Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
بله من تا حالا mgs بازی نکردم چون کلا با یه شخصیت که شبیه سازی شده نمیتونم بازی کنم(سلیقم اینه به خاطرش نریزید سرم!)
ولی از داستان و شخصیت پردازیش هم کم نمیدونم و این بازی رو هم یه شاهکار میدونم
به هر حال بازم میگم هدف من این بود که جلوی کسایی که میان هی میگن فریمن بلانه فریمن بهمانه دلایل محبوبیتش رو بگم ولی نمیدونم گناهم چیه که بعضیا ریختن سرم!

متاسفانه جو این سایت اینجوریه شما اگه با چیزی مخالف باشی که بیشتریها با اون موافقن میشی شمر خیلی ببخشد نفهم و هیچی ندون اخر کاری هم یه انگ بهت میزنن پس بهتره زیاد وارد این مقوله نشی ;)

هر چه بگندد نمکش میزنند وای به ان روزی که بگندد نمک

ما در اين تاپيك بار ديگه نبود جنبه بحث و دموكراسي رو در خودمون(يعني ايراني جماعت) ديديم.

يكي راي داده و يكي هم راي آورده اگه موافقي بيا حمايت كن و اگه مخالف بيا دليلتو بگو نه اينكه مثه دو تا بچه به جون هم بيافتين و از همديگه سوتي بگيرين.... .
متاسفم.

من نمیدونم چرا هی بعضیا میان هی میگن PS fan ها همه به اسنیک رای میدن و ....

واقعا هرکسی فقط یکی از بازی های MGS 1 یا MGS 3 رو بازی کرده باشه میتونه تشخیص بده این شخصیت چه موجود باحالیه .....

البته گوردون شخصیتش فقط بخاطر محبوب بودن گیم پلی بازیشه که محبوب شده .... وگرنه کدوم شخصیت ....تنها چیزی که راجع بهش میدونیم اینه که یه پرفسور فیزیکه که از دانشگاه MIT فارق التحصیل شده !

واقعا هرکسی فقط یکی از بازی های MGS 1 یا MGS 3 رو بازی کرده باشه میتونه تشخیص بده این شخصیت چه موجود باحالیه .....
1- من بازی کردم و هیچ علاقه ای به شخصیت اسنیک احساس نمیکنم.
2- MGs3 چه ربطی به سالید اسنیک داره؟
3- بالفرض شخصیت به اندازه ی عیسی مسیح بایوگرافی و بک گراند داشت. هیچکدومشون باعث نمیشن که من اون رو شخصیت محبوب خودم بکنم.

محبوب ترین ممکنه نباشه ولی از نظر شخصیت پردازی یه مثال بزنید که "خفن تر" از Snake یا همون "مارخور" باشه

ایول باز برگشتیم سره خونه اول

حالا اصلا بر فرض که اسنیک بهترین شخصیت‌پردازی تاریخ دنیای بازی و سینما توی همه‌ی سیاره‌ها رو داشته باشه ... چه ربطی به موضوع محبوب‌ترین شخصیت داره دقیقا؟

ایول باز برگشتیم سره خونه اول

حالا اصلا بر فرض که اسنیک بهترین شخصیت‌پردازی تاریخ دنیای بازی و سینما توی همه‌ی سیاره‌ها رو داشته باشه ... چه ربطی به موضوع محبوب‌ترین شخصیت داره دقیقا؟

منم نگفتم اسنیک محبوب ترین کاراکتر ـه اصلا بحث من سر این نظر سنجی نبود! شما گفتی اسنیک اونقدارم که ما فکر می کنیم شخصیت خفنی نیست منم گفتم یه مثال بزن که شخصیت پردازی بهتری داشته باشه.

ولی از نظر شخصیت پردازی یه مثال بزنید که "خفن تر" از Snake یا همون "مارخور" باشه

خوب من یک مثال بزنم! :biggrin1: دو شخصیت Cloud Strife و Sephiroth شخصیت پردازیشون به مراتب بهتر از Snake هستش!

ولی در کل کیوان جان بزار من یک چیزی بگم! دلیل حذف شخصیت هایی مثل اسنیک و کلود هم دقیقا هم شخصیت پردازی قویشون هست. اصولا شخصیت هایی محبوبیت زیادی دارن که ساده باشن و همه بتونن باهاشون ارتباط برقرار کنن...

خوب من یک مثال بزنم! :biggrin1: دو شخصیت Cloud Strife و Sephiroth شخصیت پردازیشون به مراتب بهتر از Snake هستش!

ولی در کل کیوان جان بزار من یک چیزی بگم! دلیل حذف شخصیت هایی مثل اسنیک و کلود هم دقیقا هم شخصیت پردازی قویشون هست. اصولا شخصیت هایی محبوبیت زیادی دارن که ساده باشن و همه بتونن باهاشون ارتباط برقرار کنن...
سلام.
اقای ماکان شخصیت کلود تو دموها شخصیت پردازی خوبی داره.ولی تو ریل تایم از ماریو هم شخصیت پردازیش کمتره:biggrin1:.
ولی اسنیک همش ریل تایم هست. حتا نسخه ps ;)
مهم ایجاست که تو هر بتل اسنک بین 4 شخصیت اول بوده.

الان اینی که گفتی یعنی چی؟:confused: منظورت از تو دمو ها و RT چی هست؟:confused:

Cloud Strifeشخصیت اصلی FFVII یعنی بازی هست که داستانش جزو داستان بهتری بازی های تاریخ هست و خودشم پایه گذار شکل جدید از پرداخت شخصیت ها. وقتی میگم شخصیت پردازیش خیلی خوبه یعنی پرداختش توی بازی خیلی عمیقه. حالا من نمیفهمم تو دمو خویه اما تو RT از ماریو بدتره اصلا یعنی چی!!

الان اینی که گفتی یعنی چی؟:confused: منظورت از تو دمو ها و RT چی هست؟:confused:

Cloud Strifeشخصیت اصلی FFVII یعنی بازی هست که داستانش جزو داستان بهتری بازی های تاریخ هست و خودشم پایه گذار شکل جدید از پرداخت شخصیت ها. وقتی میگم شخصیت پردازیش خیلی خوبه یعنی پرداختش توی بازی خیلی عمیقه. حالا من نمیفهمم تو دمو خویه اما تو RT از ماریو بدتره اصلا یعنی چی!!

بابا حالا چرا اینقدر قاطی میکنی؟:biggrin1:
من میگم که کلا شخصیت پردازی با محبوبیت فرق داره.
این. حداقل 1 درصد قبول کن که شخصیت کلود بخاطر شخصیت پردازیش نیست بخاط اون شکلو شمایل متفاوتشه که اینقدر محبوبه. .همین final fantasy versus فکر میکنی چرا اینقدر شخصیتش معروف شده یا داره میشه.تا یه عکس ازش میاد همه میرن خودکشی میکنن.در صورتی که نه شخصیت پردازی ازش دیدیم نه چیزه دیگه ای.یکی برمیگرده به شکلو شمایلش یکی هم برمیگرده به محبوبیت بازیهای اسکوار.;)
اون ماریو هم خیلی مثال چرتی بود;).
کلود تو یه قسمت از بازیها بوده ولی اسنیک تو 3 سری بوده .بدبخت خودشو..... کرده بعد شما به این نتیجه رسیدی که کلود به مراتب بهتره.;)
خدایی یکم انصاف داشته باشید.من خودم محبوبترین شخصیتم اسنیک نیست دارم خومو... میکنم.
خیلی کم پیدا میشه که مثل شما این شخصیت (کلود) رو درک کنه.
بعدشم من منظورم از دمو این بود که کلود شخصیت پردازیش همش تو دموهاشه ولی اسنیک همش ریل تایم.
یعنی اینکه اسنیک به قدری شخصیتش عمیقه زمانی که تو نسخه اول که دموهاش همش ریل تایم بود ناراحت میشد بازیباز هم سریع میفهمید.نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه.
منظورم اینه که با اون گرافیک داغون نسخه 1 میشد فهمید که اسنیک چه احساسی الان داره.

آخرین ویرایش:

کی گفته این دو مقوله از هم جدا هستن؟ شخصیت هایی که پرداخت بهتری داشته باشن مثلما گیمرهای بیشتری هم باهاشون ارتباط برقرار میکنن و محبوب تر میشن. یعنی این حرف انقدر واضحه که اصلا نیازی به توضیح نداره!! مثلا Harry Potter. فکر میکنی این شخصیت و یا جتی شخصیت های منفی این کتاب چرا اینقدر محبوبن؟ چون شخصیت پردازیشون مثال زدنیه!!

این. حداقل 1 درصد قبول کن که شخصیت کلود بخاطر شخصیت پردازیش نیست بخاط اون شکلو شمایل متفاوتشه که اینقدر محبوبه. .همین final fantasy versus فکر میکنی چرا اینقدر شخصیتش معروف شده یا داره میشه.تا یه عکس ازش میاد همه میرن خودکشی میکنن.

درسته که 99 درصد گیمرهای ایرانی کلا سری FF و FFVII و همین Cloud Strife رو به واسطه انیمیشن Advent Children میشناسن و بیشتر جذب استیل تیپیکالش شدن اما ان زمانی که کلود به همراه سفیروث جزو چهار شخصیت محبوب دنیا شد اصلا همچین انیمیشنی وجود نداشت که کسی بخواد جذبش بشه!! در ضمن باید عرضتون برسونم که کلود توی خود FFVII همچین قیافه ای که تو AC داره رو نداره و کارکتر خوشگلی نیست...

در صورتی که نه شخصیت پردازی ازش دیدیم نه چیزه دیگه ای.یکی برمیگرده به شکلو شمایلش یکی هم برمیگرده به محبوبیت بازیهای اسکوار.

امیر جان شما اصلا FFVII رو از نزدیک دیدی؟ نمیدونم چرا داری الکی بحث میکنی و جوک تعریف میکنی!! داستان و پرداخت شخصیت های FFVII (نه فقط کلود) به قدری استادانه بود که علاوه بر اینکه یک سبک جدید رو بوجود آورد امدن شخصیت ها رو از لحاظ پرداخت شخصیت به بعد از FFVII و قبل از FFVII تقسیم بندی کردن!! (Post FFVII) انوقت تو داری میگی ما شخصیت پردازی از این ندیدیم؟ منمیخوام بدونم شما اصلا تا به حال FFVII و متعلقاتش رو زدی؟

کلود تو یه قسمت از بازیها بوده ولی اسنیک تو 3 سری بوده .بدبخت خودشو..... کرده بعد شما به این نتیجه رسیدی که کلود به مراتب بهتره

مثل اینکه شما اصلا نمیدونی شخصیت پردازی یعنی چی!!

بعدشم من منظورم از دمو این بود که کلود شخصیت پردازیش همش تو دموهاشه ولی اسنیک همش ریل تایم.

گفتم که شما اصلا نمیدونی شخصیت پردازی یعنی چی!! البته من هنوز نمیفهمم منظورت از دمو RT چی هست؟

ولی در کل اصل داستان و پرداخت کلود توی بازیش یعنی FFVII هست که انم به قول شما RT هستش. اگه منظورت از دمو هم انیمیشن AC هست که اصلا این انیمیشن ربطی به پرداخت کلود نداره...

یعنی اینکه اسنیک به قدری شخصیتش عمیقه زمانی که تو نسخه اول که دموهاش همش ریل تایم بود ناراحت میشد بازیباز هم سریع میفهمید.نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه.

این انتقال احساسات چیزی هست که FF توش حرف اول رو میزنه. مثلا توی همین FFVII زمانی که اریس توسط سفیروث کشته شد مردم رفتن مسوولان Square Soft رو با گوچه زدن!!

یا زمانی که کلود داشت جسد اریس رو توی دریاچه مینداخت چند صد تا از گیمرها دچار افسردگی و مشکل روانی شدن! به خاطر همین بعدا ان آهنگ Goodby Fore Ever از نسخه PC حذف شد!

و باید این نکته رو هم بگم که گرافیک FFVII از MGSI داغون تر بود! (البته بازم ربط گرافیک به شخصیت پردازی رو خودت میدونی!)

بابا حالا چرا اینقدر قاطی میکنی؟:biggrin1:
این. حداقل 1 درصد قبول کن که شخصیت کلود بخاطر شخصیت پردازیش نیست بخاط اون شکلو شمایل متفاوتشه که اینقدر محبوبه. .همین final fantasy versus فکر میکنی چرا اینقدر شخصیتش معروف شده یا داره میشه.تا یه عکس ازش میاد همه میرن خودکشی میکنن.در صورتی که نه شخصیت پردازی ازش دیدیم نه چیزه دیگه ای.یکی برمیگرده به شکلو شمایلش یکی هم برمیگرده به محبوبیت بازیهای اسکوار.;)
اون ماریو هم خیلی مثال چرتی بود;).
کلود تو یه قسمت از بازیها بوده ولی اسنیک تو 3 سری بوده .بدبخت خودشو..... کرده بعد شما به این نتیجه رسیدی که کلود به مراتب بهتره.;)
خدایی یکم انصاف داشته باشید.من خودم محبوبترین شخصیتم اسنیک نیست دارم خومو... میکنم.
خیلی کم پیدا میشه که مثل شما این شخصیت (کلود) رو درک کنه.
منظورم اینه که با اون گرافیک داغون نسخه 1 میشد فهمید که اسنیک چه احساسی الان داره.

چه ربطی داره ؟

قیافش باحالتره پس محبوبتره ؟ تو یه قسمت بیشتر نبوده پس هویت نداره ؟ چون فاینال فانتزی محبوبیت زیادی داره پس کلود بی شخصیته ؟

محبوبیت فقط بخاطر قیافه یا لحن حرف زدن یا تیکه کلام ها یا خونسردی و یا خشونت و .... تنها نیست ! مجموعه ای از این عوامل + داستان درست + دشمن های درست و خوش ساخت و با پرداخت درست هستند که به قهرمان بازی بزرگی میدن و باعث محبوبیتش میشن !

مثل قضیه بتمن و جوکر ، کلود و سافیروث ، کریتوس و زئوس ( که دومی اساطیری هست و نیاز به شخصیت پردازی نداره !!! ) و ... و البته همیشه هم اینطوری نیست !

من تا الان از همه شخصیتهای فاینال فانتزی که بازی کردم باهاشون خوشم اومده ! زک و تیدوس و کلود و سافیروث و یونا !!! و حتی سر آرون ( درست گفتم دیگه ؟ :دی ) ولی هیچوقت هیچ حسی نسبت به اسنیک نداشتم !!

به به مثل اينكه حالا قراره جنگ شماها از قسمت گردون وارد مبحث كلود و اسنيك بشه.
ميخواين اسم تاپيكم بزاريد جنگ كاركترها يا مثلا جنگ شخصيت ها اونوقت با محتواي كنونيش خيلي هماهنگ تر ميشه.

سلام.
کی گفته این دو مقوله از هم جدا هستن؟ شخصیت هایی که پرداخت بهتری داشته باشن مثلما گیمرهای بیشتری هم باهاشون ارتباط برقرار میکنن و محبوب تر میشن.
خوب عزیز الان این فریمن خیلی شخصیت پردازیه پیچیده ای داره؟;)
درسته که 99 درصد گیمرهای ایرانی کلا سری FF و FFVII و همین Cloud Strife رو به واسطه انیمیشن Advent Children میشناسن و بیشتر جذب استیل تیپیکالش شدن
خوشحالم که در این مورد با من موافقی.
در ضمن باید عرضتون برسونم که کلود توی خود FFVII همچین قیافه ای که تو AC داره رو نداره و کارکتر خوشگلی نیست...
کم لطفی داری میکنی انصافا;).قشنگ بود دیگه.
امیر جان شما اصلا FFVII رو از نزدیک دیدی؟ نمیدونم چرا داری الکی بحث میکنی و جوک تعریف میکنی!! داستان و پرداخت شخصیت های FFVII (نه فقط کلود) به قدری استادانه بود که علاوه بر اینکه یک سبک جدید رو بوجود آورد امدن شخصیت ها رو از لحاظ پرداخت شخصیت به بعد از FFVII و قبل از FFVII تقسیم بندی کردن!! (Post FFVII) انوقت تو داری میگی ما شخصیت پردازی از این ندیدیم؟ منمیخوام بدونم شما اصلا تا به حال FFVII و متعلقاتش رو زدی؟
باباماکان جان من ffxiii versus رو گفتم بخدا.;)ربطی به ffvii نداشت.
مثل اینکه شما اصلا نمیدونی شخصیت پردازی یعنی چی!!
دسدتت درد نکنه بابا.
اگه منظورت از دمو هم انیمیشن AC هست که اصلا این انیمیشن ربطی به پرداخت کلود نداره...
پس اون کلود اونجا حکم چی رو داشت؟
ببین بذار من یه مثال از شخصیت پردازی با محبوبیت بزنم.
مثلا تو فیلم خون بپا میشود که بازیگر اصلیش جایزه اسکار رو گرفت....
شما یه نگاه به این شخصیت بکنید.اگه این شخصیت رو ما با هری پاتر که شما مثال زدید رو مقایسه بکنیم به لحاظ شخصیت پردازی مقایسه بکنی میبینی که هری تو فیلمش در مقابل این بازیگر له میشه.
ولی بیا از نظر محبوبیت این دوتا رو با هم مقایسه کن میبینی که شخصیت فیلم خون بپا میشد در مقابل شخصیت هری خاکستر میشه.(هیچ کدوم از حرفامو قبول نداشتی بیا و برادری کن این حرفمو قبول داشته باش;))
مثلا شخصیت اطلس تو بایوشاک با dom تو گیرز.
اطلس به قدری نقششو خوب ایفا میکنه که دام رو میخوره.
ولی از لحاظ محبوبیت میبینی که دام طرفداراش بیشتره.بخدا حرفام زیادم بی ربط نیست.

چه ربطی داره ؟

قیافش باحالتره پس محبوبتره ؟
اینو اقای ماکان هم قبول دارن که بیشتر گیمر های ایرانی بخاطر قیافه و... محبوبتره.که من گفتم 1درصد ولی اقای ماکان گفتن 99درصد:biggrin1:.که واقعا بیراه نمیگن.
به به مثل اينكه حالا قراره جنگ شماها از قسمت گردون وارد مبحث كلود و اسنيك بشه.
ميخواين اسم تاپيكم بزاريد جنگ كاركترها يا مثلا جنگ شخصيت ها اونوقت با محتواي كنونيش خيلي هماهنگ تر ميشه.
شما به این میگی جنگ؟چه جنگی میشه بگی؟
یه صحبت کاملا دوستانس.نه بی احترامی به کسی شده نه مسخره بازی دراوردیم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or