god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118

rod

کاربر سایت
این سه بازی به هم شباهت زیادی دارن و یک جورای رقیب همدیگه هستن و این نظر سنجی رو گذاشتم تا ببینیم کدوم بازی طرفدار بیشتری داره .
خودم: castlevania lord of shadows :love:

آخرین ویرایش:
کیفیت ساخت GOD رو با هیچ کدوم نمیشه مقایسه کرد
البته کوجیما رو هم من کامل قبول دارم بعد GOD
اما دانته.. رو هیچ تریلری از گیم پلی بازی ندیدم که قضاوت کنم

آخه god of war هم حسودی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دموی بازی رو دیدم ولی واسم جالب بود من هر دو تا شماره قبلی اون رو 2 بار تموم کرده بودم god of war برای ps2 یه بازی فوق العاده بود ولی به نسبت بازی های جدیدی که الان اومده تمام ایده های god of war3 تکراری شده اصلا انتظار نداشتم همین مقدار کم تغییرات تو بازی ایجاد کنن در واقع چون سازندش هرگز مثل دیوید جفی آدم خلاقی نیست جرات ریسک نداره و اصلا هم ایده نداره که تغییر زیادی ایجاد کنه دقیقا همون بازی قبلی رو با گرافیک تا حدی بهتر داره میده بیرون میترسه اگه زیاد تغییر ایجاد کنه طرفدارای بازی از بازی بدشون بیاد به نظر من که بازی داره مسیر اشتباهیو میره من خودم طرفدار سر سخت بازی بودم فکر میکردم فقط این بازی باعث میشه که برم ps3 بگیرم ولی حالا که دیدمش میبنم فقط ارزشش در حد یه بازی کپی که 3 تومن واسش پول بدی چون دقیقا همین لذتی که آدم تو این بازی میبره رو میشه در بازی هایی مثل castlevania هم بدست آورد.از نظر من god of war3 خراب کرد حیف شد افسوس...:(:(:(

آخرین ویرایش:
الان هر کی ایکس باکس داره از حسودی به castle vaniaرای میده!:evil:

کی گفته این حرفو؟
من خودم PS3 دارم ولی به castlevania رای دادم.خدایی به نظرم هم بازیه بااصل و نسب تربه هم اینکه هر چی نباشه کسلوانیاست خب:-"
البته هم به GOW و هم به DI امید زیادی دارم خودم و هر 3تاشو میگیرم:love:

آخه god of war هم حسودی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دموی بازی رو دیدم ولی واسم جالب بود من هر دو تا شماره قبلی اون رو 2 بار تموم کرده بودم god of war برای ps2 یه بازی فوق العاده بود ولی به نسبت بازی های جدیدی که الان اومده تمام ایده های god of war3 تکراری شده اصلا انتظار نداشتم همین مقدار کم تغییرات تو بازی ایجاد کنن در واقع چون سازندش هرگز مثل دیوید جفی آدم خلاقی نیست جرات ریسک نداره و اصلا هم ایده نداره که تغییر زیادی ایجاد کنه دقیقا همون بازی قبلی رو با گرافیک تا حدی بهتر داره میده بیرون میترسه اگه زیاد تغییر ایجاد کنه طرفدارای بازی از بازی بدشون بیاد به نظر من که بازی داره مسیر اشتباهیو میره من خودم طرفدار سر سخت بازی بودم فکر میکردم فقط این بازی باعث میشه که برم ps3 بگیرم ولی حالا که دیدمش میبنم فقط ارزشش در حد یه بازی کپی که 3 تومن واسش پول بدی چون دقیقا همین لذتی که آدم تو این بازی میبره رو میشه در بازی هایی مثل castlevania هم بدست آورد.از نظر من god of war3 خراب کرد حیف شد افسوس...:(:(:(
به چه علت باید تغییرات ایجاد کنند؟ البته کمی مفید است که اجرا کردن
با تمام احترامی که برای کوجیما قائلمCASTlevania به نظر شما تقلید از GOWنیست؟

تقلید که قبول دارم آره تقلید کرده
بازی بعد2 شماره باید یه تغییراتی بکنه چون اجتناب ناپذیره ولی نکته اصلی اینجاست یک نسل عوض شد اما god of war بجز گرافیک به نظر شما یک نسل عوض شد؟

تقلید که قبول دارم آره تقلید کرده
بازی بعد2 شماره باید یه تغییراتی بکنه چون اجتناب ناپذیره ولی نکته اصلی اینجاست یک نسل عوض شد اما god of war بجز گرافیک به نظر شما یک نسل عوض شد؟
وقتی شما میگی نسل بعد اولین چیزی که تغییر میکنه ظاهر بازی هست اولویت اول هر بازی
بعد از بعد داستانی فکر نکم مشکل داشته باشه به خوبی روایت میکنه که تو شماره سه هم تمام میشه
از لحاظ گیم پلی لذت بخش بود که لذت بخش تر هم شد با اضافه شدن تیر کمان-اون سلاح که به دستش وصل بود-وچندسلاح دیگر و بسیار زیبا تر شدن انیمیشن های درگیری -قابلیت پرواز بااون موجودات پرنده-افزایش دشمنان بازی به تعداد 50-60 تا در یه صفحه درگیری
و بالا رفتن زیاد هوش مصنوعی و موارد دیگر
GOW از اولش یه IP بی نقص بود وادامه دادن به همین صورت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه مثل متال گیر از شماره 1 تا4 بازی به همان شکل اصلی بود وتغییری نکرد ولی باز خسته کننده نیست وبسیار لذت بخش

پرواز که تو شماره 2 هم بود.هوش مصنوعی آن چنان هم که شما میگین فرق نکرده.والا علاقه زیاد به god of war چشم و گوش همرو میبنده از جمله خودم باعث میشه آدم زیاد نقطه ضعفاشو نبینه ولی به نظر من این بازی اگر این بازی کارگردان اصلی خودشو داشت اینقدر پیشرفت میکرد که همرو مجاب به خرید ps3 میکرد ولی نتونست.

به به . جناب نظرات کارشناسانه ی خدا را به رخ همگان کشیدید . جیگر الان مهم تر از کارگردان خود بازی است . من خودم کوجیما را قبول دارم ولی فقط متال گیرش رو . کسلوانیا هم طرفدارای خودش را داره ولی این یک نسخه با قبلی ها تفاوت داره .
در مورد گاد آف وار 3 :
شما نظریه می دی که گاد آف وار 3 خراب کرد و ... . مثل اینه که می گی 2 ضربدر 2 میشه 3 .
شما اولا صلاحیت نظر دادن نداری . چون پی اس 3 نداری .
بعد کی می آید نبرد با زئوس را ول کنه ؟
انشا الله به کوری چشم حسودان اسلام همه شون خوب می شوند و گاد آف وار3 بیشتر . انشا الله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or