PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
خنده داره ما که خودمون فن Gow هستیم و کریتوس حال کردیم ولی یکسری ایرادهای ملا یی میگیرن این که فرد مطمنی مثل کوری پشت بازیه و این تغییرات به نظر من کاملا الزامی بود دیگه بعد ۳ گانه تموم شده بود اون خشن بودن کریتوس و نیاز به یک ریبوت داشت سری به نظر با داستان هیجان انگیزی روبرو باشیم گیم پلی هم که یکسری همچین سرش بریدن از رو تریلر ۵ دقیقه ای چیز زیادی مشخص نبود فقط سلاحش بلاخره عوض شده مبارزات مشخصه سنگین تر شده و کند تر و این که سپر اضافه شده و میتونه نقش بلاک و پرس کردنم ایفا کنه دیگه از اون سرعت به نظر خبری نیست با این تبر من که خوشم اومد به نظرم تضمینه موفقیتش با حضور کوری و ایده اش

آقا ... کسی هست مثه من که اعتقاد داشته باشه قیافه ی کریتوس نسبت به E3 2016 تغییر کرده ؟:think::think::think: قیافه اش یجوری شده، نمیدونم چجوری ... از اون ابهت کاسته شده به نظرم ..

لعنتی فوق العاده بود , خواب و خوراک ندارم دیگه ! این کریتوس خیلی بهتر حتی از کریتوس 3 گانه هست یعنی قشنگ کوهی از غم و سنگینی گذشتش و میشه باهاش دید دیوونم کرده اصلا چه محیط های معرکه ایی چه فضای حماسی داره لعنتی عجب اهنگی زد اخرش بهترین نمایش E3 از نظر من با اختلاف زیاد!

دیگه باید قبول کنیم که بازی " خدای جنگ " نیست و فقط اسم " کریتوس " رو یدک میکشه در قالب یه گیم کاملاَ متفاوت .

ولی اتمسفر و لوکیشن های بسیار خفنی رو دیدیم ؛ جو فانتزی و مرموز نورث بشدت عالی بود و از دیالوگ ها میشد کاملاً فهمید بازی داره اماده میشه تا یه سری افنه های خفن دنیای شمال رو به نمایش بکشه ! گیم پلی هم واقعاً در هاله ای از ابهام قرار داره و باید صبر کرد و دید در انتها چی میشه .

در کل واسه من که لذت بخش بود ولی باید قبول کنیم که کریتوس شد خدای جنگ جایی که Ares رو کشت . و اون ست پیس ـا خیلی وقته دیگه پایان یافتن .

نظرات متفاوته ولی شخصا برام مهم نیست بازی چقدر تغییر کرده.اگر محصول نهایی تونست یه پکیجی کامل از گیمپلی و داستان و بقیه فاکتورا به من بده که من راضی بشم و بازی رو عالی بدونم، پس بذار تغییر بدن!
بعد از اتفاقات اون بازی بزرگ کنسل شده الان این تبدیل به یه نقطه عطف شده.اگر بازی قانع کننده باشه چنتا شماره دیگه هم میسازن.ولی اگه نباشه بنظرم سونی میذاره برن سراغ یه IP جدید.

به نظرم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتن... اون کریتوسی که ما تو نسخه سوم دیدیم تموم شد.. یا باید اصلا ادامه نمیدادن یا یه روح جدیدی به بازی میدادن که واقعا فک براندازه... 1 ساعته میخکوب طراحی و جزئیات world serpent ام

تنها چیزی که توی این بازی باب میل من نبود همین حضور این توله کنار کریتوسه که جدیدا بدجوری هم مد شده. الان چه سیستمیه همه بازیا باید یه همراه داشته باشیم؟
اکشن و کمبت بازی هم تفاوت انچنانی با تریلر پارسال نکرده که همه زانو غم بقل کردید. الان این دوربینی که امروز نشون دادن با دوربین پارسال چه فرقی کرده؟

• Like
Reactions: armintn
بعد چند بار دیدن باید بگم عالی بود و نو

اون کله آدمه پشتش آویزون بود کی بود؟
اون یارو داشت یه چیزی میداد به کریتوس که به تبرش اضافه کنه فک کنم.
سپر عالی بود خودش یه جور سلاح هست.
حرکات و ضربه هایه تبر هم خوب بود و متنوع البته حتما ببشتر ازین حرفا داره.
بالا رفتن از سخره هم خیلی خوب بود وقتی پسرش پشتش سواره.
اون صحنه که با بچش داشت صحبت میکرد و سر بچه رو تو دستتش گرفت بود واسه من بهترین جاش بود حال داد.
قایق سواری تو اون رودخانه رویایی واقعا معرکه بود خیلی خوب بود
اون مار هم که درسته واسه کمک کردن تز داد ولی خوب ماره دیگه باید بکشیمش
طراحی محیط شگفت انگیز بود همه جا اتمسسفر خاص خودشو داشت از بالا کوه برف با اون گرافیک بگیر تا پارو زدن تو یه جای رویایی و خیلی جو هایه دیگه.

فقط با یه چیش حال نکردم که اگه عوض بشه حله بهتره ( خون دشمنا نارنجی بود آب هویچ بود یا خون این هیچی چرا میریخت رو زمین قرمز میشد نمیگم‌ رنگش بده ولی یا کلا قرمز باشه یا کلا نارنجی )
در کل راضیم ازش و ایشالا تا عید میاد میخریم

خب من هم نسخه 700 مگی رو دان کردم و دیدم فقط یک کلمه میتونم بگم عالی عالی عالی
سیستم مبارزاتش رو هم من به شدت می پسندم عظمت سری رو تونستن حفظ کنن حتی با تغییر 180 درجه ای که به گیم پلی بازی دادن ,گرافیک هم نسبت به پارسال بسیار بسیار پیشرفت کرده یه تغییراتی هم تو صورت کریتوس دادن
در مورد همراه همیشگی پسرخوانده کریتوس هم فعلا نظری ندارم شاید بتونن خوب درش بیارن شایدم نتونن. کلا آدم اجتماعی نیستم تک روی رو بیشتر دوس دارم:))
no place for a boy you must be a warrior
باشد که باز هم شاهد درخشش افتخار صنعت ویدیو گیم باشیم

اینطوری نیست که پیر شدنش و پسردار شدنش اتومات توی واقعیت رخ داده باشه که.:D به نویسنده گفتن یه همچین فضایی میخوایم اونم شخصیتی رو خلق کرده که در خدمت این فضا باشه. واقعیت اینه که به طور آگاهانه خواسته شده از فضای قبلی سری فاصله گرفته شه، با این که من اصلاً طرفدار GoW نیستم و به نظرم فضای GoW خیلی تکراری بود و حوصله سر بر ولی اینا هم زیاد افراط کردن توی این تغییراتشون و بالانس رو بهم زدن. بازی یه چیز دیگه شده رسماً.:D

gow بازی بود که رسما باید هدایت میشد به سمت بایگانی ، هیچ کشش و پتانسیلی درونش دیگه وجود نداشت ! اگه این بازی میخواست دنباله رو نسخه های قبل باشه که دیگه تغییری به وجود نمیومد و همون شیر عسل قبل ادامه پیدا میکرد ... حالا شاید این دفعه شیر موز ازش میکشیدن .

الان ادم حس میکنه با یه بازی با یه فرانچایز جدید طرفه .... نه تکرار مکررات قبلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or