Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
Gordon Freeman اومده بالا و Snake جا مونده؟ کدومامون با حرفای Snake اشک تو چشامون حلقه نزده؟ (بگذریم که یه سری رسما گریه میکنن/میکنیم) بعد این موجودی که یه خط دیالوگ تو عمرش نگفته بهترین شخصیت شد؟

شخصیت پردازی بدون کلام، بدون cut scene، بدون صدا، بدون تاریخ درست و درمون ندیده بودیم.

وقتی گیمر ها میشن اینایی که میبینم و بازیها هم میشن اینایی که میبینیم [و موزیکی که مردم گوش میدن میشه این] دیگه باید هم به همچین موجود ابلهی رای بدن.

اتفاقا کاملا هم حقش بود!:)
یکی از دلایلش هم اینه که شخصیت گوردن فریمن رو در طول بازی اون رو میشناسید و احساساتش رو درک میکنید یا بهتر بگم تو بازی جای اون قرار میگیرید, که خیلی بهتر از اینه که خود بازی بیاد با دیالوگ ها اون شخصیت رو به ما بشناسونه
نوع روایت داستان هم به جرات میتونم بگم بهترین روش رو داره طوری که خبری از cut-scene ها و دیالوگ های خسته کننده نیست و خود گیمر تمام اتفاقات توی بازی مشاهده میکنه و داستان توی خود گیم پلی روایت میشه
خود بازی هم که خداس, نیازی به توضیح نیست

ادم به خاطر اینکه گیم پلی یه بازی تو زمان خودش عالی بوده نمیتونه بگه شخصیت بازی هم خیلی جذاب بوده.half life تنها چیزی که نداشت شخصیت پردازی بود.شخصیت بازی کسیه که اگه عکس روی جلد بازی رو ندیده باشی هیچ وقت نمیفهمی که این کسی که داری با اون بازی میکنی چه شکلیه.(البته من فقط HL2 رو بازی کردم).hl بازی قشنگی بود ولی شخصیتهای خیلی بهتری هم بودن چون hl اصلا شخصیت پردازی نداشت

بابا شما خودتون رو چقدر میتونید جای یه شخصیت بزارید؟!
من با هیچ شخصیتی مثل فریمن نمیتونم ارتباط برقرار کنم
موقعی که HL بازی میکنم کاملا تو حس میرم!
خود LEON.S.KENNEDY از دوک نوک باخت!
اگه اینجور باشه RE4 هم توی سال 2005 بازی سال انتخاب شده بود و فکر نکنم دوک هم از فریمن بهتر باشه!
به هر حال فریمن محبوبترین هستش چه بعضیا بخوان چه نخوان!

آخرین ویرایش:
خیلی برام جالبه که یه شخصیتی که حتی یک کلمه هم حرف تا حالا نزده و به جز عکس های روی پک های بازی اصلا حتی قیافش هم در خود بازی دده نشده بتونه بشتر از شخصیت های فوقالعاده ای مثل snake و Kratos جلو بیفته ...!!!

در ضمن خیلی خوشحال شدم که این مرتیکه مسخره ( ماریو) نتونست اول بشه ...

به نظر من این امتیاز بدلیل محبوبیت بیشتر بازی انلاین halflife است که در واقع محبوبترین بازی انلاین و گیم نتی دنیاست و در واقع افراد بسیار بیشتری نسبت به متا گر انحصاری پی ای 3 ان را بازی کرده اند مگر نه اسنیک که هیچ شخصیت پردازی روبات ام کی وی هم ار شخصیت پردازی گوردون فریمن بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسابقه ی محبوبترین شخصیت که اکثر سایتا میذارن بیشتر نشون دهنده ی تعداد PCبازا و کنسول بازای اون سایت یا انجمنه!
هرسایتی هم نتیجه ها فرق داره!
مثلا همین BC خودمون بیشتر کاربراش کنسول بازن که اسنیک میشه بهترین شخصیت و GS هم طبیعیه که اکثر PCباز!

البته من اطمینان دارم که اکثر کسانی که اینجا پست می دن با اقای فریمن اشنایی کامل ندارن.
اصلا اگه بخوایم بشیم چجوری باید آشنا شیم؟! کسی که به قول دوستان نه یه کلمه حرف زده نه توی بازی دیده میشه و فقط یه عکس ازش زوی باکس بازی ها هست چجوری آدم میتونه باهاش آشنا بشه؟! حتی اگه ماریو هم میشد از این بهتر بود!!!

کریتوسی که با یه جمله ی "There Will Be Only Chaos" زمین و زمان رو می لرزونه (من که به شخصه دیوونه ی این دیالوگشم) از این طرف (Gordon Freeman) و ماریو کمتره!!؟! حتی اگه کریتوس هم نمی شد مگه (زبونم لال:biggrin1:) اسنیک مرده بود که این بشه بهترین؟!

حالا خوبه همین فریمن خود اسنیک رو برد!
کشتن این ps فنا با این اسنیک شون ما رو!
اگه معیار شما برای بهترین فهرمان حرف زدن و نشون دادنش تو بازیه گیتار هرو بهترین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or