بخیلی دوست دارم وقتی با Dodge Challenger SRT8 از بقل اون فراری تو رد می شم صدای موتور ماشینم مو به تنت سیخ کنه و پرتت کنه تو باقالیا وقتی معکوس کشیدم![]()
برو کوچولــو![]()
حاج آقا تا حالا صدای موتور فراری از نزدیک شنیدی؟
بخیلی دوست دارم وقتی با Dodge Challenger SRT8 از بقل اون فراری تو رد می شم صدای موتور ماشینم مو به تنت سیخ کنه و پرتت کنه تو باقالیا وقتی معکوس کشیدم![]()
برو کوچولــو![]()
خدمتتون عرض کنم این ماشین توی بازی وجود ندارهفقط و فقط و فقط LAMBORGINI REVENTON.میمیرم براش.>:d<و قطعا همتون سوسک خواهید شد.:d
زرشک.:dتا بیای شتاب بگیری-بدی دنده 2-با اجازت بنده یه 300 تا سرعت گرفتم.از الان همگی کلا به فکر دومی و پائین تر باشید.برای همتون متاسفم!تا وقتی که تویه یه لیست Nissan GT-R هست کی میره این ماشینای خزوخیلی که اسم بردین برداره آخه!؟:d
با اختلاف یه Lap کامل میگیرمتون!
خزا...:d
دوست عزیز از بین اون لیست ماشین ها تنها اونهایی که جلوی اسمشون P دارنکسی از دوستان اطلاع نداشت دقیقا چند تا از ماشینا نمای داخل رو داره؟؟؟؟؟![]()
گفتم که 200 و خورده ای ! دقیقش میشه 222 تا !کسی از دوستان اطلاع نداشت دقیقا چند تا از ماشینا نمای داخل رو داره؟؟؟؟؟![]()
میگم فقط هر وقت ماشینت خاموش شد یه دیقه بقل پیست وایسی با بچه ها ماشینتو هُل میدیمبا همون Kubelwagen همه رو له میکنم :biggrin1:
دارم برات:dزرشک.:dتا بیای شتاب بگیری-بدی دنده 2-با اجازت بنده یه 300 تا سرعت گرفتم.از الان همگی کلا به فکر دومی و پائین تر باشید.:d