PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
فقط همین مسئله نیست توی بخش های مختلفی اطلاعیه دادن برای استخدام.توی لینک زیر همه اشخاصی که نیاز دارن هست
Santa Monica Studio - Careers
-------------------
چرا باید مدیری پستی که من در این مورد داده بودم و گفته بودم با "تیم ناقص همچین نمایشی دادن تو e3 دیگه ببینید بازی نهایی چی میشه " رو پاک کنه؟
پست شما نقل قول پست های قبلی بودن و اولین پستی که پاک شد کپی برداری از سایت دیگه ای بود، پس مجبور بودم همرو پاک کنم.

پست شما نقل قول پست های قبلی بودن و اولین پستی که پاک شد کپی برداری از سایت دیگه ای بود، پس مجبور بودم همرو پاک کنم.
نه اتفاقا من همین مسئله که تیم ساخت بازی هنوز ناقص هست فقط اطلاع داده بودم کاری به اون قضیه الگو برداری از tlou نداشتم...
ولی خب به هر حال ممنون واسه پاسخگویی;)

• Like
Reactions: jhoobin
خیلی عالیه به قول شما اگه این تریلر با تیم تاقص بود نسخه پایانی عجب چیزیه:eek: بی صبرانه منتظر تاریخ عرضه بازیم تا تو تقویمم روز ها رو علامت بزنم^:)^

چه سر لجی داره این Edge با GOW : |

GOW: 8/10
GOW II: 7/10
GOW III: 8/10
GOW AS: 7/10
God of War: Ghost of Sparta: 8/10
God of War: Chains of Olympus: 7/10

اگه اینبار Edge بهش 9/10 داد یعنی با فوق شاهکار طرفیم lol :D

اج کلا سیستمش اینجوریه، راست کنه رو یه بازی خدا هم که باشه گنگ بنگ میکنه. R&C هم اینجوریه. امتیازایی میده که تو مخیله هیچ بنی بشری نمیگنجه! حالا این نسل خیلی بهتر شده. ضمن اینکه این GoW جدید رو قطعا همه خر تحویل میکنن.

چه سر لجی داره این Edge با GOW : |

GOW: 8/10
GOW II: 7/10
GOW III: 8/10
GOW AS: 7/10
God of War: Ghost of Sparta: 8/10
God of War: Chains of Olympus: 7/10

اگه اینبار Edge بهش 9/10 داد یعنی با فوق شاهکار طرفیم lol :D
خوب درسته که الان تو دنیا همه بی صبرانه منتظر گادن و شماره های قبلم براشون جزع بهترین بازی های عمرشونه اما اگر بخوام با دید منتقدانه و بدون فن بودن و لذتهای که از بازی بردیم نگاه کنیم گاد اف وار یه بازی بود که هرتیکش از یه بازی دیگه گرفته بودن مثل پرنس،تامبریدر،اونیموشا که بزرگ ترینشم ریگار بوده نباید انتظار امتیازات کامل و شاهکارگونه ازش داشته باشیم.
حالا هم اگه می خواین بریزین سرم یکی یکی بیان که بدونم از کجا در برم:DB-(

خوب درسته که الان تو دنیا همه بی صبرانه منتظر گادن و شماره های قبلم براشون جزع بهترین بازی های عمرشونه اما اگر بخوام با دید منتقدانه و بدون فن بودن و لذتهای که از بازی بردیم نگاه کنیم گاد اف وار یه بازی بود که هرتیکش از یه بازی دیگه گرفته بودن مثل پرنس،تامبریدر،اونیموشا که بزرگ ترینشم ریگار بوده نباید انتظار امتیازات کامل و شاهکارگونه ازش داشته باشیم.
با این حرفت دوباره رفتم سایت متا ببینم متایه نسخه هایه قبلی واقعا بالا 90 بوده یا من با بازیا دیگه اشتباه گرفتم؟!!!;):D

میشه این تیکه هایی که از توم ریدر یا اونیموشا مثلا گرفته شده رو توضیح بدی؟

گاو شباهت های غیر قابل انکاری به Rygar The Legendary Adventure داره، یکی ستینگ بازی که با افسانه های یونان سر و کار داره و دوم سلاح کریتوس که مثل مال ریگار پرت میشه (یه موردم دوربین ثابت). منتهای مراتب در باقی موارد تفاوت از زمین تا آسمونه. هرکی ریگار بازی کرده میدونه کامبتش چی بود و گاو چه تفاوت هایی داره. و اینکه یه الهاماتی گرفته اصلا مهم نیست، چون خیلی از بازی ها تحت تاثیر همدیگه ساخته میشن و ایده هارو کامل میکنن. BoC رو که نمیتونی با Diskarmor ریگار مقایسه کنی. کارایی که BoC داره، اکشنش، کامبوها و مخلص کلام کامبت گاو ان سر و گردن بهتره. و در عمل یه چیز دیگس. شباهت در سطح همون فرم ظاهری (پرتاب شدن اسلحه) باقی میمونه.

ضمن اینکه سه گانه گاو متاشون 92 و 93 و 94 بوده، گاو 1 در کنار NGB بالاترین متا بین بازی های HnS رو داشته و کلا این سری جزو شاهکارهای تاریخ این صنعت شناخته میشه. اینکه میگی نباید انتظار امتیازات شاهکارگونه داشت... اتفاقا هر سه شماره امتیازات شاهکارگونه گرفتن و اولردی شاهکار هستن. دیگه انتظار چی نداشت؟

کلا این بحث الهام گرفتن از فولان بازی به معنی تقلید و کپی پیست کردن و در نتیجه مزخرف بودن عملا درست نیست. UC هم کلاژی از یه سری بازی دیگس اما این ترکیب رو طوری پرداخت میکنه و ارایه میده که احد دیگه ای نمیتونه. نتیجه هم 4 تا بازی یکی از اون یکی خفن تره که توضیح لازم نداره. گاو حتی اگه از بازی هایی که اسم بردی هم الهام گرفته باشه، باز چیزی رو ثابت نمیکنه، چون این ترکیب، از ان تا بازی هم وام گرفته شده باشه، باز یه تجربه کاملا بدیع و خاص و تکرار نشدنیه. یه شاهکار متلق.

من دقیق یادم نمیاد
ولی دوستان که میگن BoC چی شد مگه توی نسخه ۳ وقتی از اون رود که توش ارواح بودن رد شدیم BoC خاکشیر نشد؟! بعدشم آتنا Blades of Exile رو داد که خیلی هم خوشگل مشگل بود!
امیدوارم بازم ببینیم این سلاحو.

• Like
Reactions: ChampionOfLight
من دقیق یادم نمیاد
ولی دوستان که میگن BoC چی شد مگه توی نسخه ۳ وقتی از اون رود که توش ارواح بودن رد شدیم BoC خاکشیر نشد؟! بعدشم آتنا Blades of Exile رو داد که خیلی هم خوشگل مشگل بود!
اونی هم که پودر شد BoC نبود، Blades of Athena بود!:دی
ولی به طور کلی وقتی میگن BoC منظور همین سلاح های اصلیه کریتوس بوده!

fifa رو يادت رفت بگي همينطور call of duty
چون به اينا هم شباهت داره :|

اقا اولا که بحث سر نمره های edgeبود و منتقداش نه اسکور بازی دومن گرفتن اورب با رنگای مخطلف که جادو و خط خونتو پر میکنه و با یکیش سلاحتو اپ گرید میکنی از اونیموشا و دویل مکرای گرفتن سکوبازی و داشتن پازل های فکری با لوکیشن بازی از پرنس و تامب ریدر گرفتن کومبت بازی باز از دویل مکرای و ریگار گرفتن داستان و شخصیت (خشن بودن)بازی از برسرک گرفتن:D:-q(این اخری از لج دلم گفتم) دیگه چیش موند اها سرمایه و پشتیبانی از سونی گرفتن اما باز یادم نمیاد که گفته باشم بازی اشغاله اتفاقا بزرگ ترین شگفتی و تشویق های که از بازی شد و گل کرد برای همین بود که از تقلید شاهکار در آورد

کوری بارلوگ اعلام کرد:

صندوق های مخصوصی که مربوط به (جادو سیستم سلامتی و ایتم ) بود کریتوس آنان را باز می کرد و از ابتدا در این سری وجود داشته است ٬ در جدیدترین بازی در سری God Of War نیز وجود خواهند داشت .

وی امیدوار است تا این بازی را تا حد ممکن طولانی ٬ فوق العاده و بزرگ بسازد اما مدت زمان به پایان رساندن این بازی احتمالا به ۱۰۰ ساعت نخواهد رسید .

قابلیت New Game Plus ٬ که پس از به پایان رساندن بازی برای بار اول و همراه با قابلیت ها و محتوای آزاد شده قابل بازی میباشد ٬ در جدیدترین عنوان در سری God Of War وجود خواهد داشت .

کوری بارلوگ در رابطه با الهام پذیری هایی که برای ساخت این بازی داشته است اعلام کرد ٬ وی از عنوان هایی مانند The Last Of Us ٬ Resident Evil 4 و فیلم سینمایی The Road الهام گرفته است .

کوری بارلوگ همچنین در جواب یکی از طرفداران در رابطه با نا امید شدن او پس از دیدن روندی که عنوان God Of War پیش گرفته است اعلام کرد :

سازندگان بازی کمتر از تنها ۱٪ این بازی را به طرفداران نشان داده اند ٬ این بازی متفاوت است اما کوری بارلوگ باور دارد این عنوان فوق العاده خواهد بود .

منبع

من دقیق یادم نمیاد

اگر اشتباه نکنم، BoC تو همون نسخه اول موقع مبارزه با آرس از کریتوس گرفته شد و تو نسخه دوم BoA و تو نسخه سوم هم که BoE بود. با این وجود طراحی هر سه تا بلید کم و بیش شبیه هم هست و ممکنه اشتباه گرفته بشه.

• Like
Reactions: gamer1998y

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or