God of War III

دوستان یه سوال دارم.فقط تو روخدا با جارو نیوفتید دنبالم:biggrin1:
این بازی به طور دقیق کی میاد.آخه من الان میخوام bc2 رو بخرم.میخوام بدونم اگر gow 3 تا یه هفته دیگه میاد بیخیال خرید bc 2 بشم.چون به اندازه کافی پول ندارم.

• Cool
Reactions: IMANOKA
این بازی به طور دقیق کی میاد.آخه من الان میخوام bc2 رو بخرم.میخوام بدونم اگر gow 3 تا یه هفته دیگه میاد بیخیال خرید bc 2 بشم.چون به اندازه کافی پول ندارم.

بی خيال BC2 بشی بهتره چون حد اکثر تا هفته ديگه گير ميآد

از دوستای خوبم akiba - sadra بی نهایت سپاسگذارم.:love:ممنون که عصبی نشدید:biggrin1:
شدیدا منتظر این بازی هستم.هر روز 20 مرتبه دارم اون دمو که میگه chaos will rise again نگاه میکنم:crying::crying:خیلی جوش خفن هست.واقعا آدمو دیوونه میکنه.گرافیک هم که :o:o
خدائی چه حالی کنیم امسال با ps3 :clap::clap::excited:بعد از اون تجربه بی نظیر heavy rain حالا نوبت gow 3 هست.
بازم ممنون.

خوش بحال یارو New Game رو میزنه میره فضا! :d

217200__god-of-war-iii-god-of-war-iii-title-screen.jpeg

ولی یه نکته ای که هست تمامی سری های gow چه 1و2 و چه برای psp منوی اولشون همینجوری نیمه ی صورت کریتوس بوده.:d
تو 3 هم که باز نیمه ی صورت کریتوس هست:d

چقدر دوستان برای نظرات مدیران ارزش قائل هستند. اینجا شده تاپیک همه چی به جز GOW. یکی می خواد یکی دیگه رو بکشه و یکی هم می خواد بازی بخره پول نداره. یکی میگه تقلیده هست و ........ ول کنید

تاریخ رسمی عرضه: 17 مارچ....

9.6-10

یه سوال از دوستان pro دارم :
به نظر شما God Of War 3 چه امتیازی از سایت های معروف میگیره ؟ (به ویژه GS و IGN ) (خودم به شخصه نقدهای IGN رو ترجیح میدم کمی به نظرم حرفه ای تر وبه ویژه آزادتره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or