God of War III

تنها بازی که در حد متال گیر تو کنسول ps3 سروصدا میکنه بی شک خدای جنگه
من هردونسخه ps2 بازی کردم
وقعا لذت بخش بود نسخه دومش یک روزه تموم کردم تا dvd کاملش اومد خریدم
از بعد از ظهر تا نزدیکای صبح طول کشید
 
سلام.
اخرین خبر رو در مورد این بازی Gamespot داده و گفته شده که گرافیک بازی بسیار به CG پخش شده در کنفرانس سونی نزدیک است.:eek::love:چه شود!!!:love:

کمتر از اینم نمیشه انتظار داشت:love:
اگه GoW CoC رو دیده باشید منظورمو بهتر متوجه میشید;)

مرسی
 
god of war 2 & god of war :coo بهترین بازیهایPS2 وPSP بودند!
حتما" god of war III بهترین بازی PS3 و همینطور یکی از جدی ترین کاندید های بهترین بازی نسل هفتم خواهد بود!
 
من دیوانه godofwAR3 هستم از روزی که بازی رو نشون دادن خواب و خوراک ندارم بزرگترین ارزوم بازی کردن3 GODOFWAR است به امید روزی که گیم بلی بازی رو نشون بدن فکر کنم بازی تغییرات زیادی داره نسبت به نسخه های قبلی :cheesygriبالاترین گرافیک این نسل بدون شک همین بازی است همانطور که GODOFWAR2 بالاترین گرافیک نسل قبل روداشت :mad:کلام اخر GODOFWAR3 یعنی خاتم این نسل
 
درود ب همه
تو این چند روزه افتادم دنبال نشانی و هر منبعی رو که دم دست داشتم مرور کردم و ظاهرا، یکم نتیجه داد!.

  • اون جزیره، با توجه به شرایط جویش و غیر عادی بودنش احتمالا Tartarus ـه و همون طور که میدونید آخر دنیاست! و رسیدن به اونجا هم داستانی داره واسه خودش.
  • اگر Tartarus نیست پس کجاست؟
  • اون کوهی که چندین بار در تیز نشان داده شد احتمالا Etna ست که اگر کریتوس مامورتی در اونجا نداشته باشه به احتمال خیلی زیاد Royal Battleground خواهد بود برای مبارزه نهائی کریتوس و زئوس.
  • شاید هم کوهی باشه که هرکول در انجا آوارگی کشید و خودکشی کرد!.
  • کلا سر ته نداشت این تیرز ولی 100% به بازی اصلی ربط داره ( شاید هم CG CutScene ـه بازی اصلی بود!).
  • اگر احتمالات بالا درست نباشه و اونجا یک سرزمین عادی باشه، میشه گفت اخر الزمان فرارسیده و اخرین ستون المپ یعنی زئوس در حال شکستن است. انتا: Zeus is Olympus. درکل هیچ چیز عادی نبود، سنگ رو سنگ بند نمیشد، زمین ترک خورده، مواد مذاب، اتش ( توی اون طوفان و باران!!! ).
  • و المپی ها کجان؟. با وجود اون همه Titan و مسائلی که چند بار گفتم خدایان شانس خیلی کمی برای پیروز داشتن پس به ناچار ( اگر جای اونها بودم ) به سرزمین هاشون فرار میکنن برای تجدید قوا و اماده شدن برای جنگ. Poseidon به Atlantis برمیگرده، Hades هم به Underground یا Hell میره که در این صورت شانس perseus برای Boss شدن بسیار زیاده.

102jkfk.jpg

8-perseus.jpg

پ.ن. sm4 جان شما یک نگاهی به اواتار و امضام بندازی بد نیست!. شما فکرت منحرفه واسه همین بد برداشت کردی :دی.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or