God of War III

نه عزیزم شما نگرفتی :biggrin1:
کرونوس و دیگر تایتان ها که در اُلیمپِس نبودند (تلفظ درستش اُلیمپِس هست) Olympus
الیمپس رو زئوس به وجود آورد در بالاترین کوه در یونان که Mount Olympus نام گرفت و این محل مخصوص خدایان هست نه تایتان ها و اگه زئوس از بین بره دیگه Olympus ی وجود نخواهد داشت
حالا متوجه شدی

تسليم :cheesygri

آقا کسری کشتی مارو با این تلفظ کردنت:biggrin1: ارس دیگه چیه:eek:
(Ares) اِریز تلفظ درستشه

اخه ز نميگه :biggrin1: بعد توي شماره 2 روح اين بابا از كجا اومد دنبال كريتوس ؟؟

ای بابا باز که شما میگی انسان (اصلا به کار بردن کلمه انسان غلطه)
زمین یا جهنم احتیاجی به نگه داشتن نداره ولی زئوس برای اینکه تایتان ها رو زجر بده به این عذاب گرفتارشون کرد وگرنه Hades که برادر زئوس هست خدای جهنم و Underworld هست

اي بابا خب من چي بگم اگه هم كرنورس خدا هست و من ميگم يه تيايتان به زئوس چي بگم فكر كنم ناميرا بهترين واژه باشه

اونی که داشت قبر میکند پدر کریتوس بود (پدر ناتنی یعنی کسی که کریتوس رو بزرگ کرده بود) و زئوس بهش فرمان داده بود که اونجا رو بکنه در واقع اون قبر نبود
اگه یادت باشه وقتی که در جهنم یا UnderWorld هستیم و موقع نجات پیدا کردنمون که یک سنگ با یک طناب از بالا برامون فرستاده میشه و کریتوس از جهنم نجات پیدا میکنه
خب اون پیرمرد برای همین داشت زمین رو میکند

اره درسته حافظت خوب كار ميكنه

.....................................

من چند وقت پيش خوندم براي بازي مخواهند مولتي پلير بذارند خدا كنه اينا اصالت بازي رو حفظ كنند هر كاري مخواهند انجام بدند و اميدوارم مثل COO 3 ساعته تموم نشه

.....................................

يه چيزي اين كريتوس توهم ميزنه ؟؟ اخه توي شماره 2 چند تا جا زنش ديد هي ميگفت My Love بعد ييهو زنه محو ميشد

............................

راستي من يه جا خوندم كارگردان بازي Stig Asmussen هست خودش قبلا جز بخش هنري و انيمشن قسمت 1و2 بوده خدا ميدونه با بازي چي كار ميكنه ؟؟

راستي من يه جا خوندم كارگردان بازي Stig Asmussen هست خودش قبلا جز بخش هنري و انيمشن قسمت 1و2 بوده خدا ميدونه با بازي چي كار ميكنه ؟؟
میخواد چی کار کنه؟!:evil:
اگه بازی کمتر 20 ساعت گیم پلی داشته باشه:evil:
میکشمش:biggrin1:

اخه ز نميگه :biggrin1: بعد توي شماره 2 روح اين بابا از كجا اومد دنبال كريتوس ؟؟
ز میگه:biggrin1:
روح اریز منظورته در شماره 2 کی اومد دنبال کریتوس !!!
منظورتو بهتر بگو تا بفهمم کی رو میگی

اي بابا خب من چي بگم اگه هم كرنورس خدا هست و من ميگم يه تيايتان به زئوس چي بگم فكر كنم ناميرا بهترين واژه باشه
گریمو دراوردی:((:biggrin1:
کرونوس یک تایتان هست و زئوس یک خدا هست همین
من چند وقت پيش خوندم براي بازي مخواهند مولتي پلير بذارند خدا كنه اينا اصالت بازي رو حفظ كنند هر كاري مخواهند انجام بدند و اميدوارم مثل COO 3 ساعته تموم نشه
GOW COO برای یک بازی PSP خوب بود و 5 یا 6 ساعته تموم میشد
از GOW III خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی انتظار بیشتری میره

يه چيزي اين كريتوس توهم ميزنه ؟؟ اخه توي شماره 2 چند تا جا زنش ديد هي ميگفت My Love بعد ييهو زنه محو ميشد
به به به نکته خوبی اشاره کردی میخوام 10 صفحه توضیح بدم :biggrin1:
شوخی کردم :biggrin1: کریتوس تو رویاها زنش رو یکی دو بار میدید که خب زنش بود دیگه دوستش داشت :biggrin1: ولی تقریبا آخرای بازی گایا (Gaia) در قالب زن کریتوس به رویای کریتوس اومد و قدرت Rage of the Titans اگه اشتباه نکنم کریتوس رو بیشتر و قدرتمند تر کرد
همونطور که میدونی در مراحل اولیه بازی این قدرت Rage of the titans رو کریتوس به خاطر آزاد کردن پرومسیوس از اون عذاب و لعنتی که زئوس گرفتار پرومسیوس کرده بود نجات داد و در واقع او رو کشت تا از عذاب زئوس نجاتش بده و پرومسیوس در مقابل این کار کریتوس قدرت Rage of the titans رو بهش عطا کرد و مرد
Rage of the titans همون قدرت مخصوصی هست که با زدن دکمه های L3 و R3 انجام میشد

(Promesus یک خدا بود که به خاطر خیانت به زئوس و دیگر خدایان زئوس او رو به این عذاب گرفتار کرد و این عذاب یا Curse به این صورت بود که پرومسیوس با زنجیر به دست یکی از تایتان های سرکوب شده توسط زئوس بسته شده بود و هر روز توسط یک عقاب شکمش خورده میشد و میمرد و دوباره زنده میشد)به همین خاطر فقط مرگ میتونست از این عذاب نجاتش بده
مثل اینکه باز زیاد توضیح دادم :biggrin1:نمیتونم خودمو کنترل کنم:biggrin1:
حتما بازی رو به شدت هنری میکنه :biggrin1:

روح اریز منظورته در شماره 2 کی اومد دنبال کریتوس !!!

بلي :biggrin1:

کرونوس یک تایتان هست و زئوس یک خدا هست همین

يك سوال زئوس از موقعي كه به دنيا امده مگه خدا بوده ؟؟؟

GOW COO برای یک بازی PSP خوب بود و 5 یا 6 ساعته تموم میشد
براي PSP عالي بود اما HARD ه 5 ساعته تموم ميشد !!!

(Promesus یک خدا بود که به خاطر خیانت به زئوس و دیگر خدایان زئوس او رو به این عذاب گرفتار کرد و این عذاب یا Curse به این صورت بود که پرومسیوس با زنجیر به دست یکی از تایتان های سرکوب شده توسط زئوس بسته شده بود و هر روز توسط یک عقاب شکمش خورده میشد و میمرد و دوباره زنده میشد)به همین خاطر فقط مرگ میتونست از این عذاب نجاتش بده

متوجه شدم همون مرحله اوليه توي GOW2 كه در يك محل برفي بود دليله خيانته Promesus ميدوني ؟

حتما بازی رو به شدت هنری میکن

معلوم نيست اينوطوري كه من چند تا جا خوندم توي ماه جولاي توي E3 اولين نمايش GOW3 خواهيم داشت البته به صورت شايعه بوده اين حرف اما به احتمال 90 درصد درسته

يك سوال زئوس از موقعي كه به دنيا امده مگه خدا بوده ؟؟؟
پس چی ؟!؟!؟!؟
فکر کردی انسان بوده:) بگذار یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم
اونطوری که در داستانهای یونان باستان هست زئوس و دیگر خدایان انسانها و رو به وجود آوردن و تا قبل از اون همه تایتان بودند و بعد از اون جنگ بین خدایان و تایتان ها که به پیروزی خدایان منجرب شد زئوس انسانها رو به وجود اورد

متوجه شدم همون مرحله اوليه توي GOW2 كه در يك محل برفي بود دليله خيانته Promesus ميدوني ؟

ببخشيد درستش Prometheus هست
Zeus آتش رو از زمين دور کرد براي اينکه مردمي که خودش به وجود آورده بود (منظور همه انسانها هستند) رو دوباره زنده کنه و زندگي رو به انسانها برگردونه ولي Prometheus که خودش يک تايتان بود آتش رو از خورشيد دزديد و دوباره به زمين برگردوند
Zeus به خاطر اين کار Prometheusبراي پرومسيوس تکرار خواهد شد او رو به همون عذابي که (در پستهاي قبلي توضيح دادم) به مدت 30 هزار سال گرفتار کرد به اين صورت که هر روز توسط يک عقاب بدنش خورده ميشد و شب همان روز دوباره زنده ميشد و همين روند تا 30 هزار سال
که در پستهاي قبلي توضيح دادم که کريتوس با کشتن پرومثيوس او رو از عذابي که زئوس گرفتارش کرده بود نجات داد

معلوم نيست اينوطوري كه من چند تا جا خوندم توي ماه جولاي توي E3 اولين نمايش GOW3 خواهيم داشت البته به صورت شايعه بوده اين حرف اما به احتمال 90 درصد درسته
به احتمال خیلی زیاد توی E3 امسال شاهد نمایش GOW III خواهیم بود

پس چی ؟!؟!؟!؟
اونطوری که در داستانهای یونان باستان هست زئوس و دیگر خدایان انسانها و رو به وجود آوردن
شما یکم ( فقط یکم ) درست به روایت داستان گوش میدادی هیچ وقت نمیگفتی " زئوس و دیگر خدایان انسانها و رو به وجود آوردن " که ادم از شدت خنده به گریه بیافته!. وقتی Atlas در مورد Great War به Kratos توضیحاتی میده، خیلی واضح میگه "خدایان جنگ رو به سرزمین انسانها کشاندن " ( یا یه چی تو همین مایه ها :دی ).یعنی چی حالا؟ یعنی زمین محل سکونت انسانها بوده خیلی قبل از قیام خدایان، کلا یعنی اینکه زئوس اینا نسل بشر رو بوجود نیاوردن:biggrin1:.
ویرایش:
ولی تقریبا آخرای بازی گایا (Gaia) در قالب زن کریتوس به رویای کریتوس اومد و قدرت Rage of the Titans اگه اشتباه نکنم کریتوس رو بیشتر و قدرتمند تر کرد
:( خدایا صبرم بده!. گایا "خاکستر" اسپارتا رو به کریتوس داد که همیشه خاطره خیانت زئوس رو براش تازه نگه داره و خشم کریتوس بیشتر از پیش بشه.

آخرین ویرایش:
جناب دایناسور به این جمله که نوشتی دقت کن :
در نسخه دوم خدایان دیگه که تحمل نشستن یه انسان روی تخت خدایی رو ندارن , بهش خیانت میکنن

در God of War II خدایان از دست کریتوس خسته نشده بودند و به خاطر اینکه یک انسان روی تخت خدایی نشسته بود بهش خیانت نکردند
اگه دموی اول بازی رو دیده باشی میبینی که خود کریتوس با اعمال و رفتار و جنگ طلبی ها و ویران کردن شهرها توسط سپاه اسپارتان ها و با رهبری خودش باعث شد که زئوس و بقیه خدایان بهش خیانت کنند و قدرت خداییش رو ازش بگیرند
توی هم دموی اولش Athena که در واقع خواهر Ares خدا بیامرز هست به کریتوس هشدار میده که این کارها رو بس کنه وگرنه هیچ راهی براش باقی نمیمونه ولی کریتوس به آتنا بی اعتنایی میکنه و آتنا بهش میگه پس هیچ راهی برام باقی نمیگذاری (you Leave Me no Choice )
و همونطور که میدونی کریتوس از آسمانها (کوه آلمپوس (Olympus) محل اقامت خدایان)به زمین میاد و شروع به ویران کردن شهر میکنه که زئوس تبدیل به کلاغی میشه و کریتوس رو به اندازه قبلیش برمیگردونه و بقیش رو هم که همه میدونند
خب امیدوارم اشکال حرفت رو فهمیده باشی;)
این همه حرف فقط خلاصه 5 دقیقه اول بازی بود :)اگه بخوام داستان کامل رو بنویسم فکر کنم 10 صفحه بشه

میگم چه طوره یکی داستان کامل God of War I و II رو به طور خلاصه بنویسه:biggrin1:
خیلی کامل اول بازی توضیح دادی دمت گرم:love:

اگر میشه یکی کامل خدای جنگ 2 توضیح بده:praying:
:bash::bash::bash::bash::bash::bash:

من اصلا نفهمیدم چی شد:((:((:((

کسی نبود توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بگید آخرش که کریتوس با اون تایتان ها از کوه بالا میرiه چی میشه
چون من بازیش تموم کردم و ادامه نداشت فقط تو دمو نشون میده کریتوس از دامنه کوه یه چیزایی بلند فریاد میزنه .........
بازی تموم میشه

آخرین ویرایش:
شما یکم ( فقط یکم ) درست به روایت داستان گوش میدادی هیچ وقت نمیگفتی " زئوس و دیگر خدایان انسانها و رو به وجود آوردن " که ادم از شدت خنده به گریه بیافته!. وقتی Atlas در مورد Great War به Kratos توضیحاتی میده، خیلی واضح میگه "خدایان جنگ رو به سرزمین انسانها کشاندن " ( یا یه چی تو همین مایه ها :دی ).یعنی چی حالا؟ یعنی زمین محل سکونت انسانها بوده خیلی قبل از قیام خدایان، کلا یعنی اینکه زئوس اینا نسل بشر رو بوجود نیاوردن:biggrin1:.
ویرایش:

:( خدایا صبرم بده!. گایا "خاکستر" اسپارتا رو به کریتوس داد که همیشه خاطره خیانت زئوس رو براش تازه نگه داره و خشم کریتوس بیشتر از پیش بشه.
اول از همه یک نکته ای رو بگم که اتنا فرزند مشترک زئوس و حرا نبود!! بلکه فقط فرزند زئوس بود!!! یعنی اتنا از پیشونی زئوس زاده میشه!! و مادر نداره....(حرا هم که حسودیش شده بوده به طلافی از این کار زئوس ان خدا چلاقه!! یعنی هفاسیوس رو از خودش بوجود میاره...البته از اولش چلاق نبود...زئوس از اسمون میندازتش تو دریا به باد میره..)

فریدون مثل اینکه ایندفه رو گاف دادی....

بهتره یکم مطالعاتت رو بیشتر کنی تا از شدت خنده به گریه نیفتی و سرخ نشی.

در تمامی کتاب های باستانی یونانی امده که انسان ها رو خدایان خلق می کنند...

در نبرد اول (به جنگ زئوس با تایتان ها میگن نبرد اول) در زمین فقط تایتان ها و خدایان بودند.بعد که تایتان ها شکست میخورند زئوس المپ رو میسازه و با خدایان میرن توش و حال میکنند تا اینکه حوصلشون سر میره و انسان ها رو می آفرینند.

حالا یک افسانه هم وجود داره که میگه هر کدوم از خدایان برای خلق انسان یکی از ویژگی هاشون رو میزارند که گفتنش از حوصله این پوست خارجه.

فکر نکنم برای بحث کردن روی اساطیر یونان استناد به صحبت های یک کارکتر بازی های کامپیوتری!! درست باشه

یادتون هست من میگفتم که کرایتوس در واقع همون هرکول هست؟یعنی منظورم این بود که تمام ابهت هرکول به کرایتوس نسبت داده شده.(مثل رستم که در واقع همون گرشاسپ اساطیری خودمون هست.)

اگه به بازی دقت کنید کیبینید که هر کاری که هرکول کرده به کرایتوس نسبت داده شده...

مثلا پرومسیوس رو هرکول نجات میده که در بازی کرایتوس این کار رو می کنه.
هرکول بنده خدایان بوده و زن و بچش رو میکشه که .... .
هرکول توسط پدرش از دنیای زیرین بیرون میاد که ... .
هرکول یک انسان دورگه بوده , باباش زئوس بوده , که کرایتوس هم ... .
و ....

میبینید چقدر به هم شبیح هستند؟

....

فریدون مثل اینکه ایندفه رو گاف دادی....

بهتره یکم مطالعاتت رو بیشتر کنی تا از شدت خنده به گریه نیفتی و سرخ نشی.

در تمامی کتاب های باستانی یونانی امده که انسان ها رو خدایان خلق می کنند..
اینجا در موردی چیزهای که در بازی گفته شده بحث میکنیم و چیزی که گفتم از روی دیالوگهای بازی بود.کاری هم ندارم کتابها چه مزخرافات و چرندیاتی در این باره نوشتن:).

اگه به بازی دقت کنید کیبینید که هر کاری که هرکول کرده به کرایتوس نسبت داده شده...

مثلا پرومسیوس رو هرکول نجات میده که در بازی کرایتوس این کار رو می کنه.
هرکول بنده خدایان بوده و زن و بچش رو میکشه که .... .
هرکول توسط پدرش از دنیای زیرین بیرون میاد که ... .
هرکول یک انسان دورگه بوده , باباش زئوس بوده , که کرایتوس هم ... .
و ....

میبینید چقدر به هم شبیح هستند؟

....
استاد چندتا سوال دارم

چرا تایتان ها و خدایان با هم مبارزه کردند؟

هرکول از دنیای زیرین بیرون میاد یعنی چی؟؟چه ربطی به کرایتوس داره؟

کرایتوس پدر مادرش کیه؟

میشه یک کتاب معرفی کنید که در مورد اسطورهای و خدایان یونان باشه؟

میشه یک کتاب معرفی کنید که در مورد اسطورهای و خدایان یونان باشه؟
درود

من اینو دارم : افسانه خدایان - ترجمه : شجاع الدین شفا - نشر دنیای نو

بگردی کتابای دیگه ای هم میتونی گیر بیاری...

موفق باشیم./

اینجا در موردی چیزهای که در بازی گفته شده بحث میکنیم و چیزی که گفتم از روی دیالوگهای بازی بود.کاری هم ندارم کتابها چه مزخرافات و چرندیاتی در این باره نوشتن:).

شما در جواب ان دستمون این حرف رو زدی و برای اسباط حرفت به بازی استناد کردی.یعنی چی که با تاریخ کار نداری؟تو این بازی کل وقایع تاریخی تحریف شده هست...شما نمیتونی با توجه به بازی نظر بدی.

عجب....
پس کتاب ها و تاریخ چرندیات هستند!!!
وقتی تو اشتباه می کنی همه چیز تبدیل به مزخرفات میشه....ادم خوبه یه وقت هایی اشتباهات خودش رو قبول کنه.

استاد چندتا سوال دارم

1-چرا تایتان ها و خدایان با هم مبارزه کردند؟

2-هرکول از دنیای زیرین بیرون میاد یعنی چی؟؟چه ربطی به کرایتوس داره؟

3-کرایتوس پدر مادرش کیه؟

4-میشه یک کتاب معرفی کنید که در مورد اسطورهای و خدایان یونان باشه؟

رفیق داری شرمنده می کنی...

1-دلیلش اینه که گایا به کرونوس می گه که یکی از فرزندان تو , تو رو نابود می کنه.برای همین کرونوس که یک تایتان بوده همه فرزندانش رو در هنگام تولد میخورده تا این که زن کرنوس اخرین فرزندش یعنی زئوس رو به کرنوس نمیده و به جاش یک سنگ رو به کرنوس میده تا قورت بده.

زئوس هم بعد از بزرگ شدنش که از کرنوس و تایتان ها کینه به دل گرفته بوده با تایتان ها مبارزه میکنه و ان ها رو شکست میده و هرکدوم رو مجبور میکنه که یک کاری بکنند.
مثلا کرنوس رو مجبور میکنه تا اخر عمر معبد پاندورا رو بر پشت خودش حمل کنه.بقیشون رو هم زندانی می کنه که بعدا دوباره همشون ازاد میشن و هرکول دوباره انها رو به بند میکشه.

چون خدایان نامیرا هستند هیچ کدوم از برادر ها و خواهرهای زئوس تو شکم کرونوس نمی میرند و زئوس همشون رو از تو شکم کرونوس بیرون میاره.بعد چون خدای خوبی بوده خودش رو حاکم مطلق جهان معرفی نمیکنه .میره المپ رو میسازه و به هر کدوم از خدایان یک پستی میده و با حرا خواهرش ازدواج میکنه و ....(ادامش...)

2-دیوید جفی در خلق کرایتوس از منابع زیادی الهام گرفته که از این منابع میشه به کونان هم اشاره کرد.اما مهم ترین منبع جفی شخص هرکول می باشد.

ربط کرایتوس به هرکول این هست که تمام کارهایی که کرایتوس میکنه , مربوط به خان 12 گانه هرکول هست.یه جورایی روح هرکول در کرایتوس هست.(منظور شخصیت این کارکتر هست.)

هرکول برای نجات دادن معشوقش که توسط یک تایتان کشته شده بود به اخر دنیا و معبد سرنوشت , پیش خواهران سرنوشت میره.هرکول برای نجات جون معشوقش به گرداب روح میره تا روحش رو بیرون بیاره ولی خودش میمیره.خودایان هم به خاطر این فردین بازیش!! بهش عمر جاویدان میدند و از دنیای مردگان در میارنش.

کرایتوس هم مشابح هرکول دوبار میمیره و ار دنیای مردگان بر میگرده.دقت کنید که این یک کار معمولی نیست که مثلا هر کی تو دنیای مردگان حوصلش سر رفت به دنیای عادی برگرده!! این یک کار غیر ممکن و بر خلاف قانون خدایان بود که هرکول میکنه که در این بازی به کرایتوس نسبت داده شده.

3-زئوس خیلی خدای شهوت ران و عوضی!! بوده!! به همین دلیل با انسان ها زیاد رابطه از ان لحاظ! بر قرار میکرده و از همین طریق فرزند دو رگه زیاد داشته!!(تا دلت بخواد....)

از این افراد میشه پرسسیوس و هرکول رو نام برد.

از ان جایی که کرایتوس بسیار شبیح هرکول هست , کرایتوس فرزند دو رگه زئوس هست که مادرش یک نیمه غول و پدرش زئوس بوده.

4-بهترین کتاب اول از همه ادیسه و ایلیاد هست.بعد از ان شما میتونید کتاب اساطیر یونان ترجمه رضا طاهری رو بخونید.کلا کتاب خیلی زیاد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or