Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
میخواستم واسه تولدت یه 458 بخرم که دیگه دیدم نمیخوای پشیمون شدم :d

اینو ببینین از پوتیوب گیر آوردم

YouTube - TDU Audi R8.mpg

ترمز دستیش منو کشته :d
دنده ماشینشم در نوع خودش جالبه :p

:)) شما C5 هم بخری ما راضیم ! حداقل وقتی می پیچی میتونه دنده هم عوض کنی :d

چه قدر هم بچمون درس خونه ! دست دندش شبیه مال این تنکابنی هاست که رو این پیکان گوجه ای ها می ندازن ! کلا یارو گوسفند فروخته رفته فرمون خریده :d

آقا کسی نیست این فراری 20 میلیونی رو خریده باشه ؟

سلام
كسي راهنمايي خاصي نداره در رابطه با گرفتن طلاي Special Event: Red Bull X1 ????؟؟؟؟
با X1 خيلي بازي كردم ( Level 40 رو تموم كردم ) ولي اصلا نميتونم اينو برم .
با فرمون ممكنه ؟؟ راحت تره ؟؟

سلام
كسي راهنمايي خاصي نداره در رابطه با گرفتن طلاي Special Event: Red Bull X1 ????؟؟؟؟
با X1 خيلي بازي كردم ( Level 40 رو تموم كردم ) ولي اصلا نميتونم اينو برم .
با فرمون ممكنه ؟؟ راحت تره ؟؟

اون ها رو کلا فراموش کن . طلایی کردنش با دسته تقریبا غیر ممکنه
حتما باید فرمون داشته باشی

پس یادت باشه نه 458 ایتالیا بخریم نه x6 :))
:d
یعنی ببین حتی ممکنه یه ماشین سوپر اسپرت با برند معروف هم ممکنه به چه چیزای ساده ای توجه نکنه :d اینجاست که نباید تعصب بی خود روی برند داشت :d
ببخشید من 2-3 ماهه که gt بازی نکردم و نمیدونم جریان x 6 چیه میشه توضیح بدید ؟
چیز خاصی نبود , توضیح دنده های شیفت بود :d

ميگم ماشين هاي لازم براي اين دوتا مسابقه از قسمت extreme رو از كجا بايد بدست بياريم؟
1-german car touring car
2-fourmula gt
Formula GT كه من اشتباهي واسش يه F1 گرفتم 10.000.000 :d ! بايد صبر كني تا بياد تو Used Car DealerShip ! قيمش هم بين 4.5 تا 5.5 ميليون بايد باشه ، دقيق يادم نيس . هميشه پول داشته باش و سر بزن به Used Car
اون German Touring Car هم تا حالا نديدم ، اونم تو همون used Car بايد پيدا بشه . ( دقيق نميدونم )

دوستان بعلت شلوغ بودن سر بنده در ایام مدارس میخواستم سوالات پایه ای رو بپرسم که در تابستان بازی رو دیگه تموم کنم : ممنون یشم اگه جواب بدید
1- برای بدست اورد پول های کلان که بشه باهاشون ماشین های گرون قیمت خرید باید چکار کرد؟
2- ایا ماشین که میخرم برای خرید ماشین بعدی اون رو نگه دارم یا قبلی رو بفروشم تا پول اون بدست بیاد؟ کدومش عقلانه تر هست؟
3- بخش B-SPEC کمی خسته کننده و طولانی هست برای راحت تر شدن کار باید چکار کرد؟
4- برای خرید قطعات خودرو ها از کجا مطمئن شیم بهترین قطعه برای یک ماشین کدام هست؟
5- ایا میشه با دسته کل بازی رو طلا کرد؟
6- ارزون قیمت ترین فرمون که بهترین در نوع خودش هست رو میشه نام ببرید ( یعنی هم ارزون باشه هم کارایی تمام داشته باشه )
7- ایا برای پول بدست اوردن باید یک مسابقه رو همین طور پشت سر هم بریم تا پول مورد نظر بدست بیاد ؟ ( یعنی یک مسابقه رو چند بار تکرار کنیم )
واقعا ممنون میشم اگه اون دسته از دوستانی که وراک این بازی هستند جواب من رو بدند چون ممکنه ین سوال ها ، سوال های دیگر دوستان نوب مثل من باشه :D
واقعا ممنون میشم

دوستان بعلت شلوغ بودن سر بنده در ایام مدارس میخواستم سوالات پایه ای رو بپرسم که در تابستان بازی رو دیگه تموم کنم : ممنون یشم اگه جواب بدید
1- برای بدست اورد پول های کلان که بشه باهاشون ماشین های گرون قیمت خرید باید چکار کرد؟
2- ایا ماشین که میخرم برای خرید ماشین بعدی اون رو نگه دارم یا قبلی رو بفروشم تا پول اون بدست بیاد؟ کدومش عقلانه تر هست؟
4- برای خرید قطعات خودرو ها از کجا مطمئن شیم بهترین قطعه برای یک ماشین کدام هست؟
6- ارزون قیمت ترین فرمون که بهترین در نوع خودش هست رو میشه نام ببرید ( یعنی هم ارزون باشه هم کارایی تمام داشته باشه )
7- ایا برای پول بدست اوردن باید یک مسابقه رو همین طور پشت سر هم بریم تا پول مورد نظر بدست بیاد ؟ ( یعنی یک مسابقه رو چند بار تکرار کنیم )
واقعا ممنون میشم اگه اون دسته از دوستانی که وراک این بازی هستند جواب من رو بدند چون ممکنه ین سوال ها ، سوال های دیگر دوستان نوب مثل من باشه :D
واقعا ممنون میشم
1-برای بدست اوردن پول بهترین کار مسابقات american racing car توی قسمت extreme هستش
2-فروش تو این بازی توصیه نمیشه!
3-اول a-spec رو تموم کن وقتی بهترین ماشینا رو خریدی میتونی با سرعت بیشتری توb-spec برنده شی اگر بتونی redbull challange رو تو special mode که بعد از لول 30 اضافه میشه رو حتی با برنز تموم کنی بهترین ماشین بازی رو میبری که تو b-spec هم خوب بکار مییاد
4-باید بدونی کدوم hp ماشین رو بیشتر میکنه در سایر موارد هر کدوم گرون تره رو بخر!
5-میشه ولی مهارت خیلی زیادی میخواد مخصوصا تو مسابقات redbull
6- به نظر من زیر driving force gt فایده نداره فرمون عالی و ارزونی هست نسبت به بقیه(190 تومن)فقط بدیش اینه که کلاچ و دندهH نداره ولی دنده روی فرمون رو داره و همچنین یکدنده که فقط عمودی حرکت میکنه و مثبت و منفی داره در ضمن بازی کامل ساپورتش میکنه
7-بعضی وقتا مجبوری این کارو بکنی من خودم AMERICAN RACING CAR,DREAM CAR CHAMPIONSHIP رو زیاد میرم الان نزدیک 660 تا ماشین دارم و فقط چند تا ENDORANCE مونده

سلام.
برای اون german touring car برو یه lexus که قیمتش 750 هزارتا هست بخر.

مگه BMW M3 GTR رو ازت گرفتن ؟

:d
یعنی ببین حتی ممکنه یه ماشین سوپر اسپرت با برند معروف هم ممکنه به چه چیزای ساده ای توجه نکنه :d اینجاست که نباید تعصب بی خود روی برند داشت :d

پس میریم C5 از سایپا بر می داریم که به چیزای ساده هم دقت کنن ! ببین داری میزنی زیرش :d

واقعا ممنون میشم

1- اول از همه اولین بخش A-spec رو تموم کن و بعدش برو رو Special events تا اونجایی که میشه همه رو برو ! کلا اولش بازی خیلی خشک هست و پول خیلی کمی گیرت میاد و 100 % با کمبود پول مواجه می شی اما دقت کن :d

2- نگه داری بهتره

3- بخش A-spec رو اول برو . هر وقت تو A-spec گیر کردی بیا با ماشین هایی که A-spec رو رد کردی اولین مراحل B-spec رو برو ! این ماشین هایی که جایزه میدن مکمل می شن برای بعضی از مسابقات . کلا برا بخش B-spec پول خرج نکن

4-تعمیرگاه تخصصی که نیومدی :d گرونترین جنس بهترین جنس

5-به جز مراحل X10 بله . ( البته یه مقدار بیش از حد وقت میخواد ) + مسابقات 24 ساعته

7- special events رو یکبار بری دیگه بیشتر پول نمیده ولی A-spec و Bspec نه . درسته اگه با کمبود پول مواجه شدی مجبوری یه مسابقه رو بری تا پول مورد نظر بدست بیاد !

کلا سعی کن همه event ها رو طلا کنی و جایزشون رو بگیری ! تا میتونی از خرید ماشین خودداری کن و از ماشین های استاندارد هم استفاده کن

آخرین ویرایش:
دوستان , این پیست تاپ گیر برای بخش آرکید باز میشه ؟ راهی داره ؟ یا اصلاً باز نمیشه ؟ :d
پس میریم C5 از سایپا بر می داریم که به چیزای ساده هم دقت کنن ! ببین داری میزنی زیرش :d
حالا من یه مثال زدم C5 که تولید ایران نیست :d کلاً منظور این بود که خیلی ها که ممکنه به چشم نیان یه دفعه کارهایی می کنن که خیلیا توش میمونن مثل نیسان GT-R (که 80000دلار قیمت داره )که توی نوربرگرینک میاد مک لارن رو که سه برابرش قیمت داره رو نابود می کنه :d
-----------------
منم کلی گفتم :d آخه فقط به قیمت نیست که . مکلازن یه ماشین سوپر اسپرت هست و باید گرون باشه
خب GT-R هم سوپر اسپرت ـه دیگه ناسلامتی سومین ماشین پرشتاب دنیاست :d
(بقیه بحث فک کنم تو پروفایلم باشه بهتره :d)

آخرین ویرایش:
برای بدست اوردن پول بهترین کار مسابقات american racing car توی قسمت extreme هستش
به نظر من بهترين مسابقه واسه پول اينه :
Dream Car Championship LV 24
B-Spec:
trophy_gold.png
Cr. 86,600
platinum.png
433,000
بعد از اينكه X1 رو گرفتي ، ماشينو ميدي به رانندت 5تا مسابقه ميره هر كدوم 86.600 پول ميگيره و در آخر قهرمان هم كه شد 433.000 تا پول ميگيري كلا هم حدود 85 دقيقه طول ميكشه
يعني تو يه ساعت و نيم 866.000 تا پول ! فكر نكنم چيزي از اين بهتر باشه !
به نظر من كلا اول A رو تموم كن ، تا Level 35 ديگه لا اقل برو بعد برو سراغ B ! چون اگه ماشيناي خوب داشته باشي سرعتت تو B خيلي بالاتر ميره !
Level 30 برسه رانندت يه تروفي هم داره " A Star Is Born " از يكنواختي هم خارج ميشه :d

دوستان , این پیست تاپ گیر برای بخش آرکید باز میشه ؟ راهی داره ؟ یا اصلاً باز نمیشه ؟ :d

حالا من یه مثال زدم C5 که تولید ایران نیست :d کلاً منظور این بود که خیلی ها که ممکنه به چشم نیان یه دفعه کارهایی می کنن که خیلیا توش میمونن مثل نیسان GT-R (که 80000دلار قیمت داره )که توی نوربرگرینک میاد مک لارن رو که سه برابرش قیمت داره رو نابود می کنه :d

منم کلی گفتم :d آخه فقط به قیمت نیست که . مکلازن یه ماشین سوپر اسپرت هست و باید گرون باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or