Godfather II | PC

948957_105619_front.jpg

با سلام
سری دوم بازی پدر خوانده از سوی شرکت EA

Electronic Arts
EA Redwood Shores
Adventure
Release: Feb 24, 2009
ESRB: Mature

منبع :GAMESPOT

بازی واقعا فوق العادس !
نه از نظر گرافیکی . کلا EA تو این نسخه نو آوری به وجود آورده . من یکی که به شخصه میخ کوب این بازی شدم پای کامپیوتر . قبول دارم نواقص هم زیاد داره . ولی مزیت هاش به نواقصش میچربه :D

خدایش میخکوب شدی؟چی بگم!خب هر کی یه نظری داره.
ولی بازی حتی در حد اسم پدر خوانده هم نیست!!!!!!!!!
:cheesygri
کشتن ادما با F بسی لذت بخش است.:laughing:

فکر کنم داستانش جالب نیست انگار ، چون اینجوری که شنیدم ، 4-5 تا منطقه بزرگ رو باید تحت تسلط خودت در بیاری ، بدون هیچ اتفاق داستانیه باحالیه !!!
این که نشد داستان ، شبیه به کوئست های فرعیه بازی میمونه !!!!
حتما در نقش مایکل کورلئونه هم هستیم (آل پاچینو) که هیچ ربطی بهش نداره !!!

سلام!:4:
آقا من تو این بازی به مشکل خوردم همین اول کاری!
با شروع بازی صفحه شروع میکنه به چرخش که ادم سرگیجه میگیره!:-"
فکر کنم مشکل از کرک باشه
کرک درست و بهتری غیر از مورد زیر که معرفی کردین نیومده؟
این کرک رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد!
دوست عزیز از این کرک استفاده کن

دانلود

پسر جدا که چه گرافیک خزی داره این بازی...! ببینم پچی مچی چیزی نیومده واسش که یه مقدار از باگ هاش کاسته شه؟! اول بازی خیلی قشنگه، شخصیت پردازیاش هم خوبه! ولی جدا وقتی وارد محیط خفقان زده یشهر می شی(!) حالت بهم می خوره

گرافيك بازي كمي از نسخه قبل پيشرفت كرده ولي گرافيكش در حد PS2 هستش
گيم پلي بهتر از 1 شده
شخصيت ها هم همينطور
شهر يكم بهتر شده البته اتمسفر بازي بسيا افتضاح هستش
نمره 7 براي بازي بسه
يه سوال
نميشه مثله نسخه 1 بازي لباس يا تيپ كاراكتر رو عوض كرد
اگر ميشه كجا ؟

يه سوال
نميشه مثله نسخه 1 بازي لباس يا تيپ كاراكتر رو عوض كرد
اگر ميشه كجا ؟

شما برای اینکار زمانی که در بازی هستی دکمه TAB رو بزن تا نقشه شهر بیاد،پایین صفحه گزینه more don's view کلیک کن تو صفحه بعد در قسمت family tree روی your family کلیک کن در صفحه بعد روی عکس خودت((dominic)) کلیک کن (یا دکمه upgrade رو بزن) بعد بالای صفحه چند گزینه هست که گزینه mobface برای تغییر چهره و گزینه apparel برای تغییر لباس هست،برای دوستات فقط میشه لباس و کارهایی که انجام میدن رو تغییر داد

در مورد بازی باید بگم که در پایان شما دارای سه منطقه((new york,floride,cuba)) هستید که میتونید با هواپیما به اونجا برید که همه جا هم برای خودتون هست

ولی یه چیزی دوستان که این همه ایراد به بازی گرفتن کدومشون نسخه اصل رو گرفتن یا این همه از mafia 2 تعریف میکنن آیا اون رو هم اصل میگیرید یا کپی؟ پسر عمه من نسخه اصل بازیرو گرفته و میگه خوب نیست خوب اون نسخه اصل رو داره و در قبال خرید بازی نه چندان خوب ضرر کرده اما ما که بیشتر از 3 هزار تومن واسه بازی نمیدیم چه ضرری کردیم که اینقدر تو سر بازی میزنیم،اگر بده بزار کنار هی نیا بگو مافیا عشقه اگه اون عشقه و میدونی خوبه حداقل ازشون حمایت کن نه بهشون ضرر بزن

EA با این کاراش داره طرفدارای فیلم رو عصبی میکنه ها ... :evil:
این چه گرافیکیه ؟ :sick: دیگه هر چیزی حد داره اینا هم فکر کردن بازیه سگا هم بدن ما حال میکنیم :evil: واقعا دیگه دارن شورشو در میارن فقط دارم حرمت فیلم رو نگه میدارم وگرنه ... :-"

دوستان من تمان فلوریدا رو گرفتم . الان ماموریتم اینه :
attend sitdown with don mangano
وقتی میرم اونجایی که مشخص کرده هیچ کاری نمیشه کرد .
چی کار باید بکنم ؟

EA با این کاراش داره طرفدارای فیلم رو عصبی میکنه ها ... :evil:
این چه گرافیکیه ؟ :sick: دیگه هر چیزی حد داره اینا هم فکر کردن بازیه سگا هم بدن ما حال میکنیم :evil: واقعا دیگه دارن شورشو در میارن فقط دارم حرمت فیلم رو نگه میدارم وگرنه ... :-"
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=667650&postcount=58
!!!!!!!

ولی یه چیزی دوستان که این همه ایراد به بازی گرفتن کدومشون نسخه اصل رو گرفتن یا این همه از mafia 2 تعریف میکنن آیا اون رو هم اصل میگیرید یا کپی؟ پسر عمه من نسخه اصل بازیرو گرفته و میگه خوب نیست خوب اون نسخه اصل رو داره و در قبال خرید بازی نه چندان خوب ضرر کرده اما ما که بیشتر از 3 هزار تومن واسه بازی نمیدیم چه ضرری کردیم که اینقدر تو سر بازی میزنیم،اگر بده بزار کنار هی نیا بگو مافیا عشقه اگه اون عشقه و میدونی خوبه حداقل ازشون حمایت کن نه بهشون ضرر بزن

حرف شما قابل احترام.ولی هیچ ربطی نداره این حرف شما.درست 5تومن پول چیزی نیست واسه بازی و بازیهایه اورجینال قیمتاش به کل یه چیز دیگس.ولی این دلیل نمیشه که در مورد اون بازی نظرات منفی گفته نشه.این به کسی پوشیده نیس گرافیک داستان صدا گزاری و شخصیتهای بازی ضعیف کار شده!برتر بودن مافیا اونم شماره 1 به این بازی کاملا مشهوده!بازی خوب باشه پس میگیم خوب!ضعیف باشه مسلما میگیم ضعیف چه 3000 تومن باشه چه 100 هزار تومن!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or