PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
ای بازی حتی اگه متا بالای ۹۰ هم بگیره، اون چیزی نیست که من میخواستم... اصلا نمی تونم بازی رو به چشم یه GoW ببینم. در بهترین حالت یه بازیه اکشن ادونچره که توش کریتوس هم داره.
#فکت

از این بهتر نمیشد توضیح داد. بهترین توصیف ممکنه.

من خودم شخصا با بازی خیلی حال کردم و به نظرم نمایشش خیلی خوب بود. حقیقتا نمیدونم شما چی انتظار داشتین :D چون گیم پلی دقیقا همونیه که سال پیش نشون دادن نمیشه نمایش سال پیش رو دوست داشته باشید و از این تریلر جدید نا امید بشید:D

ای بازی حتی اگه متا بالای ۹۰ هم بگیره، اون چیزی نیست که من میخواستم... اصلا نمی تونم بازی رو به چشم یه GoW ببینم. در بهترین حالت یه بازیه اکشن ادونچره که توش کریتوس هم داره.
خیلی موافقم با این حرف! تا قبل از نمایش امروز، خیلی امید داشتم به بازی ولی با نمایش امروز یکم هایپم کم شد. حس میکنم بازی از دنیای گاد اف وار خیلی دور شده.

• Like
Reactions: .:Ranger:.
منم کمی نگران هستم. شاید بازی بدون داشتن اسم GoW خیلی خفن باشه، ولی یه کم سنگین به نظر میرسه. تریلر جدید صحنه هایی داشت که چند تا دشمن با هم حضور داشتن، ولی حتی اونجاها هم یه حس و حال سنگینی داشت و زیادی سینمایی بود. یه جورایی انگار Uncharted رو با GoW ترکیب کردن و بچه ـشون شده این! :دی
من که از همچین بازی ای خیلی خوشم میاد و اگه به چشم IP جدید بهش نگاه کنم خیلی به سلیقه ـم میخوره، ولی نمیدونم اگه Kratos و اساطیر توش نبودن میشد بهش گفت GoW یا نه! حالا باز باید بیشتر صبر کنیم تا ببینیم واقعاً با چی طرف هستیم.

منم کمی نگران هستم. شاید بازی بدون داشتن اسم GoW خیلی خفن باشه، ولی یه کم سنگین به نظر میرسه. تریلر جدید صحنه هایی داشت که چند تا دشمن با هم حضور داشتن، ولی حتی اونجاها هم یه حس و حال سنگینی داشت و زیادی سینمایی بود. یه جورایی انگار Uncharted رو با GoW ترکیب کردن و بچه ـشون شده این! :D
من که از همچین بازی ای خیلی خوشم میاد و اگه به چشم IP جدید بهش نگاه کنم خیلی به سلیقه ـم میخوره، ولی نمیدونم اگه Kratos و اساطیر توش نبودن میشد بهش گفت GoW یا نه! حالا باز باید بیشتر صبر کنیم تا ببینیم واقعاً با چی طرف هستیم.
منم همین حس سنگین بودن بازی رو قشنگ حس کردم! توو نسخه های قبلی یه بار شمشیرو میچرخوندی، نصف دشمنا پر پر میشدن! مثل برق از در و دیوار میکشیدی بالا. ولی توو این نسخه کاملا مشخصه سرعت خیلی کم شده و باید کلی وقت بزاری بری بالا سر هر دشمن و با تبر یا چیزای دیگه تیکه تیکه اش کنی (چیزی که کاملا با اصل گاد ناسازگاری داره) و خلاصه مطلب اینکه فعلا نمیشه به چشم یه گاد بهش نگاه کرد چون اصن خیلی فرق کرده!

منم کمی نگران هستم. شاید بازی بدون داشتن اسم GoW خیلی خفن باشه، ولی یه کم سنگین به نظر میرسه. تریلر جدید صحنه هایی داشت که چند تا دشمن با هم حضور داشتن، ولی حتی اونجاها هم یه حس و حال سنگینی داشت و زیادی سینمایی بود. یه جورایی انگار Uncharted رو با GoW ترکیب کردن و بچه ـشون شده این! :D
آریا اون تاپیکم گفتم، اصلا گیم پلی و دوربین هم به کنار، جو و فضای بازی هم دوست نداشتم، یجوری بود. دشمنا هم که اب پرتقال ازشون میریزه بیرون!! دیگه Blood And Gore رو چرا کم میکنن؟ :|
کریتوس دیگه اون کاراکتری که میشناختم نیست، یه طنز ملیحی هم به بازی اضافه شده که اصلا نمیپسندم.

در مورد گیم پلی، به نظرم به نسبت نمایش پارسال سرعت بالاتر بود! ولی 100% این رو قبول دارم که مثل سری قبل و BoC نیست! مشخصه این مورد اصلا:دی
ولی باهاش کنار اومدم! (هنوزم یادمه میگفتم GOW بدون BoC نمیشه:-" )
با همین پیش زمینه ی شروع جدید میرم جلو، و اینکه در ادامه کلا شخصیت اصلی هم عوض میشه! و بازی کاملا جدید میشه... و از سه گانه ی قبل و فرعی جاتش،فقط اسم GOW رو داره:-" نغییرات قدم به قدم! :-"

ولی فکر میکنم بخشی از منتقدها کنار نمیان با این تغییرات و شلنگ رو میگرین روش:-" برای همین خطر کمتر از 90 شدنش کاملا حس میشه:-" :|
---
اما نمایش بازی! خیلی خوف بود>:) و زدن کل بازی یا خیلی از مکان های خفن بازی رو اسپویل کردن رفت! :دی البته اگرم فقط این بخش های برفی رو نشون میدادن مثل آنچارتد4 میگفتم اینا یحتمل دیزاین مراحلشون به خفنی قبل نیست و تکراری میزنه:|
سلاح...نسبت به پارسال سپر اضافه شده(توی شایعات کالکترز ادیشنم بود) ، الان سه سلاح داریم! تبر، دست خالی ، سپر! کمه:-"
کومبوها رو باید دوباره ببینم! ولی امیدوارم در بدترین حالت تعداد کومبوهای مختلف در حد شماره ی 3 باشه! جوری نشه که در طی بازی حس کنیم خیلی تکراری شدن ضربات! :-" (کومبو زنی ژاپنی نمیخوام:-" ... ولی RPGجات هم نشه! )

اون زنه مشخصه پتانسیل حفظ سنت حسنه مینی گیم های کذایی رو داره:D با اینکه خودشون گفتن این نسخه مرد خانواده شده از این حرف ها ، ممکن همچین حرکتی بزنن حداقل به یاد دوران جهالتش!

در بهترین حالت یه بازیه اکشن ادونچره که توش کریتوس هم داره

بازی ریمیک شده.. خب باید یک اکشن ادونچر باشه دیگه :D رفته به محیط و دنیای جدید. پس باید با قدیمیا فرق کنه :D
من همچنان حس خیلی خوبی نسبت به بازی دارم :D صحنه های سینماتیک هم عالی بودن و به نظرم وجودشون خوب هم هست ..! مثلا اون قسمت های برفی که گرگ تو بوران ظاهر شد و چشماش برق زد مو به تنم سیخ شد :D
گیم پلی هم باز حال کردم :-" دوربین که پارسال معلوم شده بود پس نحوه مبارزات و استایلشون قابل پیشبینی بود . سر یک سری از کمبو ها و فینیشر ها هم فاصله یک لحظه با کریتوس بیشتر میشد که به نظرم خیلی خوب در اورده بودند..

شخصیت پردازی کریتوس هم . تغییر زیادی با نمایش پارسال نداشت که اینجا بد بشه.. در این مورد خصوصا باید تا انتشار بازی صبر کنیم و واقعا الان نمیشه قضاوت درستی انجام داد.

اتمسفر و گرافیک هم شدید حال نمودیم :D و البته به نظرم نمایش شدیدا رو "روایت پیشرفته" هم تاکید میکرد.

تریلر منسجمی نبود.....ای کاش فقط مثه سال قبل چند دقیقه پیوسته نشون میدادن....تا میخواستی یه تیکه از کامبت بفهمی میرفت سروقت کات سین و محیطا هم هی هی عوض میشد.... .
تریلر سال قبل دیدنی تر بود

خود بازی هم که دیگه GOW نیس.....درسته تغییر لازمه ولی این دیگه تغییر نیس کوبیدن از نو ساختنه

.

خلاصه بگم کاملا ناامیدم از مبارزات بازی فقط مبارزات بقیه همه چیش عالیه طراحی محیط ها ، دشمننا، داستان عالی که کوری نوشته ، تم فانتزی. فقط
این مبارزات و دوربین لعنتی چرا اینجوری بودن.یه بلایی سر من اوردن که دیگه رغبتی ندارم کنسول رو روشن کنم.
لعنت بهت جیسون مک دونالد

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or