God of War III

دوستان یکی یه توضیحی در مورد این عکسا بده ببینم جریان چیه :confused: اون عکسهایی که تصویر کریتوس رو تو شمشیرش نشون داده(همون 3 تا عکس ردیف اول) که واقعی نیست هست؟ چون خیلی تخیلی و عجیب غریب بود یعنی تو گیم پلی بازی هم اونجوریه یا نه؟ هر کی تریلر رو دیده بی زحمت یه توضیحی در مورد این عکسا بده.

Everything is pulled straight from the game – there is no trickery, etc. Everything is running in “real time.” There are no “cinematic” sequences here, meaning this is all gameplay

بچه ها دمو به طرز وحشتناکی فوق العادست به این میگن دمو:love:

واقعا گرافیک عالی شده و محیط ها وباس ها بسیار با عظمتن :eek: آقا هر کی نبینه خیلی حیفه راستی پیشنهاد می کنم از gamersyde.comدانلود کنید خیلی با کیفیته و با توجه بهHD بودنش حجمش خوبه (55mb)
اینی که جدید اومده 30 مگ هست اگه اینی که میگین همین نیست با توجه به 50 مگی که گفتین لینکشو بدین ببینیم

دوستان تریلر با کیفیت 1080p رو دوست عزیزمون kenji لطف کردن گزاشتن تو تاپیک تریلر حتما اونو دریافت کنید
من که سکته زدم رفت

تاریخی ترین صحنه بازی تا به امروز نشون نمیدادن بهتر بود چطوری صبر کنیم:evil::biggrin1:

b6va6g.gif

بزن که خوب میزنی:biggrin1:

2woytnc.gif

به شخصه انتظار نداشتم گرافیک بازی انقد بالا باشه! CG شده!!! نسبت به تریلرهای قبلی خیلی پیشرفت داشته
یه جا هم که یه در بزرگ جلوی کریتوس باز شده یه محیط خیلی عظیم دیده میشه که واقعا جالبه و عظمت بازی رو می رسونه
عکسهایی که دوستان از این تریلر گذاشتن اصلا نمیتونه عظمت بازیو نشون بده و اگه تریلر رو ندیده بودم و فقط عکسهارو میدیدم حس میکردم گرافیک بازی افت داشته!
حتما دانلود کنید :) با اینکه تریلر کوتاهه ولی واقعا ارزش دانلود داره ...

کجاش تاریخی ترین صحنست! تاریخی ترین صحنه اونیه که این اتفاق برعکس بیفته :d ( آبروی کریتوس میره اینجا :d )

این hades نامرد هم از پشت میخواست خنجر بزنه ها :d

راستی به نظرتون کریتوس تو اون یکی تصویر کی رو داره میزنه؟؟ به نظر من داره برادرش یعنی

هرکول رو میزنه!!! به قول دوستمون بزن که خوب میزنی :d

سایت WWW.GODOFWAR.COM هم تغییر کرده!!! خیلی قشنگ تر شده!

توی این تریلر یه صحنه ای هست که زئوس کریتوس رو میکوبه به یه ستون! که خیلی خفنه... دوربین هم خیلی به شخصیتا نزدیکه و جزئیات شخصیتا خیلی خوب معلومه (البته تو تریلر خوب دیده نمیشه و توی تصاویر مجله OPM خیلی خوب معلومه)
من اول که همچین تصویری رو دیدم فک میکردم CG باشه ولی انگار مال گیم پلی بازیه!
تصویر رو میتونید اینجا ببینید

دوستان من تا حالا تریلر رو دان نکردم ، اگه حاوی اسپويل هست بگيد تا بيخيال بشم .
چون ميخوام موقعی که بازی دستم رسيد بدون دونستن هيچ قسمتی از بازی بشينم پاش .

دوستان من تا حالا تریلر رو دان نکردم ، اگه حاوی اسپويل هست بگيد تا بيخيال بشم .
چون ميخوام موقعی که بازی دستم رسيد بدون دونستن هيچ قسمتی از بازی بشينم پاش .
سینا بنظرم دانلود نکن ، این نظر من هست.
تا محیط و غیره برات تازگی داشته باشه!:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or