GPU کنسول PS4 نسبت به XBOX One خیلی بهتر است

Aliɾeza

کاربر سایت
کنسول PS4 از نظر تنظمیات و امکانات با کنسول XBOX One یکی است و تنها تفاوت میان این دو کنسول RAM کنسول PS4 است که کمی بهتر است و حتی CPU این دو کنسول مشابه یکدیگر است. آیا این دو کنسول از نظر GPU هم یکسان هستند ؟!

ماکروسافت مشخصات رسمی از GPU اکس باکس وان ( XBOX One ) منتشر نکرده است، بنابراین ما میدانیم بیشتر مردم از توانایی های GPU کنسول XBOX One اطلاعی ندارند. GPU کنسول XBOX One سی درصد ( 30 % ) از GPU کنسول PS4 ضعیف تر است و همین طور که این عکس نشون میده تفاوت بزرگی میان آن هاست

PS4-and-Xbox-One-GPU.png

GPU کنسول PS4 می تواند 1.84 ترافلاپ ( teraflops ) از قدرت را در اختیار ما قرار دهد در حالیکه کنسول XBOX One تنها 1.24 ترافلاپ از قدرت را پردازش میکند. شما این رو در نظر بگیرید که 10% از قدرت این جی پی یو برای سیستم عامل و کارهای دیگه صرف میشه ! اگر چه شایعات اخیر زیاد بوده است اما با جمع جور کردن این شایعات میتوان فهمید که از نظر سرعت ساعت هم کاملا به یکدیگر شبیه اند .
GPU کنسول PS4 بسیار بهتر است و این تفاوت خودش رو در بازی ها multiplatform نشان خواهد داد با توجه به اینکه در نسل گذتشه کنسول XBOX 360 نسبت به PS3 دارای مزیت بوده است شاید این بار PS4 بتواند با قیمت پایین و امکانات بالا پیش تاز این نسل باشد .

(دوستان اگه اشکالی در ترجمه وجود داشت اطلاع بدید چون خسته بودم شاید اشتباه کرده باشم عذرخواهی میکنم)

منبع : GC

آخرین ویرایش:
يعني بعد از دو روز انديشه آخرش موفق شدي اين جوابو بدي در نهايت امر فقط منطقت توهين به ديگرانه اميدوارم خدا هممون رو به راه راست هدايت كنه

خب بنده خدا نظرش رو بیان کرده گناه که نکرده اینطوری رفتار میکنید!!:|

من به صورت غیر مستقیم خواستم یه پیامی بدم وگرنه اون نظر من نبود! اگر دقت کرده باشید نوشتم که جمله آبی رنگ می تونه بازخورد منفی و تعصبی یه فن دو آتیشه مایکروسافت باشه به حرف ایشان.در کل پیام حرف من اینه که دوستان گیمر عزیزم تعصبی رفتار نکنید و به همدیگر توهین نکنید.وسلام

درسته ، ولی مایکروسافتم خیلی پیشرفت کرده نسل قبل کنسول سونی 100 درصد قوی تر بود الان شده 50 درصد بازم خیلی خوبه ، نسل بعد شاید بشه 25 درصد ...
ا50% فقط در مورد gpu کنسوله بقیه سیستم بارها قویتر از one هست
در ضمن جاناتان بلو گفته فرم بازیهای ps4 دوبرابر xbox one هست این یعنی ps4 در مجموع حداقل 75% قویتره

من یه چیزی میگم اگه دروغ میگم بهم بگین. مایکروسافت تبلیغات کنسولشو بد شروع کرد و اولین چیزی که راجع به کنسول گفتن یه مشت قانون بود که برای خیلیا حتی قابل درک نبود. این اشتباه مایکروسافت بود. اولین قدم رو بد برداشتن اما این یعنی هر کاری کردن بی ارزشه؟ یعنی سرمایه گذاری که روی بازیا هم کردن بی ارزشه؟‌یعنی اینکه میگن ما اشتباه کردیم بی ارزشه؟ بابا مایکروسافت هم مثل سونی یه شرکت معتبره و هم تا حالا اشتباه کرده هم کارای خوبی کرده. ما الان راجع به سخت افزار کنسول چیزی نمیدونیم. میدونیم ۸ گیگ رم داره اما هیچی جز این نمیدونیم غیر از اینه؟! از کجا معلوم زمان عرضه مایکروسافت چیز جدیدی تو دست نداشته باشه؟ خود من اگه GPU و رم ضعیف تر باشه با اینکه فن مایکرو هستم بدون شک میرم PS4 اگه هک بشه! ولی باید صبر کنیم ۲ تا کنسول بیاد و ۴ تا بازی ببینیم و سخت افزار امتحانشو پس بده بعد قضاوت کنیم! اینکه بگیم خب ایکس باکس ۱ هیچی نداره و PS4 همه چی داره دیگه خیلی بی انصافیه! MS یه اشتباه کرد حالا یا جبران میکنه که هم به نفع گیمر هست هم به نفع خودش یا کنسول ضعیفتر میده بیرون و طرفداراشو از دست میده. حتی طرفدارای سونی هم باید امیدوار باشن MS کنسول خوبی بده تو بازار چون یکی از دلایلی که PS4 با قدرت اومده تو صحنه به خاطر رقابت نزدیک PS3 و X360 تو نسل قبل بود. رقابت بیشتر یعنی کیفیت بالاتر برای همه. خواهشا یکم دندون ررو جیگر بذارین :d

ا50% فقط در مورد gpu کنسوله بقیه سیستم بارها قویتر از one هست
در ضمن جاناتان بلو گفته فرم بازیهای ps4 دوبرابر xbox one هست این یعنی ps4 در مجموع حداقل 75% قویتره

اوکی اوکی پس با این حساب بازم 25 درصد نسبت به نسل قبل رشدن داشته خیلی خوبه به مایکرو امیدوار شدم.همینجوری رشد کنه ایشالا 3 نسل دیگه میتونه یه کنسول هم قدرت با سونی بزنه.

من فقط یه نکته رو خدمت اساتید متذکر بشم! :دی وقتی ما می گیم عدد x، سی درصد بیشتر از عدد y ـه، یا این که عدد y ، سی درصد کمتر از عدد x ـه، این در صد همیشه و همیشه نسبت به عدد بزرگتر سنجیده می شه. اختلاف دو عدد در این خبر 0.6 ـه و این مقدار را باید تقسیم بر عدد بزرگتر که در این اینجا 1.84 هست بکنید و بعد حاصل را ضرب در صد بکنید! :دی :دی بعد از انجام این مراحل مشاهده خواهید کرد که عدد حاصل 32.6 است! :دی
پس قبل از این با اعتماد به سقف، به زیر سوال بردن خبر و فردی که این حرف را زده اقدام کنید، اندکی تامل بیشتری بفرمایید! :دی

از دیدگاه من مثل دیگر دوستان قدرت یک کنسول زمانی مشخص می شه که شاهد انحصاریهای فوق العاده از هر کنسول شاهد باشیم،حتی اگر این مقادیری که گفته شده واقعی باشه اما استودیوهای کمی از این قدرت بتونن به خوبی استفاده کنن مانند این نسل که از قدرت واقعی PS3 تنها استودیوهای Guerilla,Santa Monica,Naghty Dog,Quantic Dream تونستن استفاده کنن می شه گفت باز هم در عناوین مولتی پلتفرم شاهد روند نسل هفتمی خواهیم بود و تفاوتها تنها به وضوح بافتها،اختلاف سرعت فریمهای ناچیز،شفاف و تاریک بودن بازی روی دو کنسول و تفاوتهای ناچیز دیگر ختم خواهد شد مگر این که بازی های مولتی پورت نشند و برای هر پلتفرم به صورت جداگانه ساخته شوند که این کار هزینه تولید رو دو برابر می کنه

فقط می شه به یک چیزی امیدوار بود اونم اینکه ماکرو اعلام نکرده چون می خواد سخت افزارشو برای تولید انبوه یعنی gpu عوض کنه .تو خوش بینانه ترین حالت اینجوری می شه فکر کرد ...

من مطمئنم اگه بخواد سخت افزار ضعیف رو 100 دلار گرون تر بده واقعا شکست می خوره .... هر کسی هم بره سمت xbox one فقط ب خاطر بازی های انحصاری مثل gears of war .. alan wake ..halo میره ...

فقط می شه به یک چیزی امیدوار بود اونم اینکه ماکرو اعلام نکرده چون می خواد سخت افزارشو برای تولید انبوه یعنی gpu عوض کنه .تو خوش بینانه ترین حالت اینجوری می شه فکر کرد ...

من مطمئنم اگه بخواد سخت افزار ضعیف رو 100 دلار گرون تر بده واقعا شکست می خوره .... هر کسی هم بره سمت xbox one فقط ب خاطر بازی های انحصاری مثل gears of war .. alan wake ..halo میره ...
ديگه الان نميشه طراحي كنسولو عوض كرد چون Dev-kit براش توليد شده رسيده دست سازنده اونا براساس اين سخت افزار براش بازي ساختن هر گونه تغيير ي بخواد بده ديگه ميشه يه كنسول ديگه و تمام كارهايي كه تا الان انجام داده ميشه صفر. مطمئن باشيد امكان هيچگونه تغيير سخت افزاري نيست. ولي دركل بجاي اينكه مايكرو بخواد روي سخت افزار مانور بده بايد بره بازي هاي بهتر و بهتر ارائه بكنه چون تجربه نشون داده مردم دنبال بازين و گرافيك گرچه مهمه اما تاثيرش به اندازه ي بازي خوب نيست. همين وي تو اين نسل باگرافيك در حد ps2 از همه موفق تر بود چون ميدونست كجا داره ميره اما گويا مايكرو راهشو گم كرده

- - -ویرایش - - -

ديگه الان نميشه طراحي كنسولو عوض كرد چون Dev-kit براش توليد شده رسيده دست سازنده اونا براساس اين سخت افزار براش بازي ساختن هر گونه تغيير ي بخواد بده ديگه ميشه يه كنسول ديگه و تمام كارهايي كه تا الان انجام داده ميشه صفر. مطمئن باشيد امكان هيچگونه تغيير سخت افزاري نيست. ولي دركل بجاي اينكه مايكرو بخواد روي سخت افزار مانور بده بايد بره بازي هاي بهتر و بهتر ارائه بكنه چون تجربه نشون داده مردم دنبال بازين و گرافيك گرچه مهمه اما تاثيرش به اندازه ي بازي خوب نيست. همين وي تو اين نسل باگرافيك در حد ps2 از همه موفق تر بود چون ميدونست كجا داره ميره اما گويا مايكرو راهشو گم كرده

- - -ویرایش - - -

داداش احسان دلیلی که میگی مایکرو راهش رو گم کرده چیه ؟ به نظرم ماکرو انحصاری های خوبی برای اول کار رو کرد و سرمایه گذاری های زیادی کرده در بخش استدیو سازی
میتونی دلایل خودت رو بگی ؟

من یادم میاد این نسل که توش هستیم همون اوایل معرفیه کنسولها طبق مهندسین این سایت و کلا منابع معتبر که ازشون سرچشمه گرفته میشد ! ps3 دو برابر قویتر از 360 بود ! حتی یادم میاد امار 2.5 برابر هم بود ! دیگه نمیدونم اخراش به چند درصد رسید ؟! به نظرتون با توجه به این نسل و تفاوت 75 درصد قویتر بودن ps4 ........................... دیگه خودتون تا اخرش برید منظور من چی بود ؟!

من یادم میاد این نسل که توش هستیم همون اوایل معرفیه کنسولها طبق مهندسین این سایت و کلا منابع معتبر که ازشون سرچشمه گرفته میشد ! ps3 دو برابر قویتر از 360 بود ! حتی یادم میاد امار 2.5 برابر هم بود ! دیگه نمیدونم اخراش به چند درصد رسید ؟! به نظرتون با توجه به این نسل و تفاوت 75 درصد قویتر بودن ps4 ........................... دیگه خودتون تا اخرش برید منظور من چی بود ؟!
هنوزم هست:دی حالا بخاطر ساختارش از قدرتش نشد استفاده ۱۰۰٪ کنن و بازیهای مولتی هم که قضیه اش اونجوری شد که قدرتشو زیر سوال نمیبرن:دی خیلی راحت شما میتونی تلالو قدرتشو تو the last of us و آنچارتد و... ببینی ;)

هنوزم هست:دی حالا بخاطر ساختارش از قدرتش نشد استفاده ۱۰۰٪ کنن و بازیهای مولتی هم که قضیه اش اونجوری شد که قدرتشو زیر سوال نمیبرن:دی خیلی راحت شما میتونی تلالو قدرتشو تو the last of us و آنچارتد و... ببینی ;)

شما نمیتونی هیلو 4 و همین کرایسیس 3 که روی 360 اومده را ببینی ؟! حالا اصلا بر فرض حرف شما بزاریم این tlou بهتر از اینهاست شما میتونی این چند درصد بهتر بودنش را به ما توضیح بدی ؟! بعد این برتر بودن مثلا tlou را باید حساب تیم مهندسی و برنامه نویسی تیم سازنده بازی بزاریم یا به حساب قدرت ps3 ؟! این ها را یه جمع ببند ببینیم ما باید با کدوم باد بوزیم ؟!

داداش احسان دلیلی که میگی مایکرو راهش رو گم کرده چیه ؟ به نظرم ماکرو انحصاری های خوبی برای اول کار رو کرد و سرمایه گذاری های زیادی کرده در بخش استدیو سازی
میتونی دلایل خودت رو بگی ؟
ببين مايكرو طرح و برنامه ي وسيعي براي اين نسل داشت ديگه خودت ميدوني و نيازي نيست من توضيح واضحات بدم اما الان هنوز نسل شروع نشده حالا يا به علت زرنگي سوني يا اشتباهات خودش و يا هرچي مجبور شده سياستهش رو به كلي عوض بكنه شايد تا 5 ماه پيش دقيقا طرح و نقشه معيني داشت اما الان همه چي ريخته بهم بعد از اينكه اين قضيه DRM رو برداشت توي فيس بوك و كلا فروماي انگليسي زبان به مسخره بهش ميگن XBOX ONE_EIGHTY به علت اينكه سياستش رو 180 درجه تغيير داد خيليها هم بهش ميگن PS4 CLONE كه معنيش ميشه كپي برابر اصل ps4. بهر حال بايد پذيرفت اين ايكس باكس فعلي چيزي نبود كه سازندهاش ميخواستن باشه. سوني مجبورشون كرد كه عوضش كنن و هر روز داره از اصلش دور ميشه اصلا تعجب نكن اگه همين روزا تحت فشار تروليستهاي فيس بوك باندل بدون كينكت بده بيرون. يعني ديگه قرار نيست مركز اينترتيمنت خونه باشه. دان متريك رو هم بيرون كردن كه يكي ديگه جاش بيارن با همه ي اين تفاسير به نظر من ميرسه واقعا مايكرو راه خودشو گم كرده نميدونه چه برنامه اي براي اين نسل داره.

اوکی اوکی پس با این حساب بازم 25 درصد نسبت به نسل قبل رشدن داشته خیلی خوبه به مایکرو امیدوار شدم.همینجوری رشد کنه ایشالا 3 نسل دیگه میتونه یه کنسول هم قدرت با سونی بزنه.
فکر نکنم بتونه یه کنسول هم قدرت با سونی بزنه
در ضمن gpu وان (1.2tflops) هنوز 50% از ps3 (1.8tflops ضعیفتره ! منبع
شما نمیتونی هیلو 4 و همین کرایسیس 3 که روی 360 اومده را ببینی ؟! حالا اصلا بر فرض حرف شما بزاریم این tlou بهتر از اینهاست شما میتونی این چند درصد بهتر بودنش را به ما توضیح بدی ؟! بعد این برتر بودن مثلا tlou را باید حساب تیم مهندسی و برنامه نویسی تیم سازنده بازی بزاریم یا به حساب قدرت ps3 ؟! این ها را یه جمع ببند ببینیم ما باید با کدوم باد بوزیم ؟!
پیاده کردن killzone2 روی 360 عملا غیر ممکنه اینم مدرک: As for the Killzone 2 producer, he believes that Microsoft's machine couldn't handle what they have in mind with the first-person shooter
دیگه چه برسه به killzone3 و tlou و غیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or