PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
اینقدر اینجا از بازی ایراد گرفتین که بروبچ سانتا ناراحت شدن بازی رو کوبوندن از اول ساختن :| امیدوارم سلاح اصلی بازی این تبره نباشه چون خیلی کنده ! به نظرم اگه یکم از سایز تبره کم میکردن 2 تبره میکردنش خیلی بهتر میشد ! اینجوری میشه گیمپلی هم سریعتر کرد.

• Like
Reactions: Nameless King
سانتامونیکا نشون داد فقط h&s ساز نیست خیلی ها میگفتن چرا سبک دیگه ای وارد نمیشه اینم سبک دیگه , این که گیم پلی بازی از اساس فرق کرده که بارلوگ هم گفت و بازی IV پشت بندش نیست درسته که ادامه همون داستانه ولی همه چیز عوض شده از محیط بازی تا سبک و استوری تلینگ . این تغییرات اگه نبود الان بعضی از دوستان باز شروع میکردند :D در کل نمایش فوق العاده بود حالا h&s دیگه نیست خو نباشه

آخرین ویرایش:
این گاو جدید همونقدر HnS بود که مثلاً بشه اسم HellBlade رو گذاشت HnS :D به کل عوض کردن سبک بازی اصلاً حرکت جالبی نبود :D مبارزات بازی عین همون تلو بود تا یه عنوان HnS , مثل یه عنوان اکشن ادونچر (تلو) میرفتی جلو یه مقدار Explore و Story Telling حالا این وسط برای اینکه حوصله ی ملت سر نره یه دو نفر میومدن با دوتا ضربه نفله میشدن و ادامه ی کار ! اصن بازی بلاک یا پری داشت ؟ (چیزایی که خود گاو های قدیمی هم داشتنش) فقط عین یه بازی اکشن ادونچر بزن برو جلو بود ! تبره هم که رسماً Thor's Hammer بود :D یه نکته ی به شدت وحشتناکی هم که توی ذوق میزد ماگمایی شدن دشمن ها بود ! قبلاً کیلو کیلو خون از ملت سرازیر میشد الان ملت که جر میخوردن ازشون آب لیمو میومد ! دقیقاً همین مورد جا به جا کردن خون با آب لیمو توی گیرز 3 هم خیلی روی اعصاب من بود اینجا هم دوباره کار مشابهی کردن :| بعد جالبیش اینه کریتوس ملتو با مشت میزد از اونا آب لیمو میومد بعد روی بدن کریتوس قطره های خون بود :D فقط امیدوارم این وسط کل تسلیحات به اون یه دونه تبر ختم نشه ! اون آبی شدن و قدرت یخ روی تبر بدجوری به آدم حس Blade of Chaos نسخه ی Ascension ـو میداد که فقط عناصر روش تغییر میکرد ! اینم پتانسیلش رو داره که کلاً همین یه تبر باشه و با عوض شدن اون نور و علامت های روش عناصر قابل استفاده ـش عوض بشه :(
تغییر برای سری لازم بود ولی نه انقد ، بازی به کل دیگه HnS نیست :| این سبک بدبخت و مهجور بازی زیاد داشت یه عنوان دیگه هم از جمعشون کم شد :( می تونستن خیلی راحت کریتوس و بذارن کنار و همین بازیو با یه اسم دیگه بسازن , به عنوان یه ip جدید قطعاً خیلی بیشتر سر و صدا میکرد چون در حال حاضر هم هیچیش به گاو نرفته !
این کامنت ـه نا امیدی احسان نوید بخش یه بازی فوق العاده هستش معمولا! :D
Sry No Hard Feelings!!! :D

=================================

جدا من درک نمیکنم!
بازی رو عوض میکنن گله میکنین
عوض نمی کنن گله میکنین

دیگه بازی ریبوت هستش دیگه! :دی
قراره خیلی چیزها عوض بشه
یکی از اون چیزهایی ام که کوری توی بلاگ گفته بود همین تغییر اساس و پایه ی گیم پلی بودش!
و اتفاقا خیلی خوشحالم بازی داره بیشتر میره به سمت Action Adventure!
به هر حال کوری بارلاگ یبار خودش رو ثابت کرده قبلا الانم بنظرم بر اساس یه گیم پلی از ابتدای بازی قضاوت نکنیم
و وقت بیشتری به تیم سازنده بدیم شاید در آینده ابهامات که وجود داره هم حل بشه!

پ.ن: این نمایش GoW منو یاد نمایش GeoW4 میندازه! سر اون نمایش ام خیلیا کفری شدن ولی کم کم خو گرفتن با تغییرات و دیشبم که یکی از بهترین نمایشهای کنفرانس رو داشت! :دی امیدوارم سانتا بازم سربلندمون کنه
پ.ن2: فیزیک برف :-"

آخرین ویرایش:
نمایش بازی شاهکار بود
حالا یسریا حال نکردن مشکل از بازی نیست ، والا ما که کف و خون قاطی کردیم
دیگه از این بهتر مگه میتونه باشه.
کل جمعیت حاضر در کنفراس داشتن پر پر میشدن .
مطمعن باشید سازنده بازی خوب میدونه باید چیکار کنه ، الان برای بار 10هم تریلرو دیدم اقا پشم ریزونه این لعنتی

عجب جوی داشت انصافا، همون جو سردی که باید با تغییر داستان از اساطیر یونانی به اساطیر اسکاندیناوی رخ بده.
به نظرم ذره ای شک نکنید، خیلی بازی عالی به نظر میرسه، واقعا برای من بهترین نمایش کل E3 امسال بود.
من نسخه های قدیمی بازی رو خودم کامل بازی نکردم و کم و بیش اینور و اونور دیدم و خیلی مختصر بازیشون کردم، ولی این چیزی که الان دیدم با وجود تغییرات خیلی چیز دلنشین تر و عالی تریه. شخصیت کریتوس هم با وجود نمایش اندک خارق العاده بود و حسابی باهاش هم ذات پنداری میشد کرد. خیلی قابل باور بود. در کل به نظرم اصلا شک نکیند بهش، مطمئن باشین چیز خیلی غولیه، دم سانتا گرم.
صحنه کشتن اون گوزنه خیلی دردناک بود ولی، من شدیدا روی حقوق حیوانات حساسم :دی ، خیلی اذیتم کرد :دی :(

اومدم اینجا دیدم چقدر یه سریا ایراد گرفتن ما که حال کردیم با تریلر :D
سیستم مبارزات عالی بود پسر کریتوسم به نظر میرسه حضور پررنگی داشته باشه ولی بعید میدونم در آینده قرار باشه جای کریتوسو بگیره!
با زاویه دوربینم که من مشکلی نداشتم درسته که شاید دیگه اون حس قدیم رو القا نکنه ولی از نظر من که خوب بود حالا شاید یه تنظیماتی واسه تغییر زاویه دوربین بزارن که البته احتمالش کمه :دی
در کل بی صبرانه منتظر بازی میشینم

این کامنت ـه نا امیدی احسان نوید بخش یه بازی فوق العاده هستش معمولا! :D
Sry No Hard Feelings!!! :D
شاید باورت نشه ولی همیشه همینه :دی هر بازی ای که حس خوبی بهش دارم یه جوری از یه جا منهدم میشه هر بازی ای که حس خوبی بهش ندارم اصن برعکس چیز خوبی میشه :دی
البته از این گاو ناامید نیستم ، اینکه انتظار یه HnS خونین داشتم زد توی ذوقم و گرنه که این نمایش بازی جدا از اسم بازی یه چیز هیولایی بود :دی

تا قبل معرفی بازی یه عده میگفتن تغییر بدن حالا که اومدن تغییر دادن همه چیو و دارن یه چیز جدید رو کاملا امتحان میکنن و خود کوری هم میگه تغییرات
سختن اما همیشه باید تغییر وجود داشته بازم میگین این گاو اون گاو قبلی نیس و فلان.با یه نمایش از ازی که کلا تو مرحله پری الفا بوده رسما نسخه میپیچین؟
بازی هنوز اون حس سنگینی کمبت ها اون حس خشن بودن رو میده حتی اومدن QTE ها رو هم با یه چیز نو ترکیب کردن.کریتوس با مشت میتونه کمبو بزنه این مورد جدید خیلی خوبه
وقتی اون تبر رو کریتوس پرت میکرد دوباره تو هوا مثلا پسش گرفت تصور بکنید چه کارهایی که نمیشه باهاش کرد.به نظرم با این کار کمبوهای N تایی هم میشه زد.
خلاصه تغییر بدن باز یه عده ناراضین تغییر ندن باز میگن این که همون اشغاله به قول خود کوری بهتره با تغییرات جلو بریم من نیومدم که کل سری رو ریبوت کنم اومدم که تجربه ی جدیدی
از گیم پلی رو به شما بدم.
شاید باورت نشه ولی همیشه همینه :D هر بازی ای که حس خوبی بهش دارم یه جوری از یه جا منهدم میشه هر بازی ای که حس خوبی بهش ندارم اصن برعکس چیز خوبی میشه :D
البته از این گاو ناامید نیستم ، اینکه انتظار یه HnS خونین داشتم زد توی ذوقم و گرنه که این نمایش بازی جدا از اسم بازی یه چیز هیولایی بود :D
احسان خان الان مشکلت با گاو جدید چیه؟تو صفحات قبل هم قبل معرفی فاز منفی میدادی و دیدیم اومدی نسخه بازی رو پیچیدی و عملاگفتی سانتا بازی بلد نیس بسازه اگه یادت باشه .حالا باید چیکار میکردن؟BoC رو نگه میداشتن که بازم دستشون تو کمبو زدن بسته باشی و عملا هیچ کاری نتونن بکنن؟خداییش 5-6 نسخه این شمشیر کریتوس رو دیدیم دیگه بسه بهتره یه چیز جدید تحویل بدن این استودیو میتونه یه قدم جلوتر برداره.حالا اینکه دوتا موجود دیدی خون ازشون نیومده مشکللی نداره که جلوتر پر از جک و جونوره من همون دفه اول هم گفتم کریتوس دیگه اون عصبانیت قبلی رو نداره همه رو بزنه بکشه شیش کیلو خون بیاد حتی وقتی عصبی میشه عصبانیتش رو با تنفس اروم میکنه کلا این کرکتر عوض شه حالا چرا باید دید.

نمیدونم این الهام از tlou از کجا اومد؟خیلی از بازی ها با یه بچه شروع میشن قبل tlou هم بودن.
خیلی رو اعصابمه تا تو یه بازی یه پدر و بچش رو نشون میدن سریع میگن شده مثل tlou %-(:|
دوربین بازی + نحوه‌ی ارتباط با اون پسره‌+ جو سینمایی بازی کاملاً‌ من رو یاد TLoU انداخت و تنها من نبودم.:دی تقریباً‌ کل نت پر شده. پس به جای این که بگی ملت چرا دارن جو میدن دلیلاشون رو بخون.

دوربین بازی + نحوه‌ی ارتباط با اون پسره‌+ جو سینمایی بازی کاملاً‌ من رو یاد TLoU انداخت و تنها من نبودم.:D تقریباً‌ کل نت پر شده. پس به جای این که بگی ملت چرا دارن جو میدن دلیلاشون رو بخون.
دلیلاشون رو دیدم.ولی این که با دیدن یه پسر و پدر ذهنشون فققط میره سمت tlou نمیتونم کنار بیام:دی

احسان خان الان مشکلت با گاو جدید چیه؟تو صفحات قبل هم قبل معرفی فاز منفی میدادی و دیدیم اومدی نسخه بازی رو پیچیدی و عملاگفتی سانتا بازی بلد نیس بسازه اگه یادت باشه .حالا باید چیکار میکردن؟BoC رو نگه میداشتن که بازم دستشون تو کمبو زدن بسته باشی و عملا هیچ کاری نتونن بکنن؟خداییش 5-6 نسخه این شمشیر کریتوس رو دیدیم دیگه بسه بهتره یه چیز جدید تحویل بدن این استودیو میتونه یه قدم جلوتر برداره.حالا اینکه دوتا موجود دیدی خون ازشون نیومده مشکللی نداره که جلوتر پر از جک و جونوره من همون دفه اول هم گفتم کریتوس دیگه اون عصبانیت قبلی رو نداره همه رو بزنه بکشه شیش کیلو خون بیاد حتی وقتی عصبی میشه عصبانیتش رو با تنفس اروم میکنه کلا این کرکتر عوض شه حالا چرا باید دید.

والا مشکل خاصی که با گاو ندارم :D قبلاً هم اشاره کردم این چیزی که نشون دادن به خودی خود چیز بس گولاخی بود . تغییر عموماً خوبه و استقبال میشه ولی حرفی که قبلاً از تغییر میزدیم دیگه در حد عوض کردن سبک بازی نبود ، این بیرون اومدن از HnS طبیعتاً برای علاقمندای این سبک یه مقدار باعث ناامیدی میشه ولی این موضوع و اشاره بهش نمی دهد اینو که بازی و چیزی که نشون دادن بَده :D این دوتا موضوع با هم فرق دارن :D

برای نمایش اولیه انصافاً خیلی خوب بود .

بازی دیگه اون بیس گیم پلی و Combat system ـش جواب نمیداد . نتها این بُعد بلکه نحوه رفتار خشن کریتوس و ادامه همون روند میشد یه چیزی بدتر از اسنشن ! به شخصه از محیط بازی و وارد شدن کریتوس به North و افسانه های اسکاندیناوی خوشحالم و جالبه برام بدونم آتنا این وسط چی میشه و چطور اون نابودی یونان ربط پیدا میکنه به خدایان اسکاندیناوی !

مسئله بعد کامبت سیستم و دوربین بازی ـه که فکر نمیکنم به همین صورت باشه و فعلاً رو بیلدهای اولیه اس و صرفاً با یه Ax نمیجنگیم ! دوربین بازی خب بنظرم هنوز جای کار داره خصوصاً وقت مبارزه با دشمنان عادی ولی زمان مبارزه با اون Troll خیلی هم خوب بود و مشکلی ایجاد نمیکرد .

و بهترین فیلدهای بازی گرافیک و موسیقی که واقعاً عالی بودن ! اون موسیق پیش زمینه بازی و جو و حس اروم و غمگینی که وقتی اون پسر (!) میخواد کار deer رو یسره کنه و نمیتونه یا هیجان و حس حماسی که موسیقی زمان مبارزه با ترول به مخاطب القا میکنه ! و در کنار این واقعاً نمیشه باور کرد این گرافیک از بُعد تکنیکی تازه بیلد الفا هستش ! هنوزم اعتقاد دارم بهترین گرافیک رو بین FP سونی اول سانتا ارائه میده !

در انتها روی هم رفته بازی به کل بازسازی شده بنیانش و بسیار خوب بود ولی بازم یکسری از تغییرات نگران کننده بود که باید تا نمایش های بعدی صبر کنیم !

پ.ن : حتی تصور دیدن Valhalla هم دیوونه میکنه آدمو :D!
پ.ن2 : گاو ، گان دیز ، یو 4 .. واقعاً الان درک میکنم چرا زمان عرضه TLOU خیلی از منتقدها میگفتن تلو یه بیس و درون مایه میشه برای خیلی از بازیهای بزرگ در آینده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or