با سلام
سری دوم بازی پدر خوانده از سوی شرکت EA
Electronic Arts
EA Redwood Shores
Adventure
Release: Feb 24, 2009
ESRB: Mature
منبع :GAMESPOT
شما مثل اینکه روی این بازی خیلی تعصب داری بازی هیچی نداره. گرافیکش که خیلی پایین در حد بازی های سه چهار سال پیشه گیم پلیشم خیلی جالب نیست.
با بازی های هم شکلش مقایسه کنیم اصلا این بازی در حد مقایسه هست. به نظرمن این بازی هیچ چیزی برای گفتن نداشت و یک بازیه خیلی ضعیف بود.

نه اقا من تعصب ندارم . شماره يكشم بازي نكردم . اوليش بود اين . اما بازيه جديدي بود برام . من اصولا از بازي هايي كه توش عوامل و مسائل جديد باشن استقبال مكينم
مشكل ميدوني كجاست ؟
مشكل اينجاست كه تا يه گرافيكي مثلا مثل جي تي اي مياد ديگه همه اين رو ميخوان كه همه ي كمپاني ها گرافيكه بهتر از اون رو ارائه بدن
و ديگه كسي به بازي هاي ديگه توجه نميكنه . فقط به خاطر گرافيك
دوست عزيز توي ايران هيچكس به خوده بازي نگاه نميكنه . من خودم ده ها نفر رو ديدم كه ميگم كه مثلا فلاني fear رو بازي كردي ؟ ميگه گرافيكش مثلا در حده Crysis هست
ميگم نه اونطوري نيست و خوبه بازيش هم فوق العادست
ميگه نميخوام بازي كنم . گرافيك نداره !
اين يعني چي از نظر شما :confused:
نگيد اينطوري نيست كه 70% گيمرهاي ايراني همينطورين
اما در كل صليغه با صليغه فرق داره
انتظاراتي كه هر نفر از بازي داره فرق داره
اينطور نيست كه شما ميگي خوب نيست همه بگن خوب نيست يا من بگم خوبه همه بگن خوبه
من فقط ميگم بازي برام حالته جديد داشت و تا حالا اين نوع بازي انجام نداده بودم . به همين خاطر جذاب بود برام
اين تعصبه ؟
البته واقعا هم اونطوري كه شما بد ميگيد نبودا :laughing:
من شخصا گرافيك بازي اولويته دوممه براي بازي
اوليش اينه كه خوشم بياد از بازي

اینو قبول دارم که تو ایران گرافیک بازی ملاک اصلیه برای بازی کردنه( البته نه همه) .ولی یک چیز دیگه هم هست دوست عزیز الان اکثر بازی سازها روی گرافیک بازی از هر چیز دیگه تمرکز می کنن و شاید یکی از دلایلی که بازی ها افت کیفیت کردن همین باشه.
ولی یک بازی باید حداقل گرافیکو بین بازی های هم رده خودش هم داشته باشه متاسفانه این بازی اصلا در این حد نیست.
من هم در یک صورت یک بازی رو انجام میدم اونم اینکه از بازی خوشم بیاد ولی این خوش اومدن چه جوری می تونه بوجود بیاد؟
همین عوامل گرافیک. گیم پلی. داستان.
در کل نظر هست و هر کسی یک جوری از یک بازی استقبال می کنه
موفق باشی.

سلام.
چه جوری میشه افرادی رو که در کاری مهارت دارد(مثلا در بازکردن گاو صندوق) به عضویت گارد خود در اورد؟