با سلام
سری دوم بازی پدر خوانده از سوی شرکت EA
Electronic Arts
EA Redwood Shores
Adventure
Release: Feb 24, 2009
ESRB: Mature
منبع :GAMESPOT
شما باید هر جای را که دشمنها گرفتند را بگیریمن الان کل کوبا رو هم گرفتم .
دستورمم اینه :
eliminate ervry rival family
یکی از افراد دشمن رو هم که مشخص کرده بود کشتم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کرد
شما باید یک یا چند جا را که تونی روزانتو گرفته را ازش بگیری که تو نقشه به صورت حرفمن يه جايي گير كردم كمك كنيد
بگيد تو اين ماموريت دقيقا بايد چه كار كنم؟؟
http://upload.iranblog.com/2/1203519346.jpg
لطفا راهنمايي كنيد
شما باید هر جای را که دشمنها گرفتند را بگیری
منظورم مغازه ها و کلاب ها وغیره را باید به تصرف خود دربیاری
اقا من این بازی رو پس از 5 دقیقه بازی کردن پاک کردم ، چون در همون 5 دقیقه هزاران ضعف در بازی دیدم از بازی زده شدم . بازی نباید جوری باشه که در لحظه اول حال آدم رو به هم بزنه !
حرف شما قابل احترام.ولی هیچ ربطی نداره این حرف شما.درست 5تومن پول چیزی نیست واسه بازی و بازیهایه اورجینال قیمتاش به کل یه چیز دیگس.ولی این دلیل نمیشه که در مورد اون بازی نظرات منفی گفته نشه.این به کسی پوشیده نیس گرافیک داستان صدا گزاری و شخصیتهای بازی ضعیف کار شده!برتر بودن مافیا اونم شماره 1 به این بازی کاملا مشهوده!بازی خوب باشه پس میگیم خوب!ضعیف باشه مسلما میگیم ضعیف چه 3000 تومن باشه چه 100 هزار تومن!![]()
midway حال مارو بهم زد
فقط حرمت unreal engine رو نگه میدارم وگرنه...
چون ضرری ندیدم که بخوام بیش از حد انتقاد کنم فقط میگفتم جالب نیستباید کل رقیباتو از بین ببریگفتم که من کل کوبا رو گرفتم . الان تمام کوبا ماله منه ولی دیگه پیغامه جدیدی میاد .
یعنی این پیغام میاد :
eliminate evry rival family
متن انگلیسیشو بزاردوستان من گیر کردم تو بازی
یه نفر رو میگه با پیستول بکش اینکار رو میکنم
اما فایده ای نداره
لطفا کمک کنید
دوستان من مشكلم حل نشدامن يه جايي گير كردم كمك كنيد
بگيد تو اين ماموريت دقيقا بايد چه كار كنم؟؟
http://upload.iranblog.com/2/1203519346.jpg
لطفا راهنمايي كنيد
يعني هيچ كس نميتونه به من كمك كنهدوستان من مشكلم حل نشدا
اين دوستمون گفت چند TR كه فكر كنم منظورش همون RT باشه كه نزديكته از بين ببر ولي من تا حالا RT زياد نابود كردم ولي هيچ اثري نداره
لطفا كمك

من کلا با نوشتن نمیتونم منظورم رو بگم اما دوست عزیز من نگفتم چون شما 5 تومن واسه بازی دادی انتقاد نکن، آخه تخریب یه بازی هم حدی داره ببین شما یه بار کل صفحات رو بخون((خوده من وقتی بازیه(با اجازه دوستان اسم یه بازیه دیگرو در این اینجا میگم) hour of victory رو گرفتم توی اون بازی هیچی ندیدم نه گرافیک نه داستان و... اما نرفتم هر جا که شد بگم این چه بازیه اه اهmidway حال مارو بهم زد
چون ضرری ندیدم که بخوام بیش از حد انتقاد کنم فقط میگفتم جالب نیست
به قول شما اگه واسه godfather2 صد هزار تومن میدادیم چون ضرر زیادی کردیم میایم از سر ناراحتی فحش به اقوام نزدیک سازنده بازی هم میدادیم اما نه ضرر زیاد کردیم و نه اونقدر هم بازی بد بود دیگه بی انصافی نکنید.
اصلا به من چه هر چی دوست دارید بگید من که هم تموم و هم حذفش کردم

شما باید یک یا چند جا را که تونی روزانتو گرفته را ازش بگیری که تو نقشه به صورت حرف
TR مشخص شده
اقا من این بازی رو پس از 5 دقیقه بازی کردن پاک کردم ، چون در همون 5 دقیقه هزاران ضعف در بازی دیدم از بازی زده شدم . بازی نباید جوری باشه که در لحظه اول حال آدم رو به هم بزنه !
من کلا با نوشتن نمیتونم منظورم رو بگم اما دوست عزیز من نگفتم چون شما 5 تومن واسه بازی دادی انتقاد نکن، آخه تخریب یه بازی هم حدی داره ببین شما یه بار کل صفحات رو بخون((خوده من وقتی بازیه(با اجازه دوستان اسم یه بازیه دیگرو در این اینجا میگم) hour of victory رو گرفتم توی اون بازی هیچی ندیدم نه گرافیک نه داستان و... اما نرفتم هر جا که شد بگم این چه بازیه اه اهmidway حال مارو بهم زد
چون ضرری ندیدم که بخوام بیش از حد انتقاد کنم فقط میگفتم جالب نیست
به قول شما اگه واسه godfather2 صد هزار تومن میدادیم چون ضرر زیادی کردیم میایم از سر ناراحتی فحش به اقوام نزدیک سازنده بازی هم میدادیم اما نه ضرر زیاد کردیم و نه اونقدر هم بازی بد بود دیگه بی انصافی نکنید.
اصلا به من چه هر چی دوست دارید بگید من که هم تموم و هم حذفش کردم