PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
شاید پسرش بچه ی آرتمیس الاهه ی شکار باشه شایدم نه چون تو کتابا نوشته از مردا متنفره :)):)):))
اونم زنده ست، ولی نه اونه و نه افرودایته!
تو مصاحبه های اول گفتن چون بچه، بومیه اونجاست زبون اونا(ترول) رو بلده! قاعدتا مادرش باید از اونجاها باشه:-" و احتمالا هم شخص خاصی تو اساطیر باشه که نمیخوان اسمش رو ببرن:-"
---
در مورد کاراکترهایی که اسم بردن...فنریر و لوکی و اودین و ... ، اینا همشون حتما خواهند بود، ولی نه توی این بازی...توی سریه جدید:دی ... حالا شایدم باشنا :دی ولی کل اساطیر رو تو یک شماره حروم نمیکنند:-"
---
در مورد آتنا امیدوارم یه جوابی بدن! هرچیزی...یکم منطقی باشه و تنها چاله ی داستانیه سری پر بشه:-"

• Like
Reactions: jhoobin
یه چیز دیگه هم هس..کریتوس میگه مگه مادرت شکار کردن رو بهت یاد نداده این یعنی کریتوس از زمان بچگی پسرش باهاش نبوده و تو همین زمان حالی که هستش تازه بچش رو دیده
این وسط یه اتفاقی افتاده یا مادر بچه مرده یا به اسارت گرفته شده و اینکه کریتوس کجا بوده تا الان که بچش بزرگ شده سواله

@sajadkh
واجع به اون قسمتي كه كوري گفته هنوز برنامه اي ندارن واسه نئو،
بازي هايي كه از October به بعد عرضه بشن بايد براي نئو بروزرساني شده باشن و اون بازي روي نئو بهتر باشه ( حالا ٤كي يا ٦٠ فريم يا هرچيز ديگه )

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
اتنا و افرودایتی میتونن چه ربطی به نورس داشته باشن؟ این یعنی اینکه ممکنه مثل GOW1 توی بازی فلش بک هایی وجود داشته باشه که کریتوس با دیدن صحنه هایی یاد خاطرات گذشته اش میوفته و معلوم میشه بعد از GOW3 وافعا چه اتفاقی براش افتاده؟ یا اینکه حتی ممکنه این فلش بک ها قابل بازی باشند. در هر صورت، من واقعا از این نحوه روایت داستان خوشم میاد و بنظرم GOW1 تو این زمینه بهترین بود.

یه چیز دیگه هم هس..کریتوس میگه مگه مادرت شکار کردن رو بهت یاد نداده این یعنی کریتوس از زمان بچگی پسرش باهاش نبوده و تو همین زمان حالی که هستش تازه بچش رو دیده
این وسط یه اتفاقی افتاده یا مادر بچه مرده یا به اسارت گرفته شده و اینکه کریتوس کجا بوده تا الان که بچش بزرگ شده سواله

فکر کنم تو تریلر کریتوس به پسره میگه "فکر کردم مادرت بهت شکار کردن رو یاد داده." و اون هم درجوابش میگه "یاد داده، اما هیچوقت مجبور نبودم خودم شکار کنم و اون اینکارو میکرد"، بنابراین مادر پسره 100 درصد شکار رو بهش یاد داده، اما تا اونموقع تجربه عملی تو این کار نداشته.
اما درسته، باید یه گذشته ای بین کریتوس و این پسره وجود داشته باشه، اما احتمالا مدت زمان زیادی ازش نمیگذزه و با طرز رفتار کریتوس مادرش رو ندیده.

• Like
Reactions: THE KING M
دوستان تاریخ ریلیز مشخض نیست ؟
نه ولی به نظرم بر اساس رسم سری میوفته توی مارچ 2018،الان چک کردم غیر از gos تمام شماره ها تو مارچ اومدن دی:
----------------
یه چیزی که یکم نگرانم کرده اینه که هی اینا آگهی میدن برای جذب کارکنان جدید،میترسم تیمشون اونقدر که باید کامل نشه،مخصوصا اینکه میگن قبلا تعداد زیادی رو اخراج کردن...

نه ولی به نظرم بر اساس رسم سری میوفته توی مارچ 2018،الان چک کردم غیر از gos تمام شماره ها تو مارچ اومدن دی:
----------------
یه چیزی که یکم نگرانم کرده اینه که هی اینا آگهی میدن برای جذب کارکنان جدید،میترسم تیمشون اونقدر که باید کامل نشه،مخصوصا اینکه میگن قبلا تعداد زیادی رو اخراج کردن...
تنها چيزي كه راجب اين بازي توو مخه همين تاريخ عرضش ـه! اخه يكي نيست بهشون بگه نامسلمونا اخه چجوري تا دو سال ديگه صبر كنيم؟! :|

• Like
Reactions: jhoobin
یکی از کوری پرسیده ما کلا boc/a/e رو توی بخشی از بازی میبینم؟اونم جواب داده "شاید".یه حسی بهم میگه شاید یه چیزی تو مایه های boo توی شماره سه اینم مثلا توی حالت ریج قابل استفاده باشه...
راستی تولد کوری هم هست امروز دی:

میدونم بعد از نوشتن این متن احتمال نابود شدنم وجود داره اما....
قرار نیست حتی نیم نگاهی به گرافیک و گیم پلی بندازم چون قراره در مورد چیزای بزرگ تری بنویسم!!!! تعجب نکنید حرفم جز واقعیت چیزی رو یدک نمیکشه
الان که چند ماهی که از معرفی GOW جدید میگذره همچنان توی نگاهم به چهره ی کریتوس (کریتوس!!!) عنصری به اسم حسرت خیلی خودنمایی میکنه...بگذریم
برسیم به تریلر:
همه چی خوبه ، گرافیک شاهکار ، مبارزات کم نظیر اما طبق وعده ام قراره از چیز های مهمتری مثل رسالت سخن بگم
برای من همه چیز تا قبل از رونمایی از کریتوس جدید خوب بود و همونجا به خودم وعده دادم احتمالا یک بازی شمشیری خوب دیگه قراره ساخته بشه تا زمانی که یک مرد با ریش بلند از توی تاریکی بیرون اومد... هرچند سخت بود قبول کنم این همون کریتوس خودمونه ولی ناچارا انتخاب دیگه ای نداشتم!! بعد از گذشت چند لحظه درک کردم که این بابابزرگ باز نشسته که حتی صداشم صدای کریتوس نیست خود جنسه!!!! داشت دنیا روی سرم خراب میشد...
بی شک اگر حق انتخاب داشته باشم برای دو کاراکتری که توی دنیای گیم برام فراتر از بازی بودن یکیش جوئل (TLOU) دیگری کریتوس... یعنی کریتوس و عشقش تمام نوجوانی من رو ساخت...قویم کرد، باعث شد یاد بگیرم بجنگم،بهم یاد داد سرپا موندن بعد از تجربه سخت ترین ممکن های دنیا یعنی خود رستگاری.... کریتوس حالا خشن نیست...صداش عوض شده و روح ملایمی داره...کریتوس حالا نصیحت میکنه..
جمله ای که بعد از گذشت 2-3 دقیقه از تریلر کریتوس به زبون آورد فاجعه ای بیش نبود!! کریتوس به پسر بچه که با شوق فراوان دنبال شکار بود گفت slow down!!!!! خدای جنگ حالا حتی نگران هم میشه!
زمان مبارزه است! دقیقا همین موقع بود احساس خطر کردم و با خودم گفتم حتما کشتن این موجودات سخته و باید براش برنامه ریزی کنی!!! جمله ای که برای معنی کردنش توی لغت نامه تمام سری GOW نیاز بود ساعت ها جستجو کرد حالا وجود داره بعله کشتن نیاز به پروسه داره...موقع جنگ دوربین تکون میخوره و دنیای GOW متفاوت.... اما برای پیدان کردن کریتوس اصلی نیاز به جستجوی زیادی ندارید...همه جای ذهنم نقش بسته از کریتوسی که دست مینداخت توی دهن همین موجوداتی که الان مشکل ایجاد میکنند و جرشون میداد...از شاخشون میگرفت و سرشون رو یک دور میچرخوند....
تو همه ی این مدت به قدری درگیر بودم که وقت نکردم متوجه بشم که چه قدر دوربین فاجعه است... سری GOW از بیرون و حتی داخل خیلی خشنه و پر است از بریدن،کندن ، کشتن... نه به این اندازه اما همانقدر که GOW احساساتمان را قلقک میداد قرار بود تا با مینی گیم های بسیار خلاقانه اش کمی از مغرمان برای چالش های فکری کار بکشد! GOW و دوربین دینامیک و پویایش همیشه نماهایی برایمان میساخت که دوست داشتیم درش غرق شویم... خلاقیت و نبوغی که فقط با همون دوربین ممکن بود الان جای خودش رو به دوربینی داده که من رو یاد مزخرف مایکرو (Ryse) میندازه...
الان که رسالت از بین رفته برام مهم نیست گرافیک قراره چه قله هایی رو فتح کنه... الان من کریتوسی میخوام که برای رسیدن به هدفش از همه چی میگذشت و همه کار میکرد....
چه خوش موقع است گوش فرا دهیم به شاهکار گلین کمپل کبیر..ترکی به اسم yesterday when i was young (دیروز،زمانی که من جوان بودم)....

• Like
Reactions: wii baz
قرار نیست حتی نیم نگاهی به گرافیک و گیم پلی بندازم چون قراره در مورد چیزای بزرگ تری بنویسم!!!! تعجب نکنید حرفم جز واقعیت چیزی رو یدک نمیکشه
الان که چند ماهی که از معرفی GOW جدید میگذره همچنان توی نگاهم به چهره ی کریتوس (کریتوس!!!) عنصری به اسم حسرت خیلی خودنمایی میکنه...بگذریم
برسیم به تریلر:
همه چی خوبه ، گرافیک شاهکار ، مبارزات کم نظیر اما طبق وعده ام قراره از چیز های مهمتری مثل رسالت سخن بگم
برای من همه چیز تا قبل از رونمایی از کریتوس جدید خوب بود و همونجا به خودم وعده دادم احتمالا یک بازی شمشیری خوب دیگه قراره ساخته بشه تا زمانی که یک مرد با ریش بلند از توی تاریکی بیرون اومد... هرچند سخت بود قبول کنم این همون کریتوس خودمونه ولی ناچارا انتخاب دیگه ای نداشتم!! بعد از گذشت چند لحظه درک کردم که این بابابزرگ باز نشسته که حتی صداشم صدای کریتوس نیست خود جنسه!!!! داشت دنیا روی سرم خراب میشد...
بی شک اگر حق انتخاب داشته باشم برای دو کاراکتری که توی دنیای گیم برام فراتر از بازی بودن یکیش جوئل (TLOU) دیگری کریتوس... یعنی کریتوس و عشقش تمام نوجوانی من رو ساخت...قویم کرد، باعث شد یاد بگیرم بجنگم،بهم یاد داد سرپا موندن بعد از تجربه سخت ترین ممکن های دنیا یعنی خود رستگاری.... کریتوس حالا خشن نیست...صداش عوض شده و روح ملایمی داره...کریتوس حالا نصیحت میکنه..
جمله ای که بعد از گذشت 2-3 دقیقه از تریلر کریتوس به زبون آورد فاجعه ای بیش نبود!! کریتوس به پسر بچه که با شوق فراوان دنبال شکار بود گفت slow down!!!!! خدای جنگ حالا حتی نگران هم میشه!
زمان مبارزه است! دقیقا همین موقع بود احساس خطر کردم و با خودم گفتم حتما کشتن این موجودات سخته و باید براش برنامه ریزی کنی!!! جمله ای که برای معنی کردنش توی لغت نامه تمام سری GOW نیاز بود ساعت ها جستجو کرد حالا وجود داره بعله کشتن نیاز به پروسه داره...موقع جنگ دوربین تکون میخوره و دنیای GOW متفاوت.... اما برای پیدان کردن کریتوس اصلی نیاز به جستجوی زیادی ندارید...همه جای ذهنم نقش بسته از کریتوسی که دست مینداخت توی دهن همین موجوداتی که الان مشکل ایجاد میکنند و جرشون میداد...از شاخشون میگرفت و سرشون رو یک دور میچرخوند....
تو همه ی این مدت به قدری درگیر بودم که وقت نکردم متوجه بشم که چه قدر دوربین فاجعه است... سری GOW از بیرون و حتی داخل خیلی خشنه و پر است از بریدن،کندن ، کشتن... نه به این اندازه اما همانقدر که GOW احساساتمان را قلقک میداد قرار بود تا با مینی گیم های بسیار خلاقانه اش کمی از مغرمان برای چالش های فکری کار بکشد! GOW و دوربین دینامیک و پویایش همیشه نماهایی برایمان میساخت که دوست داشتیم درش غرق شویم... خلاقیت و نبوغی که فقط با همون دوربین ممکن بود الان جای خودش رو به دوربینی داده که من رو یاد مزخرف مایکرو (Ryse) میندازه...
الان که رسالت از بین رفته برام مهم نیست گرافیک قراره چه قله هایی رو فتح کنه... الان من کریتوسی میخوام که برای رسیدن به هدفش از همه چی میگذشت و همه کار میکرد....
چه خوش موقع است گوش فرا دهیم به شاهکار گلین کمپل کبیر..ترکی به اسم yesterday when i was young (دیروز،زمانی که من جوان بودم)....

کوتاه تر بنویس حسش باشه بخونیم که نابودت کنیم!:دی

برسیم به تریلر:
چه داستان غم انگیزی بود :Crying1:

برسیم به تریلر:
منقلب شدم ...

دوست عزیز اگر انتقادی داری نسبت به نظر ایشون با احترام جوابشون رو بده نه با مسخره کردن
منم وقتی چهره کریتوس رو دیدم از تغییرات ظاهریش،خوشم نیومد.کالا شباهتی به کریتوس نداشت
دقیقا همین اقا تو یه تاپیک دیگه سر یکی از پست های منم چنین کاری کرد

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or