619
مدیر انجمن
نه عزیزم شما نگرفتی :biggrin1:
کرونوس و دیگر تایتان ها که در اُلیمپِس نبودند (تلفظ درستش اُلیمپِس هست) Olympus
الیمپس رو زئوس به وجود آورد در بالاترین کوه در یونان که Mount Olympus نام گرفت و این محل مخصوص خدایان هست نه تایتان ها و اگه زئوس از بین بره دیگه Olympus ی وجود نخواهد داشت
حالا متوجه شدی
تسليم :cheesygri
آقا کسری کشتی مارو با این تلفظ کردنت:biggrin1: ارس دیگه چیه
(Ares) اِریز تلفظ درستشه
اخه ز نميگه :biggrin1: بعد توي شماره 2 روح اين بابا از كجا اومد دنبال كريتوس ؟؟
ای بابا باز که شما میگی انسان (اصلا به کار بردن کلمه انسان غلطه)
زمین یا جهنم احتیاجی به نگه داشتن نداره ولی زئوس برای اینکه تایتان ها رو زجر بده به این عذاب گرفتارشون کرد وگرنه Hades که برادر زئوس هست خدای جهنم و Underworld هست
اي بابا خب من چي بگم اگه هم كرنورس خدا هست و من ميگم يه تيايتان به زئوس چي بگم فكر كنم ناميرا بهترين واژه باشه
اونی که داشت قبر میکند پدر کریتوس بود (پدر ناتنی یعنی کسی که کریتوس رو بزرگ کرده بود) و زئوس بهش فرمان داده بود که اونجا رو بکنه در واقع اون قبر نبود
اگه یادت باشه وقتی که در جهنم یا UnderWorld هستیم و موقع نجات پیدا کردنمون که یک سنگ با یک طناب از بالا برامون فرستاده میشه و کریتوس از جهنم نجات پیدا میکنه
خب اون پیرمرد برای همین داشت زمین رو میکند
اره درسته حافظت خوب كار ميكنه
.....................................
من چند وقت پيش خوندم براي بازي مخواهند مولتي پلير بذارند خدا كنه اينا اصالت بازي رو حفظ كنند هر كاري مخواهند انجام بدند و اميدوارم مثل COO 3 ساعته تموم نشه
.....................................
يه چيزي اين كريتوس توهم ميزنه ؟؟ اخه توي شماره 2 چند تا جا زنش ديد هي ميگفت My Love بعد ييهو زنه محو ميشد
............................
راستي من يه جا خوندم كارگردان بازي Stig Asmussen هست خودش قبلا جز بخش هنري و انيمشن قسمت 1و2 بوده خدا ميدونه با بازي چي كار ميكنه ؟؟

:biggrin1:
خدایا صبرم بده!. گایا "خاکستر" اسپارتا رو به کریتوس داد که همیشه خاطره خیانت زئوس رو براش تازه نگه داره و خشم کریتوس بیشتر از پیش بشه.

raying: