God of War III

دیوید جفی کارگردان GOW I :از GOW III به عنوان بهترین بازی که در این چند سال اخیر بازی کرده نام برد .

از پایان بازی بهت زده شده ! و خیلی پایانش رو عالی میدونه .

از گرافیک بازی بسیار تمجید کرده و گفته : فکر نمیکنم تا حالا هیچ بازیی به این سطح از گرافیک رسیده باشه .

داستان بازی رو فوق العاده سرگرم کننده میدونه ! کلا مثل اینکه کاملا شگفت زده شده .

خود دیوید هم کف کرده چه سه گانه ای رو شروع کرده! :d حال کردم که کف کرده از پایانش!!!
هی اینا تعریف میکنند هی ما تشنه تر میشیم!!! :d

دیوید جفی کارگردان GOW I :از GOW III به عنوان بهترین بازی که در این چند سال اخیر بازی کرده نام برد .

از پایان بازی بهت زده شده ! و خیلی پایانش رو عالی میدونه .

از گرافیک بازی بسیار تمجید کرده و گفته : فکر نمیکنم تا حالا هیچ بازیی به این سطح از گرافیک رسیده باشه .

داستان بازی رو فوق العاده سرگرم کننده میدونه ! کلا مثل اینکه کاملا شگفت زده شده .

يادمه ديويد جفی از آخرين بازی که تعريف کرده بود گيرز 2 بود که ميگفت نمونه يه بازی نسل بعد بود بعد گفته بود شما هنوز GOW3 رو نديديد که مثل زنده شدن تابلو های باستانی ميمونه يادمه اون موقع بعد از اون نمايش ضعيف همه مسخره کردن ولی الان اين بازی از معدود بازيايی به حساب ميآد که حتی فن های بی منطق هم زياد ايراد نميگيرن البته از مقايسش با diablo 3 بگزريم :دی

منم مثه تو بودم .
میگفتم چیه این بازی این همه براش سر دست میشکونن .
اما موقعی که نسخه psp شو بازی کردم دیدم نه بابا خیلی ایول داره . گرفتارش میشی .
با این گیم پلیاییم که از این نسخش دیدم برق از سرم پریده .
منتظزم که بیاد هم اینو بگیرم هم Heavy Rain .
بگیر پشیمون نمیشی :eek:
مسئله اینه که گرفتن این بازی برای شما در این لحظه ارزشی نداره و فقط از ارزش داستانی بازی رو کم میکنه. بهتره برید شماره های 1 و 2 رو کامل بازی کنید بعد برید سراغ شماره سوم. Silent hill نیست که هر شماره برای خودش داستان مجزا داشته باشه. اینا دنباله دار هستند.

نسخه PSP هم قبل از شماره 1 بازی رخ داده .

سلام ،
من فقط نسخه PSP رو بازی کردم و به نظرم عالی بود !(ولی از داستان خیلی چیزی نمیدونم:blushing:.)
به نظر شما اول برم GOW collection بگیرم ؟ یا همینو بزنیم حالشو ببریم؟:cool:
راستی کی ریلیز میشه و کی تو تهران گیر میاد ؟ :biggrin1:

سلام ،
من فقط نسخه PSP رو بازی کردم و به نظرم عالی بود !(ولی از داستان خیلی چیزی نمیدونم:blushing:.)
به نظر شما اول برم GOW collection بگیرم ؟ یا همینو بزنیم حالشو ببریم؟:cool:
راستی کی ریلیز میشه و کی تو تهران گیر میاد ؟ :biggrin1:
اول کالکشن.اصلا اگر اونو بازی نکنی گرفتن 3 حرومه:دی
بازیشم انقدر قشنگ هست که الانم ازش لذت ببری.

واقعا نمیدونم چی بگم این بازی از همه لحاظ فوق العاده هست فوق العاده

به شدت اسپویل کسایی که طاغتش رو ندارن نبینن (مبارزه زئوس با کریتوس)

صحنه مبارزه کریتوس با زئوس اصلا قابل تعریف نیست واقعا دیوانه کننده هست فوق العاده هست زبونم بند اومده این ویدیو رو ببینید:
http://208.117.236.71/watch?v=yYEkb5baETw

خدا کنه تا چهار شنبه بازی برسه دستمون واقعا دیگه نمیشه صبر کرد.....

واقعا نمیدونم چی بگم این بازی از همه لحاظ فوق العاده هست فوق العاده

به شدت اسپویل (مبارزه زئوس با کریتوس)

صحنه مبارزه کریتوس با زئوس اصلا قابل تعریف نیست واقعا دیوانه کننده هست فوق العاده هست زبونم بند اومده این ویدیو رو ببینید:
http://208.117.236.71/watch?v=yYEkb5baETw

خدا کنه تا چهار شنبه بازی برسه دستمون واقعا دیگه نمیشه صبر کرد.....
سلام
اینو میتونی لینک دانلودش بذاری؟؟؟

تعداد زیادی پست زیبا پاک شد. دوستان اینجا مهد کودک نیست که یکی یکی با افتخار میگین من بازی رو دارم و دلتون بسوزه ...
اگه بازی رو دارین , ازش لذت ببرین و اینجا هم تجربیاتتون رو بگین. اگر هم ندارین که ...
اینجا هم بازارچه نیست که روی بازی قیمت میذارین. اگه میخواین بفروشین یا تبادل کنین جاهای مخصوص این کار توی سایت وجود داره.

godofwarIII5.jpg

God Of War 3 برای sony 44 مليون دلار خرج داشته است!

آقای john hight در گفت و گويی با GG اعلام کرد که اين بازی 44 مليون دلار هزينه در بر داشته است.

او همچنين گفته است که هنوز بازی برای بعضی مناطق روی ديسک ريخته نشده است ولی در حال تکميل است!

اين بازی سه شنبه آينده عرضه ميشود.

SOURCE

آخرین ویرایش:
گیم اسپات بهش داده 9، نقدش هم نوشته. اگه برا کسی داستان اسپویل شده یه فداکاری بکنه بره نقدش رو بخونه اگه اسپویل نداشت بگه ما هم بخونیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or