God of War | LAUFEY

1000022876.jpg
.
.
.
من هنوزم باورم نمیشه کوری صرفا کریتیو دایرکتوره استدیو شده ... مگه میشه خودش پروژه ای نداشته باشه؟!
.
.
.
به نظرم الکی دیگه دارید هیت می دید... 8سال به گیمپلی نسخه های مدرن ایراد گرفتید که البته حق دارید تهش سلیقس... الانم چون خوده کریتوس صرفا نیست؟! نمی تونه بهونه ای برای بد بودن باشه...
.
.
خودم شخصا از یکسری از دیالوگ های بازی خوشم نیومد... سناریو همون مدل رگناروکی مین استریمی داره میره جلو...!!!!

اصلا بعید نیست که خود Kratos به عنوان playable کارکتر سورپرایز از یه جایی به بعد داخل گیم حضور پیدا کنه. واقعا نباید از الان پیش داوری کرد جدای از اینکه همین نمایش هم فوق‌العاده جذاب و متفاوت بود.

Screenshot 2026-06-03 022409.png

• Like
Reactions: arshia78
اگه سونی فکر میکنه همچین اشغالی قراره فروش بره سخت در اشتباهه. مردم نصف دلیلشون برا خرید گاد ۲۰۱۸ کریتوس بود. فقط اسم گاد گذاشتن روش یکم گول بزنن که سخت در اشتباهن

احتمالا یه flop بشه از نظر فروش و جماعت ووک بندازن تقصیر زن ستیزی و مرد سالاری گیمر ها (قبل اینکه از این جماعت بخوای دفاع کنی یادت بیفته درباره مردممون و وار ۴۰ روزه طرف کی ایستادن)

خب به دو تا ايزد تو تريلر اشاره شد كه يكى رو ديديم.
اول sekhmet كه ديدينش و خدايي طبابت و از همه مهمتر مادر خداى جنگ مصر هست.
و begste كه خداى جنگ مغول ها بوده.

الان دقت ميكنم شايد پسر sekhmet رو هم ديده باشيم.
يه موجود عظيمى با سر پلنگ يا شير پرواز كرد و باهم رفتن.

• Like
Reactions: He!n3ger
WoW، واقعا WoW!! این تکامل‌یافته‌ترین و بالغ‌ترین combat system ـی بود که از یه بازی HnS به چشم دیدم! همه‌چیز در نهایت دقت، ظرافت و کارآمدی و به شکلی کاملاً در هم تنیده، دیزاین شده! بر خلاف بازی‌های چینی و کره‌ای ترند روز، که صحنه مبارزات پر از شلوغ‌کاری و افکت‌های اغراق‌شده ولی بدون وزن واقعی و فیزیک ملموسه، تو Laufey، مبارزات دقیقاً وزن دارن و به رغم شلوغ بودن صحنه، گیمر، کنترل داشتن روی حرکات Faye رو احساس می‌کنه.

من اصلا کاری به GoW بودن یا نبودن این بازی و یا تم شاد و شنگولش ندارم، ولی اینی که نشون دادن، دقیقاً همون چیزی هست که یک HnS مدرن و نسل نهمی باید باشه. اصلا نمی‌تونم حسی که مبارزات بازی بهم داد رو در قالب کلمات وصف بکنم؛ هر جوری به کامبت بازی نگاه می‌کنم، این زیادی خوب بودنش کلافه‌ام می‌کنه:D

البته نکات جذاب دیگه‌ای هم داشت این نمایش، ولی واقعا کامبت دیزاین بازی، کلّ میدان دیدم رو اِشغال کرده@-)

پ.ن: درک می‌کنم که تصور God of War بدون کریتوس خیلی سخته، ولی خدایی به این طراحی از Faye نگید «نچسب»!! بی‌انصافیه! طراحی Faye تو 2018 و Ragnarok، باب میل من هم نبود ولی اینی که تو Laufey هست، خیلی زیبا و دلنشینه:D

کاش در آینده یکی که علاقه داره یه فهرستی از خداهای این چند تا ولایت باقی مونده خدایان بذاره اینجا :D یونان و نورس و روم رو تا حد زیادی ماها آشناییم ولی تبت و مغولستان رو من به شخصه حتی نمیدونستم خدا داشتن به این شکل :)) حالا مصر رو معروفاشو شاید اسمشو شنیده باشیم.

کاش در آینده یکی که علاقه داره یه فهرستی از خداهای این چند تا ولایت باقی مونده خدایان بذاره اینجا :D یونان و نورس و روم رو تا حد زیادی ماها آشناییم ولی تبت و مغولستان رو من به شخصه حتی نمیدونستم خدا داشتن به این شکل :)) حالا مصر رو معروفاشو شاید اسمشو شنیده باشیم.

علاقه دارم
يه چيزاييم ميدونم
ولى حال ندارم :D
تبت و مغولستان خدا زياد دارن.
به خصوص دوره پيش از بودا.
خيليم خونين و وحشيه داستاناشون.

• Like
Reactions: He!n3ger
من هنوزم باورم نمیشه کوری صرفا کریتیو دایرکتوره استدیو شده ... مگه میشه خودش پروژه ای نداشته باشه؟!
.
مثل اینکه پروژه رو خود کوری شروع کرده و بعدا به کارگردان جدید سپرده و خودش یه پست بالاتر داخل استدیو برداشته
Screenshot 2026-06-03 at 05.19.25.jpg

آخرین ویرایش:
بعضی از مدل ها و رنگبندی کلی بازی بدجوری AI میزد. نمیدونم شاید چون زیاد AI دیدیم تو همه چی بدبین شدیم! :D

ولی مدل فی واقعا فوقالعاده با جزئیات و خوب بود. گیمپلی بازی هم از همین الآن معلومه که خیلی اعتیاد آوره.

یکی تو لایو استریم میگفت تصور کنید در طول مراحل بازی با مودی، مگنی، بالدور و... هم رو به رو بشیم! :D

یکی از بهترین نمایش‌های سونی توی سال‌های اخیر بود!
گیم‌پلی در کنار شباهت به سری جدید، سراغ یه سری از المان‌های سری قدیمی هم رفته و به نظر می‌رسه ترکیب جالبی از ویژگی‌های هر دو هست، با سرعت بالا و کمبوهای جالب و... گرافیکش هم خیلی خوبه و گذشته از مدل شخصیت‌ها که در سطح بالایی هستن، محیط‌ها هم خیلی پُرجزئیات به نظر می‌رسن.
فی رو توی GoW Ragnarok دوست داشتم و اینجا قراره بیشتر باهاش آشنا بشیم و بانوی پسندیده‌ای هم به نظر می‌رسه. هم طراحی قشنگی داره و هم قدرتمنده و واقعاً همسر پسندیده‌ای برای کریتوس بوده. :دی
تنها چیزی که یه ذره باهاش مشکل دارم، صدای مکعب گرامی هست! با اینکه از جک کواید خوشم میاد و بچه خوبیه، ولی به نظرم صداش به مکعب نمی‌خوره! شاید بگین مگه مکعب صدا داره؟ بله، مکعب یا باید صدای اندیشمندانه‌ای داشته باشه، یا یه صدای عجیب و مرموز و علمی‌تخیلی، نه صدای جک کواید! :-"
در کل بازی جالبی به نظر می‌رسه و با توجه به اینکه صحبت از خداهای دیگه هست و دو مورد رو هم دیدیم، پتانسیل داستان از این نظر خیلی بالاست و شاید حتی یه سری از خداهای یونان باستان رو هم ببینیم.
این وسط واقعاً دوست دارم یه فلش‌بکی به مبارزه فی و تور هم بزنن. مبارزه خیلی عظیمی بوده، در حدی که آثار خرابی‌هاش همچنان وجود داره و توی GoW Ragnarok دیدیمش. حیفه که یه بازی اختصاصی برای فی بسازن و اون مبارزه رو توش نذارن.
---------
این نظرات یوتیوب هم باحال بودن. :دی

She took everything from me boy. My double jump and my air combos

Kratos and boy were hunting a deer while all of this were happening btw

Got to the afterlife and immediately started throwing hands and collecting bodies. That's Kratos' woman alright

Kratos saw her double-jump once and IMMEDIATELY knew she was the one

?After life for the gods
...Man when Faye meets Kratos's extended family

Kratos: your mother is resting now
:The mother

مثل اینکه پروژه رو خود کوری شروع کرده و بعدا به کارگردان جدید سپرده و خودش یه پست بالاتر داخل استدیو برداشته
View attachment 407873
همین نقش ناظر رو تو رگناروک هم داشت،که اینجا تایید کردن...
اونجا هم هی می گفتم کریتیو دایرکتور بازی بارلوگ بوده، روایت شاید دست اریک ویلیامز بوده...ولی تصمیمات مهم داستانی رو خود بارلوگ گرفته!!!

اما هنوزم حیفه اگه اینا یک نیو ip ندن!!!!عملا شدن God of war studios!

________
قشنگ یه دست روی انجین بازی کشیدن
1000022882.jpg
1000022883.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or