Godfather II | PC

948957_105619_front.jpg

با سلام
سری دوم بازی پدر خوانده از سوی شرکت EA

Electronic Arts
EA Redwood Shores
Adventure
Release: Feb 24, 2009
ESRB: Mature

منبع :GAMESPOT

شاید گرافیکه بازی چندان جالب نباشه اما واقعا داستان و گیم پلی جذابی داره .
این که باید یه جاهایی رو بگیری بعد گارد قرار بدی و از اونجا ها محافظت کنی ایده خوبی هست

بازی ریلیز شده برای ایران

با سلام

پس بازی به سلامتی اومد . چند وقتی از اوضاع بازی PC بیخبر بودم
من که از سبک و سیاق نسخه اول خلی خوشم اومد.
کلا بازی این تیپی مورد دلخواه من نیست ولی نمی دونم چطوریه از GODFATHER
خوشم اومد.
من هنوز prince رو تموم نکرده و چیزی هم جلو نرفتم

فعلا

شما مثل اینکه روی این بازی خیلی تعصب داری بازی هیچی نداره. گرافیکش که خیلی پایین در حد بازی های سه چهار سال پیشه گیم پلیشم خیلی جالب نیست.
با بازی های هم شکلش مقایسه کنیم اصلا این بازی در حد مقایسه هست. به نظرمن این بازی هیچ چیزی برای گفتن نداشت و یک بازیه خیلی ضعیف بود.

نه اقا من تعصب ندارم . شماره يكشم بازي نكردم . اوليش بود اين . اما بازيه جديدي بود برام . من اصولا از بازي هايي كه توش عوامل و مسائل جديد باشن استقبال مكينم
مشكل ميدوني كجاست ؟
مشكل اينجاست كه تا يه گرافيكي مثلا مثل جي تي اي مياد ديگه همه اين رو ميخوان كه همه ي كمپاني ها گرافيكه بهتر از اون رو ارائه بدن
و ديگه كسي به بازي هاي ديگه توجه نميكنه . فقط به خاطر گرافيك
دوست عزيز توي ايران هيچكس به خوده بازي نگاه نميكنه . من خودم ده ها نفر رو ديدم كه ميگم كه مثلا فلاني fear رو بازي كردي ؟ ميگه گرافيكش مثلا در حده Crysis هست
ميگم نه اونطوري نيست و خوبه بازيش هم فوق العادست
ميگه نميخوام بازي كنم . گرافيك نداره !
اين يعني چي از نظر شما :confused:
نگيد اينطوري نيست كه 70% گيمرهاي ايراني همينطورين
اما در كل صليغه با صليغه فرق داره
انتظاراتي كه هر نفر از بازي داره فرق داره
اينطور نيست كه شما ميگي خوب نيست همه بگن خوب نيست يا من بگم خوبه همه بگن خوبه ;)
من فقط ميگم بازي برام حالته جديد داشت و تا حالا اين نوع بازي انجام نداده بودم . به همين خاطر جذاب بود برام
اين تعصبه ؟
البته واقعا هم اونطوري كه شما بد ميگيد نبودا :laughing:
من شخصا گرافيك بازي اولويته دوممه براي بازي
اوليش اينه كه خوشم بياد از بازي

نه اقا من تعصب ندارم . شماره يكشم بازي نكردم . اوليش بود اين . اما بازيه جديدي بود برام . من اصولا از بازي هايي كه توش عوامل و مسائل جديد باشن استقبال مكينم
مشكل ميدوني كجاست ؟
مشكل اينجاست كه تا يه گرافيكي مثلا مثل جي تي اي مياد ديگه همه اين رو ميخوان كه همه ي كمپاني ها گرافيكه بهتر از اون رو ارائه بدن
و ديگه كسي به بازي هاي ديگه توجه نميكنه . فقط به خاطر گرافيك
دوست عزيز توي ايران هيچكس به خوده بازي نگاه نميكنه . من خودم ده ها نفر رو ديدم كه ميگم كه مثلا فلاني fear رو بازي كردي ؟ ميگه گرافيكش مثلا در حده Crysis هست
ميگم نه اونطوري نيست و خوبه بازيش هم فوق العادست
ميگه نميخوام بازي كنم . گرافيك نداره !
اين يعني چي از نظر شما :confused:
نگيد اينطوري نيست كه 70% گيمرهاي ايراني همينطورين
اما در كل صليغه با صليغه فرق داره
انتظاراتي كه هر نفر از بازي داره فرق داره
اينطور نيست كه شما ميگي خوب نيست همه بگن خوب نيست يا من بگم خوبه همه بگن خوبه ;)
من فقط ميگم بازي برام حالته جديد داشت و تا حالا اين نوع بازي انجام نداده بودم . به همين خاطر جذاب بود برام
اين تعصبه ؟
البته واقعا هم اونطوري كه شما بد ميگيد نبودا :laughing:
من شخصا گرافيك بازي اولويته دوممه براي بازي
اوليش اينه كه خوشم بياد از بازي

اینو قبول دارم که تو ایران گرافیک بازی ملاک اصلیه برای بازی کردنه( البته نه همه) .ولی یک چیز دیگه هم هست دوست عزیز الان اکثر بازی سازها روی گرافیک بازی از هر چیز دیگه تمرکز می کنن و شاید یکی از دلایلی که بازی ها افت کیفیت کردن همین باشه.
ولی یک بازی باید حداقل گرافیکو بین بازی های هم رده خودش هم داشته باشه متاسفانه این بازی اصلا در این حد نیست.
من هم در یک صورت یک بازی رو انجام میدم اونم اینکه از بازی خوشم بیاد ولی این خوش اومدن چه جوری می تونه بوجود بیاد؟
همین عوامل گرافیک. گیم پلی. داستان.
در کل نظر هست و هر کسی یک جوری از یک بازی استقبال می کنه;)
موفق باشی.

من بازی روکه گرفتم دو بار نصب می شد، نصبش کردم و رفتم تو بازی ویستا که کلا لودینگش هنگ می کرد و توی xp یکم که بازی کردم گرافیک و کیم پلیش برام قابل قبول بود ولی اونقدر هنگ کرد و باعث شد سیستم رستارت بشه اعصابمو خورد کرد پاکش کردم رفتم. ولی افت فریم میداد نه شدید بیشترش وقتی بود که سوار ماشین می شدی. به نظرم قسمت قبلی در کل از این بهتر بود.

اینو قبول دارم که تو ایران گرافیک بازی ملاک اصلیه برای بازی کردنه( البته نه همه) .ولی یک چیز دیگه هم هست دوست عزیز الان اکثر بازی سازها روی گرافیک بازی از هر چیز دیگه تمرکز می کنن و شاید یکی از دلایلی که بازی ها افت کیفیت کردن همین باشه.
ولی یک بازی باید حداقل گرافیکو بین بازی های هم رده خودش هم داشته باشه متاسفانه این بازی اصلا در این حد نیست.
من هم در یک صورت یک بازی رو انجام میدم اونم اینکه از بازی خوشم بیاد ولی این خوش اومدن چه جوری می تونه بوجود بیاد؟
همین عوامل گرافیک. گیم پلی. داستان.
در کل نظر هست و هر کسی یک جوری از یک بازی استقبال می کنه;)
موفق باشی.

بله همه ي عوامل با هم بازي خوب رو ميسازند
البته در اين رده اگر قبول داشته باشيد فقط IV هست كه گرافيكي تقريبا عالي داره
بقيه در همين حد و شايد چندتايي هم بهتر باشند ;)
ولي در كل تا جي تي اي هست كسي توي اين سبك حرفي برا زدن نداره مگه واقعا چيزي جديد باشه
مثل True Crime يا مافيا
منم اين بازي رو جزو همين ها طبقه بندي كردم با اجازتون :biggrin1:

سلام.
چه جوری میشه افرادی رو که در کاری مهارت دارد(مثلا در بازکردن گاو صندوق) به عضویت گارد خود در اورد؟

اگر احتياج داشته باشي بهت ميگه كه بايد عضو بياري بعد گاهي توي محل هاي تيمه شما پيدا ميشن ادمهايي كه بالاي سرشون علامت هاي خاصي هست كه يادم نيست چه شكلي بود اما با بقيه گروه متمايزشون ميكنه
ولي توي مكان هايي كه تحت كنترل ميگيري و براشون گارد ميذاري بيشتر توي اين گاردها ميتوني پيداشسون كني
بعد باهاشون صحبت بكن و چند انتخاب داري . يكي اينكه مهارتشون ببيني چيه . يكي اينكه انتخابشون كني . يكي اينكه ردشون كني . يكي ديگه هم داشت كه يادم نيست چي بود :cheesygri

سلام.
ممنون.....ولی در اوایل بازی هستم اونجایی که میگه باید با کسایی که ایکون کلید رو سرشون حرف بزنی و بعضی جاهای قرمز رو معرفی میکنی.......یک جا هست که احتیاج به باز کردن گاو صندوق داره.....بعد در safehous هم کسانی هستند که میتونند این کار رو بکنند.....من هم میرم ازشون سابق رو می پرسم و لی بعدش هیچ اتفاقی نیمافته....رو سرشون هم علامت s هست..میخواستم ببینم اون مرحله چه باید کنم؟

یه توضیح کوچولو در مورد داستان میگید ؟؟؟
اصلا ربطی به فیلم ساخته شده داره ؟؟!!!!
یا اینکه مثه نسخه یکش باید بریم چند تا منطقه رو ماله خودمون کنیم و تمام !!!؟؟؟

آخرین ویرایش:
اصلا با این بازی حال نکردم.
کنترل این ماشینا واقعا مسخرس:laughing:.از نظر چپو راست رفتنو چیزایه دیگش.کنترل ماشینای مافیایه 1 واقعا واقعی بود.
گرافیکشم که دیگه زده تو خطه کارتونی.گرافیک خیلی میتونست بهتر باشه .
شماره یکش خیلی سرتر بود.نمیدونم شاید به جی تی ای عادت کردم که اینو اینجوری دیدم.:(

سه توضیح کوچولو در مورد داستان میگید ؟؟؟
اصلا ربطی به فیلم ساخته شده داره ؟؟!!!!
یا اینکه مثه نسخه یکش باید بریم چند تا منطقه رو ماله خودمون کنیم و تمام !!!؟؟؟
5 دقیقه اول بازی ربط داره ولی بعدش کلا یه داستان دیگه داره که هیچ ربطی به فیلم نداره.

مشکل با نصب

با سلام.

من جدیدا بازی god father 2 رو نصب کردم ولی موقع اجرا به یکسری اررور بر خوردم.

اول که اررور directx می داد که نصب کردم ولی باز نمی دونم چرا اررور میده.

همون dont send , send error معروف ویندوز

خوش حال می شم کسی کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or