Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دوستان چرا انقدر نگران امتیاز سایت ها هستید . یعنی اگر گیم اسپات . Ign یا هر کوفت دیگه ای بیاد به بازی 7 بده دیگه شما بازی رو نمیخرید ؟
مگه خودتون چشم و گوش ندارید که بازی رو ببینید من که تا حالا تقریبا تمام ویدیو های بازی رو دیدم و باید بگم که واقعا عالی هست و هر امتیازی هم که هر سایتی به بازی بده ( چه 10 چه 7 ) من بازی رو خواهم گرفت به شما هم پیشنهاد میکنم زیاد رو امتیاز های این سایتا تاکید نکنید .

این همه ویدئو و عکسه خوب دیدید از بازی یاز میگید مشکل داره بازی؟ اگرهم ضعفی داشته به خاطر محدودیت سخت افزار کنسول هستش. من به شخصه اگر امتیاز 5 هم بگیره بازیو میگیرم.

من که این نمره ها اصلاً برام مهم نیست به بازی 0 هم بدن من بازی رو میگیرم
این نمرات چه اهمیتی داره وقتی شما خودتون ویدئوهای بازی رو دیدید...!!
جائی بازی رو آورده بریم بگیریم؟

من که این نمره ها اصلاً برام مهم نیست به بازی 0 هم بدن من بازی رو میگیرم
این نمرات چه اهمیتی داره وقتی شما خودتون ویدئوهای بازی رو دیدید...!!
جائی بازی رو آورده بریم بگیریم؟

با عرض پوزش از مدیران, آره دوست عزیز تو تهران هست

DC پک معمولی رو میده 95 و Collector (بدون متعلقات و فقط یدونه دفترچه) 135 تومن. فروشگاه فتحی هم پک معمولی ریجن 2 میده 100 تومن!!!

بازی تو تمام چارت های پیش فروش (Amazon و ...)رتبه اول رو داره (حتی بالاتر از COD).
متای بازی هم حدود 85 میچرخه.درسته که هنوز خیلی از نمره ها مونده اما احتمال زیاد متاش بین همین 80-90 میشه.

من الان همه فروشگاهایی که فکر کنید تو تهران زنگ زدم زیر 90 کسی نمیفروشه !!
باز هم به این نتیجه رسیدم که چه موجودایی هستن ایرانی ها ! اصلاً انصاف ندارن!!
البته اگه کم ازشون خرید بشه به زود قیمت میاد روی 70

اول دوستانی که بر مبنای عکس های بازی تا الان میخواستن بازی رو بگیرن بهتره قبلش یه چند تا ویدیو ببینن از گیم پلی بازی .

دوم این IGN ویدیو های که IGN گزاشته زیباست فقط طرف که داره بازی میکنه انگار یه NOOB به تمام معنا هستش با فراری بلد نیست حتی 1 پیچ رو درست بپیچه همش به در و دیوار میخوره بعد این آدم های خوشحال پایینش مینویسن اجب هندلینگ بدی داره بازی . LOL .

دوستان پیشنهاد میشه کسای که تا الان ویدیو ندیدن برن ویدیو های بازی رو ببینن . من همین که IGN گزاشته بود رو HD ش رو دیدم واقعا عالی بود .

یکی از کامنت های خوشحال IGN رو ببینید : طرف گفته با وجود این که بازی از فورزا بهتر هستش اما بهتر نیست . این رو من در فکرم طرف چجوری برای خودش معنی میکنه .

یکی دیگه : اجب صدای بی کیفیتی داره مایشین ها NFS بهتر هستش بهتر میشه سر پیچ دستی کشید . LOL .

اگه دوستان با این نظر ها خوشحال دو دل شدن بهتر بازی رو نگیرن .ادم کامنت های IGN رو میخونه به این فکر میفته که GT5 چه فشاری به بعضی ها وارد کرده .

واقعا" برای این ملت فاقد جمجمه متاسفم که هنوز فرق بین GT و بقیه بازی های سبک ریسینگ رو کشف نکردن !!!! :d
جناب آقای vivanred جدا" حرف قشنگی زدن! :d دوستان ، اگه شما خیلی اهل بریز و بپاشین ، اگه اسیر دستی کشیدنین مثل سبک NFS ، اگه درگیر شور و حال کذائی هستید به هیــــــــــچ وجه سمت این بازی نرید که کاملا" ناامید میشید! :d
این بازی خیال پردازی و فانتزی نیست! خیلی به واقعیت شباهت داره ، به همین دلیل کسی که تا حالا GT بازی نکرده زیاد درکش نمیکنه! :d
فقط GT بازها میتونن دربارش نظر بدن . . . :-"
:d

خدایی بازی نسبت به GT5 Prologue هیچ پیشرفتی نداشته فقط در زمینه Sounds پیشرفت داشته.......
به نظرم ارزش اینهمه انتظار رو نداشت... خیلی زود تر میتونست بازی بیاد
ارزش بازی برا اورجینال خر ها هم صبر کنند 75 به پایین بخرند....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or