God of War | LAUFEY

سانتا مونیکا هر چی بسازه شاهکار میشه حتی God of War Ascension بازی خوبی بود . ولی به قول کوری بارلوگ DNA بازی GOW کریتوس هست .

یه موردی هم بود که بنظرم طراحی چهره کریتوس در مقایسه با بازی های قبلی مقداری فان و کارتونی شده

علاقه دارم
يه چيزاييم ميدونم
ولى حال ندارم :D
تبت و مغولستان خدا زياد دارن.
به خصوص دوره پيش از بودا.
خيليم خونين و وحشيه داستاناشون.
با این اینترنتی که لطف شده در اختیارت گذاشته شده یه کار مفیدی بکن و زکات علمتو بده :دی

🔵 داستان بازی در سرزمینی مرموز به نام Everywhen جریان دارد؛ دنیایی که خدایان و موجودات اسطوره‌ای از فرهنگ‌های مختلف در آن حضور دارند. فی پس از بیدار شدن در این جهان متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود در خطر قرار گرفته‌اند و باید برای نجات خانواده‌اش راهی سفری تازه شود.

سانتا مونیکا اعلام کرده که سیستم مبارزات بازی ترکیبی از ویژگی‌های نسخه‌های یونانی و نورس God of War خواهد بود. فی با استفاده از تحرک بالا، نبردهای سریع و توانایی‌های جادویی منحصربه‌فرد خود، از جمله کنترل و دستکاری روح دشمنان، با خدایان و موجودات قدرتمند مبارزه می‌کند.

در طول ماجراجویی، فی همراه دو شخصیت جدید به نام‌های فرانک و رو خواهد بود. همچنین خدایانی مانند سخمت و بگتسه از جمله دشمنانی هستند که در مسیر او قرار می‌گیرند.

یک سوال برام پیش امد الان این یه بازی کامل جدا AAA هست یا یه بازی dlc شکل هست؟؟؟

اگه مورد دوم باشه که خب بنظرم مشکلی نداره کلا dlc ها برای همین بودن.

اما اگه مورد اول باشه که واقعا متاسفم. نبود شخصیت اصلی چیزی نیست که بشه انقدر راحت انکارش کرد که یکسری دارن صرفا با تعریف کردن طولانی از گیم پلی اینکار باهاش می کنند ( جوری طرف داره از گیم پلی بازی فقط تعریف می کنه انگار گیم پلی های سری های قبل اشغال بوده و الان یک دفعه بازی یه گیم پلی جدید ساختار شکن داده و هیچ صحبتی هم درباره نبود کریتوس ندارن انگار یه موضوع بی اهمیت هست) در کل یکسری چیز ها واقعا حکم DNA داره برای بازی ها که نمی شه حذفش کرد.

خیلی دوس دارم بدونم سرنوشت این شمشیر و مکعبه چی میشه ؟ آیا شمشیری که فریا و همراه ایترس بود همون شمشیر فی نیس ؟
احتمالا شاید سرنوشت کریتوس که چطوری از یونان اومده به نورس رو هم مشخص کنه ؟ بنظرم خیلی از جواب سوال هامونه رو بده !!!! یکی از دشمنان شبیه مصری هاس ؟ نکنه کریتوس بخاطر فی میخاد بره مصر انتقام بگیره ؟ فکر کنم با برادر فایه فامیل باشن و با شمشیر حرف میزنن ؟
خیلی تیزه تر از کریتوسه !!! چقد هاره فی !! گاردشم مثل ایترس هستش ... از همه خفن تر کمک کردن کریتوس به فی هس و دستاشو میکیره و اینکه این 2 چقد بهم وفادار و به فکر هم بودن ... این صحنه ش خیلی خفن بود ........

Attachments

• کریتوس 1.JPG
    کریتوس 1.JPG
    28.7 KB · مشاهده: 48
  • کریتوس.JPG
    کریتوس.JPG
    34.9 KB · مشاهده: 61
عجب تریلری بود. دیشب حسابی خوابو از سرم پروند. جگرم حال اومد. حقیقتا از لحا روحی روانی نیاز داشتم به همچین نمایشی. یکی از بهترین تریلرایی بود که دیدم. کارگردانی واقعا خفن بود. کامبتش خیلی خووبه. متفاوت از کریتوس. به شدت سریع به همراه مقدار زیادی جاگل و اِیر کمبو. جامپ هم که دادن بهش. اون موجود گوگولی اول بازی. اینو حتما باید پِت کرد! کیوب و روبان هم خیلی خووبن. بیچاره هیوئی از بعد پایان د بویز تبدیل به مکعب شد! قشنگ میشه کل‌کل اینارو تصور کرد در ادامه‌ی بازی. کارشون تو طراحی کیوب عالی بوده. واقعا سخته همچین ژله‌ای رو بچپونی داخل بازی. فقطم توی کات‌سینا نیست و داخل کامبت هم نقش زیادی داره. اولین باس فایت بازی واقعا خفن بود. چه موزیکی. از مک‌کری کمتر ازین انتظار نمیرفت. دنیایی که واردش شدیم خیلی خفنه. بعد این نمایش خیلی حس و حال فانتزی داشت که واقعا دوس داشتم. اون دوس عزیز ببرنمای بزرگمون چه انیمیشنایی داشت! وقتی شروع به حرکت کرد پشمام ریخت واقعا. رفت صدر لیست انتظار.

من معمولا وقتی از یه بازی یا معرفی خوشم میاد میام کامنت میذارم و اون هایپ رو با بقیه شریک می شم ، اما وقتی نسبت بهش هایپ نیستم سعی می کنم کامنت منفی نذارم به چند دلیل که یکیش اینه که بقیه که حال کردن ، انرژی ـشون نخوابه و اینکه حوصله بحث و هزارجور بهانه و دلیل و فلان و بهمان برای مجاب کردن ندارم ؛ الان برای اولین بار چون دیدم خداروشکر اکثر قریب به اتفاق دوستان شدیدا خوشحال ـن از معرفی و حال کردن با گیم پلی ، میخواستم بگم چرا اینجوری شده صنعت مدیا (نه فقط گیم ، از جمله گیم) ؟! من God of War بازی می کنم و این سری رو انتخاب می کنم به خاطر Kratos ، من Assassin's Creed بازی می کنم به خاطر تجربه نابی از یک DNA Sequence یک Assassin ، من اگه با Last of Us حال کردم واسه اینه که با Joel حال کردم ؛ در کل می خوام بگم ایول الله به سازندگان ـش برای گیم پلی خوب و سرگرم کننده ، اما وقتی به نظر من شخصا یک بازی Single Player هست و خصوصا داستان محور ـم هست ، حس و تجربه من ـه پلیر اشتراک تجربه ـمون با کرکتر ـه پروتاگونیست ـه ، ناشر بــــاید ریسک کنه و انقدر اسم های Franchise های موفق خودشونو نچسبونن به دنباله ها ؛ در کل سرانجام این صحبتم این بود که من اگر بخوام فقط بازی کنم و سرگرم بشم ترجیح ـم اینه که بشینم و با دوستان واقعی خودم یک اثر MultiPlayer بازی کنم ، اما وقتی می خوام یک اثر داستان محور بازی کنم دوست دارم سکان هدایت شخصیت مورد علاقه ـمو داشته باشم و اگر قراره بگید همه کرکتر ها از یه جایی شروع کردن ؛ اوکی اما می تونن اسم اون سری رو یدک نکشن و ریسک ـشو بپذیرن :-bd:-bd:-bd

خیلی دوس دارم بدونم سرنوشت این شمشیر و مکعبه چی میشه ؟ آیا شمشیری که فریا و همراه ایترس بود همون شمشیر فی نیس ؟
احتمالا شاید سرنوشت کریتوس که چطوری از یونان اومده به نورس رو هم مشخص کنه ؟ بنظرم خیلی از جواب سوال هامونه رو بده !!!! یکی از دشمنان شبیه مصری هاس ؟ نکنه کریتوس بخاطر فی میخاد بره مصر انتقام بگیره ؟ فکر کنم با برادر فایه فامیل باشن و با شمشیر حرف میزنن ؟
خیلی تیزه تر از کریتوسه !!! چقد هاره فی !! گاردشم مثل ایترس هستش ... از همه خفن تر کمک کردن کریتوس به فی هس و دستاشو میکیره و اینکه این 2 چقد بهم وفادار و به فکر هم بودن ... این صحنه ش خیلی خفن بود ........
کریتوس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or