GPU کنسول PS4 نسبت به XBOX One خیلی بهتر است

Aliɾeza

کاربر سایت
کنسول PS4 از نظر تنظمیات و امکانات با کنسول XBOX One یکی است و تنها تفاوت میان این دو کنسول RAM کنسول PS4 است که کمی بهتر است و حتی CPU این دو کنسول مشابه یکدیگر است. آیا این دو کنسول از نظر GPU هم یکسان هستند ؟!

ماکروسافت مشخصات رسمی از GPU اکس باکس وان ( XBOX One ) منتشر نکرده است، بنابراین ما میدانیم بیشتر مردم از توانایی های GPU کنسول XBOX One اطلاعی ندارند. GPU کنسول XBOX One سی درصد ( 30 % ) از GPU کنسول PS4 ضعیف تر است و همین طور که این عکس نشون میده تفاوت بزرگی میان آن هاست

PS4-and-Xbox-One-GPU.png

GPU کنسول PS4 می تواند 1.84 ترافلاپ ( teraflops ) از قدرت را در اختیار ما قرار دهد در حالیکه کنسول XBOX One تنها 1.24 ترافلاپ از قدرت را پردازش میکند. شما این رو در نظر بگیرید که 10% از قدرت این جی پی یو برای سیستم عامل و کارهای دیگه صرف میشه ! اگر چه شایعات اخیر زیاد بوده است اما با جمع جور کردن این شایعات میتوان فهمید که از نظر سرعت ساعت هم کاملا به یکدیگر شبیه اند .
GPU کنسول PS4 بسیار بهتر است و این تفاوت خودش رو در بازی ها multiplatform نشان خواهد داد با توجه به اینکه در نسل گذتشه کنسول XBOX 360 نسبت به PS3 دارای مزیت بوده است شاید این بار PS4 بتواند با قیمت پایین و امکانات بالا پیش تاز این نسل باشد .

(دوستان اگه اشکالی در ترجمه وجود داشت اطلاع بدید چون خسته بودم شاید اشتباه کرده باشم عذرخواهی میکنم)

منبع : GC

آخرین ویرایش:
دوباره حرفهای نسل پیش شروع شد..!!!دقیق یاد 2005 2006 افتادم که از این حرفها میزدن..!!!بعد نتیجه کاملا عوض شد..!!واسه اینا درس نشده زود قضاوت نکن..؟؟؟حداقل بزارن یکی 2 تا بازی رو کنسولهای نسل بعد run بشه بعد بیان جلو حرف بزنن..!!

1.84 نسبت به 1.23 ميشه 50% اختلاف نه 30% اختلاف قدرت خام و اين نشون ميده اديتور حتي سواد نسبت گيري هم نداره (با همه احترام)

قدرت خام محاسباتي براي 2 تراشه با معماري يكسان ميتونه به صورت خطي همون مقدار تقريبا افزايش قدرت ايجاد كنه اما همونطور كه بار ها گفتم در xbox One SOC يكسري Feature هايي وجود داره كه عملا باعث ميشه نشه به صورت خطي تاميم داد و مثلا توان كنسول مايكرو رو 50% كه عدد بسيار بزرگي هم هست ضعيفتر درنظر گرفت.

اگر قضيه اين 10% توان GpU كه به دولوپر ها اختصاص نداره صحت داشته باشه من يكي رو خيلي نا اميد ميكنه و اميدوارم شايعه اي بيش نباشه .

قضاوت نهايي درمورد تراشه كنسول ها نبايد بر اساس اعداد روي كاغذ برسي بشه چون اينها بشدت modified وcustom شده ان و هركدوم ويژگي هاي خاصي دارن كه نميشه به صورت اعداد و ارقام مستقيم قياس كرد.

من هر موقع كه ته و توي چيپ كنسول هارو سايت CHIPWORK در اورد و انلايز ديتا هاي حجيم و خطي MIMD و SIMD روي تراشه انجام شد نظر نهايي رو خدمت رفقا ميگم يك برسي درست و درمون با دوستان انجام ميديم

فرمودن سی در صد ضعیف تره که جملشون کاملا درسته (1.84/3+1.23=1.84)

ولی سرعت ساعت رو فک می کنم منظورشون سرعت Clock بوده.
در ضمن همین نسل هم یک هسته از سی پی یو سل اختصاص داشت به کارای سیستم عامل و کاملا عادیه موضوع رزرو کردن قدرت برای کارهای سیستم عامل

دوباره حرفهای نسل پیش شروع شد..!!!دقیق یاد 2005 2006 افتادم که از این حرفها میزدن..!!!بعد نتیجه کاملا عوض شد..!!واسه اینا درس نشده زود قضاوت نکن..؟؟؟حداقل بزارن یکی 2 تا بازی رو کنسولهای نسل بعد run بشه بعد بیان جلو حرف بزنن..!!
اینا دارن روی کاغذ رو میگن دیگه . وگرنه خوب معلومه در عمل X1 حدود 47 درصد قوی تره :دی پهنای باندش 2 برابره گیمایی که داشت اجرا میکرد خارق العاده بودن و ...

اگر GOW:judgment رو در کنار uncharted 3 و TLOU قرار بدیم با وجود اینکه گفته میشد PS3 قویتره ولی میبینیم که اختلاف نرم افزاری رو دقیق نمیشه
تعریف کرد هر کدوم از این IP ها ویزگی های تکنیکی دارن که مختص به خودشون هست و نمیتونیم به شکل عام بگیم کدوم بهتر از همه اس.
تو این نسل هم همین اتفاق میافته منتها با وسعت بیشتر.

هنوز مایکروسافت مشخصات رم رو هم نداده اونوقت یه عده دارن بحث GPU رو باز میکنن ! تا زمانی که کنسول نیومده تو بازار , مشخصاتش ۱۰۰٪ تایین نشده و بازدهش توی بازیا معلوم نشده خواهشا از ترول کردن و پرتاب نظریات مبتکرانه خودداری کنید ! چیزی که فعلا دیدیم بازیای X1 از PS4 با کیفیت تر بوده نمونه ی بارزش QB و Ryse که گرافیکشونو همه دیدن ! حالا اگه PS4 اینقد قوی تره سونی باید بره در استودیوهاشو تخته کنه که از سیستم ماورای قدرتش نمیتونه کار بکشه ! بابا یه چیزو بفهمین نه MS اینقد خرن اعضاش که سخت افزار ضعیف استفاده کنن نه گیمرا حتی فنای مایکرو مثل من اجازه ی این کارو میدن ! پس خواهشا جای دعوا سر قدرت خیالی راجع به بازیا و امکانات و ... بحث کنید ...

خوب دیگه فن مایکرویی دیگه وگرنه اینارو نمی گفتی

اینطور که به نظر میرسه سونی و مایکروسافت در مورد مشخصات سخت افزار دارن یه چیزایی رو از هم مخفی میکنن و شاید 2-3 ماه دیگه که به لانچ کنسول ها نزدیک میشیم همگی Surprise شیم.
به هر حال بهتر تا رونمایی و معرفی کامل سخت افزار کنسول ها صبر کنیم و عجولانه قضاوت نکنیم

من که ترجیم میدم به جای اینکه x1 بخرم و به ps4 فکر کنم ، یه ps4 بخرم و به x1 فکر هم نکنم:d(با کمی تحریف )

واقعا خسته شدم از بس چنین نظراتی تو بازی سنتر میبینم!

شما همون بهتر اصلا به X1 فکر نکنی چون اگر یک X1 داشته باشی هنگ میکنی چون دنیای لایوش اینقدر گسترده است برای یکی مثل شما به درد نمی خوره!

خط آبی رنگ بالا قاعدتا جواب یک فن دو آتیشه مایکرو میشه به نظر این دوست عزیزمون اما واقعا چرا باید شاهد چنین نظراتی تو سایت از سوی بعضی فن های سونی و مایکروسافت باشیم؟!

پس برخورد تند جواب تندی رو هم به همراه داره و اینا باعث بحثها و به مرور جنگ لفظی میشه!

پس لطفا از این پستها نذارید و اگر گذاشتید منتظر اخطاری باشید که با گزارش از سوی سایر کاربران دریافت می کنید.

شما همون بهتر اصلا به X1 فکر نکنی چون اگر یک X1 داشته باشی هنگ میکنی چون دنیای لایوش اینقدر گسترده است برای یکی مثل شما به درد نمی خوره!
يعني بعد از دو روز انديشه آخرش موفق شدي اين جوابو بدي در نهايت امر فقط منطقت توهين به ديگرانه اميدوارم خدا هممون رو به راه راست هدايت كنه

واقعا خسته شدم از بس چنین نظراتی تو بازی سنتر میبینم!

.

خب بنده خدا نظرش رو بیان کرده گناه که نکرده اینطوری رفتار میکنید!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or