God of War III

اي بابا دوباره سلام رفتم يه جا بدتر از قبلي
اون جا هستم كه بايد با Zeus مبارزه كنيم توي قلب گايا براي اينجا چه روشي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
يه دونه Zeus كمه 10تا تكثير ميكنه از خودش و بازهمrage of spartan خالي:d
اون ارب هاي سفيد چيه ؟؟

دوستان کار من هر روز حسرت و غصه خوردنه چون دیگه هیچ امیدی به بازیهای رایانه ای نیست میدونید چرا ؟ بخاطر اینکه GOD OF WAR تموم شد و یا به قول خود کریتوس تو قسمت اول بازی لبه اون صخره که گفت : THE NOTHER IS NO HOPE من که دیگه افسردگی گرفتم پس به امید دیدار ...

ای بابا ! gow که تمومی نداره !
من خودم الان دارم gow 3 رو رو chaos می رم . تازه فهمیدم چقدر combo های خفن می شه زد و من هیچ کدومو رو hard بلد نبودم. gameplay این بازی به این سادگی ها تکراری نمی شه . من 3 بار تا الان gow 3 رو رفتم تازه الان دارم باهاش حال می کنم

اي بابا دوباره سلام رفتم يه جا بدتر از قبلي
اون جا هستم كه بايد با Zeus مبارزه كنيم توي قلب گايا براي اينجا چه روشي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
يه دونه Zeus كمه 10تا تكثير ميكنه از خودش و بازهمrage of spartan خالي:d
اون ارب هاي سفيد چيه ؟؟
اولا" که تو هم می تونی مثل زوس خونت رو پر کنی اینو در نظر داشته باش .
بعدم به هیچ وجه اولای مبارزه از spartan army استفاده نکن !
نگهش دار برای وقتی که زوس به تعداد زیاد تکثیر می شه.
در ضمن نباید بذاری زوس خونشو پر کنه . وقتی می خواد بره سمت قلب gaia همیشه میره اون عقب یه حالت نیم خیزی به خودش میگیره .
ضرباتش هم که اکثرا" blockable هستند ولی از اون برقش doge کنی راحت تره !
اون orb سفیدا هم rage of spartan رو پر می کنه.

اما در مورد اون سگ سه سر !

استراتژی شما در chaos جواب نمی ده چون اینجا styre زود تر از سگه ترتیبت رو میده باید سریع از شرش خلاص شی اون راهی که من گفتم راحت رین راهشه :

من تو chaos این طوری زدمش :

راند اول که styre در کار نیست مشکلی نداره
راند دوم با gorgon serpant اون styre رو سنگ کردم
راند سوم هم یکی از styre ها رو سنگ کروم بعد blade of olympus رو کشیدم ترتیب سگ رو دادم(فقط 2 بار می شه از gorgon serpat استفاده کرد)
من موندم با یه styre رو یه spartan army !
بهترین راه زدن styre اینه که بفرستیش هوا ! یه کم که زدیش بری طرفش دایره بزنی

اولا" که تو هم می تونی مثل زوس خونت رو پر کنی اینو در نظر داشته باش .
بعدم به هیچ وجه اولای مبارزه از spartan army استفاده نکن !
نگهش دار برای وقتی که زوس به تعداد زیاد تکثیر می شه.
در ضمن نباید بذاری زوس خونشو پر کنه . وقتی می خواد بره سمت قلب gaia همیشه میره اون عقب یه حالت نیم خیزی به خودش میگیره .
ضرباتش هم که اکثرا" blockable هستند ولی از اون برقش doge کنی راحت تره !
اون orb سفیدا هم rage of spartan رو پر می کنه.

اما در مورد اون سگ سه سر !

استراتژی شما در chaos جواب نمی ده چون اینجا styre زود تر از سگه ترتیبت رو میده باید سریع از شرش خلاص شی اون راهی که من گفتم راحت رین راهشه :

من تو chaos این طوری زدمش :

راند اول که styre در کار نیست مشکلی نداره
راند دوم با gorgon serpant اون styre رو سنگ کردم
راند سوم هم یکی از styre ها رو سنگ کروم بعد blade of olympus رو کشیدم ترتیب سگ رو دادم(فقط 2 بار می شه از gorgon serpat استفاده کرد)
من موندم با یه styre رو یه spartan army !
بهترین راه زدن styre اینه که بفرستیش هوا ! یه کم که زدیش بری طرفش دایره بزنی

بعد من هر چي ميزنم Heart of Gaya رو ولي از اون ارب هاي سبز به هم نميده كه جونمو پر كنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x

اگه دقت کرده باشی بعد از تیتر آخر بازی نشون داد کریتوس سر جاش نیست !
رد خونشم نشون داد که تا لبه ی پرتگاه رفته . احتمالا" می خواستن gamer ها زیاد عصبی نشن:d
در مورد سنگ کردن ، یکی از روح هایی که با claws of hades می تونی احضار کنی اسمش gorgon serpant هست اون دشمن رو سنگ میکنه .
یک راه بسیار ساده برای زدن زوس در chaos :
کافیه زیاد بهش نزدیک نشید و از دور با تیر کمون بزنیدش . برق هاشم اگه درست دفاع کنید به خودش بر می گرده . فقط باید حواستون باشه وقتی قلب gaia قرمز شد زود تر از زوس برید بزنیدش که خونشو پر نکنه . در کل به این روش اصلا" تکثیر نمی شه ولی اگرم شد از spartan army استفاده کنید . اخر کار هم می تونید از rage of sparta استفاده کنید!
من با این روش رو chaos زدمش بدون این که یک ضربه حتی بخورم . کلا" ساده ترین boss میشه این طوری .
سخت ترینش هم به نظر من عقربه بود

كمك
ا
اون قسمت كه زنه رو ميكشه بعد اونو ميبرم و ميندازم رو اون دريچه كه از چشم مجسمه نگاه ميكنه بايد چيكار كرد منظورم هدايت آبه

كمك
ا
اون قسمت كه زنه رو ميكشه بعد اونو ميبرم و ميندازم رو اون دريچه كه از چشم مجسمه نگاه ميكنه بايد چيكار كرد منظورم هدايت آبه

خوب شما اگر زن را داخله اون دریچه اب گذاشتیت دیگه کاری نداره فقط میمونه اون سطونه را باید جابجا کنید که زمانی که زن را برید اونجا داخله دریچه اب و بعدش سطون را جابجا میکنید و میزاری همون جایی که چشمه روشن میشهb-) روی اون
همین

خوب شما اگر زن را داخله اون دریچه اب گذاشتیت دیگه کاری نداره فقط میمونه اون سطونه را باید جابجا کنید که زمانی که زن را برید اونجا داخله دریچه اب و بعدش سطون را جابجا میکنید و میزاری همون جایی که چشمه روشن میشهb-) روی اون
همین
خوب همون ستونو نميدونم دقيق كجا بزارم ؟

خوب همون ستونو نميدونم دقيق كجا بزارم ؟
خوب
شما اون ستون را میزاری روی یک چیزه دایره ای که به رنگ طلایی روی زمینه بزارش اونجا اون همون دایره هست که وقتی شما روش میرید چشم فعال میشه
همین:d

خوب
شما اون ستون را میزاری روی یک چیزه دایره ای که به رنگ طلایی روی زمینه بزارش اونجا اون همون دایره هست که وقتی شما روش میرید چشم فعال میشه
همین:d
شرمنده هر كاري بگي كردم نميشه .
ميشه دقيقا جاي زنه و ستون رو بهم بگيد

شرمنده هر كاري بگي كردم نميشه .
ميشه دقيقا جاي زنه و ستون رو بهم بگيد

دوست عزیز
از قسمتی که HERA کشته میشه و میتونی برشداری شروع میکنم .
جایی هست که باید با تیر و کمان آتیش بزنی تا باز شه . . .
HERA ( زنه ) رو میندازی روی دایره مورد نظر که داره چشمک میزنه و باعث میشه فضا مجازی بشه . . .
وقتی فضا مجازی شد اون ستون یا پله ای که متحرک است رو تکون میدی تا آبی که از بالا داره میریزه رو بوسیله پله به ظرفی که از قسمت باز شده پیدا کردی ، منتقل کنی . . .
وقتی ظرف پر شد چند تا سکو باز میشه و آبی که از بالا میومد به جای دیگه ای منتقل میشه که بهت نشون میده . . .
بعد پله رو به ایوان پایینی منتقل میکنی و تا جایی میتونی میاری پایین تا به جایی برسی که بشه پله ها رو کامل کرد.
بعد HERA رو از روی دایره برمیداری و میاری تو ظرفی که جابجا شد و درست بعد از پله های کامل شدس ، میندازی
وقتی میندازی روی ظرف یه سکوی جدید باز میشه
بعد پله متحرک رو جابجا می کنی و میذاری روی دایره ای که محیط رو مجازی میکنه
حالا دیگه محیط کامل شده و می تونی حرکت کنی
بعد از اون پله های دور و دراز بالا میری و به راهت ادامه میدی
موفق باشی . . . ;)

یه سوال این چیزای مخفی که باید پیدا کنیم به چه درد می خوره؟ مثل کلاه هیدیس
و اون گزینه هایی که توی منو فقط فقط یکیش می شه فعال کرد به چه دردی می خوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or