God of War III

میپرستم این بازی رو :cheesygri عجب تریلری بود HD ـش رو دیدم
پیشنهاد میکنم اصلا تریلری که با کیفیت youtube هست رو نبینید چون کیفیتش از یه ویدئوی SD هم بدتره !
در مورد داستانش که چه اتفاقی میوفته متاسفانه از این تریلر کوتاه چیزی نمیشه فهمید
گرافیک هم بسیار عالی بود تا زمان ریلیزش که هنوز خیلی مونده 100 درصد گرافیکش چند برابر نسبت به این تریلر پیشرفت خواهد کرد

شما اطمینانتو بزار در کوزه آبشو بخور،

THIS IS NEXT GENERATION GAMING
THIS IS NEXT GENERATION GAMING....huh
این تریلر ثابت میکنه که gow2با3فرق آنچنانی نمیکنه این همه تبلیغ .سروصدا.آخرشاین تریلر اصلا"واصلا"برای من رضایت بخش نیست و من گرافیک و گیم پلی این بازی رو نصف4 dnc نمیبینم ........
یا شرکت سازنده گرافیک رو بهبود میبخشه یا خودشو مسخره کرده.انتظارات بیشتر از این حرفهاست.ومطمئن باشید قراره این برگ برندهsony باشه ., و خیلی بهتر میشه.فعلا" این تریلر برای دلخوشی ماها که از شماره 3 چیزی دیده باشیم است.
در ضمن با این دو ثانیه تریلر نمیشه قضاوت که اه بازی بده یا اوه بازی خوبه
i think.

آخرین ویرایش:
THIS IS NEXT GENERATION GAMING....huh
این تریلر ثابت میکنه که gow2با3فرق آنچنانی نمیکنه این همه تبلیغ .سروصدا.آخرشاین تریلر اصلا"واصلا"برای من رضایت بخش نیست و من گرافیک و گیم پلی این بازی رو نصف4 dnc نمیبینم ........
یا شرکت سازنده گرافیک رو بهبود میبخشه یا خودشو مسخره کرده.انتظارات بیشتر از این حرفهاست.ومطمئن باشید قراره این برگ برندهsony باشه ., و خیلی بهتر میشه.فعلا" این تریلر برای دلخوشی ماها که از شماره 3 چیزی دیده باشیم است.
i think.
موافقم...
چون من اولش فکر کردم گرافیک ps2 هستش:d

فکر کنم شماها زیادی جو گرفتدتون یا تحت تاثیر حرفای یه عده خاص قرار گرفتید !
PS2 رو زا کجا درآوردین؟ برید همین حرفو تو یکی از فرومهای خارجی بزنید همه جدا به عقلتون شک میکنند
کل دنیا با دیدن این تریلر کفُ خون قاطی کردن .معلوم نیست شماها چه تریلری رو دیدید! یا اصلا چیزی ندید و همینجوری نظر میدین !
برید تریلر HD ـشو ببینید بعد بیاید قضاوت کنید .

official SCEA press release

god_of_war_iii.jpg

عزیزانی که تریلر GOD OF WAR III رو با GOD OF WAR II ! یکی میدونند...
متن زیر توسط SCEA به صورت رسمی منتشر شده در قسمتی از متن آمده که رزولوشن تکسچر های GOD OF WAR III چهار برابر GOD OF WAR II خواهد بود. :smile:

According to an official press release from SCEA, God of War 3 has 4 times the texture resolution of God of War 2. I know many of you were disappointed with GOW3 (thanks for the hype Jaffe) last night, but I personally wasn’t. I was left stunned at seeing how fluid Kratos moved, and the sense of scale witnessed in Kratos’ battle with the Cyclops.
Myth Becomes Reality Award-Winning Franchise Makes Debut on PLAYSTATION(R)3 With God of War 3. Game Serves As Epic Conclusion to Multi-Million Unit Franchise With State-of-the-Art Visuals and Groundbreaking Depth of Scale Four Times Larger Than Its Predecessor.
FOSTER CITY, Calif., Dec. 15 /PRNewswire/ — Sony Computer Entertainment America (SCEA) announced today, the unveil of God of War(R)3 — the last installment of the multi-million unit franchise — exclusively on the PLAYSTATION(R)3 (PS3(TM)) system. The first game-play trailer was unveiled last night at the Spike TV Video Game Awards in Los Angeles, showcasing the game’s beautiful cinematography and its groundbreaking depth of scale that is four times larger than its predecessor on the PlayStation(R)2 computer entertainment system, God of War(R)2. Developed by Sony Computer Entertainment’s, Santa Monica Studios, God of War 3 will bring epic battles to life with stunning graphics and an elaborate plot that puts Kratos at the center of the carnage and destruction as he seeks revenge against the Gods who have betrayed him.
We have large shoes to fill following the success of the previously released God of War titles,” said Stig Asmussen, Game Director for God of War 3. “But with refined gameplay and jaw-dropping visuals, I guarantee that God of War will give fans what they have been eagerly waiting for, and much more.” Set in the realm of Greek mythology, God of War 3 is a single-player game that allows players to take on the climatic role of the ex-Spartan warrior, Kratos, as he treads through the intimidating heights of Mt. Olympus and the dark depths of Hell once more to seek revenge on those who have betrayed him. Armed with double-chained blades, Kratos must take on mythology’s darkest creatures while solving intricate puzzles throughout his merciless quest to destroy Olympus. Utilizing a new game engine built from the ground up and state-of-the-art visual technologies, the development team behind God of War 3 have made significant strides in giving players the realistic feel of actually being on the battlegrounds. With texture resolutions being quadrupled since God of War 2, God of War 3 will feature fluid, life-like characters, as well as dynamic lighting effects, a robust weapon system, and world-changing scenarios that will truly bring unmistakable realism to Kratos’ fateful quest. Players will have a chance to join battles on a grand scale with many more enemies on-screen and be able to interact with levels like never before. Previous God of War releases have set the bar for the action-adventure genre and been acknowledged by some of the videogame industry’s key publications, which include Playstation: The Official Magazine (Editor’s Choice Award), Game Informer (Action/Adventure Game of the Year and Handheld Game of the Month Award), GamePro (Editor’s Choice Award), Electronic Gaming Monthly (Best PS2 Game), IGN.com (Editor’s Choice Award and Game of the Year Award), and four nominations in the Annual Interactive Achievement Awards, including Overall Game of the Year and Console Game of the Year. The franchise has also been awarded with several honors including several E3 Best of Game Awards (given by several online publications), numerous Game of the Year and Best Action Game Awards (given at Spike TV’s Video Game Awards, Golden Joystick Awards, PSX Extreme Awards and the 3rd Annual G-Phoria Awards, and by PAX, GameZone, GameDaily, GameSpot), to name just a few.
من هزار بار هم توی تاپیک های اخبار مثل خیلی های دیگه گفتم که این کار نهایی نیست و برای دلخوشی ملت بوده. کار نهایی رو شما اصلا چشمتون اجازه نخواهد داد که ببینین.

درست مانند Killzone 2 :biggrin1:

آخرین ویرایش:
شما اطمینانتو بزار در کوزه آبشو بخور،

THIS IS NEXT GENERATION GAMING

آقای عزیز اولا عفت کلامتو نگه دار. این چندمین باره که دارین به اعضا توهین میکنین. بهتره یه ذره تو تاپیک های سایت بگردین و بعد بیاین اینجا اینطوری با ادب صحبت کنین. من خودم به خاطر همین بازی PS3 گرفتم. بازم میگم بورو قشنگ بخون بعد بیا اینجا توهین کن. اول ببین منظور من چیه بعد. من هزار بار هم توی تاپیک های اخبار مثل خیلی های دیگه گفتم که این کار نهایی نیست و برای دلخوشی ملت بوده. کار نهایی رو شما اصلا چشمتون اجازه نخواهد داد که ببینین.

PS2 رو زا کجا درآوردین؟ برید همین حرفو تو یکی از فرومهای خارجی بزنید همه جدا به عقلتون شک میکنند
کل دنیا با دیدن این تریلر کفُ خون قاطی کردن .معلوم نیست شماها چه تریلری رو دیدید! یا اصلا چیزی ندید و همینجوری نظر میدین !
تاييد ميشه.:biggrin1:
HD شو Gamespot براي دان گذاشته

:confused::confused::confused:
1_ من نظرمو بعد از دیدن همین تریلری که hdبود گفتم.
2_ مسلما" هر کسی این تریلرو ببینه میفهمه که مال2 psنیست .گفتم که اصلا" رضایت بخش نیست نگفتم که مال کنسول2 ps است.وباز هم نظرم است
3_ من کی گفتم که دقیقا"مثل 2 است.گفتم فرق آنچنانی نمیکنه درست هم گفتم آخه این چه روش طراحی لباسه.افکتهای آتش و خود کریتوس آنچنان فرقی نکرده.حالا هر چقدر رزولوشن داشته باشه یا نرم تر حرکت کنه.اینا گام های اولیه است به نظر من اصلا" رضایت بخش نیست و لا اقل برای الانش.
4_ شما که به عقل من شک کردید فکر نمیکنید که این تریلر برای بازی که این همه سر و صدا کرده و قراره3 ps رو بترکونه ضعیف باشه.مثلما" اون چیزی که من دیدم احمقانه است که 100در100 3 ps باشه
بهر حال من نظرم رو گفتم و نظرم بود حالا یکی پیدا شد که کف خون قاطی نکرد .من اینو برای دفاع از fardin گفتم به خاطر اینکه به ایشون توهین شد .حالا میخواید از کل سایت بندازینم بیرون

هیچ کس شما رو از سایت نمیندازه بیرون. حرف حق جواب نداره. چیزی رو که کل دنیا دارن میگن این تریلر اونی نیست که باید باشه حالا هی چند نفر بیان دهنه با ادبشونو باز کنن به دیگران توهین کنه مگه فرقی هم میکنه؟ خودشو نشون داده. ادبشو نشون میده.

در کل باید منتظر کارها و تریلر های پایانی که بی شک فوق العاده خواهد بود باشیم. چیزه سختی نیست فقط به این فکر کنید که وقتی تونستن روی PS2 که عمرش رو به اتمام بود GOW II رو چنان بسازن که کل دنیا مات و مبهوت بمونه پس روی PS3 چیکار ها که نمیتونن بکنن. ;)

عزیزانی که تریلر GOD OF WAR III رو با PS2 !!! یکی میدونند...
متن زیر توسط SCEA به صورت رسمی منتشر شده در قسمتی از متن آمده که رزولوشن تکسچر های GOD OF WAR III چهار برابر GOD OF WAR II خواهد بود.

خوب رسما خسته نباشن فکر کنم یک نسل گذشته بعد 4 برابر:eek:
بعد سازنده های بازی می گفتن در حد انیمیشن های beo wolf الان این یعنی در اون حده:biggrin1:
در کل من که اصلا با این تریلر حال نکردم نه فقط به خاطر گرافیکش چون کلا چیز خاصی برای جذب کردن ادم نداشت

کاملا معلومه که بازی مراحل ابتدایی شو داره طی میکنه کلا نور پردازی نداره دقت کنید
من 1 عکس از مقایسه killzone 2 که 1کیش برای E3 2007 و 1کی دیگه مال همین ماه هست رو میزارم تا تفاوت رو احساس کنید حالا داستان God of War III هم همینه به قول بچه ها
ps2 high res شدست اما صبر داشته باشید ببینید چی میشه
من جای گروه سازنده بودم این trailer رو نمیدادم زود که میدن این میشه صبر داشته باشید همین

s.gif

آقایون محترم این ترایلر 1 صدم قدرت gow هم نبود

درسته که رضایت بخش نبود و اگه بربد و بخش نظرهای گیم ترایلر رو راجب این ترایلر بخونید به خوبی متوجه میشید که همه دنیا از این ترایلر ناراضین نه فقط بچه های خودمون

مطمئن باشید گاد آو وار بهترین میشه فقط یه خورده باید صبر کرد

والا من فکر نمیکنم this is next gen gaming به کسی توهنی کرده باشه.

مثلا gran turismo 4 برای هر ماشین 000و000و4 پولیژن داشت، اما در gt5 prologue به 000و000و200 تبدیل شد. این یعنی تغییر رزولوشن فرق god2 و 3 هم همینجوری خواهد بود، با اولین تریلر 10 ثانیه ای نمشیه حرف زد.

2ymxgsz.jpg

2pyc4md.jpg

یعنی <اقعا اینا در حد ps2ه؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or