Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من که دست از Audi R8 بر نمیدارم :دی حتی اگر به علت ضعیف بودن نتونم اول بشم :دی

دقیقآ همین حرف رو به کیوان گفتم. توی هر فرومی میرم حالم بهم میخوره. از فروم های طرفدار بازی مثل GTPlanet تا جاهای دیگه.
ملت میان میگن چون فلان مسیری که ما دوست داریم توی بازی نیست , پس کلآ مسیرهاش بدرد نمیخوره.
یه عده دیگه میگن چرا فقط 27 تا مسیر داره ؟ در صورتی که توی این نسل یادم نمیاد بازی ای انقدر مسیر داشته باشه (نزدیک ترین رقیباش 19 تا دارن) و تازه یه تعدادی از مسیرها آب و هوا هم داشته باشن که کلآ قیافه و گیم پلی مسیر رو عوض کنه. بگذریم از تنوع مسیرها که از جاده های بیابونی و خاکی تا برفی و از خیابونهای لندن و رم و مادرید تا پیست های نوربرگرینگ و سوزوکا رو شامل میشه. به علاوه چند تا طرح که توی قسمت Course Creator به کار رفته و میشه توشون تغییراتی ایجاد کرد. و باز بگذریم از مسیرهایی که قابلیت رانندگی توی شب رو هم دارن.
جالبه تا همین GT4 با لیست ماشینها عشق میکردن در حالی که نه فراری داشت نه لامبورگینی. ولی الآن ناله میزنن که چرا فلان ماشینی که من میخواستم نیست و چرا این یکی ماشین هست و ...
یه بار دیگه هم گفتم. اگه نصف ویژگی های بازی توی یه بازی دیگه بود , طرفداراش از شدت خوشحالی خودکشی میکردن ولی طرفدارای GT انقدر الکی انتظاراتشون رو بالا بردن که اگه از توی مانیتور یه ماشین واقعی هم بیاد بیرون باز ناله میکنن و میگن این ماشینه رو نمیخوام.

یه بنده خدایی حرف خیلی قشنگی زده :
I can't believe how people get so frustrated by the recently released information! After years of waiting finally GT5 is upon us. Halleluja! Most of the people here forget that they spend nearly everyday at gtplanet, hoping for some new information. After years of little bits being released, everyone is mad that that's it! How ignorant, basically everybody who's whining about GT5 is asking for a constant feed of new undiscoverd content, while we've been painstakingly getting news from the most unreliable sources.

-GT5 shows up at Hockenheim, oh it must be in the game then! No it doesn't
-Someone mentions Spa will be featured in the GT-academy, it must be in then! No it doesn't, it was Indianapolis and Spa has never been shown.
-Dynamic wheater was mentioned but not on all tracks. So what's the deal.
I can go on for hours, but I won't. I'm just sick of all these people waiting for a truly beautifull racing game. A game many of us bought a PS3 for. Now we can finaly play the game in about 2 weeks. Just enjoy the real online competitions, the trackcreator, the ferrari's, the Lamborgini's, the maserati, The day-and-night-transitions, the 16 cars on track, the karting, the topgear testtrack, the real rally races.

I beg you, get some sense people this game is going to be wonderfull. It's not Kaz' fault your expectations grew and grew everyday for the last couple of years.

I bid you all farewell, because for the next two years I will not visit Gt-Planet, because it ruins gran turismo for me. I'll see you guys online in one off the best racing games ever to be produced.

آریا واقعا خسته نشدی ؟ من بیشتر از 20/30 بار این جور پست ها رو ازت دیدم ! یک عده قرار نیست که بفهمن .
یک ضرب المثلی هست که دقیقا به همین موضوع اشاره میکنه : کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نه !

من Ferrari 2007 رو دوست دارم!:دی با این میشه مسابقه داد؟:دی

اگه نشد من شخصا با مک لارن F1 دخل همتون رو میارم (البته یه 2 ماه بعد که خوب تمرین کردم!:دی)! توی NFS 2 (:دی) همش با این ماشین و ان یکی خالی بندیه اول میشدم!:دی

من Ferrari 2007 رو دوست دارم!:دی با این میشه مسابقه داد؟:دی

اگه نشد من شخصا با مک لارن F1 دخل همتون رو میارم (البته یه 2 ماه بعد که خوب تمرین کردم!:دی)! توی NFS 2 (:دی) همش با این ماشین و ان یکی خالی بندیه اول میشدم!:دی

فکر کردی می تونی با دو ماه تمرین می تونی ابر هیولایی مثل McLaren F1 رو کنترل کنی ؟!
نه خیر عزیز ، رانندگی باید تو خون آدم باشه . تو خونت هست ؟ :-/ :d

خوب این ماکان که با موتور snow تو FF XIII اصلا میاد مسابقه میده! :d منم با درشکه ی هلیوس وارد مسابقات میشم و کل همتون رو میخوابونم :d
شوخی دیگه بسه! :d
اینجانب هیچ ادعایی در مورد اول شدن ندارم! ولی به راحتی میتونم برای آخر شدن با ماکان مسابقه بدم! انشاالله به موجب این بازی کمی بتونیم ریسینگ بازی کنیم! :d و این اولین تجربه ی من از GT و کلا سیمولیشن خواهد بود! پس بعد از چندین ماه بازی کردن میام ماشین مورد علاقم رو نام میبرم :d :d :d

یادش بخیر توی یه تاپیکی یکی از دوستان گفته بود افکت بارون اسکریپت شده هست و قول داده بود که دکمه ای برای برف پاک کن وجود نخواهد داشت ! توی این ویدئو که منوهای بازی رو نشون میده , میتونین گزینه برف پاک کن رو هم مشاهده کنین.

• Like
Reactions: War Has Change
ماشین یعنی فقط اول FORD MOSTANG بعدش PORSCHE 911 TURBO بعدیش همFerrari enzo حالا با هر کدوم خواستین مسابقه میدیم اما PORSCHE نداره GT :(( من هم کل کل نمیکنم اما خیلی دوست دارم بدونم بچه ها در چه وضعیتی هستن .

فقط Nissan GT-R لانچ کنترلش که روشن بشه دیگه ...
زرشک.:dتا بیای شتاب بگیری-بدی دنده 2-با اجازت بنده یه 300 تا سرعت گرفتم.از الان همگی کلا به فکر دومی و پائین تر باشید.>:):d
اهم اوهوم :d خدمتتون عرض کنم که GT-R تا حالا فقط از بوگاتی و مک لارن ال ام جا مونده :d;) شتابش مافوق وحشته :d مدرک هم دارم تصویری :d
دوستان مثل اینکه Bugatti رو فراموش کردن:d شتاب رو بچسب نه سرعت رو:))
شتابش افتضاح تر از سرعتشه :d الان شاخ ترین شتاب واسه مک لارن ال ام ـه حتی موقع شتاب گیری این ماشین خون دماغ هم شدن :d
---------------------------
آره.تو forza 3 شتابش اگر اشتباه نکنم 8.8 بود.:-oبدمصب خیل خوف بود.ولی اشکال نداره.مهم مهارت هست.:dالبته بعد از لامبورگینی عاشق آئودی آر 8 هستم.خیلـــــــــــــــــ� �ــی دوسش دارم.:((:d
2.8 ـه :d نه 8.8 :d لامبور شما هم 3.4 :d
-------------------
نه دانشمند.:dمنظور من ثانیه نیست.تو forza3 قدرت ماشینا از 10 بود.همین نیسان هم از 10 شتابش 8.8 بود.گرفتی:d
الان که تو فورزا نیستیم تو واقعیت با ثانیه می گن ! :d

آخرین ویرایش:
فقط Nissan GT-R لانچ کنترلش که روشن بشه دیگه ...

اهم اوهوم :d خدمتتون عرض کنم که GT-R تا حالا فقط از بوگاتی و مک لارن ال ام جا مونده :d;) شتابش مافوق وحشته :d مدرک هم دارم تصویری :d
آره.تو forza 3 شتابش اگر اشتباه نکنم 8.8 بود.:-oبدمصب خیل خوف بود.ولی اشکال نداره.مهم مهارت هست.:dالبته بعد از لامبورگینی عاشق آئودی آر 8 هستم.خیلــــــــــــــــــــی دوسش دارم.:((:d
2.8 ـه :d نه 8.8 :d لامبور شما هم 3.4 :d
نه دانشمند.:dمنظور من ثانیه نیست.تو forza3 قدرت ماشینا از 10 بود.همین نیسان هم از 10 شتابش 8.8 بود.گرفتی:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or