God of War III

دوست من نینجا جان جواب شما .
1 - فارسی از اینجا بهتر کلا پیدا نمیشه :biggrin1:
2 - از کجا نمیدانم اما دوستانی اینجا هستند که کمکتون کنند و این را هم اصافه کنم بازی که میگیرین باید هم ریجن دستگاه خودتون باشه ( بازی اورجینال همون 50000 هزار تومن )
3 - هنوز مشخص نشده که کی این بازی اصلا عرضه میشه چه برسه به تاریخ ایران :biggrin1:
4 - آقا گفتن زمان هرکول نگفتن که هرکول هم حضور داره .:biggrin1:

درود
استفاده کردن و به بازی گرفتن شخصیتی مثل هرکول که همه عالم و ادم افسانه زندگیش رو میدونن ریسک خیلی بزرگیه. روح اسپارتا (کریتوس) رو کدومتون میشناختید قبل از اینکه Gow رو بازی کنید؟.
هرکول که پرسیوس و دیوسیوس و ایکروس و ... نیست که 5 دقیقه بیاد تو بازی و بدست کریتوس کشته بشه بره دنبال کارش!. ازطرفی کریتوس هم ادم صلح و صفا و دوستی نیست و به قول خودش:
There Is No Accomplishment Without Pain
پ.ن. واقعا در عجبم چطور بعضی با این پشتکار وحشتناک دوست دارن "حماقت" خودشون رو ثابت و به نمایش عمومی بگذارن!. باری... .

اینو برای آخرین بار بگم و همه رو روشن کنم ! خود شخصیت کریتوس برگرفته از هرکول و دیگر قهرمانان کتابهای یونان باستان هست پس اینقدر هی اسم این هرکول رو نیارید . کشتید مارو با این هرکول !!! هرکول کجا بود اصلا !!! خوبه همین یک شخصیت رو بیشتر از قهرمانان و اسطوره های یونانی بیشتر نمیشناسید وگرنه پای همشون از جمله آکیلیس اودیسیوس پرسیوس و تسیوس و .... رو میکشید وسط !!!!

تاریخ GOW III هم حدود April 2009 در نظر گرفته شده که تاریخ رسمی نیست

بد توضیح دادم رابین خوب شد گفتی .

ببینم دوست من مثلا ps3 شما ریجن pal است باید بازی GOW II را که برای PS2 است را میگیری هم ریجن دستگاهت باشه ( و اورجینال مثل بازیهای PS3 ) نه اینکه از همین 2000 تومنی ها بخری . بالا بد توضیح دادم .

این تلیری که برای بازی GOD OF WAR 3 اومده یک دقیقه و دو ثانیه هست؟اگر اشتباه نکنم من 3gp دانلود کردم!!!
این هم آدرسش http://gallery.mobile9.com/d/514072/

تریلر God of War III

یکم زود نیست؟ فکر کنم اول سال 2010 بیاد چون هنوز طراحی شخصیتها هم تموم نشده:arrowd:
آها !!! بعد اونوقت شما جزو سازندگان این بازی هستی و هنوز طراحی شخصیتها تموم نشده !!! 2010 جلل خالق !!!

حالا من یه سوالی دارم از شما
پستامون که پاک شد بهتر چون کل کل بود
شما نمایشگاه E3 رو که خدا رو شکر دیدی؟
سوپرایز رو که دیدی چی بود؟ God Of war 3
طرح ساخت بازی 3 تازه ریخته شده
شما رو چه حساب و مدرکی میگی 7 ماه دیگه بازی در دسترس قرار میگیره؟
شعار سونی این بوده که ما از آخرین قدرت PS3 در این بازی بهره میگیریم به نظر تو تو این 7 ماه سونی قادر به این کار هست؟
گرز آف وار سال 2007 اومد بازار چند وقت بعد اعلام کردن که قصد ساخت شماره 2 بازی هستن از اون موقع دارن رو بازی کار میکنن اواخر 2008 یا بهتر بگیم 2009 آماده میشه بازی
ماکروسافت هم کم کمپانی نیست که بگیم خنگ تر از سونی هست و بازیش دیرتر میاد
بازی که انحصاری قراره پخش بشه و قرار هست قدرت PS3 رو نشون بده در عرض 7 ماه آماده میشه؟
خدا کنه اینطور باشه که تو میگی هرچه زودتر بهتر
;)

سوپرایز رو که دیدی چی بود؟ God Of war 3

اين بازي چندين ماه پيش تاييد شد و 1 ماه قبل از نمايشگاه هم تقريبا گفتند بازي يك نمايش داره كه 2 هفته قبل از E3 خود سوني اعلام كرد كه نمايش به يك تيزر كوتاه ختم ميشه !
طرح ساخت بازی 3 تازه ریخته شده
چيز تابلويي كه وجود داشت اين بود كه بعد از شماره 2 روي شماره 3 داشتند كار ميكردند . كلا Santa Monica هيچ بازي به غير از GOW3 هم در دست ساخت ندارد .
شما رو چه حساب و مدرکی میگی 7 ماه دیگه بازی در دسترس قرار میگیره؟
به خاطر عرضه همه GOW در ماه مارچ !!!
شعار سونی این بوده که ما از آخرین قدرت PS3 در این بازی بهره میگیریم به نظر تو تو این 7 ماه سونی قادر به این کار هست؟
اين شعار كي دادند ؟؟؟؟؟
گرز آف وار سال 2007 اومد بازار چند وقت بعد اعلام کردن که قصد ساخت شماره 2 بازی هستن از اون موقع دارن رو بازی کار میکنن اواخر 2008 یا بهتر بگیم 2009 آماده میشه بازی
ماکروسافت هم کم کمپانی نیست که بگیم خنگ تر از سونی هست و بازیش دیرتر میاد
1- ه GEOW در نوامبر 2006 عرضه شد
2 - بازي تازه در GDC تاييد شد يعني 1 سال چندين ماه بعد از عرضه قسمت اول !!!

مطمئنا از قابليت Sixaxis استفاده ميشه.واي كه اين GOW 3 چي ميشه :p:)

يعني چي طرح ساخت بازي تازه شروع شده؟؟؟؟؟؟؟ بعد از همون شماره دو به فكر ساختن بازي روي كنسول قدرتمند Ps3 بودن.
همون طور كه تو امضام هم گفتم اگه ميخواي آخرت بازي رو ببيني و :eek: بشي پس بايد منتظر GOW 3 بموني:biggrin1:

فکر کنم جز اولین عکس هایی باشه که از God Of war 3 منتشر شده.
اون طوری که در عکس دیده میشه قول های بزرگتر، وحشی تر و بد ترکیبتری رو در گیم پلی خواهیم دید.

god-of-war-iii.jpg

حرف های زیادی در مورد این عکس در GameSpot زده میشه:
نکته ای که گیم اسپات هم به اون اشاره کرده خیلی جالب هست یک SIXAXIS در دستهای دختر است.
...There's a SIXAXIS in the girl's hands​
که نشان از پر استفاده بودن این ویژگی (SIXAXIS) در این بازی هست که باید ببینیم چیکار کردند در این بازی.
شما از کجا مگی این عکس از god of war 3 هست تا حالا هیچ عکسی از بازی منتشر نشده من تو هر سایتی رفتم هیچ عکسی وجود نداره در ضمن این بازی تنها بازی من هست که منو وادار به خرید ps3 کرد و تنها بازی نسل بعد است شک نکن اولین عکسهای بازی هم قراره به زودی بیرون بیاد

این عکس چه ربطی به gow داره ؟؟!! این عکس چندین وقت پیش ! که واسه تبلیغ ps3 هست با چندتا عکس دیگه تو مایه های همین منتشر شد ... همین ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or