Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خب وقتی میدونن فروششون عالی هست و GT5 با میانگین 84 توی همون 5 هفته اول میاد 5 میلیون نسخه میفروشه ، اگه میخواستن فقط به پول فکر کنن اتفاقآ میرفتن سراغ GT6 ! :دی چون پولی که توش خوابیده به مراتب بیشتر از آپدیت های مجانی یا DLC های چند دلاری هست ! :دی
من خودم خیلی دوست داشتم GT6 رو سال بعد می دیدم ولی در مبحث پول پرستی ، دادن آپدیت های مجانی و Spec II و ... خیلی کمتر پول پرستانه هست تا دادن GT6 ! الآن این آپدیت ها فرق خاصی توی فروش بازی ایجاد نمیکنه. کسی که میخواسته بخره یا تصمیم داره در آینده بخره ، بدون اینا هم میخره. تازه قیمت GT5 هم مثل همه بازیهای دیگه بعد از یه سال کم میشه ولی اگه GT6 می اومد ، با قیمت 60 دلار توی همون هفته های اول حداقل دو سه میلیون نسخه میفروخت و سودش به طرز فجیعی بیشتر بود ! :دی
ببین آریا تو خودت همیشه میگفتی اینا میتونن جی تی 6 رو هم این نسل بدن.منم با این حرف موافقم.اما امید اومد گفت که نمیدونم pd مثل شرکتای دیگه نیست و .... که مشخص بود متلکش به کدوم بازی و استدیو بود.اما موضوع خیلی سادست.نگاه کن مثلا gt5 تا الان 6 میلیون فروخته.خب؟احتمال فراوان تا 1-2 سال دیگه تا 9 میلیون هم بتونه بفروشه.اگر بگیم جی تی 6 هم به طور مثال 9 میلیون(فقط مثال هست کسی گیر نده) بفروشه میشه 18 میلیون.خب؟اما اگر سونی بیاد جی تی 6 رو سال بعد بیرون بده،خب طبیعتا دیگه جی تی 5 فروشش متوقف میشه.و اگر مثلا جی تی 6 بیاد 9 میلیون بفروشه اونوقت فروشش کلی این 2 شماره میشه 15 میلیون.خب پس دیدی که اینجوری براشون سود کمتری داره:dمن منظورم این بود.

بعدشم اصلا سوای این حرفها امید حرفش خیلی فن گونه بود.آخه کی بدش میاد 2 سال یکبار،آنچارتد،جی تی،گیرز و ... این بازیهای با کیفیت رو بازی کنه؟؟چه ربطی به پول پرستی داره؟؟

ببین آریا تو خودت همیشه میگفتی اینا میتونن جی تی 6 رو هم این نسل بدن.منم با این حرف موافقم.اما امید اومد گفت که نمیدونم pd مثل شرکتای دیگه نیست و .... که مشخص بود متلکش به کدوم بازی و استدیو بود.اما موضوع خیلی سادست.نگاه کن مثلا gt5 تا الان 6 میلیون فروخته.خب؟احتمال فراوان تا 1-2 سال دیگه تا 9 میلیون هم بتونه بفروشه.اگر بگیم جی تی 6 هم به طور مثال 9 میلیون(فقط مثال هست کسی گیر نده) بفروشه میشه 18 میلیون.خب؟اما اگر سونی بیاد جی تی 6 رو سال بعد بیرون بده،خب طبیعتا دیگه جی تی 5 فروشش متوقف میشه.و اگر مثلا جی تی 6 بیاد 9 میلیون بفروشه اونوقت فروشش کلی این 2 شماره میشه 15 میلیون.خب پس دیدی که اینجوری براشون سود کمتری داره:dمن منظورم این بود.

بعدشم اصلا سوای این حرفها امید حرفش خیلی فن گونه بود.آخه کی بدش میاد 2 سال یکبار،آنچارتد،جی تی،گیرز و ... این بازیهای با کیفیت رو بازی کنه؟؟چه ربطی به پول پرستی داره؟؟
هنوزم میگم میتونن با برطرف کردن مشکلات GT5 و یه سری چیزای اضافه GT6 رو بدن ! :دی ولی شاید یامائوچی دیگه پتانسیل GT6 رو توی این نسل ندیده ! کلآ بین هر دو نسخه GT خیلی تفاوت وجود داره که البته بخشی از این تفاوت ها به خاطر فاصله زیاد نسخه ها طبیعیه. مثلآ GT4 نسبت به GT3 حدود 550 تا ماشین بیشتر داشت و ده ها پیست بیشتر که همشون هم توی زمان خودشون کیفیت فوق العاده ای داشتن. با بخش هایی که تازه اضافه شده بود مثل B-Spec و Photo Travel و چیزای دیگه. توی GT5 هم باز کلی چیز اضافه شد که توی GT4 نبود مثل آب و هوا ، چرخه شب و روز ، کاکپیت ، دمیج داخلی و خارجی ، آنلاین و Nascar و چیزای دیگه که هیچ کدوم توی نسخه قبلی نبودن ! :دی اینا رو بذار کنار تنبلی PD که باعث میشه ساخت بازی طولانی تر بشه ! برای GT6 هم احتمالآ میخواد خیلی چیزا اضافه کنه و نمیتونه توی 2 سال این کار رو انجام بده. البته همه اینا حدس هست و ممکنه همین فردا بگن GT6 سال دیگه میاد ! :دی
کلا محاسباتت زیادی خوشبینانه هست ! :دی اولآ بعید میدونم GT5 به 9 میلیون برسه ! :دی بعد همون طور که گفتم بازیها بعد از یه سال قیمتشون پایین میاد. یعنی اگه در خوشبینانه ترین حالت ممکن 3 میلیون نسخه دیگه هم بفروشه ، باز پولی که درمیاره خیلی کمتره تا مثلآ 4 میلیون نسخه Prologue برای 6 و بعدش هم 6 میلیون نسخه GT6 ! خیلی خیلی کمتر درمیاره ! :دی

u.s.a @

حسین جان عزیز دل برادر! :دی چه اصراریه حالا GT6 رو برای این نسل بدن؟ به نطر من این نسل حداکثر پتانسیلش در همین حده . دیگه نمیشه یه جهش آنچنانی نسبت به نسخه قبل داشت . اگه قرار بود یه GT دیگه تو این نسل عرضه بشه این آپدیتها و ساپورت PD هم در کار نبود . حداکثرش چیزی مثل GT5 Spec II انتظارش میرفت که خب تایید شد و مشکلات بازی هم که تا به اینجای کار اکثرا برطرف شده . من فکر میکنم خود PD هم همین ایده رو داشته باشه که بجای اینکه یه عنوان بهینه و پولیش شده (از دوباره سازی مسیرها تا طراحی دوباره ماشینها با استانداردهای گرافیکی این نسل که خیلی محدوده ) تحت عنوان شماره دار GT6 عرضه بشه؛ از الان تمرکزشون رو برای یه عنوان فوق العاده نسل بعدی از این سری که لیاقت عرضه شدنش به عنوان یه بازی شماره دار رو داشته باشه بگذارن که البته استودیوی PD برای اضافه کردن مضایای جدید از لحاظ گستردگی گرافیکی و محتوای کلی و شبیه ساز تر کردن بازی نسبت به GT5 به خاطر سخت افزار قویتر و عدم محدودیت خصوصا در طراحی مسیرها، ماشینها و کلیه کانتنت های بازی میتونه بهتر و دقیق تر عمل کنه .
به هر حال GT همیشه فروشش رو داره چه بهتر که از نظر کیفی هم در هر شماره در حد فروشش ظاهر بشه .

خب تو چرا جدی میگیری ؟ :-/ GT1 سال 97 اومد، GT2 سال 99 اومد، GT3 سال 2001 اومد، GT4 سال 2005 اومد، GT5 سال 2010 ! و خیلی از سالهایی که بازی اصلی ندادن بیرون هم عناوین فرعی رو داشتن مثل Gran Turismo 4 Prologue که 1.5 میلیون حدوداً فروخته ( 2004/2003 ) یا Gran Turismo 5 Prologue که 5 میلیون فروخته حدوداً ( سال 2007/2008 ) و یا حتی GT PSP که 2 میلیون فروخته تقریباً ( سال 2009 ) و ... یعنی عناوین فرعیش هم فروخته و حتی خود شرکت هم اینها رو جدی به حساب میاورده ( تو لیست بازیهاش آورده )

خدمت آقای بوم بوم بوم بَنگ بوم بوم ! عرض کنم که مراحل ساخت هر بازی در حال حاضر خیلی پیچیده و زمان بر تر از دوران PS1 و PS2 هست. PD هم تیم خیلی بزرگی رو در اختیار نداره و از تیمهای طراح دیگه هم کمک نگرفته . پس طولانی شدن چرخه ساخت بازیهای این سری در این نسل با توجه به همین مسائل کاملا مشخص و از بدیهیاتِ .

• Like
Reactions: Scαrface
خدمت آقای بوم بوم بوم بَنگ بوم بوم ! عرض کنم که مراحل ساخت هر بازی در حال حاضر خیلی پیچیده و زمان بر تر از دوران PS1 و PS2 هست. PD هم تیم خیلی بزرگی رو در اختیار نداره و از تیمهای طراح دیگه هم کمک نگرفته . پس طولانی شدن چرخه ساخت بازیهای این سری در این نسل با توجه به همین مسائل کاملا مشخص و از بدیهیاتِ .

چه ربطی داشت رابین هود ؟ بلخره ساخت بازی زمان بر هست یا PD سودجو نیست ؟ ساخت بازیهای این نسل زمان بر هست، ولی این ربطی به بحث ما نداره !

Tourist Trophy و Gran Turismo HD : عرضه 2006
Gran Turismo 5 Prologue : عرضه 2007/2008
GT PSP : اولین نمایش از 2005 شروع جدی از 2008 عرضه اکتبر 2009
GT5 : عرضه اواخر 2010

بیشتر از یکسال زمان خالی دیدی به من هم بگو !

هدف استودیوهای سازنده گیم و ناشرانش مثل سایر صنعتهای پول ساز تجارت هست . نسخه HD که ابتدای نسل به خاطر تکاپوی HD شدن بعضی بازیها ریلیز شد . Prologue هم که طبق روال قبلی بازیهای این استویدو قبل از عرضه عنوان اصلی ریلیز میشه .
از اونجایی هم که PD زیر مجموعه SCE هست نسخه PSP هم دور از انتظار نبود GT ها هم همیشه فروش خودشون رو دارن پس بهتره بین تجارت و سودجو بودن و رنگ کردن همون بازی قبلی و گذاشتن یه شماره جلوش تقاوت قائل باشیم .

یه اشتباهی رو مرتکب شدین اونم فروش GT5 ـه
توی این لیست نوشته تا آخر December 2010 یعنی GT5 تا آخر سال 2010 تونسته انقدر بفروشه نه تا الان :d
فعلا باید منتظر آمار نهایی سال 2011 بود تا ببینیم چقدر فروخته

هدف استودیوهای سازنده گیم و ناشرانش مثل سایر صنعتهای پول ساز تجارت هست . نسخه HD که ابتدای نسل به خاطر تکاپوی HD شدن بعضی بازیها ریلیز شد . Prologue هم که طبق روال قبلی بازیهای این استویدو قبل از عرضه عنوان اصلی ریلیز میشه .
از اونجایی هم که PD زیر مجموعه SCE هست نسخه PSP هم دور از انتظار نبود GT ها هم همیشه فروش خودشون رو دارن پس بهتره بین تجارت و سودجو بودن و رنگ کردن همون بازی قبلی و گذاشتن یه شماره جلوش تقاوت قائل باشیم .

دقیقاً و خوشبختانه تو این نسل ندیدم کسی بازی قبلیش رو رنگ کنه و جای بازی جدید بفروشه حداقل تو ژانر ریسینگ ! ;)

اقا بی خیال شید توروخدا یه تایپیک اینجا مونده که بی سروصدا داره میره ..........................این دریفت خیلی حال میداد ما نمیدونستیم ها ..........خوب پولی هم توش هست با ferari 458 یه چند دست زدیم بسی حال داد

حالا این*Spec II و DLC کی عرضه میشه؟
فقط دانلودیه یا به صورت دیسک هم عرضه میشه؟
حالا اگه به صورت دیسک عرضه شه به همراه بازی اصلیه GT5 هست؟ یا به صورت مستقل هست؟
منظورم این هست که اگه کسی بازیه GT5 رو نداشته باشه و این دیسک*Spec II و DLC رو بخره میتونه بازی کنه؟
اگه فقط آنلاین باشه که به کار من نمیاد متاسفانه.
میدونم،یه ذره قاراشمیش*:d*شد سوالم! خب تازه کاریم دیگه!

اینم همین جوری میزارم که دست خالی نیومده باشم:d

@ KONAMI :

دستت درد نکنه حامد جان همیشه خوش خبر باشی :دی فقط من یه چیزی دریافت این ماشین به عنوان هدیه فقط مختص امروز ِ ؟

@ Mory 62 :

این حرفها چیه مرتضی جان شما تازه کار بحساب بیای پس ما که کلاً تعطیل به حساب میایم :دی

والا مرتضی جان فعلاً به عنوان DLC میخواد عرضه بشه ، ولی بعید هم نیست روی دیسک بیاد . امّا اگه روی دیسک بیاد کامل هست دیگه یعنی خود ِ GT5 + کانتنت هایی که تا اونموقع به صورت قابل دانلود بوده همه با هم روی یک دیسک قرار میگیره .

در مورد تاریخ عرضه فکر کنم هنوز نگفتن ( شایدم گفتن و من ندیدم ، دو سه صفحه قبل رو بگردی همه اطلاعات هستش )

سلام ...
دوستان انلاين بشيد و Red Bull X2010 كه به همه كاربرها دادن را بگيريد اين هم هديه قهرماني Sebastian Vettel !

وای ! با این یکی صاحب 5 تا X1 میشم :d
البته بچه ها یه سرچی بکنید توی اینترنت یه سری ترفند ها رو راههای هست که مثلا یه اکانت دیگه بسازین توی دستگاهتون و تاریخ تولدش رو بزنید فلان و بهتون فلان ماشین رو میده بعدش این ماشین رو بدین به اکانت خودتون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or