Godfather II | PC

948957_105619_front.jpg

با سلام
سری دوم بازی پدر خوانده از سوی شرکت EA

Electronic Arts
EA Redwood Shores
Adventure
Release: Feb 24, 2009
ESRB: Mature

منبع :GAMESPOT

آقا جون من کمکم کنید بازی راحت نصب شد اما تو بازی موس دور خودش میچرخه اولش فکرکردم سبکش اینطوریه ولی بعد که سوار ماشین شدم همینجوری دور خودش میچرخه اگه میشه کمکم کنید

آقا جون من کمکم کنید بازی راحت نصب شد اما تو بازی موس دور خودش میچرخه اولش فکرکردم سبکش اینطوریه ولی بعد که سوار ماشین شدم همینجوری دور خودش میچرخه اگه میشه کمکم کنید
دوست عزیز از این کرک استفاده کن

دانلود

بعد از نصب بازی تو همون لودینگ اول گیر می کنه! صفحه لودینگ همینجوری می مونه، ولی صدای بازی میاد!
نصب بازی خیلی مسخره بود به صورت یه فایل زیپ شده! هیچ کرکی هم نداشت
با این کرک مشکل حل می شه!؟

نه آقا اينطوريام نيست . درسته شايد بازيه ضعيفي باشه ( نه خيلي ) ولي شما به بازيهاي هم شكله خودش مقايسه كنيد ;)

شما مثل اینکه روی این بازی خیلی تعصب داری بازی هیچی نداره. گرافیکش که خیلی پایین در حد بازی های سه چهار سال پیشه گیم پلیشم خیلی جالب نیست.
با بازی های هم شکلش مقایسه کنیم اصلا این بازی در حد مقایسه هست. به نظرمن این بازی هیچ چیزی برای گفتن نداشت و یک بازیه خیلی ضعیف بود.

این بازی برای افرادی که فقط می خوان بازی کنن نا امید کنندهی ولی بعضیا برای فیلم بازی میکنن که خیلی هم براشون جذابه .
اگر بازی فقط به گرافیک باشه الان دیگه باید DS از رده خارج شده بود ... که بازیه گادفادر خیلی هم بد نیست .

این بازی برای افرادی که فقط می خوان بازی کنن نا امید کنندهی ولی بعضیا برای فیلم بازی میکنن که خیلی هم براشون جذابه .
اگر بازی فقط به گرافیک باشه الان دیگه باید DS از رده خارج شده بود ... که بازیه گادفادر خیلی هم بد نیست .

اصلا بازی برای چی ساخته می شه؟ برای اینکه من و شما بازی کنیم و لذت ببریم پس این دلیل نمیشه.
یک بازی باید انقدر خوب ساخته بشه که همه رو به سمت خودش بکشه. EA فقط از اسم GODFATHER برای این بازی استفاده کرده که اون هم یکی دیگه از سیاست های این شرکت برای جلب گیمر ها بود.شما اگر شماره یکشو رو بازی کرده باشید متوجه می شد که فقط سی چهل در صد بازی مثل فیلم بود.و بعد از اون بازی افت محسوسی داشت.این شماره هم به نظر من حداقل به عنوان یک قسمت جدید برای این بازی یک افتضاح کامل بود.
در ضمن من خودم یک بازی رو تو گرافیک نمبینم. ولی حداقل یک بازی یک نقطه قوت باید داشته باشه. قدرت DS همینه درسته گرافیک نداره ولی بازی هاش خیلی جذاب هستن که ضعف گرافیکیشو می پوشنه. ولی در PC یا سایر کنسول های نسل جدید این جوری نیست.قدرت گرافیکی بالا دارن پس باید بازی های استاندارد از هر لحاظ براشون ساخته بشه که GODFATHER II توی این دسته بازیها نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or