dr_shahrooz
کاربر سایت
الان خودم نقدی که 7 داده بود به بازی رو خوندم کاملا چرند بود و بهتره که صبرکنیم ببینیم gs چه نمره ای میده
به نظر من گیم اسپات هر نمره ای بده،خیلی میشه بهش اعتماد کرد
الان خودم نقدی که 7 داده بود به بازی رو خوندم کاملا چرند بود و بهتره که صبرکنیم ببینیم gs چه نمره ای میده
من که حسابی جا خوردم#خدا بخیر کنه.بچه ها خوابین!؟:d
پاشین بابا GT اومده!تاپیک چرا Pause خورده!
نمره ها دارن میان که متاسفانه اولین نمره رسمیش 8 بوده
من که این نمره ها اصلاً برام مهم نیست به بازی 0 هم بدن من بازی رو میگیرم
این نمرات چه اهمیتی داره وقتی شما خودتون ویدئوهای بازی رو دیدید...!!
جائی بازی رو آورده بریم بگیریم؟
اول دوستانی که بر مبنای عکس های بازی تا الان میخواستن بازی رو بگیرن بهتره قبلش یه چند تا ویدیو ببینن از گیم پلی بازی .
دوم این IGN ویدیو های که IGN گزاشته زیباست فقط طرف که داره بازی میکنه انگار یه NOOB به تمام معنا هستش با فراری بلد نیست حتی 1 پیچ رو درست بپیچه همش به در و دیوار میخوره بعد این آدم های خوشحال پایینش مینویسن اجب هندلینگ بدی داره بازی . LOL .
دوستان پیشنهاد میشه کسای که تا الان ویدیو ندیدن برن ویدیو های بازی رو ببینن . من همین که IGN گزاشته بود رو HD ش رو دیدم واقعا عالی بود .
یکی از کامنت های خوشحال IGN رو ببینید : طرف گفته با وجود این که بازی از فورزا بهتر هستش اما بهتر نیست . این رو من در فکرم طرف چجوری برای خودش معنی میکنه .
یکی دیگه : اجب صدای بی کیفیتی داره مایشین ها NFS بهتر هستش بهتر میشه سر پیچ دستی کشید . LOL .
اگه دوستان با این نظر ها خوشحال دو دل شدن بهتر بازی رو نگیرن .ادم کامنت های IGN رو میخونه به این فکر میفته که GT5 چه فشاری به بعضی ها وارد کرده .