Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
خوب معیار شما برای محبوب ترین شخصیت چیه؟!؟
من خودم HL رو بازی نکردم!ولی مگه میشه شخصیت حرف نزنه تو بازی؟و فقط روی باک شات بازی عکسش باشه؟
اگر تونستم بازی رو گیر میارم ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا نه!

شخصیت فریمن به این خاطر اول شد چون هر کدوم از ما به جای گردون قرار گرفتیم و شخصیت اونو ساختیم.اصلا هدف سازنده ها همینه که با نشون دادن هیچی از گردون و فقط یه دوربین اول شخص که حتی صورت گردون رو هم نمی تونه نشون بده ما رو بیشتر درگیر داستان کنن و با اینکار بیشتر گردون و اتفاقاتی که براش میفته رو لمس کنیم چون گوردن هیچ کس نیست غیر از بازی کننده!
همین موضوع باعث میشه که بازی کننده فهیم(که این موضوع رو درک کرده)خیلی بیشتر از بازی mgs و یا gow که در نقش اسنیک و کریتوس بازی می کنه با گردون خو بگیره و بیشتر از بازی لذت ببره چون هر کاری کنی اون مدل شخصیت ها فقط می تونن در حد یه الگو و یک سمبل برای شما باشن نه بیشتر! چرا که اونا اسنیک و کریتوس هستن و از نظر قیافه رفتار و اخلاق و صدا و همه چی با شما فرق دارن!فقط شما می تونید اونا رو کنترل کنید همین!درسته می تونید خودتون رو در اون فضا به جای اونا فرض کنید ولی هیچ گاه هیچ گاه احساسی رو که در هنگام hl بازی کردن دارید رو ندارید ولی در hl شما خود گردون هستید بی برو برگرد!این یعنی احساس همزاد پنداری و احساسی که هیچ بازیی غیر از hl نمی تونه به شما القا کنه.
ممکنه بعضیا بگن خوب بازی های rpg هم همین جورن! ولی نکته اینجاست که توی اون بازی ها باید یه کاراکتر بسازید که بازم از لحاظ شکل و قیافه و حرکات با شما تفاوت دارن ولی گردون هیچ موقع شما بدنش رو ندید و هیچ موقع صداش رو نشنیدید و اصلا این عکس هایی که برای hl درست کردن بیشتر برای تبلیغات هست و اینکه یه قیافه ای از گردون به همه نشون بدن

آخرین ویرایش:
خوب معیار شما برای محبوب ترین شخصیت چیه؟!؟
من خودم HL رو بازی نکردم!ولی مگه میشه شخصیت حرف نزنه تو بازی؟و فقط روی باک شات بازی عکسش باشه؟
اگر تونستم بازی رو گیر میارم ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا نه!
با تشکر از آقا محمد جواب من رو ایشون دادن!

اون موقع اي كه هي ميگفتم بريد به اسنيك راي بديد هيچ كس نرفت البته تو فروم mgs4 گفتم خوب معلومه كسي نديده:biggrin1:.

دوست عزيز qqqqq اگه اينطور كه شما ميگيد باشه كه ديگه اون شخصيت هم از بين ميره و تبديل ميشه به خودمون.
من خودم يكم hl بازي كردم و وقتي ديدم اين دكتر هيچ حرفي نميزنه خيلي با هاش حال نكردم.
farcry هم يه چيزي تو اين مايه ها بود كه ...

نظر شما خیلی جالبه !:biggrin1::eek:
یعنی فریمن اینقدر بده که شما میگید یارو !!! :O
آخه هیچ چیز خاصی نداره نه احساس نه هیچ کوفت دیگه یه آدم معمولی حالم ازش به هم میخوره اولین بازی که هالف لایف رو بازی کردم تا این یارو رو دیدم سی دی رو در آورم.بعد یه خورده جلو تر رفتم دیدم هیچ کاری نمیکنه.اصلا میبینمش اعصابم خورد میشه.البته این نظر شخصی منه همونطور که من از این یارو بدم میاد بقیه هم شاید از اون یارو:biggrin1: بدشون بیاد.

اون موقع اي كه هي ميگفتم بريد به اسنيك راي بديد هيچ كس نرفت البته تو فروم mgs4 گفتم خوب معلومه كسي نديده:biggrin1:.

دوست عزيز qqqqq اگه اينطور كه شما ميگيد باشه كه ديگه اون شخصيت هم از بين ميره و تبديل ميشه به خودمون.
من خودم يكم hl بازي كردم و وقتي ديدم اين دكتر هيچ حرفي نميزنه خيلي با هاش حال نكردم.
farcry هم يه چيزي تو اين مايه ها بود كه ...
کلا هیچ کدوم از فنای متال گیر از این بازی خوششون نمیاد.طرف انگار اوتیسم داره هیچ کاری نمیکنه مسخره

Last edited by a moderator:
Freeman شخصیت دوست داشتنی هست ولی چه چیزیش دوست داشتنی من نمیدونم آیا شما می دانید؟

اما خیلی خوشحالم که ماریو انتخاب نشد :biggrin1: بلاخره یک فرد لال و مجهول التصویر و بی احساس حداقل ژستش بهتر از یک ادم خوشحال که انگار X زده بالا :d.

این مسئله که برادر Freeman رو لال و بی احساس قرار دادن که ماجاش قرار بگیریم رو هم من رد میکنم یعنی چی ؟ یعنی ضعف سازنده رو یک حسن حساب کنیم؟ من هیچ وقت توی بازی این حس رو نداشتم و کلا HL رو به دلیل گیم پلی و نوع روایتش دوست دارم اما شخصیت پردازی به خصوص شخصیت پردازی شخصیت اول بازی واقعا بدرد نخوره.
آدم توی یک بازی قرار نیست جای شخصیت اصلی قرار بگیره قرار در کنارش همراه با اون مراحل رو طی کنه داستان رو سپری کنه و معما ها رو کشف کنه.

کلا هرکی 2 تا بازی تو عمرش انجام داده فکر کرده گیمره ! شما برین با همون مارکوس حال کنین که هم شعر میگه هم شر !!!
من برای Gordon متاسفم که ادمایی مثل شما میاین در موردش نظر میدین ! شما باید برین گردو بازی کنین !
I m sorry Doc !!!

نقطه تفاوت همینه
توی HL ما قراره شخصیت اصلی باشیم!
مثلا چرا بازی doom3 تونست از وحشتناک ترین بازیا و بهترین ها شه؟
شخصیت اونم نه زیاد دیده میشد و اصلا هم حرف نمیزد
همین باعث میشد با اون همزاد پنداری بهتری داشته باشی و بهتر بترسیم!
همین حس توی یکی از مرحله های hl2 وجود داشت و من خودم به زور اون مرحله رو رفتم!
به هر حال این خودش یه سبک خاص و کم کاربرده که خوبه بعضی بازی ها اینجوری باشن هرچیزی به حدش لازمه!
و چیزی که معلوم شد این بود که این همه آدمهبه فریمن رای دادن چون انگار داشتن به خودشون رای میدادن!

کلا هرکی 2 تا بازی تو عمرش انجام داده فکر کرده گیمره ! شما برین با همون مارکوس حال کنین که هم شعر میگه هم شر !!!
من برای Gordon متاسفم که ادمایی مثل شما میاین در موردش نظر میدین ! شما باید برین گردو بازی کنین !
I m sorry Doc !!!
نيما جان من تا حالا HL بازي نكردم.ولي به Gordon راي دادم تا حال Wii گرفته بشه... :biggrin1:
Kratos از همشون بهتر بود :love:

نقطه تفاوت همینه
توی HL ما قراره شخصیت اصلی باشیم!
مثلا چرا بازی doom3 تونست از وحشتناک ترین بازیا و بهترین ها شه؟
شخصیت اونم نه زیاد دیده میشد و اصلا هم حرف نمیزد
همین باعث میشد با اون همزاد پنداری بهتری داشته باشی و بهتر بترسیم!
همین حس توی یکی از مرحله های hl2 وجود داشت و من خودم به زور اون مرحله رو رفتم!
به هر حال این خودش یه سبک خاص و کم کاربرده که خوبه بعضی بازی ها اینجوری باشن هرچیزی به حدش لازمه!
و چیزی که معلوم شد این بود که این همه آدمهبه فریمن رای دادن چون انگار داشتن به خودشون رای میدادن!

این رو که اگه Protagonist کمتر حرف بزنه یا اصلا حرف نزنه بازی جذاب تر (و اگه ترسناک باشه ترسناک تر) میشه واقعا قبول دارم!!! نمونه اش همین Dead Space که Isaac اصلا از اول تا آخر بازی یه کلمه حرف نزد!!! به نظر من Dead Space اگه ترسناک ترین بازی تاریخ نباشه تو رتبه ی دوم هست!!! (شاید اول Silent Hill 3 باشه)! اینم نظر شخصی بود!

نه آخه من موندم این برای چی شد واقعا حرف بعضی بچه ها را قبول دارم این Freeman قیافش اصلا به این کارهایی که تو بازی میکنه نمیخوره قیافش بیشتر به بچه گاگول ها میخوره و کلا میگم من هنوز هم نفهمیدم چرا تعداد زیادی از گیمر های دنیا از این بازی Half life خوششون میاد چون من چیزی جز تکنیک های گرافیکی و فیزیک هیچی ندیدم داستان هم نظری نمیدم
شخصیت های محبوبی مثل مکس پین .ی شخصیت اصلی بازی فارنهایت حتی کاپیتان پرایس در cod و من خودم به شخصه niko belick را به همهی اینها ترجیح میدم(نیکو بلیک)Gta IV

تنها دلیلی که باعث می شه آدم از یک شخصیت خوشش بیاد همین داستان و شخصیت پردازی

است وگر نه آدم برای انتخاب شخصیت مورد علاقه ی خود نمی ره ببینه فیزیک بازی چه طوره

که !! اتفاقا داستان این بازی که شما نظری در باره اش نمی دین خیلی هم قشنگه اگه بفهمید

برای همین هم من رفتم بازی رو به صورت فارسی گرفتم یک نکته ای که داستان بازی را

زیبا کرده نداشتن دیالوگ در بازی برای شخصیت اصلی است که این ویژگی باعث می شود

شما واقعا حس کنید که در نقش شخصیت اصلی هستید و دیالوگ ها را دارند به خود شما

می زنند در کل این انتخاب خارجی ها بوده و از نظر خودشون هم درسته از نظر من هم

حداقل در مقابل ماریو حق کامل فریمن بود که ببره

اووووواه. چقدر شما با اين آقا دكتر مشكل دارين. اين بنده خدا با چند نفر بايد بجنگه؟ از يك طرف موجودات عجيب فضايي از يك طرف با ارتش كاملا مجهز تازه بايد دنيا رو هم نجات بده چه قدر مظلومه :(
برايه مظولوميتشم كه شده انقدر بهش گير نديد گناه داره. و اينكه عنوانه بزرگترين قهرمان ادوار بازي هايه رايانه اي رو كسب كرده.
GameSpot's All Time Greatest Game Hero بيوگرافيه گردون فريمن:
دكتر گردون فريمن داراي مدرك Ph.D در رشته ي فيزيك دانشگاه ماسچوست آمريكاست. او يكي از باز ماندگان حملهalienها و ماموران دولتي به سازمان تحقيقاته Black mesa است.
اين زندگي نامه گردون است و اين شماييد كه در بازي اون رو به يك قهرمان تبديل ميكنيد.
راستي پيكوچو تو دور اول ناتان درك (پوكمون و آنچارتد) رو با 60 در صد برده پس سليقه ها مثل هم نيست. از اين نمونه زياد هست.

آخرین ویرایش:
به نظرت شخصیتی بهتره که از اول تا اخر بازی میبینش و دیالوگ داره وتو تعداده زادی کات سنس هستش یا شخصیتی که زبونشو سگ خورده و چهره ی ضایعشو نمیبینی و فقط عکسشو رو جلد بازی میبینی (البته قیافشو ادم نبینه بهتره :sick: )
اصلا نمی خوام تاپیک به مقایسه کشونده شه ولی قیافه اون برادر! و نوع پیرمردش! از فریمن خوش تیپ تره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or