Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
کمک درباره پچ گرن توریسمو....

کمک درباره پچ گرن توریسمو....
سلام:((:((:((:((:((:((:((:((
من یک سوال داشتم که نمیدونستم کجا باید مطرح کنم:
من چنتا بازی کپی گرن توریسمو دارم که هر کدوم رو نصب میکنم روی PS3 داخلش میره زبان رو انتخاب میکنی.اندازه تصویر رو هم انتخاب میکنی ولی تا آرم گرن توریسمو میاد قفل میکنه.بعضی ها میگن باید یک پچ نصب کنم شما اطلاعی از این پچ دارید...
ممنون میشم هر کسی هر اطلاعی از این پچ داره خبر بده...

آره ، چرا نشه ... ، با ايراني ها كه خيلي خوبه با خارجي ها هم خودش ميگه ه به كدوم room وصل شي بهتره ...
ممنون و برای سوال آخر
این آپدیت های بازی رو میشه با کامپیوتر گرفت با فلش ریخت تو کنسول ؟ چون حجمش خیلی بالا هستش با خود کنسول,کنسول باید 20 ساعت روشن باشه

من خودم تروفي ماشينو نگرفتم ، ماشينم كه بايد يكي يكي بديم طول ميكشه ، روزي 20 تا ميدم !‌ حالا با چنتا كارت راه ميفته ؟؟؟
هر چی بهتر و بیشتر بهتر :d

قسمت تیونینگ فقط برای خرید و افزودن قطعات هستش؟! یعنی نمیشه خودمون سرعت و شتاب و ترمز و تقسیم قدرت بین دنده ها و... رو تنظیم کنیم؟

قسمت تیونینگ فقط برای خرید و افزودن قطعات هستش؟! یعنی نمیشه خودمون سرعت و شتاب و ترمز و تقسیم قدرت بین دنده ها و... رو تنظیم کنیم؟
بله میشه اتفاقا برای اینها تنظیمات Manual داره.

جان من تروخدا این ویدئو رو ببینید:دی آخر خندس!
ماشینا میوفتن تو سر بالایی نمیتونن برن همه گیر میکنن:دی
http://www.youtube.com/watch?v=sg9LipFU6ek
این از اون ایراداس که بخاطر زیاد از حد سیمولیشن بودنه بازیه:دی

بابا ایراد چیه
این فیاته کلا اینجوریه . تازه دنده عقبش هم تند تر میره :d

جان من تروخدا این ویدئو رو ببینید:biggrin1: آخر خندس!
ماشینا میوفتن تو سر بالایی نمیتونن برن همه گیر میکنن:biggrin1:
http://www.youtube.com/watch?v=sg9LipFU6ek
این از اون ایراداس که بخاطر زیاد از حد سیمولیشن بودنه بازیه:biggrin1:
دمت گرم خیلی باحال بود ! :دی
این اتفاقی هست که توی واقعیت هم می افته ! ما با رفقا رفته بودیم سفر , توی یه شیپ که ملایم تر از این هم بود با اپل کورسا این طوری شدیم ! =)) البته دو نفرمون در دسته فوق سنگین وزن بودیم ! :دی

بچه ها کسی این فرمون رو تو ایران دیده؟
gt2.jpg

تو نقد ها اکثرا بهتر از gt27 میدونن اما نمیدونم ایران هست یا نه با توجه به اینکه مثل لاجیتک آمریکایی نیست (که سخت بیاد ایران)و مولتی پلتفورم هم هست واقعا ارزش داره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or