God of War III

يه وسال در مورد god of war 1 داشتم. يه جاي بازي گير كردم. اونجايي كه بايد با استفاده از تخته سنگها يه شكلي بسازيم(تخته سنگ ها شبيه تيكه هاي بازي تتريس هستند). يه كتاب هست كه ميگه :روح منو دوباره بساز تا در نرده ها بشه" اون طرف نرده ها هم يدونه گردن بند سبز هست. هر كاري ميكنم نرده ها باز نميشن.
لطفا كمك كنيد.
دوست عزیز میتونستی تو تاپیک خود بازی GOW1 بپرسی
باید اون سنگ ها رو یه جوری سر هم کنی تا راهت باز بشه (یکم روش فکر کن کاری نداره)

يه وسال در مورد god of war 1 داشتم. يه جاي بازي گير كردم. اونجايي كه بايد با استفاده از تخته سنگها يه شكلي بسازيم(تخته سنگ ها شبيه تيكه هاي بازي تتريس هستند). يه كتاب هست كه ميگه :روح منو دوباره بساز تا در نرده ها بشه" اون طرف نرده ها هم يدونه گردن بند سبز هست. هر كاري ميكنم نرده ها باز نميشن.
لطفا كمك كنيد.

باید سنگ ها رو ببری روی اون صفحه گردون و مطابق با اون جاهای خالی طوری اونا رو بچرخونی که به کارت بیاد .

خيلي ممنون . ببخشيد كه تو اين تاپيك گفتم. هر كاري ميكردم نميشد . چند بار هم درست چيدم ولي نشد اما آخرش يهويي شد(اگه بدونيد چه شكلاي عجيبي كه با سنگها در نياوردم!!!!) . دستتون درد نكنه

سلام.میگم با توجه به تریلر منتشر شده میتوان چند حدس در مورد شماره سوم زد:
1.اول اینکه یه چیزی وسط راه کریتوس رو از انتقام گیری باز می داره.!!(حالا هر چی میتونه باشه)
2.خدایان دارای یک اسلحه مخفی هستند که فقط در شرایطی خاص مانند شرایطی که پیش اومده میشه ازش استفاده کرد.
پ.ن:اینها حدس های من بود تا مال شما چی باشه؟

دوستان فکر کردم این تاپیک یواش یواش بیاد بالا خیلی خوب میشه. چون کم کم داره خبر های خوبی از این بازیه بزرگ به گوش میرسه.

(راستی مشکل که نداره یه 360 باز بیاد اینجا پست بده :smile:) هر چی باشه عاشق GOW هستیم.

دوستان فکر کردم این تاپیک یواش یواش بیاد بالا خیلی خوب میشه. چون کم کم داره خبر های خوبی از این بازیه بزرگ به گوش میرسه.

(راستی مشکل که نداره یه 360 باز بیاد اینجا پست بده :smile:) هر چی باشه عاشق GOW هستیم.
قدمت به روی چشم :biggrin1:
پس به خاطر این بازی میخوای PS3 بگیری ...
اگه خبری از این بازی شد توی این تاپیک هم اعلام کن

قدمت به روی چشم :biggrin1:
پس به خاطر این بازی میخوای PS3 بگیری ...
اگه خبری از این بازی شد توی این تاپیک هم اعلام کن
نظر لطف دارین شما :love:
والا خبر که زیاده دوستان زحمتشو میکشن خبر های جدیدی رو تو بخش اخبار قرار میدن. که تا الانم بد جور تو کف موندیم تا اولین گیم پلی از بازی رو ببینیم. قراره تو VGA به نمایش بذارن.

همون طور که خبر دار شدین در مراسم VGA 2008 قرار بود گیم پلیی از این بازی فوق العاده نشون بدن. حالا این تریلر به نمایش در اومده و لینک های HD نیز در اختیار قرار گرفتن. گفتم بد نیست برای کسانی که نمیتونن تریلر رو دانلود کنن عکس هایی از تریلیر HD بازی رو بذارم. البته سایز تصویر رو از 720 به 480 تغییر دادم تا حجمشونم زیاد نشه.

1229362113.jpg
1229332556.jpg
1229374099.jpg
1229357379.jpg
1229380593.jpg
1229367028.jpg
1229339996.jpg
1229413097.jpg
1229420109.jpg
1229392148.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟