كردن GT وگرنه اين نسخه اينقدر ايراد داره كه سيو ميان مسابقات توش گم هست اما روح بازي GT هنوز درونش زنده است و اين باعث بازي كردنش ميشه مطمعن هستم بقيه بچه هاي طرفدار اين بازي هم نگاهشون به اين سري بازي ها خيلي فرق ميكنه تا بخوان ايرادات بازي را هميشه ببينن يا فقط بفكر اين باشن كه تمام مسابقات بازي را تمام كنن و ببوسن بزارنش كنار!

GT=Life

کسی از این دموی 3 گیگی اطلاعاتی داره(تو store قسمت دمو های جدید بودش)؟
صفحه قبل گفتم دیگه !‌ :دی

دوستانی که به License های GT علاقه دارن ، حتمآ GT Academy 2012 رو تجربه کنن ! :biggrin1: 8 بخش داره که فعلآ 2 بخشش باز شده و هر هفته بخش جدیدی باز میشه. توی هر بخش هم 5 تا قسمت هست که تقریبآ شبیه همون License های GT هستن. فعلآ دو بخش اولش که خیلی آسون بوده و میشه راحت طلایی کرد. با طلایی کردن همه قسمت های یک بخش هم ماشین اون بخش رو توی GT5 هدیه میده که البته ماشین های جدیدی نیستن و فقط آرم GT Academy بهشون اضافه شده ، ولی مثلآ برای من که Nissan Leaf رو ندارم هم غنیمتی محسوب میشه ! :biggrin1:
کلآ اگه میتونین 3 گیگ دانلود کنین حتمآ بگیرینش که سر رکوردها کل کل کنیم ! :biggrin1: هرچند من در حد کل کل نیستم ! :biggrin1:

حجمش زیاده ولی اگه میتونین بگیرینش. خودم با 256 گرفتم و ناراحت نیستم ! :دی حس و حال خیلی جالبی داره ، 8 تا ماشین هم به GT5 اضافه میکنه ، همین طور شایعه شده (تقریبآ قطعیه !) که اولین بار پیست Twin Ring Motegi قراره توی آخرین مرحله GT Academy بیاد ! :دی

خب من هم بازی GT Academy 2012 رو دانلود کردم
اول از همه به نسبت حجم بازی واقعا گرافیک و جزئیات بالا هست.
بعد نصب بازی باید پچ 1.01 رو هم دانلود کنید که 35 مگ هست و با احتساب اپدیت و نصب خود بازی حجم گیم بر روی هارد 3062 مگابایت میشه.
برای بازی کردن و انجام مسابقه ها حتما باید انلاین باشید و اِلا اجازه ورود به منوی اصلی بازی به شما داده نمیشه .
مورد بعدی در پایین منو اصلی یکسری امار از مدالهای طلای کسب شده ،مسافتهای طی شده،شرکت کننده گان در مسابقه و... وجود داره که مرتبا اپدیت میشه.
مسابقاتش هم از ابتدا May شروع شده و تا 25 June ادامه داره.
یه قسمت داره بنام Medal Ranking که رده کشور شما رو نشون میده.به این معنا که کسانی که با نام وادرس اون کشور توی این مسابقات شرکت میکنن امتیازاشون جمع میشه ودر غالب اون کشور ،رتبه جهانیش رو نشون میده.
در ضمن با اینکه توی Store امارات دمو نیومده ،اما اگه شما بازی رو دانلود و روی اکانت اماراتتون اجرا کنید،بدون مشکل وصل میشه و در واقع نیاز به دانلود بازی از Store مربوط به اکانتتون نیست.
نکته جالب 1: بلافاصله بعد از اتمام هر مسابقه امتیاز و زمان رو با دوستانت (در صورت داشتن این بازی ) مقایسه میکنه.:d
نکته جالب 2: برای بار دوم که توی بازی رفتم دموی اول برای تغییر کرد و چیزه دیگه نشون داد.:d
در کل که واقعا ارزشش رو داره بخواید بازی رو دانلود کنید.
و در نهایت یه عکس از منو بازی:

آخرین ویرایش:
کلا بازی رو دستش نمیاد.البته اگر چه من از طرفدارای شدید این بازی از اولین شماره تا حالا بودم اما انصافا GT5 مشکلات زیادی داره.البته شیرینی و لذتی که به من میده مشکلاتشو از یادم میبره.امیدوارم یه GT6 بی نقص ببینیم.

GT academy 2012 rounds 3&4 now available; attracts half a million player
مثل اینکه استقبال خیلی خوبی شده .....:d
اینم یه اطلاعات مختصر از پلیر ها....
البته هر ثانیه داره بیشتر میشه ....
total player gold trophies:3.417.922
total player milege:50.215.880.5

یک نکته بود که خیلی وقت پیش بهش برخورده بودم ولی امروز دوباره دیدمش .

دودی که از لاستیک ها بلند میشه ، مستقیما ربطی به کاری که با ماشین انجام میدید نداره ! دود ماشین مستقیما با گرمای لاستیک ها مرتبطه !
یک ماشین بردارید و باهاش شروع کنید به Burnout زدن ، طولش بدید تا لاستیک ها داغ بشن ، بعدش ماشین رو ثابت کنید ، می بینید که تا تقریبا 5 ثانیه هنوز از لاستیک ها دود بلند میشه :)

این چیزاست که باعث میشه GT برای طرفدارای قدیمیش همیشه GT بمونه :x

منم هفته پیش دانلود کردم ولی این دانشگاه لعنتی فرصت تنفس هم به آدم نمیده
الان اگه خدا بخواد میرم سراغش
فقط یه سوال: این دوره تموم بشه دیگه نمیشه بازی کرد؟ کلا بازی دیگه اجرا نمیشه؟

منم هفته پیش دانلود کردم ولی این دانشگاه لعنتی فرصت تنفس هم به آدم نمیده
الان اگه خدا بخواد میرم سراغش
فقط یه سوال: این دوره تموم بشه دیگه نمیشه بازی کرد؟ کلا بازی دیگه اجرا نمیشه؟
نه دیگه .....
تا 40 روز دیگه تموم میشه

دوستان من هم بلاخره GT Academy را با كمك دوست خوبم ارياي عزيز دانلود كردم و دارم بازي ميكنم ولي از ليست دوستانم فقط 3 نفر دارن بازي ميكنن كسي هست اد كنه ايدي منو با ركورد هاي جهاني كه زياد نميشه شوخي كرد! باز ركورد هاي همديگر را بزنيم جذابيت چندبار بازي كردن هر قسمت بيشتر ميشه!

دوستان من هم بلاخره GT Academy را با كمك دوست خوبم ارياي عزيز دانلود كردم و دارم بازي ميكنم ولي از ليست دوستانم فقط 3 نفر دارن بازي ميكنن كسي هست اد كنه ايدي منو با ركورد هاي جهاني كه زياد نميشه شوخي كرد! باز ركورد هاي همديگر را بزنيم جذابيت چندبار بازي كردن هر قسمت بيشتر ميشه!
فعلا که شما ترکوندی منو تو رکورد ، تا دیشب اول بودم امروز شدم دوم :|:d البته در 2-3 مرحله من همچنان اولم (LOL) و بهترین رنک جهانی هم که داشتم از حدود 500 هزار نفر رتبه 7 هزارم بوده.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or