PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
اینو یک نفر تو گف نوشته بود . واقعا حرفش درسته :D

3 دقیقه اول که دنبال بچه ش رقت والکینگ سیمولیشن بود و tlou :D.
مابقی چیزاش حرف نداشت. با این وضعیت میشه انتظار N تا اسلحه مختلف با کارایی های منحصر به فرد داشت. از شره BoC راحت شدیم (درواقع اون نماد اسارت کریتوس بود در گناهاش و عذاب وجدانی که بابت کشتن دختر و همسر داشت. خیلی خوشحالم بعد از 15 سال بلاخره عذابش تموم شد :D)

پ.ن. چرا همه دوس دارن TLOU بسازن؟ این از GoW اون از Days Gone همه دارن خط تولید TLOU خودشون رو راه میندازن.
پ.ن.2. حاجی ما یه عمر Ryse رو مسخره کردیم یهو GoW تا جایی که ممکن بود شده شبیه به اون. منظورم اینکه WTF دوستان؟ :دی

با توجه به وضع پیش اومده و گرته برداری از لست اف اس قسم میخورم که در نهایت در این گاد اف وار مجبورمون میکنن که جلوی بعضی از دشمنا با سینه خیز رد بشیم.این خط این نشون ببینید کی گفتم.
دیگه کار به جایی رسیده که به جای غول کشتن باید بیایم برای یه بچه پدری کنیم.اخه این چه وضعشه.این بارلوگ حرفای مسخره ای زده بود مثل اینکه دیگه کریتوس خشن نباشه و جنبه مهربونشو ببینیم و ..خدا به خیر کنه
امیدوارم هرچه زودتر این شخص رو اخراج کنن

آخرین ویرایش:
اکشن خالص دویل می کرای یا همون بایونتا بهترن ولی چیزی که گاد استثنا میکرد همین کمی ادونچرش بود :D و البته اساطیر یونان و ... ولی دیگه اینا خیلی نامردن یهو زدن یه بازی ساختن که اگه کریتوس داخلش نبود شرط میبندم چهل ساعت گیم پلی نشون میدادن عمرا کسی میفهمید این گاد آو واره :D
این چیزی که من دیدم جهان بازه دیگه حالا شاید کاملا باز نباشه ولی دیگه تا اواخر راه باز بودنو رفته :)
نمیدونم فکر کنم من کلا مشکل دارم :D دوس دارم یه بازی بسازن ترکیبی از آنچارتد و دویل می کرای و گاد او وار و ویچر >:) کمی آساسین کریدم قاطیش کنن دیگه حله :))
نوع ضرباتی که کریتوس میزد تو مایه های ویچر بود البته بهتر ولی خب لذت که کومبو زدن داره هیچی نداره :( جوری داره پیش میره کلا سبک h&s داره از بین میره همه بازیا دارن رو میارن به اوپن ورد و نقش آفرینی و اینا :( خو لامصبا کومبو میخوایم ما :D
نه دیگه اینا همه یکین :دی DMC ، بیونتا ، گاو ، متال گیر رایزینگ ، هیونلی سورد ، نینجا گایدن ، KiD و امثالهم همگی HnS ـن :دی ولی از اینور بازیایی مثل Enslaved ، Darksiders یا همین GOW فعلی اکشن ادونچر :دی متوجه فرق اینا شدی ؟ :دی (کلاً بحث مفصلیه :دی) مثلاً گاو های قدیمی درسته یه نمه ادونچر توشون بوده ولی از لحاظ سیستم مبارزات هم کم نذاشته بودن :

COMBO MAD.zip
(هر چند ممکنه از باقی عناوین سبک خیلی فاصله داشته باشه ولی اون رسالت سبک توشه هنوز)
کلاً این ایده ی ادونچر و OW در کنار HnS کلاً یه مقدار بعیده محقق شدنش :دی متاسفانه هم سبک به شدت در حال محو شدنه :( بیشتر ناراحتیم از تغییر گاو جدید هم همین بود که یه عنوان دیگه از این سبک کشید بیرون :(

کریتوس با فهم وشعور باید جالب باشه:D
دوربین بازی و ساختار کلی گیم واقعا شبیه رایز که خب کرایتک ساخته.(کرایتک کم پیداست. امیدوارم ریکاوری باشه:D)
خب محتوا داستان گیم پلی تفکر سانتا و کوری در مورد یک گیم به اضافه خود GoW یک چیز نابی ازش در میاد:D احتمالا بازی این سبکی هم مد میشه مثل کاری که قدیما GoW کرد منتظر کلون های امثال ea باشیم:D

آقای بارلوگ کارش رو بلده،خاطره کارگردانی بی نقص ایشون تو شماره دو بازی هیچوقت فراموش نمیشه
ایشون کسی هست که وقتی کارگردانی شماره سوم بازی رو بهش ندادن گریه کرد
یعنی تا این حد دوست داره بازی رو،پس اعتماد کنید بهش
ما نسخه جدید مثل اسنشن که فقط گرافیک بره بالا بدون نوع آوری خاصی دیگه احتیاج نداریم واقعن

نه دیگه اینا همه یکین :D DMC ، بیونتا ، گاو ، متال گیر رایزینگ ، هیونلی سورد ، نینجا گایدن ، KiD و امثالهم همگی HnS ـن :D ولی از اینور بازیایی مثل Enslaved ، Darksiders یا همین GOW فعلی اکشن ادونچر :D متوجه فرق اینا شدی ؟ :D (کلاً بحث مفصلیه :D) مثلاً گاو های قدیمی درسته یه نمه ادونچر توشون بوده ولی از لحاظ سیستم مبارزات هم کم نذاشته بودن :

COMBO MAD.zip
(هر چند ممکنه از باقی عناوین سبک خیلی فاصله داشته باشه ولی اون رسالت سبک توشه هنوز)
کلاً این ایده ی ادونچر و OW در کنار HnS کلاً یه مقدار بعیده محقق شدنش :D متاسفانه هم سبک به شدت در حال محو شدنه :( بیشتر ناراحتیم از تغییر گاو جدید هم همین بود که یه عنوان دیگه از این سبک کشید بیرون :(

ها متوجهم که اینا همه h&s هستن منتها کومبوها و عمق گیم پلی بایونتا یه سر و گردن از بقیشون بالاتره و همینطور کومبوهای دویل می کرای بهتر از گاد او واره هرچند گاد او وار خودشم نمیخواست صرفا H&S باشه و گیم پلی خدایی داشت .
نمیدونم چرا بعیده :D خو چه اشکالی داره یه بازی ow بسازن با همه فاکتورایی که داره منتها هسته اصلی گیم پلی بزارن رو کومبو زنی :D و سلاحهای مخوفی که از کشتن باس بدست میاریم :D بعد یه لول دیزاین خوشگلم به سبک نقش آفرینیا بزارن :D
چبزی که من میبینم بیشتر بدلیل گشاد بودنه :p یه تیم جمع کنی که هم متخصص ow باشن هم نقش آفرینی خوب بسازن از اونورم h&s ساز خوبی باشن بعد همه اینارم خوب ترکیب کنن :D
الان همین بازی که ساختن از هر نظر کامل بود یعنی تو همین چند دقیقه رابطه کریتوس و اون پسر ، گیم پلی و ... همه و همه عالی بودن ولی واقعا اینقدر مشکله اون تبر لامصب چندتا کومبو بهش اضافه بشه :-? زیاد اطلاعات ندارم از نحوه بازی سازی شایدم واقعا نمیشه

• Like
Reactions: Kainé
کریتوس یه خشم فرو خورده ای داشت درسته ولی اونجا که پسره اون گوزنو کشت با کمک کریتوس میخواست یه لحظه دستشو بزاره رو شونه یا سر پسره نوازشش کنه که پشیمون شد :D این خودش نشون میده کریتوس دوس داره این بچرو حالا بچه خودش باشه یا نه
از اونور ندیدم کسی اشاره کنه این بچه لامصب نه به اون معصوم بازیش نه به قیافش :D کلی جای تیزی رو صورتش داره :)
کل چیزی که نشون دادن یه طرف اون نصیحت و راهنمایی های پدرانه کریتوس یه طرف کلا شدیدا بهش نمیومد این چیزا ولی همین که کمی انسانی ترش کردن خودش در عین ابهت یه عمق و ظرافتیم به کاراکتر کریتوس میده که دوس داشتنی ترش میکنه

ها متوجهم که اینا همه h&s هستن منتها کومبوها و عمق گیم پلی بایونتا یه سر و گردن از بقیشون بالاتره و همینطور کومبوهای دویل می کرای بهتر از گاد او واره هرچند گاد او وار خودشم نمیخواست صرفا H&S باشه و گیم پلی خدایی داشت .

H and S کار هر کسی نیست، تو این همه مدت فقط کامیا تونسته در حد اعلا اون رو پیاده کنه که اوجش رسید به Bayonetta 2! کلا نمیشه از هر بازیی انتظار داشت درحد بهترین بازی اون سطح باشه.

• Like
Reactions: mehdi88
اقایون من واقعا مثل چیز با این سبک جدید حال میکنم عملا این سبک داره ابهت کریتوس رو نشون میده اونم از نوع نسل هشت گیم پلی چیزیه که سانتا مونیکا همیشه قدم اول بازیشون بوده نگران چی هستین؟ دارین با hellblade مقایسش میکنین؟بابوووو....این شرکت خیلی بهتر از منو شما میفهمه واقعا فازتون چیه چتونه؟
این همون شرکتیه که هر بازی ساخته دهن هر کسی رو بسته...
من این شرکت رو از ناتی داگ هم بیشتر قبول دارم

اینا هی میگن بازی OW نیست ولی چیزایی که توی تریلره خیلی ناجور چیز دیگه ای میگه ! :D از اون Exp هایی که میداد بگذریم چرا توی یه بازی خطی باید یه لوکیشن Discover بشه ؟ :D

دقیقا...! هرچقدر نمایش بازی رو میبینم به نظرم محیط بازی خیلی بزرگ تر از اونیه که حتی بشه بهش لقب سندباکس هم داد چه برسه یه عنوان خطی.!:D تو همین نمایش هم راه های متفاوت زیادی تو طول مسیر به چشم میخوره.

من با تریلرش که خیلی حال کردم شاید شروعش با این زاویه دوربین باشه و تو ادامه بازی زوایای دیگه ای هم بکار برده باشن.این بچه هم حالا مشخص نیست بچشه یا سرپرستیشو به عده داره و ممکنه بلای سرش بیاد و کریتوس هم ریش تراشو بکشه بصورتش و دوباره همون قاتل بیرحمی بشه که بوده:Dالبته داستانش هر چی باشه بالاخره کریتوس باید وحشی بشه که جریان اصلی رو شروع کنه وگرنه Cory سریال پزشک دهکده نساخته که انتظار جوی آروم رو داشته باشیم:D

گذشته از بحث های دوربین و گیم پلی و اینا، یکی از جالب ترین موارد توی محیط های بازی این بنده خدا بود که سر و ته آویزونش کردن! :D

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه (خودم متوجه نشده بودم و توی Neogaf دیدم)، دقیقه 3:46 یه جونوری اون پشت حرکت میکنه و معلوم نیست جریانش چیه! :D توی عکس مشخص نیست، ویدئو رو ببینین متوجه میشین.

در مورد خشونت باید در نظر گرفت که شرایط Kratos چطوری هست. این طور که به نظر میرسه مدت هاست از کشت و کشتار دور شده و مشغول یه زندگی آروم هست و مثلاً ماهی یکی دو نفر رو هم میترکونه. بعد هم این پسرک همراهش هست و شاید نمیخواد جلوی ایشون زیاد وحشی بازی دربیاره! :دی ولی به نظرم بازی که به جاهای حساس برسه و داستان اصلی شروع بشه دوباره شاهد بالا رفتن خشونت هستیم، چون سری GoW از همون اول یه سری خشن و پر از خون و خونریزی بوده و نمیشه به بهانه تغییرات بازی جلوی این قضیه رو گرفت.

آخرین ویرایش:
درود
بالاخره معرفی شد.
1. کاملا مشخصه که کریتوس داره به پسره آموزش میده و در تمام حالت ها انگار یه کلاس آموزشی برقرار هست.
2. پسره داره دایم به کریتوس میگه Sir و فقط در یک قسمت و قبل از رسیدن به گوزن آخری بهش میگه پدر.
3. به نظرم خیلی نکات مخفی هنوز مونده شاید بارلوگ هم داره با نظرات هوادارها یه جورایی جلو میره. چون واقعا سخته یه موضوعی از یک محیط ربط بدی به یه محیط دیگه. مثلا چطور کریتوس از بالای یه صخره و بعد از خودکشی و خدا کشی! در یونان سر از اسکاندیناوی در میاره. پس نیاز داره خیلی دست به عصا جلو بره. این بازی به شدت به داستان وابسته است و همینطور نمیشه یه چیزی سمبل کرد.
4. از لحاظ خشونت نسبت به قبل کمرنگ تر شده.
5. از لحاظ وجود همراه به شدت شبیه TLOU هست.
6.خیلی خیلی مبارزه کریتوس با اون غول من یاد مبارزه رستم با دیو سپید میاندازه شاید ناسیونالیسم هستم! حیف اساطیر ما.
7. در اون قسمت غوله میگه والهالا!
8. الان که دور دوره سریال GoT هست ظاهرا حضور یه اژدها در بازی لازمه. نمیدونم هدف از اژدها چیه این وسط.

aNDnoNG.jpg

مدل کریتوس:

latest

2- به احتمال خیلی زیاد اون اصلا پسر کریتوس نیست. کریتوس اصلا خانواده ای نداره. اینا کریتوس رو یه جوری پیدا میکنن و کریتوس ملحق میشه به اینا. کریتوس اینجا داره پسره رو تمرین میده و اماده میکنه. حالا برای چی نمیدونم. احتالا برای نجات مادرش. چند جا میگه اماده نیستی و آخر میگه اماده شدی الان. و حتی بهش SON نمیگه و از کلمه BOY استفاده میکنه.

قبل از رفتن به سراغ گوزن آخر. کریتوس خطاب به بچه یه جمله ای میگه:
اینجا.من شکار کردن به مادرت یاد دادم! .....
بچه: اون مرده. در مورد قاتلش ....

صبح تریلر دیدم و یادم نیست دقیقا چی گفتن ولی یه همچین چیزی بود.

آخرین ویرایش:
گذشته از بحث های دوربین و گیم پلی و اینا، یکی از جالب ترین موارد توی محیط های بازی این بنده خدا بود که سر و ته آویزونش کردن! :D

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه (خودم متوجه نشده بودم و توی Neogaf دیدم)، دقیقه 3:46 یه جونوری اون پشت حرکت میکنه و معلوم نیست جریانش چیه! :D توی عکس مشخص نیست، ویدئو رو ببینین متوجه میشین.

در مورد خشونت باید در نظر گرفت که شرایط Kratos چطوری هست. این طور که به نظر میرسه مدت هاست از کشت و کشتار دور شده و مشغول یه زندگی آروم هست و مثلاً ماهی یکی دو نفر رو هم میترکونه. بعد هم این پسرک همراهش هست و شاید نمیخواد جلوی ایشون زیاد وحشی بازی دربیاره! :D ولی به نظرم بازی که به جاهای حساس برسه و داستان اصلی شروع بشه دوباره شاهد بالا رفتن خشونت هستیم، چون سری GoW از همون اول یه سری خشن و پر از خون و خونریزی بوده و نمیشه به بهانه تغییرات بازی جلوی این قضیه رو گرفت.
علاوه بر اون دقیقه 6:45 سمت چپ بالا ی موجود دیگه هم هست که پرواز میکنه !(الان نمیتونم عکس بزارم دوستان خودشون زحمتشو بکشن :D)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or