Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بخیلی دوست دارم وقتی با Dodge Challenger SRT8 از بقل اون فراری تو رد می شم صدای موتور ماشینم مو به تنت سیخ کنه و پرتت کنه تو باقالیا وقتی معکوس کشیدم :دی

برو کوچولــو :دی

حاج آقا تا حالا صدای موتور فراری از نزدیک شنیدی؟ :دی صدای موتور فراری حتی پارک شدش هم از صدای موتور Dodge بلندتره.

فقط و فقط و فقط Lamborghini Murciélago.میمیرم براش.:x>:d<و قطعا همتون سوسک خواهید شد.:d
خدمتتون عرض کنم این ماشین توی بازی وجود نداره
آره اولش نوشتم-بعد رفتم لیست رو دیدم-بعد ضایع شدم.:dبرای همین Murciélago رو نوشتم.
حالا نگران نباش.با همین سوسکت میکنم.:d>:d<

آخرین ویرایش:
برای همتون متاسفم!تا وقتی که تویه یه لیست Nissan GT-R هست کی میره این ماشینای خزوخیلی که اسم بردین برداره آخه!؟:d
با اختلاف یه Lap کامل میگیرمتون!
خزا...:d

برای همتون متاسفم!تا وقتی که تویه یه لیست Nissan GT-R هست کی میره این ماشینای خزوخیلی که اسم بردین برداره آخه!؟:d
با اختلاف یه Lap کامل میگیرمتون!
خزا...:d
زرشک.:dتا بیای شتاب بگیری-بدی دنده 2-با اجازت بنده یه 300 تا سرعت گرفتم.از الان همگی کلا به فکر دومی و پائین تر باشید.>:):d

کسی از دوستان اطلاع نداشت دقیقا چند تا از ماشینا نمای داخل رو داره؟؟؟؟؟:-/
دوست عزیز از بین اون لیست ماشین ها تنها اونهایی که جلوی اسمشون P دارن
این نمای دید رو دارن.....
(بهتر بود به صفحه ی قبل هم مراجعه میکردی;))

پس من چیکار کنم که عاشق ماشینهای غیرمسابقه ای هستم ؟! :دی
با همون Kubelwagen همه رو له میکنم :دی
کسی از دوستان اطلاع نداشت دقیقا چند تا از ماشینا نمای داخل رو داره؟؟؟؟؟:-/
گفتم که 200 و خورده ای ! دقیقش میشه 222 تا !

زرشک.:dتا بیای شتاب بگیری-بدی دنده 2-با اجازت بنده یه 300 تا سرعت گرفتم.از الان همگی کلا به فکر دومی و پائین تر باشید.>:):d
دارم برات:d
بچه ها رابطه Top Gear با این بازی چیه؟یه چیزایی درباره پیستشو برنامشو این جور چیزا شنیده بودم نفهمیدم چجوریاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or