PlayStation God Of War

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gqhw_rsa3_gow_topic.png

0y2l_gowbox.png

10 نکته در مورد گاد آو وار

ld16_gow4.png

74829

کریتوس ، کسی که به خاطر انتقام خون خانواده ی خود المپ را بر سر المپیون خراب کرد ، اینبار به سراغ اساطیر اسکاندیناوی رفته. اما نه به عنوان کریتوس خشمگین و جویای انتقام قبل، بلکه به عنوان مردی با تجربه که نگاهش به زندگی تغییر کرده. و پس از سال ها،دوباره فرصتی به دست آورده تا طعم پدر بودن(گرچه خونی بودن این رابطه مشخص نیست!) را بچشد، در مسیر تعلیم و آماده کردن این پسر برای نسلی جدید،باید سعی کند خوی خشن خود را مهار کند.
زندگی نامه ی کریتوس تا پایان GOW III

74830

Atreus پسر کریتوس است که زیر دست پدر خود، در حال آموزش و آماده شدن برای عصری جدید است. برعکس کریتوس که یک خارجی در اسکاندیناوی محسوب میشود،این پسر به خوبی با زبان شمالی ها آشناست.(گرچه Atreus نیز نامی یونانی است) همچنین او قابلیت استفاده از جادوی رعد و برق را نیز دارد.

9pjt_gow5.png

• داستان بازی سال ها بعد از پایان GOW III ، در اساطیر اسکاندیناوی اتفاق می افتد، تیم سازنده به دقت تایم لاین دقیقی برای دنیای بازی ترسیم کرده اند و آگاهی دارند که چه اتفاقاتی در این دنیا می افتد و صرفا کریتوس را به محیط دیگری نبرده اند. گرچه شاید به تمام اتفاقات بین پایان GOW III و شروع این بازی اشاره نشود در بازی

• بر خلاف نسخه های قبل،دوربین به صورت ثابت نیست و به پشت سر کریتوس انتقال داده شده،زاویه ی دوربین قفل نیست و امکان چرخاندن آن وجود دارد

• در بازی،هیچ صحنه ای کات نخورده و انگار تمام بازی پشت سر هم فیلم برداری شده است

• در بازی علاوه بر Leviathan Axe و سپر ، سلاح های دیگری هم حضور دارند، اما این دو ستاره های بازی خواهند بود

• آترئوس جایگزین جادو در بازی شده ، او با تیرهای خود در مبارزات به کریتوس کمک میکند، به عنوان مثال میتواند دشمن ها را Stun کند

• چینش دکمه ها تغییر کرده و L1 و L2 برای ضربات سبک و سنگین و مربع برای کنترل آترئوس به کار میرود

• در مبارزات میشود از محیط کمک گرفت، به عنوان مثال با پرتاب تبر به سمت چراغ نفتی و انداختن آن به روی دشمن میتوان دشمن را به آتش کشید. یا میتوان با پرتاب تبر به طرف دشمن،او را به دیوار دوخت

• هنگامی که تبر در دسترس نیست، میتوان با دست خالی و مشت به دشمن حمله کرد. همچنین میتوان تبر را بعدا به دست خود فراخواند

• از سپر میتوان برای Parry کردن ضربات و همینطور در حملات استفاده کرد.

• در بازی سیستم گرفتن XP و Level Up کردن هم کریتوس و هم آترئوس وجود دارد

• امکان آپگرید Skillـها ، Armor و سلاح ها وجود دارد

• سیستم Craft کردن در بازی وجود دارد و امکان ساخت Armorـهای مختلف چه برای کریتوس و چه آترئوس در بازی وجود دارد

• Runeـهایی وجود دارد که با نصب آن ها بر روی تبر میتوان قدرت های آن را افزایش داد

• بر خلاف شماره های گذشته، قابلیت پرش و همچنین شنا کردن در بازی وجود ندارد

• امکان مرگ آترئوس در حین گیم پلی وجود ندارد

• Cory Barlog (کارگردان بازی)خود خواستار ادامه ی بازی بوده،و برای ساخت ادامه ی سری ، باید ایده و کار متفاوتی را به سونی پیشنهاد میداده تا اجازه ی ساخت ادامه ی بازی را بگیرد. همچنین با رویه ای که برای بازی در پیش گرفته شده، او خواهان جذب مخاطب های بیشتر برای سری است تا این سری بتواند به سطح بازی هایی مانند Uncharted و یا Assassin's Creed در داشتن فن بیس بزرگ برسد.
27x5_stm.png
yye5_gow_coll.png

1y7r_gow2.png

kt42_image_god_of_war-32160-3634_0001_thumb.jpg
3sii_image_god_of_war-32160-3634_0002_thumb.jpg
wevp_image_god_of_war-32160-3634_0003_thumb.jpg

kf41_image_god_of_war-35800-3634_0001_thumb.jpg
8jfi_image_god_of_war-35800-3634_0002_thumb.jpg
1qds_image_god_of_war-35800-3634_0003_thumb.jpg

gcnh_image_god_of_war-35800-3634_0004_thumb.jpg
atte_image_god_of_war-35800-3634_0005_thumb.jpg
qwuv_image_god_of_war-35800-3634_0006_thumb.jpg

ujrw_image_god_of_war-35800-3634_0007_thumb.jpg
8ybc_image_god_of_war-35800-3634_0008_thumb.jpg
fity_image_god_of_war-35800-3634_0009_thumb.jpg

3bpq_gow3.png

5rzs_gow1.png

Prologue : A Saga Borne of Ash

A Saga Borne of Ash

Chapter One : A Riddle of Rune

Chapter Two : The Creatures Arise

Rise of The Draugr
A Fire Troll Approaches
Manifestation of The Revenant

Chapter Three : The Dead Stone Mason

The Dead Stone Mason
---

در پست دوم تاپیک، اطلاعاتی که در ارتباط با اساطیر نورث توسط دوستان نوشته شده،جمع آوری شده!

و همچنین احسان @Kaine و کیان @.: Darkness :. برای آماده کردن تصاویر

Last edited by a moderator:
این مورد فقط مختص سانتا و GoW نیست و یه مسئله‌ کلیه. اگه به همه استدیو‌های بزرگ یا معروف نگاه کنید می‌بینید که تقریبا همشون بعد از یه مدت سعی می‌کنند بازی یا سبک جدید بسازن(یا تغییرات خیلی اساسی توی بازیشون ایجاد کنند) تا به همچین خستگی دچار نشن.

علی خواستم این قسمت رو نقل قول کنم و بگم Kojima Productions چندین نسله که فقط MGS ساخته و کاملا موفق بوده و هیچ خستگی و این حرفها هم نبوده :دی چرا سانتا نتونه با اون تیم عظیم و بزرگش؟ :دی

Dante Never Cry

علی اصلا صحبت اینی که تو میگی نیست:D گسی مخالف تغییر نیست. بازی جدید هرچی که هست قطعا گیم پلیش کلی تغییر میکنه. اتفاقا ما میگیم سانتا تغییرات زیادی میده (در حیطه معقول نه اینکه کلا بزنه بازی رو عوض کنه) اما احسان میگه نخیر کل بازی فقط QTE خواهد بود:D (عین جمله خودش)

اگه SM واقعا در حال ساخت GoW جدید باشه، قطعا خودشون جلوتر به همه این مساول فکر کردن و GoW نسل جدید، بازی متفاوت تری خواهد بود. مثلا شاید اینا هم عین ND و UC4 بزنن تو خط محیط های نیمه OW. یا از نظر مکانیک و انیمیشن ها کامل مشخص هست یه تکون اساسی میدن به بازی. و صد البته مبارزه با هیولاهای باستانی ان متری و PS4 باعث میشه از این حیث به دست آوردهای جدید و محیرالعقول تری برسن.

منتها نباید انتظار داشته باشی هسته گیم پلی تغییر کنه. منظورم فرم کامبت بازی هست. یعنی GoW جدید علی رغم همه تغییرات به خودش وفادار میمونه و یه HnS خوش ساخت برای همه خواهد بود و به سمت یه چیز کامبو محور و .... قطعا نمیره. ولی خوب از نظر نوع سلاح ها، فرم مبارزه و مدل کامبوها و .... میتونی با خیال راحت منتظر یه چیز جدید و مدرن تر باشی.

علی خواستم این قسمت رو نقل قول کنم و بگم Kojima Productions چندین نسله که فقط MGS ساخته و کاملا موفق بوده و هیچ خستگی و این حرفها هم نبوده :D چرا سانتا نتونه با اون تیم عظیم و بزرگش؟ :D

البته GoW تنها پروژه SM نیست. الان خبرش دقیق یادم نمیاد اما قبلا صحبتش بود که بازی تیم کوری بالروگ تنها بازی استدیو نیست. حالا چون استیگ آسموسن گند زد به پروژه نباید این بنده خداهارو از بیخ برد زیر سوال. قصاص قبل از جنایت نکنید. به وقتش IP های بیشتری میبینیم ازشون.

علی خواستم این قسمت رو نقل قول کنم و بگم Kojima Productions چندین نسله که فقط MGS ساخته و کاملا موفق بوده و هیچ خستگی و این حرفها هم نبوده :D چرا سانتا نتونه با اون تیم عظیم و بزرگش؟ :D
GoW I و GoW A رو بزار کنار هم، از اون سمت MGS 1 و MGS V رو هم بزار کنار هم و از لحاظ تغییرات با همدیگه مقایسه‌شون کن :دی حتی کلمه کن فیکون هم نمیتونه حق رو در مورد تغییرات سری MGS به جا بیاره، در حالی که GoW طی سال‌ها بیس خودش رو به صورت کامل حفظ کرده و به گفته دوستان باید همینطوری هم باقی بمونه.
Dante Never Cry

علی اصلا صحبت اینی که تو میگی نیست:D گسی مخالف تغییر نیست. بازی جدید هرچی که هست قطعا گیم پلیش کلی تغییر میکنه. اتفاقا ما میگیم سانتا تغییرات زیادی میده (در حیطه معقول نه اینکه کلا بزنه بازی رو عوض کنه) اما احسان میگه نخیر کل بازی فقط QTE خواهد بود:D (عین جمله خودش)

اگه SM واقعا در حال ساخت GoW جدید باشه، قطعا خودشون جلوتر به همه این مساول فکر کردن و GoW نسل جدید، بازی متفاوت تری خواهد بود. مثلا شاید اینا هم عین ND و UC4 بزنن تو خط محیط های نیمه OW. یا از نظر مکانیک و انیمیشن ها کامل مشخص هست یه تکون اساسی میدن به بازی. و صد البته مبارزه با هیولاهای باستانی ان متری و PS4 باعث میشه از این حیث به دست آوردهای جدید و محیرالعقول تری برسن.

منتها نباید انتظار داشته باشی هسته گیم پلی تغییر کنه. منظورم فرم کامبت بازی هست. یعنی GoW جدید علی رغم همه تغییرات به خودش وفادار میمونه و یه HnS خوش ساخت برای همه خواهد بود و به سمت یه چیز کامبو محور و .... قطعا نمیره. ولی خوب از نظر نوع سلاح ها، فرم مبارزه و مدل کامبوها و .... میتونی با خیال راحت منتظر یه چیز جدید و مدرن تر باشی.

منم هیچوقت نگفتم باید کمبو محور بشه و می‌خوام GoW استایل مخصوص خودش رو داشته باشه ولی در کنارش یه گیم‌پلی عمیق هم ارائه بده. مثل MGR و NG که کمبو محور نیستن ولی گیم‌پلیشون هم خاص و لذت بخشن و هم عمق خوبی دارن و میتونن چالش و انگیزه حرفه‌ای شدن توی گیم‌پلی رو برای من به وجود بیارن. ولی خب متاسفانه بچه‌ها از پستای من فقط نام کاربریم رو می‌بینند :دی

علی من معتقدم GOW بعدی همونقدر تغییرات و در همون راستا روش اعمال میشه که از GOW I به GOW II و مخصوصا از II به III اعمال شد!
طرف سیستم GOW:A یا بهبود اون سیستمم نمیره! :D همون سیستم ساده ولی لذت بخش همیشگی:D

در مورد سلاح ها... من شخصا هنوزم میگم BoC هم یکی از نمادهای بازیه! و ترجیح میدم باشه تو بازی! (باید باشه:| :(( ) این مورد که تو آرت ها نبوده ناراحتم کرده:( (همینطور که اگر اشتباه نکنم شمشیر و دو کلت اصلیه دانته همیشه و حتی توی اون ریبوت بودن:-" ) ، همینطور که کریتوس خودش جزو محبوب ترین کاراکترهاست،سلاحشم تو نظرسنجی ها پا به پاش میاد:D
به هر حال،من از حذف BoC خوشحال نمیشم! ولی خوب از نظر داستانی میشه توجیحش کرد! :| همینطور که گویا نفرین رنگ پوست کریتوس برداشته شده،میتونه زنجیرها هم که از خیلی قبل تر بسته شده بودن باز بشن:-" (درسته BoA و BoE اون زنجیرهای اصلی نبودن،ولی نماد بدبختی های کریتوس بودن:-" البته آخر GOW III باز شدن:-" )

(اینجا به بعد خارج از سؤالته و صرفا روند عادی تاپیک رو میخوام پیش ببرم و در مورد دیدگاهم نسبت به آرت ها حرف بزنم:-" ) در مورد این تبری که دست کریتوسه،من به شخصه فعلا حس خوبی در مقایسه با بقیه ی سلاح های سری بهش ندارم و احساس میکنم اونقدر قدرت مانور نداره:-" هم شعاع ضربات خیلی پایین تر به نظر میاد و قشنگ باید بچسبه تو حلق طرف(حتی کمتر از Blade of Artemis :-" ) هم جوری نیست که بگیم مثل Nemean Cestus باشه نوع نزدیک زنیش:-" (یعنی مشتش رو شوت کنه تو حلق طرف:-" )
مگر اینکه بهش جادو ببندن! مثلا همون مربع مربع مثلث:p با مثلثش از زمین سنگ یا درخت و اینا بیاد بیرون،مربع مربع مربع ـش (من مطمئنم تغییرات گیم پلیش اونقدر بنیادی که شما میخواید نمیشه:-" ) نمیدونم یه بادی از خودش ساطع کنه و دشمن رو بشوته عقب و ... :-" (شمشیر ، دسته ـش پایینه و به هر حال، طول بیشتری داره! ولی تبر،حداقل این تبری که دست کریتوسه نه اونایی که مثل داس شینیگامی جماعتن، باید از وسطش دست گرفته بشه! در کل برای مبارزه خوب نمیبینمش:-" )
کلا تبره توی آرت البته! جذابیتی نداره! :D طرح نهایی و گیم پلی نهاییش رو باید ببنیم تا دریابیم چی میشه! (البته از نظر طراحی ظاهری نگران نیستم و مطمئنم جزئیات خفنی براش به کار میره:-" )
مورد بعدی هم اینه،من دوست دارم حالا که کریتوس داره میره اسکاندیناوی، یک نشونه ای از یونانی بودنش رو با خودش ببره! :-" حداقل تیپش رو تغییر داده،یه سلاحی(BoC :( یا Arms of Sparta )...چیزی:(
گرچه میدونم این قضیه نمیشه:-" (حتی فکر میکنم اُمگای لوگوی بازی جاش رو به یک چیز دیگه میده:-" )

---

@Skull Knight
در این مورد چیزایی که من و وحید@Dreamy گفتیم رو بخون :D
منم مثل خودت قبول دارم GOW داستانش کاملا بسته شده! و کریتوس به هدفی که داشته رسید! اما ، اوضاع پیش اومده بعد از بازیه کنسل شده یکم وخیمه! :D نیاز به چیزی دارن که فروشش تضمین شده باشه، مطمئنا کریتوس و GOW برای فروش بهترین گزینه هستن! و باز هم ما و هم سانتا میدونیم که یونان دیگه چیزی نداره! از زئوس و تایتان ها خفن تر که نداشتیم! پس باید برن یه جای دیگه!
حالا تنها بحثی که هست و تنها نگرانیه من از بابت بازی اون دلیل موجه ـی هست که قراره برای حضور کریتوس توی اسکاندیناوی بدن! :D
وگرنه منم IP جدید رو ترجیح میدادم(توی همین سبک! نه شوتر یا ریسینگ یا RPG یا هرچیز دیگه ای:-" ) اما اگر قراره با اسم GOW باشه، من GOW رو با کریتوس میخوام:D (حالا آخرشم کریتوس نیست جمیعا ضایع میشیم میره! :| )

---
بعد علی تو داری منطقی صحبت میکنی باز! (گرچه قرار نیست قبولش داشته باشم و ما هم منطقی صحبت میکنیم :D ) ولی چیزی که احسان میگه کاملا هیت ورزیه! وقتی از همون متا بگی 94 به 92 یعنی پسرفت! نسخه ی یک سری رو با یک بازی بپیچی! بگی سانتا کلا استودیو داغونیه! بگی GOW فقط به خاطر خشونت دووم اورده! کاملا هیت محض ـه! :D
حالا هرجور میخواد سر متا، سر استودیوهای دیگه،سر بازی های خشن دیگه،تبصره بزاره که نه این چیزایی که میگم فقط GOWـه! و بقیه ی بازی ها و استودیوها بی مشکلن:D برای همینه من ( و بقیه :D) جلوش جبهه گرفتیم! حرف زور میزنه آقا! حرف زور! :D

علی من معتقدم GOW بعدی همونقدر تغییرات و در همون راستا روش اعمال میشه که از GOW I به GOW II و مخصوصا از II به III اعمال شد!
طرف سیستم GOW:A یا بهبود اون سیستمم نمیره! :D همون سیستم ساده ولی لذت بخش همیشگی:D

در مورد سلاح ها... من شخصا هنوزم میگم BoC هم یکی از نمادهای بازیه! و ترجیح میدم باشه تو بازی! (باید باشه:| :(( ) این مورد که تو آرت ها نبوده ناراحتم کرده:( (همینطور که اگر اشتباه نکنم شمشیر و دو کلت اصلیه دانته همیشه و حتی توی اون ریبوت بودن:-" ) ، همینطور که کریتوس خودش جزو محبوب ترین کاراکترهاست،سلاحشم تو نظرسنجی ها پا به پاش میاد:D
به هر حال،من از حذف BoC خوشحال نمیشم! ولی خوب از نظر داستانی میشه توجیحش کرد! :| همینطور که گویا نفرین رنگ پوست کریتوس برداشته شده،میتونه زنجیرها هم که از خیلی قبل تر بسته شده بودن باز بشن:-" (درسته BoA و BoE اون زنجیرهای اصلی نبودن،ولی نماد بدبختی های کریتوس بودن:-" البته آخر GOW III باز شدن:-" )

(اینجا به بعد خارج از سؤالته و صرفا روند عادی تاپیک رو میخوام پیش ببرم و در مورد دیدگاهم نسبت به آرت ها حرف بزنم:-" ) در مورد این تبری که دست کریتوسه،من به شخصه فعلا حس خوبی در مقایسه با بقیه ی سلاح های سری بهش ندارم و احساس میکنم اونقدر قدرت مانور نداره:-" هم شعاع ضربات خیلی پایین تر به نظر میاد و قشنگ باید بچسبه تو حلق طرف(حتی کمتر از Blade of Artemis :-" ) هم جوری نیست که بگیم مثل Nemean Cestus باشه نوع نزدیک زنیش:-" (یعنی مشتش رو شوت کنه تو حلق طرف:-" )
مگر اینکه بهش جادو ببندن! مثلا همون مربع مربع مثلث:p با مثلثش از زمین سنگ یا درخت و اینا بیاد بیرون،مربع مربع مربع ـش (من مطمئنم تغییرات گیم پلیش اونقدر بنیادی که شما میخواید نمیشه:-" ) نمیدونم یه بادی از خودش ساطع کنه و دشمن رو بشوته عقب و ... :-" (شمشیر ، دسته ـش پایینه و به هر حال، طول بیشتری داره! ولی تبر،حداقل این تبری که دست کریتوسه نه اونایی که مثل داس شینیگامی جماعتن، باید از وسطش دست گرفته بشه! در کل برای مبارزه خوب نمیبینمش:-" )
کلا تبره توی آرت البته! جذابیتی نداره! :D طرح نهایی و گیم پلی نهاییش رو باید ببنیم تا دریابیم چی میشه! (البته از نظر طراحی ظاهری نگران نیستم و مطمئنم جزئیات خفنی براش به کار میره:-" )
مورد بعدی هم اینه،من دوست دارم حالا که کریتوس داره میره اسکاندیناوی، یک نشونه ای از یونانی بودنش رو با خودش ببره! :-" حداقل تیپش رو تغییر داده،یه سلاحی(BoC :( یا Arms of Sparta )...چیزی:(
گرچه میدونم این قضیه نمیشه:-" (حتی فکر میکنم اُمگای لوگوی بازی جاش رو به یک چیز دیگه میده:-" )
اون ریبوته رو خوب اومدی=)):)):D البته همون ریبوته بیشتر بهم چسبید (فکر کنم رابطه ی من با فن های DMC مثل رابطه ی طرفداران pop4 با فن های سه گانه ی sot مثل خودم باشه)
گاوی که توش کریتوس باشه ولی boc نباشه گاو نیست که مثل این میمونه تو هیلو زره مسترچیفو ازش بگیرن
دو سه صفحه پیش به موضوع خوبی اشاره کردی همه از گاو انتظار دارن بعد از مربع مربع و زدن مثلث روحشون جلا بیاد هیچ کس انتظار نداره مثل اون ریبوته:D=)) n به توان بی نهایت فن رو حریف اجرا بشه دفعات زیادی شاهد بودم یکی اومده hns بازی کنه اولین کاری که کردن امتحان همین مربع مربع مثلث بوده به علاوه این سیستم دیگه شدیدا به بلوغ رسیده و نمیشه تغییرات پایه ای توش داد شاید فوق نهایت بشه تغییرات بسیار جزئی توش به وجود آورد
در مورد اون تبره من شدیدا یاد A میوفتم و زیاد حس خوبی بهش ندارم و کلا بیخیلش بشن بهتره شدیدا معتقدم جای یک تیغه ی دو طرفه قابل تبدیل در بازی خالیه که اضافه بشه نور علی نور میشه
بابا بیخیال اسکاندیناوی و نشانه های یونانی؟؟؟؟؟!!!!!!
من انتظار دارم سیو غیر اتوماتیکو برگردونن به بازی این تغییر حالت سیو یکی از بدترین تغییرات انجام شده بود البته فقط این بود یکی دیگه هم بود که با توجه به آرت ها اونو هم برگردونن ممنونشون میشیم میدونین که چی رو میگم :-":D>:)

حالا برای الان از بحث گیم‌پلی که یکم دور بشیم، یه سری نکات جالب در مورد این کریتوس جدید وجود داره که من رو به یه نتیجه‌ای میرسونه :D

wsfcnw3jvrk1ve9hvj65.png

1. شلوار! این مورد خیلی مهم بود بخاطر همین باید اول میزاشتمش :D
2. آرمور شونه کریتوس جدید به نظر میاد. اونی که توی نسخه ۳ داشت از طلا بود درسته؟ (Golden Fleece؟)
3. نبود Blades of Chaos که خب خیلی واضح و مشخصه. نه تنها BoC نیستن بلکه که اگه به دستای کریتوس هم دقت کنید، به نظر میاد خبری از زنجیرا هم نیست.
4. همونطوری که امیر گفت خاکسترا از روی بدن کریتوس برداشته شدن و رنگ پوستش طبیعی به نظر میاد.
5. کیفیت مدل کریتوس توی عکس پایینه و نمیشه درست تشخیص داد، از طرف دیگه کمربندش هم جلوی دید رو گرفته. ولی به نظر میاد که خبری از زخم روی شکم کریتوس هم نیست. حداقل تا اونجایی که شکم کریتوس قابل دیدنه خبری از زخم نیست.

نتیجه‌ای که من از این مشاهدات می‌تونم بهش برسم اینه که کریتوس دقیقا همون کریتوس نسخه قبلی نیست :D به نظرم سانتا با آوردن بازی به متالوژی جدید شخصیت کریتوس هم تغییر داده و اینی که قراره توی نسخه جدید ببینیم با کریتوس سه گانه قبلی فرق می‌کنه. یه جورایی مثل Lara توی TR 2013 که ریبوت شد و داستانش رو از اول گفتن، به نظرم سانتا برای متالوژی جدید هم همینکار رو کرده و یه کریتوس جدید برای این نسخه ساخته.

یه سری نشونه‌های ظاهری شخصیت مثل خالکوبی یا بی مو بودنش (یا مثلا به دستاش دقت کنید. درسته خبری از زنجیر نیست ولی خب به نظر میاد با یه تیکه پارچه دو دستش رو مثل حالتی که زنجیرا داشتن بسته :دی ) رو حفظ کردن تا بازیکن بتونه با شخصیت اصلی ارتباط برقرار کنه، احتمالا از لحاظ شخصیتی هم یه سری دیگه از خصوصیات کریتوس مثل عصبانی بودنش رو نگه می‌دارن ولی خب به نظرم داستان و بک استوریش با اون کریتوس قبلی فرق می‌کنه.

حقیقتا اگر اینطوری باشه خود من خیلی خوشحال‌تر میشم. هم یه سری از خصوصیات ظاهری کریتوس به عنوان شخصیت اصلی و آيکان سری حفظ میشه، هم اینکه دست سانتا برای داستان نویسی کامل باز میمونه. بهرحال متالوژی یونان و اسکاندیناوی کامل در دنیای مختلف قرار دارن و توی دنیای خدایانی مثل زئوس اصلا اودین و باقی خدا‌های اسکاندیناوی وجود نداشتن، برای همین ممکنه مسخره بشه اگه بخوان همون کریتوس رو یهو از دنیای یونان بیارن توی اسکاندیناوی.

تئوری دیگه هم می‌تونه تناسخ باشه. یعنی کریتوس توی سه گانه قبلی بعد از مرگش توی GoW III دوباره توی یه جسم جدید تناسخ پیدا کرده ولی اینبار در دنیای خدایان اسکاندیناوی‌. از اونجایی که تناسخه میتونه خاطراتش رو یادش نیاد و داستان عملا یه داستان جدید بشه ولی خب یه سری از خصوصیات ظاهری و شخصیتی خودش رو حفظ کنه :D

در هر صورت اگر واقعا این کریتوس یه شخصیت جدید باشه، من یکی که خیلی بیشتر خوشحال می‌شم تا اینکه بخوان با یه بهانه‌ای دوباره کریتوس سه گانه اولی رو وارد دنیای اسکاندیناوی‌ها کنند :D

حالا برای الان از بحث گیم‌پلی که یکم دور بشیم، یه سری نکات جالب در مورد این کریتوس جدید وجود داره که من رو به یه نتیجه‌ای میرسونه :D

wsfcnw3jvrk1ve9hvj65.png

2. آرمور شونه کریتوس جدید به نظر میاد. اونی که توی نسخه ۳ داشت از طلا بود درسته؟ (Golden Fleece؟)
3. نبود Blades of Chaos که خب خیلی واضح و مشخصه. نه تنها BoC نیستن بلکه که اگه به دستای کریتوس هم دقت کنید، به نظر میاد خبری از زنجیرا هم نیست.
4. همونطوری که امیر گفت خاکسترا از روی بدن کریتوس برداشته شدن و رنگ پوستش طبیعی به نظر میاد.
5. کیفیت مدل کریتوس توی عکس پایینه و نمیشه درست تشخیص داد، از طرف دیگه کمربندش هم جلوی دید رو گرفته. ولی به نظر میاد که خبری از زخم روی شکم کریتوس هم نیست. حداقل تا اونجایی که شکم کریتوس قابل دیدنه خبری از زخم نیست.

نتیجه‌ای که من از این مشاهدات می‌تونم بهش برسم اینه که کریتوس دقیقا همون کریتوس نسخه قبلی نیست :D به نظرم سانتا با آوردن بازی به متالوژی جدید شخصیت کریتوس هم تغییر داده و اینی که قراره توی نسخه جدید ببینیم با کریتوس سه گانه قبلی فرق می‌کنه. یه جورایی مثل Lara توی TR 2013 که ریبوت شد و داستانش رو از اول گفتن، به نظرم سانتا برای متالوژی جدید هم همینکار رو کرده و یه کریتوس جدید برای این نسخه ساخته.

یه سری نشونه‌های ظاهری شخصیت مثل خالکوبی یا بی مو بودنش (یا مثلا به دستاش دقت کنید. درسته خبری از زنجیر نیست ولی خب به نظر میاد با یه تیکه پارچه دو دستش رو مثل حالتی که زنجیرا داشتن بسته :دی ) رو حفظ کردن تا بازیکن بتونه با شخصیت اصلی ارتباط برقرار کنه، احتمالا از لحاظ شخصیتی هم یه سری دیگه از خصوصیات کریتوس مثل عصبانی بودنش رو نگه می‌دارن ولی خب به نظرم داستان و بک استوریش با اون کریتوس قبلی فرق می‌کنه.

حقیقتا اگر اینطوری باشه خود من خیلی خوشحال‌تر میشم. هم یه سری از خصوصیات ظاهری کریتوس به عنوان شخصیت اصلی و آيکان سری حفظ میشه، هم اینکه دست سانتا برای داستان نویسی کامل باز میمونه. بهرحال متالوژی یونان و اسکاندیناوی کامل در دنیای مختلف قرار دارن و توی دنیای خدایانی مثل زئوس اصلا اودین و باقی خدا‌های اسکاندیناوی وجود نداشتن، برای همین ممکنه مسخره بشه اگه بخوان همون کریتوس رو یهو از دنیای یونان بیارن توی اسکاندیناوی.

تئوری دیگه هم می‌تونه تناسخ باشه. یعنی کریتوس توی سه گانه قبلی بعد از مرگش توی GoW III دوباره توی یه جسم جدید تناسخ پیدا کرده ولی اینبار در دنیای خدایان اسکاندیناوی‌. از اونجایی که تناسخه میتونه خاطراتش رو یادش نیاد و داستان عملا یه داستان جدید بشه ولی خب یه سری از خصوصیات ظاهری و شخصیتی خودش رو حفظ کنه :D

در هر صورت اگر واقعا این کریتوس یه شخصیت جدید باشه، من یکی که خیلی بیشتر خوشحال می‌شم تا اینکه بخوان با یه بهانه‌ای دوباره کریتوس سه گانه اولی رو وارد دنیای اسکاندیناوی‌ها کنند :D
من هم در topic خبر همین رو گفتم و گفتم ممکنه این kratos دقیقا همون kratos سابق نباشه ! حالا خوبه که بالاخره یک عده دیگه هم تو این forum به همچین نتیجه ای رسیدن !

من چرا این قضیه رنگ پوست رو دقت نکرده بودم؟! :D نکته بسیار جالبی هست و حتماً یه قضیه مهمی توی داستان داره.
علی فکر کنم زخمش همراهش باشه. :D البته انقدر کیفیت داغون و کوچیک هست که نمیشه چیز زیادی فهمید، ولی به نظرم این زخمش هست:
zDLFN.png

من که خیلی بعید میدونم این خود کریتوس نباشه یا قصد ریبوت و این کارها رو داشته باشن، ولی اون قضیه فراموشی میتونه توجیه مناسبی برای داستان باشه. یعنی بعد از اتفاقات نسخه سوم یه جریاناتی پیش بیاد و کریتوس هیچ کدوم از حوادث رو یادش نباشه، چون به هر حال یه جورایی مُرد و معلوم هم نشد که جسدش کجا افتاده. حالا اتفاقاتی پیش میاد و خداهای اسکاندیناوی هم از فراموشی ـش سوءاستفاده میکنن و بلاهایی سرش میارن. در نهایت آتنا میره سراغش و باعث میشه گذشته ـش رو به یاد بیاره و اینم می افته دنبال نسل کشی خداهای اسکاندیناوی به خاطر اون قضیه سوءاستفاده و اینا! خودم هم نفهمیدم چی گفتم! :دی

آخرین ویرایش:

wsfcnw3jvrk1ve9hvj65.png

یه سری نشونه‌های ظاهری شخصیت مثل خالکوبی یا بی مو بودنش (یا مثلا به دستاش دقت کنید. درسته خبری از زنجیر نیست ولی خب به نظر میاد با یه تیکه پارچه دو دستش رو مثل حالتی که زنجیرا داشتن بسته :D ) رو حفظ کردن تا بازیکن بتونه با شخصیت اصلی ارتباط برقرار کنه، احتمالا از لحاظ شخصیتی هم یه سری دیگه از خصوصیات کریتوس مثل عصبانی بودنش رو نگه می‌دارن ولی خب به نظرم داستان و بک استوریش با اون کریتوس قبلی فرق می‌کنه.

علی علاوه بر همه چیزایی که گفتی و درست و کامل بودن من تا جایی که عکس قابل دیدن باشه رو زوم کردم به یه چیزایی رسیدم
1-هرچقد دقت کردم خبری از اون بخیه چشم کریتوس نبود و به کلی برداشته شده از رو صورتش
2-پشت سر کریتوس سمت چپش یه چیز چوب مانند عین همون تبر تو دست کریتوس که به پشتش وصله معلومه اگه دقت کنید میبینید
3-دست سمت چپ کریتوس که خالی از تبره یه ارمور اهن مانند هستش که فکر کنم از همین دست تو گیم پلی استفاده کنن برای مشت زدن یا Trigger کردن دشمن ها
اما دست راست کریتوس که تبر تو دستشه مثل دست سمت چپ اون زره اهن مانند رو نداره و یه تیکه پارچست
4-زیر همین چوبی که گفتم یه چیز کیسه مانند هستش اگه دقت کنید میتونید ببینید اینو نمیدونم واسه چی به کریتوس وصله
5-ریش کریتوس!این ریش به نظر من خوبه و یه تغییر جالبه تو ظاهر کریتوس ولی به نظرم تو عصبی نشون دادن کریتوس یه کم مشکل ایجاد کنه یا تو همون اکت لیپسینگ کریتوس
در کل الان به نظرم کریتوس بیشتر شبیه به یه قهرمان ملی شده و کلا از اون کریتوسی که تو نسخه های قبلی دیدیم متفاوته

f822758665.jpg

روی این جناب کریتوس ریشو خیلی هم نمیشه حساب باز کرد. شاید فقط یکی از کانسپت ها باشه.

اما به هر صورت قطعا سانتا نمیاد همون کریتوس قبلی رو تو ایشون کپی پیست کنه. تو GoWIII چون ادامه داستان بود نمیشد تغییرات زیادی اعمال کنن اما اینجا دستشون باز هست. به نظر من خیلی چیزهارو از اساس تغییر میدن. هرچند تصور GoW بدون BoC واقعا سخته!

منم یه چند تا نکته بگم :D
اول شمشیر های کریتوس :اگه یادتون باشه آخر gow 3 کریتوس شمشیر هاش را رها می کنه. برا همین احتمالا شمشیر نداره.از طرفی تا گفته شده بخشی از بازی تو زندانه و طبیعی هست که شمشیر نداشته باشه. همین تبر را هم احتمالا کش رفته از یه جایی:D و احتمال زیاد در ادامه بازم یه چیزی مثل chain of Olympus بدست میاره.
با توجه به ظاهر کریتوس میشه این احتمال را داد که احتمالا موقعی که کریتوس داشته زیوس و دوستان را له می کرده، خدایان اسکاندیناوی داشتن زاغ سیاهش را چوب می زدند و وقتی خودکشی می کنه و خودش را پرت می کنه پایین برش میدارند میبرنش به آزگارد و مثلاً توسط لوکی درمانش می کنند و نفرینش را هم بر میدارند و حافظش را هم پاک می کنند و تبعیدش می کنند به الفهایم تا یکم آب خنک بخوره و بعد هم ازش استفاده کنند.
با توجه به اینکه این حجم از ریش را داره (چقدر شبیه دیموس شده:D) احتمالا یه چند سالی داشته آب خنک می خورده. از طرفی این کریتوسی که ما می‌شناسیم عمرا بذاره یه روز هم بفرستندش زندان :D
برا همین می گم حافظش را از دست داده.
هدف ما هم تو بازی احتمالا اینه که حافظش را برگردونیم و بفهمیم چرا فرستادنش به الفهایم و قصدشون چی بوده. و بقیه قضایا.

wsfcnw3jvrk1ve9hvj65.png

1.خجالت بکش! مورد 1 همون رنگ پوست رو باید میگفتی:-"
2.تا اونجا که حافظم یاری میکنه،سر مبارزه با زئوس تمام بند و بساط کریتوس تیکه پاره شد:-" برای همین باید جایگزینی برای وسایلش پیدا بشه:-"
3. زنجیرها رو بالاتر گفتم ، ایناش :

نفرین زنجیرها برداشته شده:| (من هنوز امیدوارم این سلاح برگرده! :| یه خدایی کریتوس رو گیر بیاره به زنجیر بکشتش:-"
4.به شلوار میپردازیم:-" من نمیدونم چرا هرچی به این طرح نگاه میکنم یاد کانر AC میفتم:-" یه لباس چرمی قهوه ای به همین رنگ با ترکیب رنگ قرمز داشت...چکمه هم که داشت...اصلا خیلی یادآور اونه با اینکه کاملا متفاوته:-"
5.همینی که آریا گفت رو ترجیح میدم :-"

به طور خلاصه اینکه من از ریبوت استقبال نمیکنم! (حالا من هرچی استقبال نمیکنم،دقیقا همون اتفاق میفته :)) ) برای همین چیزایی که آریا گفت رو بیشتر میپسندم:D و حداقل دوست دارم کمی تو این مایه ها باشه،تا یک کلون از کریتوس قبلی:-"
---
یه چند مورد دیگه ...
@sajadkh
در کل الان به نظرم کریتوس بیشتر شبیه به یه قهرمان ملی شده و کلا از اون کریتوسی که تو نسخه های قبلی دیدیم متفاوته
البته همینجوریشم کریتوس یه پا قهرمان ملی بود برای اسپارتا :D ، جدا از یک فرمانده ی خفن...کسی بود که به مقام خدای جنگی رسید! و بعدش اینا رو به اوج رسوند و به همه جا لشکر کشی میکردن! :D (و قضایای GOW II ) ، عزت و احترام هم که توی GOS دیدیم چقدر بهش میزاشتن! :x

بابا بیخیال اسکاندیناوی و نشانه های یونانی؟؟؟؟؟!!!!!!
کریتوس یک فرد خارجی توی اسکاندیناوی حساب میشه...به هر حال عرق ملی ـش رو میتونه حفظ کنه که! :D لازم نیست کریتوس کاملا تبدیل به یکی دیگه بشه:-" بگیم اگر 4تا سلاح داشته باشه،یکی از سلاح هاش (حالا نه سلاح اصلیش! ) مربوط به خانه و کاشانه ـش باشه! :D

----

درود
بازی هنوز تأیید نشده و از روی چندتا کانسپت نظری نمیشه داد.
مطالعه متن زیر پیشنهاد می کنم مربوط به دو سال قبل هست

Sony Santa Monica Should Make a Norse Themed Open-World Action Adventure Game - OnlySP

فعلا
همینش جالبه که از چندتا آرت بشینیم بحث کنیم! وگرنه وقتی معرفی بشه و همه ببینیم بحثی نیست! (یعنی بحث به این ها اکثرا خلاصه میشه که WoW چه فلان چیز خفنی! :دی و تایید این چیز خفن :-" )

درود
بازی هنوز تأیید نشده و از روی چندتا کانسپت نظری نمیشه داد.
مطالعه متن زیر پیشنهاد می کنم مربوط به دو سال قبل هست

Sony Santa Monica Should Make a Norse Themed Open-World Action Adventure Game - OnlySP

فعلا
مقاله نسبتا خوبی بود و پیشنهاد ها نسبتا خوبی برا بازی بعدی santa monica داده بود .
Gamers have been crying out for Sony Santa Monica to make a God of War game, but without Kratos this time, and I believe they should do exactly that
We already know that the next SSM game will be open world. So why not have an open world in the Nine Realms? You roam around the Realms, battling it out with giants, getting new weapons at dwarven forges and upgrading them as the game progresses. Maybe throw in some RPG elements for upgrading?
Perhaps some inspiration from Shadow of the Colossus can be used for the bigger enemies which the GoW franchise is also known for
One of the most exciting things that could happen is the use of Viking longboats for traversal, which could take the sailing from Assassin’s Creed but combine it with combat against some mythological creatures which would lead to some incredibly tense sailing.
مخصوصا این مورد آخر ؛ یعنی کشتیرانی و نبرد ها دریایی از نظر من فوق العادست و assassins creed : black flag یکی از بهترین بازی ها عمرمه ، حتی risen 2 هم با این که در کل چندان بازی خوبی نبود ، به دلیل pirate theme بودنش و وجود کشتی و هیولاهای دریایی ، ازش لذت بردم .

متاسفانه آریا و امیر درست میگن و حداقل اون یه تیکه به زخم کریتوس خودمون شبیه :دی ولی خب هنوزم امیدوارم اون نباشه و یه ورژن تناسخ یافته کریتوس باشه.

در کنار اینکه کلا با عقل جور در نمیاد که یهو کریتوس سه گانه اولی از اساطیر یونان تلپورت کنه به اساطیر اسکاندیناوری، چون اصلا نمیشه که توی یه دنیا هم آزگارد و نه دنیای اسکاندیناوی‌ها وجود داشته باشن و هم المپوس و خدایان یونان. به نظرم داستان یه کریتوس جدید میتونه هیجانش بیشتر از دزدیده شدن کریتوس خودمون باشه :دی

مثلا کریتوس جدید میتونه از یه قبیله شروع کنه. یکی از جنگجو‌های ماهر قبیله باشه، کلی افتخار بدست آورده باشه ولی خب سر همین موضوع ارل (رییس قبیله) اون رو تهدید بدونه و باهاش درگیر بشه و نهایتا کریتوس بزنه طرف رو بکشه. طبیعتا باید کریتوس بشه ارل جدید قبیله ولی خب این وسط یکی از خداها از این کار کریتوس خوشش نمیاد (بنا به دلایلی که دیگه الان حوصله فکر کردن بهشون رو ندارم :sweatsmile:) و اینطوری یه دشمنی بین اون خدا و کریتوس به وجود بیاد. کریتوس می‌خواد جلوی اون خدا بایسته و در راهش باقی خدا‌ها رو هم با خودش دشمن میکنه و دوباره میوفته به جون نسل کشی :دی

یا مثلا لوکی کریتوس رو فریب میده تا یه کار اشتباهی انجام بده و بعد انجام دادنش کریتوس با لوکی دشمن بشه و بخواد ازش انتقام بگیره و الا ماشالله (این یکی خیلی شبیه سه گانه قبلی شد البته :sweatsmile:)

یا اینکه کریتوس توی جنگ بمیره و بره به والهالا ولی برعکس اون چیزی که تصور می‌کرد و بهش گفته بودن والهالا پر از نوشیدنی و مهمانی و جنگیدن نباشه و بجاش کسایی که میرن اونجا حکم برده رو برای خداها داشته باشن. یا اینکه کشته بشه ولی برعکس اون چیزی که بهشون وعده داده شده بود نره به والهالا و الان دنبال این باشه که چرا این اتفاق افتاده و چرا خداها اون رو ترک کردن و باهاشون دشمن باشه.

و.... الا ماشالله :دی در کل به نظرم از لحاظ باز بودن دست سانتا اگه کریتوس یه ورژن تناسخ یافته یا جدید باشه، پتانسیل اینکه داستان خوف‌تر بشه بیشتره :دی

• Like
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or