God of War | LAUFEY


logo-LQ.png


عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.


01.png


01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.


02.png


02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.


03.png


03-gameplay-mechanics.png




04.png


04-screenshots.png







05.png


05-trailers.png





06.png


Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific
 
آخرین ویرایش:
کی فکرشو می کرد یک مکعب (فرانک) از نظر برخی ساده، توی سوشال مدیا به شدت پروموت بشه و ملت باهاش حال کنن! و به اندازه خدایان و مانسترها و کارکترهای مهم صنعت در موردش بحث بشه. به قول گفتنی ما مو رو می بینیم سانتا پیچش مو. هر چی که هست بنظر میاد بخاطر خاصیت انعطاف پذیریش امکان تغییر فرم در شرایط مختلف رو داشته باشه، مشخصا منظورم لباسشویی یا کربی نیست! مسئله عمیقتر از شکل ظاهریشه. تئوری‌هایی وجود داره که بنظر این مکعب ممکنه الهام‌گرفته از مکعب "متاترون" باشه؛ نمادی در هندسه مقدس (Sacred Geometry) که گفته می‌شه نماینده نظم کیهانی، تعادل و محافظت در برابر آشوبه. این شکل بانمکش می تونه برای فریب هم باشه. وقتی بدونیم Everywhen به عنوان قلمرویی آشفته و برزخ‌گونه برای خدایان توصیف شده، حضور شی ناشناخته ای که نماد نظم در دل هرج‌ومرجه دیگه اون‌قدرها هم تصادفی یا با تصور برخی فان گونه به نظر نمی‌رسه. اون نور سبزرنگ داخل فرانک از خود مکعب مهم‌تره و این موجود بنظر کلید حل معماهای Everywhen محسوب میشه. اگه سابقه سانتا مونیکا چیزی بهمون یاد داده باشه، می دونیم عجیب‌ترین شخصیت‌ها، مهم‌ترین رازهای داستان رو پنهان می‌کنن
1000013015.jpg
 
آخرین ویرایش:
پالت رنگی بازی و آرت دیزاینش برای من خیلی جذابه.
به نظر من توی ۳ نسخه مدرن بازی فضاسازی نسخه ۲۰۱۸ از همه دارک تر و عجیب تر بود. راگناروک رو با اینکه خودم خیلی دوسش داشتم ولی اتمسفر رو نتونسته بود مثل نسخه ۲۰۱۸ در بیاره از کار.
ولی این نسخه تم کلی و رنگبندی هاش بیشتر فضای اسرار آمیزی رو متبادر میکنه. با ماهیت داستانیش هم میخونه به نظرم.
ببینید البته من خودمم توی پست قبلیم گفتم که بازی رو میتونستن در قالب یه آیپی جدید بدن، ولی اینو باید قبول کنیم که این فرنچایز داره تکامل پیدا میکنه و بازی حالت کلیش که خشونت و اسطوره هست رو حفظ کرده ولی در سطح جدیدی داره از طریق فرم روایی و تغییر آرت بازی این رو ارائه میده. قرار نیست تمام نسخه ها شبیه به هم باشه.
این نسخه به نظرم الگوریتم مبارزات رو هم کاملا رفرش کردن و این واقعا جای تحسین داره.
به نظرم یکم به بازی فرصت بدیم، درسته اسمش خدای جنگ هست ولی خدای جنگ داخلش نیست( حداقال تا الان ) ولی بعید میدونم فیل ببشه و طرفدارانش رو نا امید کنه. فرصت بدیم بهش.
 
برای من طراحی کرکتر ها جذاب بود مخصوصا اون خدای جنگ مصری خیلی پر جزئیات و عالی کار شده بود. یکی ستینگ داستانی من رو نگرفت یعنی به نظرم از لحاظ داستانی لزومی برای پرداختن به افتر لایف فی نبود چون سؤال بی جوابی راجع بهش وجود نداشت برای همین یجورایی داستان احساس زورچپونی میده، از طرف دیگه به نظرم فی کرکتری بود که از قصد مرموز نوشته شده بود و همین خیلی جذابش میکرد و خوب پرداختن بهش حس خیانت به کرکتر رو‌ میده بیشتر بهم تا ادامه‌ی طبیعی و ارگانیک کرکتر. البته بزرگترین مشکلم با طراحی شمشیر اصلی بازی هست. یعنی اگر ویژگی شمشیر اون روبان ها باشه به نظرم نچسب ترین سلاح کل سری رو داره. یعنی مقایسه کنید با لوایتان یا بلیدز آف کیهاس هیچ حرفی برای گفتن نداره.
 
  • Like
Reactions: Arima Kishou
بازی به نظر من از هر نظر فوق‌العاده بود جز دو مورد.
1. باکس آرت بازی که وایب آلیس در سرزمین عجایب رو به من میده.
2. به نظرم نویسندگی بازی ادامه همون روند رگناروکه.
مورد دوم به این دلیل که دیگه شخصیت اصلی کریتوس نیست و تغییر کرده قرار نیست خیلی اذیتم کنه. دلیل اینکه تو رگناروک خیای آزارم میداد وجود کریتوس توی اون فضای مارول وار بود که یه تضاد مزخرفی ایجاد می‌کرد برام.


جدا از این موارد کامبت بازی حتی به نسبت کامبت های شاهکاری مثل 2018 و رگناروک برام جذابتره.
یک موردی که داخل رگناروک و 2018 وجود داشت این بود که محیط بازی حس محیطهای پشت صحنه‌ای و کاغذی هالیوودی بهم میداد و انگار صرفا ازین صحنه به اون صحنه میرفتی. خیلی نمیتونم خوب توصیفش کنم چون یک چیز کاملا حسی هست. این مشکل هم به دلیل اینتراکشن زیاد با محیط حل شده.
 
  • Cool
Reactions: gamer1998y
انصافا گیم پلی از دو نسخه قبلی خیلی خیلی بهتره ، درسته رنگارنگ و راپونزلی و سیندرلایی شده و اون فضای جدی ۲۰۱۸ به قبل رو نداره ولی حداقل گیم پلی از اون دوتا بهتره.
 
  • Like
Reactions: mobile1199
بازی احتمالا جهان باز و هدف این باکس ارت معرفی اولیه 10 لوکشین مهم نقشه بازی

1. دروازه ورود به این سرزمین / سیاره که تریلر معرفی بازی در همین مکان
1780661990628.png

2. رصد خانه که احتمالا نقش اساسی در داستان بازی داره
1780662269684.png
پایین رصد خانه یکی از باس های بازی
1780662780021.png

3. دژ خدایان مصر
1780662014657.png

4. سه تا دریاچه شناور در اسمان
1780662048999.png

4. دو تا ساختمان مخروبه
1780662081885.png

5. جنگل
1780662178890.png

6. دژ با معماری انگلیسی
1780662317328.png
7. دو تا دژ دیگه با معماری متفاوت
1780662592436.png
8. اتشفشان
1780663261218.png

9. بخش کویری
1780662470561.png

10. این پلکان که فعلا مشکل نیست کجاست
1780662741405.png
در نهایت سیاره های داخل اسمان
1780663643993.png
 
آخرین ویرایش:
نمی‌دونم آیا کسی به این موضوع اینجا اشاره کرده یا نه ولی احتمالاً آهنگ گذر زمان در دنیای مردگان که Faye اسیرش شده با دنیای عادی که Kratos و Atreus درش حضور دارن، متفاوت باشه یا اینکه کلاً مفهوم و ماهیت زمان در دنیای مردگان چیز دیگه‌ایه!

در واقع احتمال داره اون لحظه‌ای که سر و کلّه‌ی کریتوس پیدا میشه و دست Faye رو می‌گیره و بلندش می‌کنه، یکی از دفعاتی باشه که کریتوس مرگ رو تجربه می‌کنه و واسه لحظات کوتاهی، مهمون دنیای مردگان میشه! مثل اون ضربه محکم چکش Thor به صورتِ کریتوس توی Ragnarok که برای چند ثانیه باعث مرگش شد. بماند که کریتوس، در گذشته بارها مرده و زنده شده و اصلا اولین دیدار ما با ایشون زمانی بود که تصمیم داشت خودش رو از بالای کوه به پایین پرت کنه و بمیره.

این مسئله شاید مهم باشه، چون ما نمی‌دونیم وقایعِ در حال رخداد تو دنیای مردگان، با کدوم اتفاقات در دنیای زنده‌ها، تلاقی زمانی داره. شاید هم اصلاً مهم نیست :D
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or