God of War III

بچه ها من یه خورده آی کیوم پایینه اگه میشه بگید مگه gow3 برای پی اس پی نیامد؟
نه دوست عزیز اون کلا بحصش با اینا جداست اون واسه psp اومد و انحصاری اون بود ولی god of war 3:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:فقط واسه ps3 میاد
مطمعن باشید وقتی اومد همه بازی های بازارو خفه میکنه

چرا این تایبیک خاک می خوره اونم تایبیک بازی به این بزرگی بازی ای که با امدنش صنعت بازی را دگرگون کرد و بیشتر بازیها را تحت تاثیر خود قرار داد و در حال حاضر بی رقیب هست و خواهد بود:biggrin1::biggrin1::evil::biggrin1::biggrin1::confused:

چون هيچ اطلاعاتي از بازي نيموده كلي از صفحات هم درباره داستان و نسخه هاي قبلي بحث شد و همه منتظر هستند و ببينند بازي چه تغييري كرده .
.............
يك نكته يادم اومد فكر كنم God of War 3 داري بخش مولتي پلير باشه چون 2-3 ماه پيش يك اگهي استخدام توسط سانتا مونيكا منتشر شده بود كه اين نشان ميداد البته نميدونم كسي قبلا گذاشته يا نه اما فعلا غير از اين فقط ميداينم كه بازي بر روي 1080P اجرا ميشه و از Dual Shock 3 استفاده ميكنه .

من یه جایی خوندم که سازندگان GOW3 گفتن که گرافیک GOW3 خیلی خوف هست و انها دارن از لحاظ فنی و کیفی به Beawulf نزدیک میشن!!:laughing:

پ.ن:CG ای که از بازی پخش کردند هم در حد نصف Beawulf نبود , حالا میگن خود بازی در حد انه!:laughing:

رضا جون خدای نکرده زبونم لال کسی به حضرت کریتوس (ع) و بازیشون تیکه ننداخت بلکه منظور لاف زنی های این Sony و کلا سازندگانشون بود!

پ.ن:اخه باید بدونی که هر فریم فیلم Beowulf فقط نزدیک 7 هزار دیقه طول کشیده بوده تا رندر بشه!!

رضا جون خدای نکرده زبونم لال کسی به حضرت کریتوس (ع) و بازیشون تیکه ننداخت بلکه منظور لاف زنی های این Sony و کلا سازندگانشون بود!
خب اونها هم دارن بزرگنمایی میکنند احتمالا منظورشون این بوده که گرافیکش خیلی به CG ها نزدیکه یا حتی بهتره (مثل Killzone 2 )

:biggrin1:؟! (حضرت کریتوس (ع)) ؟! :biggrin1:

خب اونها هم دارن بزرگنمایی میکنند احتمالا منظورشون این بوده که گرافیکش خیلی به CG ها نزدیکه یا حتی بهتره (مثل Killzone 2 )

؟! (حضرت کریتوس (ع)) ؟!
شك نكن كه گرافيكش از Killzone 2 بيشتره.با توجه به موفقيتهاي قبلي اين بازي سوني خيلي روش داره سرمايه گذاري ميكنه تا يه حالي به گيمر ها بده!:biggrin1:

گفتن نمیخواست معلومه دیگه. البته این یه مصاحبه رسمی ود و کاملا جدی اینو گفتنا. دروغ که به ملت نمیگن! همه که کونامی نیستن بگن pes08 رو ps3 بهترینه بعد بد ترین افت فریم رو داشته باشه!:laughing:

سلام !
بعد از چند وقت در حال گشتن در نت بودم ناگهان چشم به دوتا ارتورک افتاد گفتم بزارم بد نيست :smile:

سايت year Of PS3 دوتا ارتورک گزاشته که در مورد بازی های God of War 3 و Resistance 2 هست اما ارت ورک خود بازی نيست جالبه :biggrin1:

God Of War 3
god-of-war-iii.jpg

Resistance 2
resistance-2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or