God of War III

1_ من نظرمو بعد از دیدن همین تریلری که hdبود گفتم.
2_ مسلما" هر کسی این تریلرو ببینه میفهمه که مال2 psنیست .گفتم که اصلا" رضایت بخش نیست نگفتم که مال کنسول2 ps است.وباز هم نظرم است
3_ من کی گفتم که دقیقا"مثل 2 است.گفتم فرق آنچنانی نمیکنه درست هم گفتم آخه این چه روش طراحی لباسه.افکتهای آتش و خود کریتوس آنچنان فرقی نکرده.حالا هر چقدر رزولوشن داشته باشه یا نرم تر حرکت کنه.اینا گام های اولیه است به نظر من اصلا" رضایت بخش نیست و لا اقل برای الانش.
4_ شما که به عقل من شک کردید فکر نمیکنید که این تریلر برای بازی که این همه سر و صدا کرده و قراره3 ps رو بترکونه ضعیف باشه.مثلما" اون چیزی که من دیدم احمقانه است که 100در100 3 ps باشه
بهر حال من نظرم رو گفتم و نظرم بود حالا یکی پیدا شد که کف خون قاطی نکرد .من اینو برای دفاع از fardin گفتم به خاطر اینکه به ایشون توهین شد .حالا میخواید از کل سایت بندازینم بیرون
آقای نسبتا محترم مخاطب پست من فقط شما نبودی
ضمنا این تریلر به حد کافی برای نشون دادن اینکه بازی در مراحل اولیه به سر میبره و در حال ساخته عالی بود .

همونطور که از حرفات معلومه تحت تاثیر حرفای یه عده قرار گرفتی
اگر این نظر شخصیته یک بار اعلام کردی (منم نظرتو قبول دارم ) ولی دیگه خیلی اغراق کردی
دیگه بسه
امیدوارم نخوای با چند بار پست دادن نظرتو تحمیل کنی
همون طور که دوستان هم اشاره کردن بافت ها افت و خیز داره. مثلا توی همون عکس بالایی به ظاهر همه چیز خوبه (اونم چون از دور نشون داده میشه) اما توی دومی که چهره کریتوس نشون داده میده بافت ها خیلی بدن. به خطوط شکسته انتهایی فک توجه کنین و نیز گوشهاش و در آخر هم که بافتی واقعا ضعیف.جزئیات صورت هم در حد صفر میشه گفت و در این نسل که الان جزئیات چهره هایی نظیر چهره مارکوس و یا خود Uncharted 2 درست میشه این یکم دور از انتظاره.
عزیز دل چقدر بگیم که از همین تریلر اولیه قضاوت نکنید
بعد من نمیفهمم چطور میشه از یک تریلر چند ثانیه ای و چند تا عکس بی کیفیت ، کیفیت کل بافتهای بازی رو متوجه شد! مثل اینکه به یک امر عادی تبدیل شده از روی تریلر قضاوت کردن !

جزئیات صورت کریتوس که خیلی عالیه . چرا سعی دارید ایراد الکی بگیرید ؟
بافتها هم با اینکه تریلر اولیه بازی هست خوبه و به اون بدی که شما میگی نیست(فقط اون گوش کریتوس درست طراحی نشده که در آینده 100 درصد درست میشه)

آخرین ویرایش:
همون طور که دوستان هم اشاره کردن بافت ها افت و خیز داره. مثلا توی همون عکس بالایی به ظاهر همه چیز خوبه (اونم چون از دور نشون داده میشه) اما توی دومی که چهره کریتوس نشون داده میده بافت ها خیلی بدن. به خطوط شکسته انتهایی فک توجه کنین و نیز گوشهاش و در آخر هم که بافتی واقعا ضعیف.جزئیات صورت هم در حد صفر میشه گفت و در این نسل که الان جزئیات چهره هایی نظیر چهره مارکوس و یا خود Uncharted 2 درست میشه این یکم دور از انتظاره.

آقای نسبتا محترم مخاطب پست من فقط شما نبودی
ضمنا این تریلر به حد کافی برای نشون دادن اینکه بازی در مراحل اولیه به سر میبره و در حال ساخته عالی بود .

همونطور که از حرفات معلومه تحت تاثیر حرفای یه عده قرار گرفتی
اگر این نظر شخصیته یک بار اعلام کردی (منم نظرتو قبول دارم ) ولی دیگه خیلی اغراق کردی
دیگه بسه
امیدوارم نخوای با چند بار پست دادن نظرتو تحمیل کنی
عزیز دل چقدر بگیم که از همین تریلر اولیه قضاوت نکنید
بعد من نمیفهمم چطور میشه از یک تریلر چند ثانیه ای و چند تا عکس بی کیفیت ، کیفیت کل بافتهای بازی رو متوجه شد! مثل اینکه به یک امر عادی تبدیل شده از روی تریلر قضاوت کردن !

جزئیات صورت کریتوس که خیلی عالیه . چرا سعی دارید ایراد الکی بگیرید ؟
بافتها هم با اینکه تریلر اولیه بازی هست خوبه و به اون بدی که شما میگی نیست(فقط اون گوش کریتوس درست طراحی نشده که در آینده 100 درصد درست میشه)
آقای بینهایت محترم . من هنوز اینقدر میفهمم که خودم تصمیم بگبرم.شما همیشه پست های خوبی میدید.تحلیل هاتون هم بی نقصه.اما ین بار اشتباه کردید.
اگر میپندارید که من تحت تاثیر fanboy های 360 قرار گرفتم اشتباه میکنید.خودم فقط3 psرو به عنوان کنسول قبول دارم بعد psp وwii وبعدش2 psبقیه کنسول نیستند.من خودم قبلا" گفتم نمیشه با این 2 ثانیه تریلر بگی که اه بده یا اوه خوبه.کی بدش میاد که این بازی بهتر بشه.اگه این بازی مثل فاینال یا heavy rainبترکونه اولین نفری که خوشحال میشه منم .اغراق هم نبود این بازی حالا حالا ها کار داره.درضمن اونا کاری رو که باید بکنند میکنند.به حرف منم نیست.درواقع برای حرف های ما تره هم خورد نمیکنند .راهی رو که در نظر دارند میرند. حالا من از شما معذرت میخواهم اگه به شما توهین کردم و نفهمیدم سعی میکنم که دفعه بعد تو تایپیک یک بازی نظرم رو تضاد بیان نکنم

آخرین ویرایش:
آقای بینهایت محترم . من هنوز اینقدر میفهمم که خودم تصمیم بگبرم.شما همیشه پست های خوبی میدید.تحلیل هاتون هم بی نقصه.اما ین بار اشتباه کردید.
اگر میپندارید که من تحت تاثیر fanboy های 360 قرار گرفتم اشتباه میکنید.خودم فقط3 psرو به عنوان کنسول قبول دارم بعد psp وwii وبعدش2 psبقیه کنسول نیستند.من خودم قبلا" گفتم نمیشه با این 2 ثانیه تریلر بگی که اه بده یا اوه خوبه.کی بدش میاد که این بازی بهتر بشه.اگه این بازی مثل فاینال یا heavy rainبترکونه اولین نفری که خوشحال میشه منم .اغراق هم نبود این بازی حالا حالا ها کار داره.درضمن اونا کاری رو که باید بکنند میکنند.به حرف منم نیست.درواقع برای حرف های ما تره هم خورد نمیکنند .راهی رو که در نظر دارند میرند. حالا من از شما معذرت میخواهم اگه به شما توهین کردم و نفهمیدم سعی میکنم که دفعه بعد تو تایپیک یک بازی نظرم رو تضاد بیان نکنم
بله میدونم . گفتم که نظرتو قبول دارم ولی اغراق توش زیاد بود
من از شما معذرت میخوام . بیخیال
به هر حال امیدواریم که تا 1 سال و نیم دیگه که تا عرضه بازی مونده چیزی که انتظار داریم رو ببینیم

دوستان Kratos ـدوست ؛ Jaffe گفته این چیزی که من دیده بودم قشنگ تر از اینی بوده که تو VGA نشون دادن! پس امیدتون رو از دست ندید (:دی) و همچنان پیگیر اخبار این بازی باشید. Texture و قیافه Kratos و این حرفا رو هم (فعلا!) ول کنید. :smile:

من نمی دونم چرا بعضی از دوستان انتظار معجزه دارن.در ضمن من به عنوان یکی از طرفداران این بازی فکر نمی کنم که همه چیز این بازی گرافیک مثال زدنیش باشه در حالی که همین حالا هم فوق العادست.:love:

من GOW می خوام:((

با سلام
بابا هنوز خیلی مونده تا بازی بیاد حالا اگه نگن بازی دیرتر میاد هنوز خیلی زوده درباره بافت های بازی قضاوت کنیم مطمئن باشید این بازی بهترین بازی دنیا خواهدشد
با تشکر

با سلام
بابا هنوز خیلی مونده تا بازی بیاد حالا اگه نگن بازی دیرتر میاد هنوز خیلی زوده درباره بافت های بازی قضاوت کنیم مطمئن باشید این بازی بهترین بازی دنیا خواهدشد
با تشکر
هر بازی میتونه تو سبک و ژانر خودش بهترین باشه ( البته با وجود رقیب ). هیچ وقت "بهترین بازی دنیا" نخواهیم داشت.

گرافيك بالا كه معجزه نيست تو اين عكسا يه گرافيك ميبيني در حد gow2 كه براي ps2 بود فقط يكم بهتره كه البته انتظار بيشتر از اينه و منطقي هم هست..... كلا خود بازي gow زيباست و كسي ملاك كلي و اصلي رو گرافيك نذاشته. منم اگه از گرافيك گفتم ونه چيزاي ديگه به خاطر اينه كه هنوز تريلر رو نديدم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or