واقعا آریا 1 سال پیش درست گفت-که وقتی زمان عرضه بازی بشه-نظرات زیبا زیاد خواهیم شنید.مهمترین مسئله تو damage-این هست که رو ماشین و روند حرکتیش چه تاثیری داره.نه اینکه چرا وقتی تصادف کردیم کاپوت از جاش در نیومد یا ......مهم این هست که وقتی یه تصادفی شد متانسب با نوع تصادف و سرعت مثلا خسارتی به موتور وارد بشه.حالا کجاشو دیدی,وقتی 400 تا سرعتته و با دماغ میری تو دیوار یه آخم نمیگه انقار پلاستیکیه.
کاش فیزیکش مثل dirt2 بود اون وقت از این به بعد به gt5 هم قسم میخوردیم
از این ویدیو که میشه گفت فیزیک یه چیز کاملا ظاهری و نمایشیه اونم در حد ناچیزی ...
وقتی با سرعت نزدیک 300 تا به کنار پیست برخورد میکنه دقیقا همون عکس العملی رو ماشین میده که توی GT4 دیدیم (با توجه به اینکه توی اون بازی فیزیکی وجود نداشت) ...
بنظرم اصلا نباید به فیزیک بازی بعنوان یه پیشرفت نگاه کرد ...
ولی افکتهای گرافیکی و نورپردازی خیلی خوب بود ...
ماشینش روهم که نفهمیدم چی بود !
به جون مادرم این ویدئو از بخش Arcade Mode بود!:dحالا کجاشو دیدی,وقتی 400 تا سرعتته و با دماغ میری تو دیوار یه آخم نمیگه انقار پلاستیکیه.
کاش فیزیکش مثل dirt2 بود اون وقت از این به بعد به gt5 هم قسم میخوردیم
با سلام.آقا درمورد ماشینا خودتون رو خسته نکنید ،استقلال پرسپولیس نیست که هی تعصب میکشید.این ماشینا تو هر کلاسی با هم جنگیدن و تکلیف مشخصه.ماشینای قهرمان نامشون ثبت شدست.تو یه سری از پستا اسمه ماشینایی اورده شده که تو مسابقات حرفی برا گفتن ندارن.ضمنا بین ریاضیدان و فیزیکدان هیچ کس باسواد تر نیست چون اصلا این دو تا فرق دارن پس ماشینا رو با هم مقایسه نکنید مگر اینکه تو یه کلاس باشن.من عاشقه ماشینای قهرمانم مثله رنو 5 موتور اسپرت آلپین 5توربو دار -پژو 405 موتور اسپرت S16 -پژو 206 موتور 2400CC -لانچیا دلتا-تویوتا سوپرا با موتور TJZ,340HP -بی ام دبلیو 2002-بنز 190 و میتسوبیشی اوولوشن -زارا سیتروئن و چند تا فرمول وانه قدیمی و بقیه قهرمانا .ماشینایه شرقی رو هم به غیر از چند تا که خودشون ساختن و کپی برداری نکردن از غربی ها رو قبول ندارم .راستی اهله کتک کاریم نیستم.اگر از بچه هایه درگ باند سپهر یا پیست آزادی کسی اینجا هست یه پیام به من بده که خصوصی در مورد این بازی صحبت کنیم که شر راه نیافته، ممنون میشم.فقط Nissan GT-R لانچ کنترلش که روشن بشه دیگه ...
اهم اوهوم :d خدمتتون عرض کنم که GT-R تا حالا فقط از بوگاتی و مک لارن ال ام جا مونده :dشتابش مافوق وحشته :d مدرک هم دارم تصویری :d
شتابش افتضاح تر از سرعتشه :d الان شاخ ترین شتاب واسه مک لارن ال ام ـه حتی موقع شتاب گیری این ماشین خون دماغ هم شدن :d
---------------------------
2.8 ـه :d نه 8.8 :d لامبور شما هم 3.4 :d
-------------------
الان که تو فورزا نیستیم تو واقعیت با ثانیه می گن ! :d
عکسها انقدر عجیب بودن که یه دفعه ملت یادشون رفت این چند روز فقط غُر میزدن !آریا این عکسا چقدر خفنند! :d توی بازی فقط عکس میگیریم و به عنوان والپیپر برای دسکتاپ همایونی استفاده میکنیم :d
فک نمی کنم موقع آنلاین زدن و کل کل یکی بیاد بگه اِ ماشین تو هم کلاس من نیست پس قبول نیست !با سلام.آقا درمورد ماشینا خودتون رو خسته نکنید ،استقلال پرسپولیس نیست که هی تعصب میکشید.این ماشینا تو هر کلاسی با هم جنگیدن و تکلیف مشخصه.ماشینای قهرمان نامشون ثبت شدست.تو یه سری از پستا اسمه ماشینایی اورده شده که تو مسابقات حرفی برا گفتن ندارن.ضمنا بین ریاضیدان و فیزیکدان هیچ کس باسواد تر نیست چون اصلا این دو تا فرق دارن پس ماشینا رو با هم مقایسه نکنید مگر اینکه تو یه کلاس باشن.من عاشقه ماشینای قهرمانم مثله رنو 5 موتور اسپرت آلپین 5توربو دار -پژو 405 موتور اسپرت S16 -پژو 206 موتور 2400CC -لانچیا دلتا-تویوتا سوپرا با موتور TJZ,340HP -بی ام دبلیو 2002-بنز 190 و میتسوبیشی اوولوشن -زارا سیتروئن و چند تا فرمول وانه قدیمی و بقیه قهرمانا .ماشینایه شرقی رو هم به غیر از چند تا که خودشون ساختن و کپی برداری نکردن از غربی ها رو قبول ندارم .راستی اهله کتک کاریم نیستم.اگر از بچه هایه درگ باند سپهر یا پیست شیرودی کسی اینجا هست یه پیام به من بده که خصوصی در مورد این بازی صحبت کنیم که شر راه نیافته، ممنون میشم.